- Konu Sahibi mondschein2
-
tabikide bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla bravo sana,,canim,allah bagislasin yavrunu,selamlar
sağol canım RABBİM hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın evlat acısıyla imtihan etmesin bizi aminnnnnnnnnnnn
Normalde ben koyucaktim.Ve o siralar habire internetten isimler bakiyordum.Aldim elime kagit kalem liste yaptim anlamlariyla beraber.Ve bir aksam yaptigim listede Ecrin isminin alti cizilmis.Bende o ismi dusunuyordum ama kararsizdim.Esimde oyle yapinca karar verdik.Yani sanirim ortak kararimiz oldu.Ikinci ismi ise kizkardesim cok istedi Su olsun abla dedi.Onuda kiramadim.Yani kisacasi kizimin adi Ecrin Su :))
hahahah bız o kadar ısım aradıkkı bırturlu karar veremedık ılk kayraya karar verdık kayınvalıdem kayrola dedı hahaha cevredıkıler erkek ısmı dedı sonra vaz gectık tam doguma gıderken esım ruyasında azra ısmını gormus yanınada ben ek olarak hırayı verdım sonunda azra hıraa oldu haaaaaaaaaaaaaaa
benim esim abd li, ben Turk' um.. o yuzden ben Turkce isimlerini koydum (berfu - benan), esim de yabanci isimlerini koydu (carolyn - julia)... isimleriyle mutlu yasasin tum bebislerimiz...
babamız koydu ama bende istedim.öykü benim bücürümün adı.negüzel dimi
tabiki bennnn koydum)))))))
Bu arada oglumun ismi Yigit :)
kızımızın adını ikimiz ortak koyduk yağmuru babası nazı ben koydum
bende kendım duşundum eşim onayladı oglumun ısmı çınar efe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?