Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canımcım herkesin derdi kendine göre rabbim kimseyi taşıyamayacağından faslasını wermiooo herkesin içinin nasıl yandını kendinden başka kimse bilmezz boşwer ii olalım güzel bi gün ne güzellikler getirceni bilemeyizzzz :):):):):) gün doğmadan öle şeyler doğuyoki herşey anlık rabbim şu saatten sonra güzelliklerle karşılaştırsın inşşşş bak nurdayız sağlıklıyızz şükür halimizeeee mutluyuzzşükürrr hadii kapatalım bu konuyuu geçen hamama gidiliomuşşş beni çağıran yok muuuu

slm nasılsnz arkadaşlar ne var ne yok
bu arada böcegim ne yaptı sonuç ne? merak ettim inşaallah daha cok hayırlı haberler alacagız burdan

canım nasılsın epeydir görüşemedik
bende bebek yapma çalışmalarına başlıcam 3-5 gün kaldı ovulasyona bakalım dua ediver hamişlerin duası kabul olur oldumuuuuuu?

aminn cnm aminn inşlhhh
şekerler ben çıkıyorum görüşmek üzere ALLAH a emanet olun..
görüşürzz cnmmm
bu arada böcegim ne yaptı sonuç ne? merak ettim inşaallah daha cok hayırlı haberler alacagız burdan

iiylik cnm sen nasılsın bakalımmm...böceğimden bugnlük daha habr yok cnm...bugn yapcktı yine test bakalım naptı...

selam kızlar nasılsınız bençok hasta oldum bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama moralman eksilerdeyimsanırım ben bu bebek işine bi süre ara versem iyiolcakkafamıtoplamam için dün benim çatlama günümdü ama benimkociş uyudu kaldı ben hasta hasta bekledim bütün gece uyuyamadım sinirden o uyudukça dahada sinir yaptım gurur yaptım bende onada ilişmedim ama sabah oişe gidince çok ağladım bu ay bi ümidimbile yok anlayacağınız kocişimede acayip kızgınım

slm canım epeydir yoktun burda bende göremedim seni inşallah herşey yolundadır
kaç haftalık oldun canım?
Allah bağışlasın

canım nasılsın epeydir görüşemedik
bende bebek yapma çalışmalarına başlıcam 3-5 gün kaldı ovulasyona bakalım dua ediver hamişlerin duası kabul olur oldumuuuuuu?
ay etyorum tabikide hade hakkına hayırlısı çalısmalardan sona ayagını kaldır havaya ve en az 30dk dinlen hemen ayaga kalkmanacizane fikrim
hoş geldinn esmacımm nasılsınn

hoşbulduk canlarım iiyim sen nasılsın nasıl gdiyor böcegimden bi haber varmı?

Son düzenleme:
ahh canımm kapatalımm tabii bende açmak istemiyorumm süreklii moreli bozuk negatif enerj sacann bii insan olmakdan bıktımm zati
hamamıı sehirlerinn ortasın da bulalımm o zaman hep beraber orda toplasalımm seslimin fikriydii

esmacımm daha önceki yazığımda hata verdide bende gitmedi sandım ondan iki kere olmuş canım

canım arkadşım hoşgeldin özletmiştin kendini :):):):):) bak ne dicem sana bana dr önceden çatlatma iğnesi wermişti zar zor buldum iğneyi yaptırdım ne olsa beğenirsin kocişle küsmeye ben 4 gün küs kaldık we iğnede boşa gitti o kadar üzlmüştüm ki günlercee ama bidahaki ay kendiliğnden hamile kalmıştım rabbim alnımıza yazdıysa neyapar ne eder gelir omuyosa wardır bundada bi hayır belki tutcaktı ama hayırlı olmucaktı umudunu kırma sen rabbim gönlüne göre wersiinn canımm :):):):):):):)

slm canım epeydir yoktun burda bende göremedim seni inşallah herşey yolundadır
kaç haftalık oldun canım?
Allah bağışlasın
amin ecmain cümlesini inşaallah ya geliyorum ama aralık annelerine takılıyorum ondan buraya fazla giremiyorum kusura bakmayın sata göre 10 haftalık usg göre ise 9haftalık

canım çatama gnndüde öncesi tutr belki....off benmde bzen olo o durum tam yumrtlama dönmnde ya kavga edoz ya başka bişe...hakkımızda hyrlısı olsun..sanada geçmş olsun sanırım salgın var tatlımmm..kafandan at sen olyı...ona göre davrann

heee öle yapalım yada herkes kendi şehrinde gitsin laptopları alın konuşurukkkk yada 3g bağlantı kurarızzz çok orjinal fikirliyimdirrrrr yazarken yoruldum yapmasını düşünemiyoummm
pofff tabeee....
sen bugn sabh ssabh maffetn beni..kaç gündür kendimden kaçıyom ztnn sen bir de bana ne yaponn...ayy burdan uzk kalsam sizi özlüyom aklım kalıyo..ama geldim zamnda salya sümk olom yaaa...

seydaa seydaaaaa olsun herüzüntünün arkasında bi mutluluk warmışşş üzldük ama bu gün daha mutlu olucaz allahın izniyleee ben üzülünce hep öle düşünüyorum üzülüyorum ki mutluluğumun kıymetini bilimmmmm :):):):):):):):):):)::)::):)):):):)):) hem ağlamak cildi güzelleştiriyomuş gözleri parlaklaştıryomuşşş hahahahhahahahaha bunada kendimce teselli diyorum ağlayınca çok güzel oldum diyorummmm

sağol canım hayırlısı tabi ama zaten kaçaydır bekliyoruz bu ay şansımı bile deneyememek kötü oldutabe takmıcam akışına bırakacam dedim bu defada böle oldu herşeye bizmikoşacaz ya

amin ecmain cümlesini inşaallah ya geliyorum ama aralık annelerine takılıyorum ondan buraya fazla giremiyorum kusura bakmayın sata göre 10 haftalık usg göre ise 9haftalık

canım bende yasdım ama görmedin sanırımmmbu arada takvimi nie kaldırdın görüouk ordan ne güzelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…