hahahhahaa ilahi bencede öle yap insanı cidden mecbur bırakıyolar şekercimmmm :):):):)):):):):) dediğin gibi kişmi önceden yaptırıyo bunlar nie öle demiş bilemedim ama aslında en doğrusu bu şekilde erken yaptırınca çıkmaya biliyo geç döllenme falan oluyo hayırlısı inş bakalım sen ne zzsamn gidicen drye :):):)
Günaydın canlar... nasılsınız?
sen yine sordunn ben soramamıstım daa baska bi arkadassa derlerken duymustummcahilliğinde bu kadarı yani demi
çok yabancı geldi burası bana
zaten normalde facebook falan bile kullanmam ben anlayacağın yabancıyım teknolojiye ben
sen ne kadardır bebek istiyorsun (geçmişi bilmediğim için soruyorum.)
sağol tatlım yok iyileşmedim ya bir an nefes alamayınca boğazımı kesesim geliyor ya ben hiç böyle hastalanmadım bu nasıl öksürük boğmaca gibi :2: :2:
valla gülüm öksürmekten hiç bir belirti alamıyorum çünkü kemiklerim öksürmekten çok ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum beklentime gelinece yarın ola hayrola allah büyük
ahh canım olur mu cahillik çoğu şeyi bizde yeni öğrendik kardeşlerimiz yardım sefer burda takıldığın bişiy olursa çekinmeden sorr yardımcı olurzzz :):):):):):):):):):) canım ben 4 senedir istiyorum hemn hemn erkn doğumum oldu üstünden 8 ay geçti şimdi yeniden istiyoruz bakalım hayırlısı artık :):):):):):):) sen nekadrdr ewlisin nezamndr istiyosun :)cahilliğinde bu kadarı yani demi
çok yabancı geldi burası bana
zaten normalde facebook falan bile kullanmam ben anlayacağın yabancıyım teknolojiye ben
sen ne kadardır bebek istiyorsun (geçmişi bilmediğim için soruyorum.)
hoşbulduk tatlım hayırlısı tabi ama geçen sene bu zamn aynı olayları yine yaşadım hayatım tekrardan ibaret sanırım geçen senede regli gelmedi söktürücü kullandım mayısda hamile oldumu öğrendim aynı şeyler yine olur die korkuyorum umarım rabbim bebeğimin yerine aynı tarihte sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlsıını gönderirrrrrrbende iyyim sükürr canım saoll
hımm ama benimm gün bittii sanırım canımm ya 18 günü adetinn öle olmuyomuu ben mi yanlış biliyomm
akıntımm da zatii olmuyoo ondan umutlu diilimm yumurtamm catlamıyoo sanırım benim
hoş geldinn lamişim nerelerdesinn bakımm senn
gelen giden yokmuss canımm hadii hayırlısı diilelimm o zaman belli mii olurr
sen yine sordunn ben soramamıstım daa baska bi arkadassa derlerken duymustumm
tabii ilaç da kullanamıyorsunn bu durumm da
balla limonuu karıstır içç hem öksürüge hem dee giribe birebirr canımm
yarın ola hayrola o zaman inşallah bii süpriz olur sanaa
ayy cnm benmm sağoll..rabbim sana kız versin cnm..yetrki sağlıklı olsun tabide ben oğlan istom..tövbe yarrbm frketmez eli ayağı düzgn olsunn..eşim erkk ister ben farketmez derim geçnde rüyasında görrmüş kzımız olcanı ama aynı sana benziyodu dedi..bi krede yolda yzüüryoz dilenci ğpara istedi allh sana erkk evlat versin dedi.döndüm bağırdım ona cinsiyetin ne önemi var dedim kadın kaldı öle baktı banasağol tatlım yok iyileşmedim ya bir an nefes alamayınca boğazımı kesesim geliyor ya ben hiç böyle hastalanmadım bu nasıl öksürük boğmaca gibi :2: :2:
valla gülüm öksürmekten hiç bir belirti alamıyorum çünkü kemiklerim öksürmekten çok ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum beklentime gelinece yarın ola hayrola allah büyük
oy oy canım benım kocişinle mutlu huzurlu olda geç gel bende bir tek işte girebiliyorum biliyosun sizi çok özlüyorum ama
rabbim inş. senınle eşinede güzel mi güzel ay gibi bir kız versin inş. hiç birseyden ümid kesme hislerin inş. yanıltır senı oh oh
evet ben yanlız kalıyom allahdan arada tanıdık bir kaç kişiği görüyorum
yaaaa kuzum sen git aile hekimliğine yarın deki 8 günüm geçtitest yaparlar bıraz uyanık olacağız ki işlerimiz hallolsun o nasıl hastaneymiş aaa manyak bunlar ya
herkesde akıntı olck diye bişe yokki cnm bende 17 18 19 da çatlo oda ilçla öbür türlü hiç yokbende iyyim sükürr canım saoll
hımm ama benimm gün bittii sanırım canımm ya 18 günü adetinn öle olmuyomuu ben mi yanlış biliyomm
akıntımm da zatii olmuyoo ondan umutlu diilimm yumurtamm catlamıyoo sanırım benim
hoş geldinn lamişim nerelerdesinn bakımm senn
gelen giden yokmuss canımm hadii hayırlısı diilelimm o zaman belli mii olurr
YAPMADIM CNM idrarda bazen gec belli olabiliomuş kan kesin cıkabiliomuş bide günüm gecsin die bekliorum..günüm gecersede 4-5-10günde beklemek istemiorum 15 inde 2 mutluluk bi arada yaşarız İNŞALLAH die...
ay durkıss aglatcan benii anneler günüü geliyo demii bazen ya hiç olmassa diyorumm o daha çok zor geliyo işdeeinşllh gelmezler ama bir takım doğrultulara göre gelcekler benmkiler cnmm..inşllh sennkiler gelmez
buzincim çare olsa keşke..kelin ilacı olsa ilk kendi kafasına koyarmış...geçen sene mayıs ayında anneler gnnde çok istedim bir daki sene anneler gününü bebğimle kutlim diye...bebğim düşmeseydi 30 haziranda bebğim olcktı kucmda..ama olmadı..dün izlomda bi kç yerde anneler günü hediyesi olarakk rabbim verse ne olurrkii...rabbimm aratmasın..böle çok isteyenlere rabbim annler gününde ya kucağında ya da hamile habri alarak versin rabbim...
kızlar bakın bu benım evim ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=24896
umarım beğenirsiniz şimdi ben yemeğe cıkıyorum
gelince görüşürüz bye
canım benim bat yarın bende olmassam ccuma giderim die düşünmüştüm..
günaydın canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın..
HAYIRLISI CANIM MADEM İNŞ Bİ 9 AY GELMEZLERRRR :):):):):):):):):)
açtım pc yi öyle bıraktım evi toparladım..kursa gidecem 1 dene zamman geldinn insann selamm verirr
iyiyim bende tatlın çok sağolcanım benim bat yarın bende olmassam ccuma giderim die düşünmüştüm..
günaydın canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın..
ahh canım olur mu cahillik çoğu şeyi bizde yeni öğrendik kardeşlerimiz yardım sefer burda takıldığın bişiy olursa çekinmeden sorr yardımcı olurzzz :):):):):):):):):):) canım ben 4 senedir istiyorum hemn hemn erkn doğumum oldu üstünden 8 ay geçti şimdi yeniden istiyoruz bakalım hayırlısı artık :):):):):):):) sen nekadrdr ewlisin nezamndr istiyosun :)
hoşbulduk tatlım hayırlısı tabi ama geçen sene bu zamn aynı olayları yine yaşadım hayatım tekrardan ibaret sanırım geçen senede regli gelmedi söktürücü kullandım mayısda hamile oldumu öğrendim aynı şeyler yine olur die korkuyorum umarım rabbim bebeğimin yerine aynı tarihte sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlsıını gönderirrrrrr
günYDINN KIS ZEYNEP SEN BENİ SEWMİYOMUSUN BENLE NİE KONUŞMUYON SEN HİÇÇÇÇ:18::18::18::18::18::18::18:
hoşbulduk tatlım hayırlısı tabi ama geçen sene bu zamn aynı olayları yine yaşadım hayatım tekrardan ibaret sanırım geçen senede regli gelmedi söktürücü kullandım mayısda hamile oldumu öğrendim aynı şeyler yine olur die korkuyorum umarım rabbim bebeğimin yerine aynı tarihte sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlsıını gönderirrrrrr
ilaç içiyorum canım ama çok düşük dr. verdi bu zarar vermez dedi faydada vermedi (sekrol şurup-sulcid 750mg antibiyotik parol ağrı kesici)
ay durkıss aglatcan benii anneler günüü geliyo demii bazen ya hiç olmassa diyorumm o daha çok zor geliyo işdee
allahımm nasip eder insallah bizleredee annelik çok güsel kutsal bişiyy ben layık olabilcekmiyimm bakalımm görebilcekmiyimm
afiyet olsun canımm
allh hepimize nasip etsn cnm benmm yaaa
ayy ben aglamak istiyorumm artık suan senin ve seyda için ama
insallah tekrar yasamassınızz o acılarıı allahımm kucagınıza almayıı nasip etsinn bi gün bebeginiz oluncaa
hımm anladımm canımm dedigimi de yapp bak faydasını görürsünn
ahahahha oda iimiş bende dedim benle hiç konuşmuyo yazıom cvp wermionnn aramıza giremeden eskidin yahuu demirbaşlar listesine alcaklar yakında bizi sor zeyneple hiç konuşmaık dahaaaa:):):):):):):):):):):):açtım pc yi öyle bıraktım evi toparladım..kursa gidecem 1 de
iyiyim bende tatlın çok sağol
seviyom tabi kısyetişemiyorum herkese biraz beceriksizim ben
ayy ben aglamak istiyorumm artık suan senin ve seyda için ama
insallah tekrar yasamassınızz o acılarıı allahımm kucagınıza almayıı nasip etsinn bi gün bebeginiz oluncaa
hımm anladımm canımm dedigimi de yapp bak faydasını görürsünn
allh hepimize nasip etsn cnm benmm yaaa
ağlam cnm yaaa nye ağlonn..rabbmn emanteydi öle olması gerkiyodu öle oldu..çok takılmmk lazım bu işlere
doktor bana kanalrın dogustan tıkalı dedi beni böle yaratmıs allahımm bunu biliyorum ama tutamıyorum bazen anlatamıyorum kendimeağlam cnm yaaa nye ağlonn..rabbmn emanteydi öle olması gerkiyodu öle oldu..çok takılmmk lazım bu işlere
allahım sabır versinn canım ben olmuyo die aglıyorumm senin acın benden büyükkahahahha oda iimiş bende dedim benle hiç konuşmuyo yazıom cvp wermionnn aramıza giremeden eskidin yahuu demirbaşlar listesine alcaklar yakında bizi sor zeyneple hiç konuşmaık dahaaaa:):):):):):):):):):):):)
aminnnn rabbim kimseyi böle sınmasın inşş fasla düşünmemeye çalışıyorum biliyorum o psikolojiye girersem zor toparlanırım aklıma geldikçe unutmaya çalışıorum ama işte bazen naparsam yapım olmuyo tatlım o olayla ilgili bişiyler çıktıkça karşıma tuz basılıyo resmen allahtan geldi o yüzden isyan haddime diil nese yaaa ya rabbim n iisini biliyo mutlaka hep hayırlısını istedim demek ki böle hayırlısı gelene şükür gelmeyene sabırrr artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?