Doğuma Hazırlık Bebeginizin ismini sizmi yoksa babasimi koydu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

allah bagislasin arkadasim,cok guzel isimlerr sevgilerrrrrrrrrrrrrrr:1hug:

esımle cok tartıstık ama.benım dedıgım olduuu ha ha.ee doğumdan sonra halımı görünce dayanamadı

valla eşim hiç karışmadı taa nişanlı iken erkek olursa gökdeniz kız olursa naz olsun demiştim kabul etti ama benim eşimde acayip bir huy var bir şeye şartlandımım değiştirmek çok zor mesela ben naz kuran da okunmuyo diye duydum başına okunan bir isim ekleyelim dedim yok naz dedin naz olsun dedi ama doğum anı ve ameliyattan sonraki hali mi görünce dayanamadı efla nazı kabul etti :teytey:

a.s.
allah bagislasin ,cok iyi dusunup cok iyi bir isim koymussun,ismi gibi bahtida guzel olsun,allah anali babali buyutsun,,

bi gün evde eşimle otururkene dedimki hayatım bi oğlumuz olursa adını efe koyalım mı dedim.oda biraz düşündü ve elinde okuduğu kitabın kenarına efe yazdı.olur dedi beğedim.sonra 1 ay sonra ben hamile kaldım cinsiyetinin erkek olduğunu öğreninde bebeğimiz adıyla geldi dedik ve efe koduk.kızım olursa adını özge koyacağız.buda eşimin isteği.

canım kardeşim, önemli olan senin çocuğunu iyi yetiştirmendir.adı muhammed olupta neler yapan var ayrıcada senin kızının ismide çok güzel canım paylaşımın için teşekürler

büyük kizimin adini babasi koydu.kücük kiziminkini ben koydum.oglisimin adini ortaklasa koyduk.

valla k.k kuşlarım benim 9 ay mahvolmuş bi hamilelik geçirmişim ismini başkasına koydurmak adaletmi yaaa
tabikide ben koydum ama eşimde onayladı tabi zevk olarak ikimizde hanlı isimleri çok severdik o karahan ben demirhan dedim benim dediğim oldu anlaşmamız var ikincisi erkek olursa o kız olursa gene ben koyacam ilginç olanda şu ama ikinciyi düşünmüyom muhahahahahahaha yaşasın kötülük muhahahhaha

Kizim için ben iki uc isim bulup esimle konustuk o sectigim iki uç isimden birine ortak karar aldik...Oglum içinde ben buldum esimde begendi ama beraber karar vermis olduk diyeyim yinede..(Gerci o kendi koydu saniyor :roflol::roflol::roflol:)

Saka bir yana bence iki tarafinda sevecegi begendigi bir isim olmali...Malum birdaha degismiyor...Allah herkesin hepimizin evladini hayirli omurlu etsin insallah....

haklisin arkadasim,en iyisini yapmissin,allah bagislasin,,bnce dusun 2bebgi esin icin ya,yazikkk,sevgilerimle canimmmmmm

mrb benim kızımın ismini bebeğim dergisi koydu sayılır deesm inanırmısınız derginin isim sözlğ deki isimlerin anlamlarına bakarken anlamı cennet bahçesi olan biir isim gördüm ve beni çok etkiledi oandan itibaren kesinlikle kızımın adı bu olmalı dedim ve babasıda onayladı böylelikle kızımın adı İREM oldu.

slm cok guzel benim yigenimin adida irem onlarda anlamini begendikleri icin irem ismini koydular,,ismi gibi hayatida guzel olsun,sevgilerrr:1hug:

ARKADAŞLAR BEN OĞLUMUN İSMİNİ RÜYAMDA GÖRDÜM VE ARDA KOYDUM İYİKİDE KOYMUŞUM EŞİMDE BENDE BU İSMİ ÇOK SEVDİK VE CANIM OĞLUŞUMA ÇOK YAKIŞTI ANNESİNİN MELEĞİİİİİİ a.s

kızımın ısmını ben kendım uydurdum o zamanlar hamıle bıle degıldım esım begenmez dıye dusunurken oda o ısmı ıstedı ve kımsede yok bu ısım belkı bundan sonra olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…