Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.

çatlama gününde yapıyoz tutmuyoda öncesi nerde tutçak be güzelim bu ay kaçtıbenden hemdehiç yüzünden bende takmıcamartık banane birazda o çaba göstersin kadın olmakne zorya sanki herşeyikadın düşünmekzorunda

sabah sabhhh başım ağrıdı..kaç gündür kendimle konuşmuyodum...kimseye içimi açmıyodumm ...maffoldum.biriznzz sustrsun beni yaa....ya tamm hamile olmıyabilirm dert etmiyorum ama adetlerim bari 30 günde bir geldin çok sıkıldım ben yaaa valla çok sıkılıdım bu durumdan..bazen diyorum keşke velenmesydimde bu derdimde olmasadyı..ozamnda evde kalcm diye ağlrdım en azndan

pofff tabeee....
sen bugn sabh ssabh maffetn beni..kaç gündür kendimden kaçıyom ztnn sen bir de bana ne yaponn...ayy burdan uzk kalsam sizi özlüyom aklım kalıyo..ama geldim zamnda salya sümk olom yaaa...
ben sayfayıı göremedim için öle demiştimm,
özür dilerimm seni üzdüm içinn bi daha aglıcamm burdaa kusura bakma
heee öle yapalım yada herkes kendi şehrinde gitsin laptopları alın konuşurukkkk yada 3g bağlantı kurarızzz çok orjinal fikirliyimdirrrrr yazarken yoruldum yapmasını düşünemiyoummm

bilmemm nasıl olur anlamadımm kafam dagıldıı

sağol canım hayırlısı tabi ama zaten kaçaydır bekliyoruz bu ay şansımı bile deneyememek kötü oldutabe takmıcam akışına bırakacam dedim bu defada böle oldu herşeye bizmikoşacaz ya
ölee ama napcan erkekler rahat anacımmm :):):):):):):):) wardır bundada bi hayır sende relax takıl canım ozamn daha sağlıklısı we hayırlısı gelcek rabbim izniyleeee :):):):):):)

kıss bizde kaşınıyoz heeeetam da gurur yapcak zamnları buluyoz galiba yurtlama zamnı hassas oluyozz daha çok alıynıyozzzz :):):):):):):) bırakalım o günlerdee koşalım kocaların beşinden hamile kalınca naz yaparak alırız intikamımızı :):):):):):):):):)::):)):)::):):):):) kadının fendi erkeği yendiiiiiiii hahahhahahhahaha

iyide o kafayla ilişki olsanolcaksanki gırtlaklayasım geldiadamı resmen ya bana dokunmasınıbileistemiyom artık yumurtlama dönemi gelene kadar bekleteyimonuda görsün nasıloluyomuş bol bol uyu diycembiayın var

bak tatlım sen ilşkiye giron ve sprem o gece tutmuyo.sen işkiye grdikten tam 24 saat sonra döllşmeye hzır duruma gelo..şöle diyim sen ilşkiye giriyosun..o sperm yürüyo yüyo diğeriyle savşıyo ve o sperm ilk önce tüplerden geço sonra yumutrann üstnden ve folük yumurtann üstnde çatlamaya hazrı olan yumurtada beklo...o ara yumurta hangisini beğeniirse onu iççeri alo yumurta prenses sperm prens olo ..eğer sperm y kromoznu ise erkk x ise kız olo..senn yumurtan bugn çatlıcaksa o gnnde önemi olblir..dokotrla o yzüden gün aşıır ilşki diyorla...tplerde sperm eksik klamsın diye cnm24 saat..hatta aşılamalrda da ilşkiden 5 gün sonra kanda çıkıyor sonuç

aaaaaaaaaaaaaaa seyda we berrinnnn bozuşcazz ama yaaaaaa hamilelik depresyonlarınız olsun inşşşşşşş kıss şükredelim halimeize beterin beteri warrr şuanda burda ezan okunuyoo ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim yüzümüzü güldürsünnnnn ağlayanla küserümmm bakkk hadinnn neşelenin azcık anazım bebeler tabi gelmezzz napcaklar ağlyan anneyiii amnnnn çok tınnn onlar bizi istemiyosaa bizdeee takmıyoruzzzz yaaaa üzülmeyin nolurr bak ben açarsam musluklarııı toplayamassınız heeeeee

canım bende yasdım ama görmedin sanırımmmbu arada takvimi nie kaldırdın görüouk ordan ne güzelllll
yok ya sayfada cok cok yer kaplıyo beya hoş diil sankimm
kız isyan etme isyan etme tövbe de elbet günün birinde sennbe bebişin oluvercek sabır et imtihan dünyası hayat koolay diil rabbim yar ve yardımcın olsun

bugn benm ağlam günüm sanırım hepsi üst üste gelon innki yaaa...ne .güzel dua...onu okurken bile ağldım..ben bgn susamıyom

iyide o kafayla ilişki olsanolcaksanki gırtlaklayasım geldiadamı resmen ya bana dokunmasınıbileistemiyom artık yumurtlama dönemi gelene kadar bekleteyimonuda görsün nasıloluyomuş bol bol uyu diycembiayın var
olsun anacım nolcak kadın kısmı napar eder alır adamın gönlünü napcan böle üzlmek daha mı iyi en azından o yönde zorlarsın kendini napalım anacım kıs adamada yazıkk hee napsın oda yorulmuşturr ii düşünelim ii olsun secilim :):):):):):):):):):):):113::113::113::113::113::113::113:
hhahahahaha sen çözdün bu işi :):):):):):):):):):):):):):):94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:

kız isyan etme isyan etme tövbe de elbet günün birinde sennbe bebişin oluvercek sabır et imtihan dünyası hayat koolay diil rabbim yar ve yardımcın olsun

hımm en iyisini sen bilirsin tabi tatlım olsun arasıra gelde bize bilgi wer merak ediyozzzz

valla güzelim ben artık iyice inandımvakit saat gelmeden olmuyobu iş illa bişi çıkıyo yada hiçbisorun olmasa bile olmuyo işte bakbende bi sorun çıkmadı ama ortada bişeyde yok beklemekten başka çaremiz yokama umudumuz her ay biraz daha kırılıyo yıprandığımı hissediyorum ya hiç olmazsalar başlıyo ama vakit saat dolunca anlamıyosun bile oluveriyo bu aslında hayatta herşeyde böyle biz üstümüze düşeniyapalım yapıyoruzda zaten gerisi allaha kalmış ne zaman izin verirse sanırım bizide böyle sınıyor inşallah bu sınavdan alnımızın akıylaçıkarız

canım isyan etmiyorum tövbe yarbbime...işte diyom ya kaç günn dolgusus içimi sıkıyoo...yok akıntı şekli ateşi ..fln filn...cnm iyice sıkıldı...içim doldu benm..batmda gelmek bilimyo ozyzden hep böle e bide ggrp oldum hepsi bu yzden ....annler gnüde yaklşıyo...hepsi üst üste geldi işte napimmm

ben sustumm bebemm AMA çok üzüldümm seydaaayıı aglatmısımm
bugn benm ağlam günüm sanırım hepsi üst üste gelon innki yaaa...ne .güzel dua...onu okurken bile ağldım..ben bgn susamıyom
bende ögledimm sebepsizz basladıı sabahdan ama sen öle dedin die aglamıyomm
sende aglama bakk ben çok pişman oldumm bi daha demicemm aglıyom diee
sende aglamaaa

inşaallah canım

hakılısınız canlarım insan bian doluyo doluyo we patlıyo bende geçenlerde bölydin herşeye ağlıyodum ağlıyom diye sinirlenip bida ağlıyoumm iidir açılın dicem ama sizi üzgün görünce içim dayanmıyo rabbim tez wakitte güldürsün yüzümüzüüü inşşş inşşş inşşşş :):):):):):):):)

dokorum sağolsun çokk iidr kendisi banda uzmanluk verck yakında

evet vakit saat..bu kdr ağlmamın korkmm sebebi annemn dayısnn kızları aynı benm gbi pcos hastası.benm kullndım ilçlrı kullndılr 14 sene sonra hamile kaldı diğeride 7 sene sonra.halamın kzıda pcos oda 10 sendir evli..onlar gbi olmaktan korkuyorum...vücudumda ödem vr yeşil çay içemiyorum..her ay bir umut..evet vakti saati vr..ama işte...ablmalar gbi olmaktan çok korkuyorummm

bi başldım mı ben susmammkii..artık nezamn durrsa..ben meylliymişim cnm bi anda oldu iştee..dün gece annler gnü reklmnda başdlı ztnn

evet aynn öle olo...doluyorummm doluyorumm ...kimse anltsam aman boşver diyo..boşver..tabe..çekmiyen n ebilcek....bursı vrda insn hem ağlıyo hem rahtlıyooo

aklına öyle şeyler getirme canım ya iyi düşünmemiz çokönemli sorun olmadığı halde çocuk sahibi olamayanlar bi dünyaymış bakgeçen hafta bana az dahatüp bebek yapıyodular aklımızı başka şeylere vermemiz olumlu düşünmemiz şart yoksa amacımıza çok zor ulaşacaz sanırımtüm işkafada bitiyo en öenmli etapbu bence bunugeçemeyen başarılıolamıyo

benim gözler yanıyo kızlar gece hiç uyumadımsabahta ağladımya ben kaçıyorum akşamagörüşmek üzere dikkatedin kendinize seydammm sende ağlama nolur yada ağla ya insanın bişekilde deşarj olması gerek ama çok bunaltma kendini olurmu canımöptümhepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…