Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

öle canım hakılısın ateş düştüğü yeri yakıo anca başına gelen nasıl bi acı onu bilio şükür bende çok geçmeden buldum sizide rahaylıyorum buraya gelinceee :):):):):):):):):) bak benim bi ark war oda 4 aylık kaybetti bebeğini geç olmuşu hemde sonra yine hamile kaldı şükür doğurdu geçen konuşuyoruz bana dioki amnnnn aklın warsa istemezsinnn çok zor bakmasııı eee şimdi ben kime anlatım derdimi olduktan sonra inş bizde unuturuz bu sıkıntılı günlerii :):):):):)

bi başldım mı ben susmammkii..artık nezamn durrsa..ben meylliymişim cnm bi anda oldu iştee..dün gece annler gnü reklmnda başdlı ztnn

ben sölicek söz bulkamıyorum yok zatii ama ben agladımm mıı rahatlıyorumm aglamakda elimde deil kii
sabahh birini gördümm ondan bi başladımm sebepsiz yeree lamişin senin konuştuklarınn hopp bahene oldu bana aslında
istem dışı bencee bazen sebepsiz dökülüyooo çümküü birikiyorr içindee acılarrr

benden bi şarkı sana

dayan yüregim dayann dayan yarına inan
gün gelir acılar ezberlenir
iglesir zamanla yarann

inşallah bi günn gelcek buglerinii bebegine anlatcann senin için bu kadar üzülmüştüm diee

ayyy tatlımmm her şey kafada bitoda gel o kafaya söz geçir ..tüküreyim o kafaya.düşünmüyorum demek bile düşünmek işte..öle bişe olckk ki bi anlık unuttcn tarihi..adet gnnünü batını yumrtylama gününüğ hepsini unutcksın sonra bi bakcksın işte...ya tvde islon kdn tek sefere hamile kalo..ya ben bu işi bu kdr zor sanmıyodum yaa...çocuk oyunca sanıyodum..ne çetrfilli iş bu yaa...

ne dicem sana sen hiç süt buharını dendin mi..sorunu olmıyan bi arkadşıma dedim o yaptı o ay hamile kaldı o

işte diyom yaaa kime ne alntıyonn..bende hamile kalım bende sancı çekip doğuryımm..bende sabhlara kdr kusayım..sonra sabhlara kdr uykusuz kalim..ozamn offf dedimde kzın bana...şu dünya daki en güzel şey anne baba olmak...eşimin kucğında görmek istyorum o mink yumruk elli küçk surtlı bebeği...ben 14 yaşında aşık oldum eşime..he kavgalrım oldu tbe..ben hep diyodum lise btsn ünv sonra evlenrm hemn çocuk yaprım. işte orda tıkndık kaldık..şimdilik başka hedefm yok napim başka ne düşüinmmm

sağol cnmmm benmmm....atltcz işte sonra gülüp duruurz...ben ağlamyı sevmyorum..başım ağrıyo sora sigara çok içom cildim kötülşeiyo sonra

Neden agliyorsun :26: Neyin var ? Aglama yaa bende aglarim sonra sulugozum zaten hic dayanamam aglayanlara
cnm bi an geldi doludum bi anda bebkti oydu buydu derken boşldım işte ne edimmm
sakınnnn aglammaaaa burda aglamakk yasakk artıkk
biz zatii susturamadıkkk mucizemiiiii sendee o na destekk olma bakımm

ayyy deme yaa şimdi salak salak gülom imiiii

rabbim büyük canım arkadaşım inşş gönlündeki murada kavuşursun tez vakiitte kolay bi hamilelik kolay bi doğum sağlıklı bi ewlat nasip etsin rabbim .:) çok güzel duygular bende bazen kafamı çewirip bakıom burda bi beşik eksik uzanıyorum boş eşim bana sarıldığında bende sarılcak bi bebek istiyom kollarımda yerler bakıorum şimdi burda gezcek bi ufaklığım olcaktı benimde sonra milletin bakışları söledikleri ne diyim çok zor allahım sen büyüksünn yarabbiiii ağlayma bizi artık gönlümüzdekini bize hayırlı kıll en sewdiğin kulun için duamızı kabul et duadan başka yapcak bişiyimz yok artık elimizden geleni yapıoruz şükür rabbim bekletmeden wersin bizim mucizemizide artıkkk

amaa olmuyoo kii banna kızdıydın şimdii sen vere geçmişi acıyorsunn bak ne kadar güsel bigeçmişin varr kocanla geleceginde olacak bebeklii bebklii insallah çokk beklimicenn allahın izniylee

bendee seviomm aglamayıı bana kızdın ama tabii agladıkça basın agrırr
ahh bıraksan çok ii olurr aslınaa saonra anlarsınn ne kadar farkı olacak zor ama istersen bırakınrsın

AMİNNN CNMM AMİNNNN..rabbm tez zmanda hayırlı bir bebk versin..heee zamnı uuznsa daha..şimdi vermicekse de sabır versin

şimdi ben çokk iim cnmm..sagara olyını diyon herelde bırak diye...valla bebk olunca ztn bırkcm ..ozamna kdr da kimse bişy demiyo bana ...zevk alaom ne yapim şimdi ben...ay bana buggn bişeler olo yaaaa

bebemmmm aminn inşallahhh cümlemizee
ammaa yeterr artıkınn başka konusakk muhabbetii başka yapakk hee
şimdi ben çokk iim cnmm..sagara olyını diyon herelde bırak diye...valla bebk olunca ztn bırkcm ..ozamna kdr da kimse bişy demiyo bana ...zevk alaom ne yapim şimdi ben...ay bana buggn bişeler olo yaaaa

bebek olmadan 6 ay önce bırakman gerekk canımmm saglık açısındann ama için içiyoo hamile iken bile içen arkadsım oldu
bıraksan bile suan bii an agladın mıı içersinn tekrarr benn de bazen üzülünce arıyorumm ama içmiyorumm

ne gibii bişiyler oluyooo bu günn sana canımm

izmirliimm hoş geldinn nasılsınn baktımm selamm vermemişsinn dedimm ben mi görmedimm acep

hahhaha kızlar ben temizlik konusu açımm hadi herkes ewini temizlesin yahuu benimki pislik içinde gidim süpüriyim silim yine gelimmm olduuu görüşrüzzz inş yineee hadi kendinize mukayet olunn anacımmmm

Allah bir ananin evladina olan merhametinden daha merhametlidir kullarina.
Bebeklerimize elbet kavusturacak gunun birinde. Ve o gun bizler icin secilmis hayirli gunler olacak. Hayirlarini bizler bilemesekte Rabbimiz biliyor. Ondan gelen hersey hostur.
Herseye gucu yeten Rabbimiz bize su anda vermiyor olabilir ama demekki bunda bir hayir var.
Hayirli olana gonullerimizi razi eylesin Allahim.. Sonunda mutlu ve mesut etsin.
Vardir bi hikmeti. Bazen dua ile sartlandirirmis. Nasilki cocugu yaratan Allah ve buda yumurta ve sperm iliskisiyle sartlandirilmis. Bizimkide bir imtihan. Dilerim bu imtihanlari sabirla sukurle ve imanla gecicez.
dualarimiz Rabbimize. Allah dualarimizi kabul etsin..

hahhaha kızlar ben temizlik konusu açımm hadi herkes ewini temizlesin yahuu benimki pislik içinde gidim süpüriyim silim yine gelimmm olduuu görüşrüzzz inş yineee hadi kendinize mukayet olunn anacımmmm

herkes gitmişş bi ben kalmısımm aamma ben dün yaptımm o işimii her taraff temisss ahh yalnız mı kaldımm ben yinee
kolay gelsinn lam,iişimmm gec kalmmaaaa

ahhh canım ne güzel yasmışısın bizim dularımız seninle sende eksik etme dularını olur mu tatlımm :):):):):) gel bize böle yaz içimiz şenlensinnn

ahh ne kadarrr sevindimm anlatammm sonun daa:92::92::92:
sonnda valla
ayy ne bilim cnm yaa..ateşim düşük çıktı bir de alltan muayne soncu elime sert bişe geldi konu konuyu açtı ağlıyasım geldi iştee...ama şimdi salk salk gülom napimm ben şimdii yaa

ben evimi yeni dip köşe temzildim cnm yaa san akolay gelsinn çiçemmm

ahhh canım ne güzel yasmışısın bizim dularımız seninle sende eksik etme dularını olur mu tatlımm :):):):):) gel bize böle yaz içimiz şenlensinnn

Allah razi olsun. Inan ki hep dua ediyorum her gun once benden daha muhtaclara sonrada bana Rabbim diye..
Umidimizi kesmeyelim yeter..
Olacak olacak olacak.. Illaki Rabbimizin izniyle olacak insAllah..

Ve ileride bu yazdiklarimizi okuyup diycez ki ne kadar umutsuz ve mutsuz musum Allahim sukurler olsun sana diycez
Cifter cifter yumurtalarimiz olsun cifter cifter bebeklerimiz olsunn.. Onlarin pesinden kosturalim durun yapmayinn diye kizacagimiz gunleri gorelim insAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…