Doğuma Hazırlık Bebeginizin ismini sizmi yoksa babasimi koydu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben hamileyken eşime eğer oğlum olursa ilk adını babanın ismini koyucam demiştim ve Allah bize erkek evlat verdi ismini ben koydum iki ismi var dedesinin adınıda taşıyor artık
Allahın bize bir lütfu oldu oğlumuz ve o anlama gelen bir ismi var

ben seçtim eşim önce kabul etti sonra olmaz dedi dırdır vır vır edip sonunda kabul ettirdim ve küçük oğlumun ismi arda olduuu

benim uc yaslarinda bi oglusum var.dogumdan once esimle cok tartistik bu konudakafamçokkarıştıay valla delirtti beni.neyse dogum vakti geldi esim benimle doguma geldi iki gun dogum sancisi cektim nerdeyse .esimle dakika dakika yanimdaydi normal dogum oldu.tatlicadiarzutabiki ben bitmistim halim feciydikafamçokkarıştıesimde ohalime neler cektigimi gorunce dediki sen koy hakkinya neler cektin dedi.neyse bende onun babasininismini ve kendi istedigim ismi koydum.kizlar yine hamisim subatta insallah kizim docak ve yinebasladik kavgalara .ayyyyy hep ayni sey tekrarlaniyo.bu seferde kizimiz olucak.esim kizim dogsunda yuzune bakip koyariz diyo.cunlu oglum masmavi gotzlu benbeyaz dogdu .adini oyuzden ay berk koymustum.bakalim ne olucak sizi haberdar ederim Şeniz

slm canim cok guzel isim,,bence gercekten okadr sanci cekiyoruz okadar agrimiz oluyor bir ismide bize cok gormesinler,,,allah bagislasin canim ve 2cocouk icinde ins saglikli dogup buyurr,haberlerini bekliyorummbenim kizda subatta dogdu,,8,2,2006 dogumlu,,allah butun yavrularimizi korusunnnnnnnnnnn,sevgilerrrr

slm arkadaşlarbnim oğlumun adınıda eşim koydu ne yazık bn başka arda istiyodm babasıda koray koydu olsn napalm ikinciye kızım olursa onda bn adını koycam kaptrmam busefer sıra bnde...........

slm arkadaşlarbnim oğlumun adınıda eşim koydu ne yazık bn başka arda istiyodm babasıda koray koydu olsn napalm ikinciye kızım olursa onda bn adını koycam kaptrmam busefer sıra bnde...........

slm canim,korayda bnce cok guzel isim,ins ikincisinde sen koyarsinnn,kaptirma valla,okadar 9ay cekiyoruz yani bir ismide biz hakettiksevgilerlecanimmm:1hug:

Mehaba, benim kızımın adı kardelen. Hamileyken çok kararsız kaldık anneannesi kardelen olurmu deyince çok beğendik ve bu ismi koyduk. Bence kimin koymuş olması önemli değil güzel ve anlamlı olması yeterli bebeğimin isminide kendisinide çok seviyorum......

ben koydum bitanecik kızımın adını:))ama erkek olsaydı babası koyacaktı,öyle anlasmıstık.

slm nuro valla bnce cok guzel isimm,bizim listedede vardi kardelen,,ama biz melis isime karar verdikk,ins isimleri gibi yüzleri gibi bahtlarida iyi olurr,
slm eliff seninde nuronunda allah bagislasin cocuklari,rabbim daima korusunn,

kızımın iki ismi var,birini babaannesi verdi,diğerini babası .iki ismi de çok güzel bence,merve irem

kızımın iki ismi var,birini babaannesi verdi,diğerini babası .iki ismi de çok güzel bence,merve irem

eşimle beraber bulduk,kızımın adı ezgi

slm misty nasilsin canimm,iki isimde cok guzel anlamlarida cok guzel,bnm burda arkadasim var onunda iki kizi var ikisininde ismi,irem ve merve,şutarafagitti
slm songul ezgide cok guzel ins isimleri gibi bahtlarida iyi guzel olur,rabbim korusun onlari,sevgilerrrrrrrrrŞeniz

babası buldu ben beyendim adı oğlumun alperennasıl kendiside çooooooooook güzel

cok guzel canim,ilk once allah bagislasin her kotulukten daima rabbim korusun,,
benm de esim eger erkek cocuk olursa liste sececegimiz isimlerin arasinda alperende vardi anlamida guzeldi sanirsamm,sevgilerle canm

biz isim konusunda kararsızdık kızımın aı rüyanaz rüyayı istioduk yanında bir isimdaha olsun dedik gece 3 de eşim beni uyandırdı ve kızımızzın adı rüyanaz olsun dedi nerden aklına geldi rüya mı gördü oda hatırlamıyor rüya benden naz babadan yani beraber koydukŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…