Doğuma Hazırlık Bebeginizin ismini sizmi yoksa babasimi koydu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Normalde ben koyucaktim.Ve o siralar habire internetten isimler bakiyordum.Aldim elime kagit kalem liste yaptim anlamlariyla beraber.Ve bir aksam yaptigim listede Ecrin isminin alti cizilmis.Bende o ismi dusunuyordum ama kararsizdim.Esimde oyle yapinca karar verdik.Yani sanirim ortak kararimiz oldu.Ikinci ismi ise kizkardesim cok istedi Su olsun abla dedi.Onuda kiramadim.Yani kisacasi kizimin adi Ecrin Su :))

slm canim,allah bagislasin kizini,ismi gibi guzel yuzu gibi bahtida guzel olsun,eminimki cok guzeldir her bebk her cocuk bence cok guzel,allah yavrularimizi bizden ayirmasin
sevgiler canimŞeniz

hahahah bız o kadar ısım aradıkkı bırturlu karar veremedık ılk kayraya karar verdık kayınvalıdem kayrola dedı hahaha cevredıkıler erkek ısmı dedı sonra vaz gectık tam doguma gıderken esım ruyasında azra ısmını gormus yanınada ben ek olarak hırayı verdım sonunda azra hıraa oldu haaaaaaaaaaaaaaa

slm canm,bnde azra ismini cok seviyorumm,allah bagislasin kizinii,opuyorum sizi,sevgilerrrrrrrrrrr

benim esim abd li, ben Turk' um.. o yuzden ben Turkce isimlerini koydum (berfu - benan), esim de yabanci isimlerini koydu (carolyn - julia)... isimleriyle mutlu yasasin tum bebislerimiz...

babamız koydu ama bende istedim.öykü benim bücürümün adı.negüzel dimi

slm kizlarr ,elagamzem cok guzel isimlerrallah bagislasin yavrularini
öykü bebek senin kizinin adida inan cok hos ve guzel
allah bagislasin butun yavrularimizi,isimleri gibi bahtida guzel olur ins,sevgiler

tabiki bennnn koydum )))))))

Bu arada oglumun ismi Yigit :)

kızımızın adını ikimiz ortak koyduk yağmuru babası nazı ben koydum

bende kendım duşundum eşim onayladı oglumun ısmı çınar efe

slm arkadaslar inanin cok guzel isimlerr
bu aralar naz ismi ve cinar ismi moda sanirsam bnmde arkadaslarin cocugundada bu isimler var
ins guzel isimleri gibi bahtlarida guzel olur
ins uzun omurler saglikli olurlar
sevgilerrrrrrrrrrrrr

Kızımın ismini babaannesi koymuş ben doğum yapacağım diye canımla uğraşırken...6 ay adını ağzıma alamadım.. Oğlumun ismini ben koydum eşim ve kızımda kabul ettiler sağolsunlar.a.s.
Kızımın adı Melis, oğlumun adı Mete Tuğberk

Oglumuz olacak ve ismini babasi koydu. Biz senelerdir cabaladik cocugumuz olsun diye. Esimden allah razi olsun en buyük destekcimdi ve her zaman sabirla yanimda bulundu 8 yillik evliligimizde birgun olsun bile cocugumuz yok diye lafini bile almadi.
Bu gururu ona yasatmak boynumun borcuydu ve oglusumuz olacak ismide Eyüb Mustafa
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…