Beş aylık bir bebek 3 saat bile annesiz kalmamalı mı? Çalışmak zorunda olan anneler ne yapsın çözümünüz ne?Mükemmel annelik baskısından zaten yılmıştık ama şimdi bir de "mükemmel annelik baskısına isyan" çıktı ortaya. Bu isyan sonucunda olan çocuklara oluyor genelde. Toplum olarak hiçbir konuda ortamız yok.
Beş aylık bir bebek 3 saat bile annesiz kalmamalı. Sizi çok iyi anlıyorum ancak bunun yanlış olacağını da söylemek zorundayız. Bebeğinizi annesiz bırakmadan, bir rahatlama yolu bulmanızı öneriyorum.
Ben çalışmıyorum bebeğim 4 aylık ama bakıcı haftaiçi her gün 3 saat ilgileniyor ve kendime vakit ayırıyorum. Bunu yapmasam verimsiz olurum. Bende lohusa depresyonu geçiriyorum ve psikoloğa gidiyorum. Sanırım bu konuda ahkam kesip nasıl annesin, bebek bırakılıp yurtdışına gidilir mi diyenler lohusa depresyonu yaşamayan anneler. Ne güzel sizin adınıza seviniyorum. Ama sizler de bu durumu yaşasanız böyle konuşmazdınız.
O yüzden konu sahibi gayette gidebilirsiniz, insanız ister keyfi ister doktor işleri olsun gidin güzelce işlerinizi halledip gelin, ben sizi anlıyorum.