Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım benim bat yarın bende olmassam ccuma giderim die düşünmüştüm..

Günaydın canlar... nasılsınız?

günaydın canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın..

sen yine sordunn ben soramamıstım daa baska bi arkadassa derlerken duymustumm

tabii ilaç da kullanamıyorsunn bu durumm da
balla limonuu karıstır içç hem öksürüge hem dee giribe birebirr canımm
yarın ola hayrola o zaman inşallah bii süpriz olur sanaa

ahh canım olur mu cahillik çoğu şeyi bizde yeni öğrendik kardeşlerimiz yardım sefer burda takıldığın bişiy olursa çekinmeden sorr yardımcı olurzzz :):):):):):):):):):) canım ben 4 senedir istiyorum hemn hemn erkn doğumum oldu üstünden 8 ay geçti şimdi yeniden istiyoruz bakalım hayırlısı artık :):):):):):):) sen nekadrdr ewlisin nezamndr istiyosun :)
hoşbulduk tatlım hayırlısı tabi ama geçen sene bu zamn aynı olayları yine yaşadım hayatım tekrardan ibaret sanırım geçen senede regli gelmedi söktürücü kullandım mayısda hamile oldumu öğrendim aynı şeyler yine olur die korkuyorum umarım rabbim bebeğimin yerine aynı tarihte sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlsıını gönderirrrrrr

günYDINN KIS ZEYNEP SEN BENİ SEWMİYOMUSUN BENLE NİE KONUŞMUYON SEN HİÇÇÇÇ:18::18::18::18::18::18::18:

ilaç içiyorum canım ama çok düşük dr. verdi bu zarar vermez dedi faydada vermedi (sekrol şurup-sulcid 750mg antibiyotik parol ağrı kesici)

ayy cnm benmm sağoll..rabbim sana kız versin cnm..yetrki sağlıklı olsun tabide ben oğlan istom..tövbe yarrbm frketmez eli ayağı düzgn olsunn..eşim erkk ister ben farketmez derim geçnde rüyasında görrmüş kzımız olcanı ama aynı sana benziyodu dedi..bi krede yolda yzüüryoz dilenci ğpara istedi allh sana erkk evlat versin dedi.döndüm bağırdım ona cinsiyetin ne önemi var dedim kadın kaldı öle baktı bana
herkesde akıntı olck diye bişe yokki cnm bende 17 18 19 da çatlo oda ilçla öbür türlü hiç yok
YAPMADIM CNM idrarda bazen gec belli olabiliomuş kan kesin cıkabiliomuş bide günüm gecsin die bekliorum..günüm gecersede 4-5-10günde beklemek istemiorum 15 inde 2 mutluluk bi arada yaşarız İNŞALLAH die...

günaydınn tatlım nasılsın bakalım

ay durkıss aglatcan benii anneler günüü geliyo demii bazen ya hiç olmassa diyorumm o daha çok zor geliyo işdee
allahımm nasip eder insallah bizleredee annelik çok güsel kutsal bişiyy ben layık olabilcekmiyimm bakalımm görebilcekmiyimm
kızlar bakın bu benım evim ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=24896
umarım beğenirsiniz şimdi ben yemeğe cıkıyorum
gelince görüşürüz bye

afiyet olsun canımm

HAYIRLISI CANIM MADEM İNŞ Bİ 9 AY GELMEZLERRRR :):):):):):):):):)

SUAYCIMMMM ben sayfayı açamıommmmmm bozuk falan diooooo görmek istiom ama çok ben yaaaa :):):):):):):):)

ne zamman geldinn insann selamm verirr
açtım pc yi öyle bıraktım evi toparladım..kursa gidecem 1 de

iyiyim bende tatlın çok sağol

seviyom tabi kısyetişemiyorum herkese biraz beceriksizim ben

ayy ben aglamak istiyorumm artık suan senin ve seyda için ama
insallah tekrar yasamassınızz o acılarıı allahımm kucagınıza almayıı nasip etsinn bi gün bebeginiz oluncaa
ilaç içiyorum canım ama çok düşük dr. verdi bu zarar vermez dedi faydada vermedi (sekrol şurup-sulcid 750mg antibiyotik parol ağrı kesici)

hımm anladımm canımm dedigimi de yapp bak faydasını görürsünn

allh hepimize nasip etsn cnm benmm yaaa

ağlam cnm yaaa nye ağlonn..rabbmn emanteydi öle olması gerkiyodu öle oldu..çok takılmmk lazım bu işlere

açtım pc yi öyle bıraktım evi toparladım..kursa gidecem 1 de

iyiyim bende tatlın çok sağol

seviyom tabi kısyetişemiyorum herkese biraz beceriksizim ben
ahahahha oda iimiş bende dedim benle hiç konuşmuyo yazıom cvp wermionnn aramıza giremeden eskidin yahuu demirbaşlar listesine alcaklar yakında bizi sor zeyneple hiç konuşmaık dahaaaa:):):):):):):):):):):):

aminnnn rabbim kimseyi böle sınmasın inşş fasla düşünmemeye çalışıyorum biliyorum o psikolojiye girersem zor toparlanırım aklıma geldikçe unutmaya çalışıorum ama işte bazen naparsam yapım olmuyo tatlım o olayla ilgili bişiyler çıktıkça karşıma tuz basılıyo resmen allahtan geldi o yüzden isyan haddime diil nese yaaa ya rabbim n iisini biliyo mutlaka hep hayırlısını istedim demek ki böle hayırlısı gelene şükür gelmeyene sabırrr artıkk

allh hepimize nasip etsn cnm benmm yaaa

ağlam cnm yaaa nye ağlonn..rabbmn emanteydi öle olması gerkiyodu öle oldu..çok takılmmk lazım bu işlere

öle tabi canım rabbim werdi o aldı fasla girmemek lazım dediğin gibi aksi halde çıkışı hiç bulamıyosunn nihayetinde bu sınavıda bi şeklde geçmek lazım sabırsızlık we isyanla olcak iş diil rabbim bizim gibi olan tüm kardeşlerimize gönül ferahlığı wersin inşşşşş :):):):):) bebeklerimizin kardeşlerinide hayırlsıyla göndersin bizeee

slm nasılsnz arkadaşlar ne var ne yok
bu arada böcegim ne yaptı sonuç ne? merak ettim inşaallah daha cok hayırlı haberler alacagız burdan

doktor bana kanalrın dogustan tıkalı dedi beni böle yaratmıs allahımm bunu biliyorum ama tutamıyorum bazen anlatamıyorum kendime
allahım sabır versinn canım ben olmuyo die aglıyorumm senin acın benden büyükk
off nese ben bugün hi iyi diilim sanırımm sıkmayımm kimseyiii

hoşgeldin esmacım bebeğimiz nasıll miden nasıl oldu şekercim göremedim bu aralar seniii :):):):):):) tufhe we böceğimden beklioz bakalım hbrleriii başka larıda warr onlarda inş cumaya kadar güzel hbrler wercek bizlereeee ayyy bu ay bitmeden çık şenlikli olsun inşşşşş herkes hamiş olsun çok gollü bitilerim bu ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…