- Konu Sahibi mondschein2
-
senın kızının ismi neeydi canım bir resim koymuşun özgeçmişn oraya kızının resmimi allah bagaşlasın canımcok guzel isim ablamin oglunun ismi ,oda temmuzda 2 yas olacak,allah bagislasinnn
benim uc yaslarinda bi oglusum var.dogumdan once esimle cok tartistik bu konudakafamçokkarıştıay valla delirtti beni.neyse dogum vakti geldi esim benimle doguma geldi iki gun dogum sancisi cektim nerdeyse .esimle dakika dakika yanimdaydi normal dogum oldu.tatlicadiarzutabiki ben bitmistim halim feciydikafamçokkarıştıesimde ohalime neler cektigimi gorunce dediki sen koy hakkinya neler cektin dedi.neyse bende onun babasininismini ve kendi istedigim ismi koydum.kizlar yine hamisim subatta insallah kizim docak ve yinebasladik kavgalara .ayyyyy hep ayni sey tekrarlaniyo.bu seferde kizimiz olucak.esim kizim dogsunda yuzune bakip koyariz diyo.cunlu oglum masmavi gotzlu benbeyaz dogdu .adini oyuzden ay berk koymustum.bakalim ne olucak sizi haberdar ederim Şeniz
slm arkadaşlarbnim oğlumun adınıda eşim koydu ne yazık bn başka arda istiyodm babasıda koray koydu olsn napalm ikinciye kızım olursa onda bn adını koycam kaptrmam busefer sıra bnde...........
Mehaba, benim kızımın adı kardelen. Hamileyken çok kararsız kaldık anneannesi kardelen olurmu deyince çok beğendik ve bu ismi koyduk. Bence kimin koymuş olması önemli değil güzel ve anlamlı olması yeterli bebeğimin isminide kendisinide çok seviyorum......
ben koydum bitanecik kızımın adını:))ama erkek olsaydı babası koyacaktı,öyle anlasmıstık.
kızımın iki ismi var,birini babaannesi verdi,diğerini babası .iki ismi de çok güzel bence,merve irem
eşimle beraber bulduk,kızımın adı ezgi
babası buldu ben beyendim adı oğlumun alperennasıl kendiside çooooooooook güzel
kızımın ismini eşim taktı.oğlumun isminide ben
oglumun iki ismi var ,birini ben birini babasi istedi ,herkesin gonlu olsun dedik iki isimide koyduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?