doktor bana kanalrın dogustan tıkalı dedi beni böle yaratmıs allahımm bunu biliyorum ama tutamıyorum bazen anlatamıyorum kendime
allahım sabır versinn canım ben olmuyo die aglıyorumm senin acın benden büyükk
off nese ben bugün hi iyi diilim sanırımm sıkmayımm kimseyiii
slm nasılsnz arkadaşlar ne var ne yok
bu arada böcegim ne yaptı sonuç ne? merak ettim inşaallah daha cok hayırlı haberler alacagız burdan
bu arada böcegim ne yaptı sonuç ne? merak ettim inşaallah daha cok hayırlı haberler alacagız burdan
aminn cnm aminn inşlhhhöle tabi canım rabbim werdi o aldı fasla girmemek lazım dediğin gibi aksi halde çıkışı hiç bulamıyosunn nihayetinde bu sınavıda bi şeklde geçmek lazım sabırsızlık we isyanla olcak iş diil rabbim bizim gibi olan tüm kardeşlerimize gönül ferahlığı wersin inşşşşş :):):):):) bebeklerimizin kardeşlerinide hayırlsıyla göndersin bizeee
görüşürzz cnmmmşekerler ben çıkıyorum görüşmek üzere ALLAH a emanet olun..
ay etyorum tabikide hade hakkına hayırlısı çalısmalardan sona ayagını kaldır havaya ve en az 30dk dinlen hemen ayaga kalkmacanım nasılsın epeydir görüşemedik
bende bebek yapma çalışmalarına başlıcam 3-5 gün kaldı ovulasyona bakalım dua ediver hamişlerin duası kabul olur oldumuuuuuu?
hoş geldinn esmacımm nasılsınn
ahh canımm kapatalımm tabii bende açmak istemiyorumm süreklii moreli bozuk negatif enerj sacann bii insan olmakdan bıktımm zaticanımcım herkesin derdi kendine göre rabbim kimseyi taşıyamayacağından faslasını wermiooo herkesin içinin nasıl yandını kendinden başka kimse bilmezz boşwer ii olalım güzel bi gün ne güzellikler getirceni bilemeyizzzz :):):):):) gün doğmadan öle şeyler doğuyoki herşey anlık rabbim şu saatten sonra güzelliklerle karşılaştırsın inşşşş bak nurdayız sağlıklıyızz şükür halimizeeee mutluyuzzşükürrr hadii kapatalım bu konuyuu geçen hamama gidiliomuşşş beni çağıran yok muuuu
ay etyorum tabikide hade hakkına hayırlısı çalısmalardan sona ayagını kaldır havaya ve en az 30dk dinlen hemen ayaga kalkmanacizane fikrim
hoşbulduk canlarım iiyim sen nasılsın nasıl gdiyor böcegimden bi haber varmı?
hoşbulduk canlarım iiyim sen nasılsın nasıl gdiyor böcegimden bi haber varmı?
selam kızlar nasılsınız bençok hasta oldum bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama moralman eksilerdeyimsanırım ben bu bebek işine bi süre ara versem iyiolcakkafamıtoplamam için dün benim çatlama günümdü ama benimkociş uyudu kaldı ben hasta hasta bekledim bütün gece uyuyamadım sinirden o uyudukça dahada sinir yaptım gurur yaptım bende onada ilişmedim ama sabah oişe gidince çok ağladım bu ay bi ümidimbile yok anlayacağınız kocişimede acayip kızgınım
pofffff ama yaa
amin ecmain cümlesini inşaallah ya geliyorum ama aralık annelerine takılıyorum ondan buraya fazla giremiyorum kusura bakmayın sata göre 10 haftalık usg göre ise 9haftalıkslm canım epeydir yoktun burda bende göremedim seni inşallah herşey yolundadır
kaç haftalık oldun canım?
Allah bağışlasın
esmacımm daha önceki yazığımda hata verdide bende gitmedi sandım ondan iki kere olmuş canım
selam kızlar nasılsınız bençok hasta oldum bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama moralman eksilerdeyimsanırım ben bu bebek işine bi süre ara versem iyiolcakkafamıtoplamam için dün benim çatlama günümdü ama benimkociş uyudu kaldı ben hasta hasta bekledim bütün gece uyuyamadım sinirden o uyudukça dahada sinir yaptım gurur yaptım bende onada ilişmedim ama sabah oişe gidince çok ağladım bu ay bi ümidimbile yok anlayacağınız kocişimede acayip kızgınım
heee öle yapalım yada herkes kendi şehrinde gitsin laptopları alın konuşurukkkk yada 3g bağlantı kurarızzz çok orjinal fikirliyimdirrrrr yazarken yoruldum yapmasını düşünemiyoummmahh canımm kapatalımm tabii bende açmak istemiyorumm süreklii moreli bozuk negatif enerj sacann bii insan olmakdan bıktımm zati
hamamıı sehirlerinn ortasın da bulalımm o zaman hep beraber orda toplasalımm seslimin fikriydii
pofff tabeee....
sen bugn sabh ssabh maffetn beni..kaç gündür kendimden kaçıyom ztnn sen bir de bana ne yaponn...ayy burdan uzk kalsam sizi özlüyom aklım kalıyo..ama geldim zamnda salya sümk olom yaaa...
canım arkadşım hoşgeldin özletmiştin kendini :):):):):) bak ne dicem sana bana dr önceden çatlatma iğnesi wermişti zar zor buldum iğneyi yaptırdım ne olsa beğenirsin kocişle küsmeye ben 4 gün küs kaldık we iğnede boşa gitti o kadar üzlmüştüm ki günlercee ama bidahaki ay kendiliğnden hamile kalmıştım rabbim alnımıza yazdıysa neyapar ne eder gelir omuyosa wardır bundada bi hayır belki tutcaktı ama hayırlı olmucaktı umudunu kırma sen rabbim gönlüne göre wersiinn canımm :):):):):):):)
amin ecmain cümlesini inşaallah ya geliyorum ama aralık annelerine takılıyorum ondan buraya fazla giremiyorum kusura bakmayın sata göre 10 haftalık usg göre ise 9haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?