- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Sinirlerim bozuldu resmen, olmadi biz yarasalar gibi yasayalim. Mazallah toplum rahatsız oluyor.
Bir de bak mesela benim ayagimi hic ezmedi bebek arabali biri, hic onlardan oturu sıkıntı yasamaydim niye acaba?
Ya da ben hic ezmedim, hadi ben fark etmesem ezdigim kisi elbet bir sekilde ffark ettirirdi bu durumu.
Burdaki olay tamamen iyi niyet-kotu niyet .
Heeeee cocugumla yolu yaralamışım karşiya geciyorum.. Gelmiş arkadan korna caliyor, yolu yaralamisim bekle işte da!!! En sinir oldugum arabalarin sinyal vermemesi..
Baktigima emin olup da geciyoruz herhalde, araba durmus haldeydi sinyali minyali yanmiyordu ki onceden bile belirtmemis ben dönuyorum diye.. Cocugum cocuk arabasinda degil , beraber yuruyoruz..Yolu yarılamadan önce daha karşıya geçmeden sağınıza solunuza bakıp araba gelip gelmediğinden emin olsanız da öyle geçseniz yarı yolda korna yemek zorunda kalmazsınız o arabalarda kul yapımı ha dediğine duramıyor bazen çocuğunuz için dikkatli olmanız gerekmez mi? sırf bebek arabası kullanıyor diye arabamızı göre göre nasılsa duracak mantığıyla önümüze atlayan annelere ne diyelim? hatta hiç bakmayan umursamayan korna çalınca da garip garip bakan hayır yanio korna zaten uyarmak için var.
Zaten çıtı pıtı bişeysin, aman dikkat valla. Sabah 9-11 hariç sana pazar yasak
Asansör kenarında puset engelli ve hamilelere öncellikle tanıyın yazisina rağmen benden sonra gelenlerin (asansör düğmesine ben basıp bekliyordum!!!)Merhaba markete girerken, herhangi biyerden geçerken , asansöre binerken özellikle tramvaya bindigimde önde olmama rağmen kenardan kıvrılıp içeri atlayan,veya tramvaydan indigimde arabalı anneler ve engelliler için ayrılan gecite doluşup tek başına geçebilen insanlar için olan yerden geçmeyen ve beni bekleten ne bileyim bunun gibi bir suru ornek boyle insanları ezip geçmek istiyorum bazenben mi sabirsizim ama az saygı degilmi yani tramvaydan kaplayacagin alan 50.60 cm bırak ben geceyim müsait bi köşeye sen her yere girersin zaten dolu ve hepimiz ayakata gidecegiz derdim oturmakta değil gezdigim her yerde önüme birilerinin atlaması ezip gececegim bir gün boyleleri azıcık saygı azıcık trafikte bile.öncelik yayanin olduğu halde yol vermeyen sıyırıp geçen leride unutmamak lazim tabi
Valla sorma. Teyzeler totolarıyla bi vuruyor başka bir teyzenin memesinden sekip başka bi teyzenin kollarında buluyorum kendimi
Oyle bir guldum ki sesime cocuk uyandiValla sorma. Teyzeler totolarıyla bi vuruyor başka bir teyzenin memesinden sekip başka bi teyzenin kollarında buluyorum kendimi
Eskişehir’de en çok yaşadığımız sorunlardan biri bu. Bebek arabası ve engellilere ayrılmış dediğiniz alan, öncelikli alan, tamamen size ait alan değil. Tramvaya binerken katlanabilir arabayı katlamak yerine -küçük/ uyuyan bebek dışında- insanları ezerek durdukları yerden kovmak çok büyük bir kabalık bence. Ayrıca karşı tarafa saygı duymazken saygı beklemeniz de ayrı bir ironi. Antalya’da toplu taşıma araçlarına açık, katlanmamış bebek arabasıyla binmek yasaklandı mesela neden acaba...
Dunyanin hicbir kosesinde engelli ve bebek arabalari icin ayrilmis alana insanlar dolusmaz.turkiye haric.Eskişehir’de en çok yaşadığımız sorunlardan biri bu. Bebek arabası ve engellilere ayrılmış dediğiniz alan, öncelikli alan, tamamen size ait alan değil. Tramvaya binerken katlanabilir arabayı katlamak yerine -küçük/ uyuyan bebek dışında- insanları ezerek durdukları yerden kovmak çok büyük bir kabalık bence. Ayrıca karşı tarafa saygı duymazken saygı beklemeniz de ayrı bir ironi. Antalya’da toplu taşıma araçlarına açık, katlanmamış bebek arabasıyla binmek yasaklandı mesela neden acaba...
Dunyanin hicbir kosesinde engelli ve bebek arabalari icin ayrilmis alana insanlar dolusmaz.turkiye haric.
Gerci engelli park alanina park eden yuzsuzler var bu ulkede. Cezasi olmasina ragmen.
Trafigi arayacaksin trafik lutfedip gelecek araci baglayacak falan filan. Uzun is.araba cekilmiyormu?
Almanyada 3 dakika icinde cekiyorlar- sanki pusudu bekliyorlar- en az 270 Euro cezasi ve ayni insan birkac kere yaparsa ehliyeti aliniyor elinden 4-6 haftaligina
Trafigi arayacaksin trafik lutfedip gelecek araci baglayacak falan filan. Uzun is.
Ama artik egmni. Uygulamasini kullaniyorum. Resmini cek at eve gelsin ceza makbuzu.
Kafelerin olduğu bir caddede oturuyorum yürüyüşe çıkıyoruz kızımla çok mağdur oluyorum adam tır gibi koca jeepi boylamasına kaldırıma çıkarmış vızır vızır geçen anayola inmek zorunda kalıyorum bebek arabasıyla. Birkaç kere silecek kaldırdım ne faydaTrafigi arayacaksin trafik lutfedip gelecek araci baglayacak falan filan. Uzun is.
Ama artik egmni. Uygulamasini kullaniyorum. Resmini cek at eve gelsin ceza makbuzu.
Haklisiniz 3 çocuklu bir anne olmama ragmen hic o annelerden olmadım benim de en sinir oldum şey çocukları saldim çayıra yapıp herşeyi kurcalayip zarar vermelerine izin veren annelerBen de benim ayaklarımı arabayla ezen, eşyalarımı hunharca her şeyi kıran çocuklarına vermemizi bekleyen, paşa ve piremses annelerine tahammül edemiyorum, ne olacak şimdi?
İnsanlara saygı duymadigimi nereden çıkardiniz acaba ben saygı duyduğumu düşünüyorum eziyorum geciyorum demedim ki otobüse.bindigimde bende arabası katliyorum çünkü dar ama.tramvayda yasak değil bende hakkımı kullanıyorum adamlar bebek arabaları için yer yapmış.insanların yaslandığı ve bana müsaade etmediği mesela evet iki bebeğim var küçük elinden tutup arabayı kapatacagim kadar büyük değiller malesef ben henüz kimseyi ezemedim genelde musade edilmeyen önüme katlanılan taraf oldum yanıEskişehir’de en çok yaşadığımız sorunlardan biri bu. Bebek arabası ve engellilere ayrılmış dediğiniz alan, öncelikli alan, tamamen size ait alan değil. Tramvaya binerken katlanabilir arabayı katlamak yerine -küçük/ uyuyan bebek dışında- insanları ezerek durdukları yerden kovmak çok büyük bir kabalık bence. Ayrıca karşı tarafa saygı duymazken saygı beklemeniz de ayrı bir ironi. Antalya’da toplu taşıma araçlarına açık, katlanmamış bebek arabasıyla binmek yasaklandı mesela neden acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?