canım uykum gelmiştii ben saat 8.30 9 gibi kalkıyorumm erken uykum geliyoo bebemmii geceler bebem...erkencisin balım?
merhaba hoş geldinn evet aksam burdaydınn dikkat ettin dün öglende burdaydu-ın sanırımGünaydın arkadaşlaaaar, ayy maşallah dün akşam ne güzel sohbetiniz vardı valla araya girip damdan düşer gibi olmiyim diye kıyamıyorum araya girmeye, takip ettim okudum hep görmüşsünüzdür zaten beni. Artık bende aktifleşeyim sizler hakkında aşağı yukarı bilgi sahibi oldum.
Kendimi tanıtayım kızlar bende artık takipçinizim müsadenizle
ismim yasemin, istanbuldayım, grafikerim nikimde yazdığı gibi, 2 yıllık evliyim, 6 aydır bebiş düşünüyorum, azıcık pco var, düzensiz reglilerim varşuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum, soğan suyu kürü uyguluyorum. Ayrıca hamam sefası listenize benide ekleyin, kirlerimizi bi kabartalım altından belki bebiş filan çıkar üzerimizden yük kalkınca sizlerde topiğe girdikçe azıcık kendinizi tanıtırmısınız bana bende sizi tanıyayım bu şekilde
canım akşam yazını görmemişim demek o sıra çıkmıştım ben yoksa mutlaka yazardım, dediğim gibi araya girmiyim diye yazmamıştım çok hoşsohbetsiniz maşallah bayıldım size
ayy keşke yaa, bende çok isterdim böyle arkadaşlıklar kurup sonrada birleşip toplaşmayı, gün yapmayı filanhep hayalimdir
çok geçmişş olsunn canım hava degişimiimi böle yaptı acaba seniigünaydın kızlar gününüz aydınlık ve umut dolu olsun kucaklarınız ağlayan bebeklerle dolsun
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum çok hastayım :2::2::2: kızlar bir öksürüğe yakalandım boğmaca gibi nefes bıle alamıyorum gece yatamıyorumballı zencefiller sıcak su wicks yapmadığım şey kalmadı dr. gittim adetine az kaldığı için röntgen çekmeyiz dedi verdiği ilaçlarda fayda etmedi dua edin kızlar ne yapacağım biliyorum
zaten sizler benı unutmuşsunuz artık hiç sormuyorsunuz
benım bata 2 gün kaldıgerçi siz merak etmiyorsunuz ama ben yıne de söyleyim
en iyisinii yapmış böcegimm bekle biraz test hamişsindir dio aslın da ama emin olmak için yap bi tane daha bebeişin senle olsunn inşallahh canımmayy.. evet canım gecmısı okuyodum anca bıttıcanım daha yapmadım testı esım yarın sabah yaparsın dedi ben de tamam dedım ama meraktan da catlıyorum umarım ıkıncı cızgım netlesır :18::18::18:bana dua edın nolur bu sefer tutunsun bebısım bana
slm buzin nasilsin canim
ben varımmmm ben varımmmneden kimsee yokk ben geçmişe bakana kadar
hanifemde gitmişş poff yaz olunca böle mii oluyoss kıslarr
slm kizlar, naber???
ben varımmmm ben varımmm
a.s hg ayfer...benden iyilk canım..seni sormalı,sen nasılsın?
selamim canımm hoş geldinn ben iyiyim sükür sen nasılsınnslm kizlar, naber???
merhaba kaderdaşlarım
birazdan hazırlanmaya baslıcam kadınlar matinesi için sizlere bir haber vereyim dedm
gece 12 gibi dönerim
bu arada kırmızılar hala yok ve bende heyecan cok
aaa kaçgündür ateşim hepyüksekti sabah bi kalktım 36.2 olmadı yine dedm..
ama az önce ölçtüm 37.1..
neden böle oluyor bu kadar fark oluyor bi anlayan anlatıversin bana gari
selamim canımm hoş geldinn ben iyiyim sükür sen nasılsınn
ay gercekden mii yüksek olunca iyi demiştii eliff ama neden inip çıkıyoo ben bilmiyomm balımm yaaa ,inşallahh hayırlara vesile oluriyi bu çıkıss canımm bu arada iyyi eglencelerrr
canım sultanım öncelikle çok geçmiş olsun...günaydın kızlar gününüz aydınlık ve umut dolu olsun kucaklarınız ağlayan bebeklerle dolsun
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum çok hastayım :2::2::2: kızlar bir öksürüğe yakalandım boğmaca gibi nefes bıle alamıyorum gece yatamıyorumballı zencefiller sıcak su wicks yapmadığım şey kalmadı dr. gittim adetine az kaldığı için röntgen çekmeyiz dedi verdiği ilaçlarda fayda etmedi dua edin kızlar ne yapacağım biliyorum
zaten sizler benı unutmuşsunuz artık hiç sormuyorsunuz
benım bata 2 gün kaldıgerçi siz merak etmiyorsunuz ama ben yıne de söyleyim
benmde ikizler cocukluk hayalim canımoyle gebelikler kimyasal olurmus diye duydum ben , evet canim ikizler benim cocukluk hayalim ama ben bi tanesine bile raziyim yeter ki gelsin artik hayirlisi ile
yoo daha 2 gün var ama ben yine de heyecanlıyım:)))bende iyim canim.. senin kirmizilar gecikti heralde??? insallah hayirli bir haberini aliriz...
bak yaaa bu kız yine sitem ediyor...benı unuttunuz elifim hiç sormuyorsunuz
iyiki varsınnn
meryemm sen geçmişdemiydinn bende dedim kimse konusmıcakk
bendee anlamadımm canımm
eee neypiyorsunn
napim ya canim bakip duruyom
bendeee ah canım sıkılıyoo benimdee napsam bilmemm kimse yokk muhabbet etsek azıcık
ewet ya bakalim belki gelirler birazdan sen napiyon adet gunun nasil
benimm 20 sinden sonraa dah varr
canımm sanırım yumurtlama günlerindeyimm senin kii nasıl dı hanifecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?