ne güzel yazıyosun cnmm yaaa...alhh tez vakitte hakkımazda oalnı versin cnm benmmm aminn güzelim aminnnnAllah bir ananin evladina olan merhametinden daha merhametlidir kullarina.
Bebeklerimize elbet kavusturacak gunun birinde. Ve o gun bizler icin secilmis hayirli gunler olacak. Hayirlarini bizler bilemesekte Rabbimiz biliyor. Ondan gelen hersey hostur.
Herseye gucu yeten Rabbimiz bize su anda vermiyor olabilir ama demekki bunda bir hayir var.
Hayirli olana gonullerimizi razi eylesin Allahim.. Sonunda mutlu ve mesut etsin.
Vardir bi hikmeti. Bazen dua ile sartlandirirmis. Nasilki cocugu yaratan Allah ve buda yumurta ve sperm iliskisiyle sartlandirilmis. Bizimkide bir imtihan. Dilerim bu imtihanlari sabirla sukurle ve imanla gecicez.
dualarimiz Rabbimize. Allah dualarimizi kabul etsin..
herkes gitmişş bi ben kalmısımm aamma ben dün yaptımm o işimii her taraff temisss ahh yalnız mı kaldımm ben yinee
kolay gelsinn lam,iişimmmgec kalmmaaaa
ne kadarr güsellkonusmussun yazmışsımm öle sennAllah bir ananin evladina olan merhametinden daha merhametlidir kullarina.
Bebeklerimize elbet kavusturacak gunun birinde. Ve o gun bizler icin secilmis hayirli gunler olacak. Hayirlarini bizler bilemesekte Rabbimiz biliyor. Ondan gelen hersey hostur.
Herseye gucu yeten Rabbimiz bize su anda vermiyor olabilir ama demekki bunda bir hayir var.
Hayirli olana gonullerimizi razi eylesin Allahim.. Sonunda mutlu ve mesut etsin.
Vardir bi hikmeti. Bazen dua ile sartlandirirmis. Nasilki cocugu yaratan Allah ve buda yumurta ve sperm iliskisiyle sartlandirilmis. Bizimkide bir imtihan. Dilerim bu imtihanlari sabirla sukurle ve imanla gecicez.
dualarimiz Rabbimize. Allah dualarimizi kabul etsin..
sonnda valla
ayy ne bilim cnm yaa..ateşim düşük çıktı bir de alltan muayne soncu elime sert bişe geldi konu konuyu açtı ağlıyasım geldi iştee...ama şimdi salk salk gülom napimm ben şimdii yaa
sonnda valla
ayy ne bilim cnm yaa..ateşim düşük çıktı bir de alltan muayne soncu elime sert bişe geldi konu konuyu açtı ağlıyasım geldi iştee...ama şimdi salk salk gülom napimm ben şimdii yaa
ben evimi yeni dip köşe temzildim cnm yaa san akolay gelsinn çiçemmm
Allah razi olsun. Inan ki hep dua ediyorum her gun once benden daha muhtaclara sonrada bana Rabbim diye..
Umidimizi kesmeyelim yeter..
Olacak olacak olacak.. Illaki Rabbimizin izniyle olacak insAllah..
Ve ileride bu yazdiklarimizi okuyup diycez ki ne kadar umutsuz ve mutsuz musum Allahim sukurler olsun sana diycez
Cifter cifter yumurtalarimiz olsun cifter cifter bebeklerimiz olsunn.. Onlarin pesinden kosturalim durun yapmayinn diye kizacagimiz gunleri gorelim insAllahhh
aminnnnnnnnnnnnnAllah razi olsun. Inan ki hep dua ediyorum her gun once benden daha muhtaclara sonrada bana Rabbim diye..
Umidimizi kesmeyelim yeter..
Olacak olacak olacak.. Illaki Rabbimizin izniyle olacak insAllah..
Ve ileride bu yazdiklarimizi okuyup diycez ki ne kadar umutsuz ve mutsuz musum Allahim sukurler olsun sana diycez
Cifter cifter yumurtalarimiz olsun cifter cifter bebeklerimiz olsunn.. Onlarin pesinden kosturalim durun yapmayinn diye kizacagimiz gunleri gorelim insAllahhh
ayyy sevindimm yalnız deilmişimm bariiibende burdyım cnm netmm düştü sadeceee
ohh negüzell bende bi süpürüp silcem toplu ewimm deee nedicem sen nasıl alltan muayene yaptın sert şey ne öle şey olur mu yaaaa
kızlarrrr nasılsınız bakalım ya sevgi ne yaptı test yapıcaktı bugün haberi olan varmııııı
aminnnn canım inşşş sen kendini tanıtırmısın bize sorun olmucaksa tanıyalım seniii :):):):):):):):):)
sağolll cnm bennnmmm..sende güll güzelimm benmmmne kadarr güsellkonusmussun yazmışsımm öle senn
ama napalımm bazen üzülmeden dee olmuyoo
tammm sen gülmeye devamm att canımm boşverr gerisini şimdii sana gülmekk yakısıyoo
yaa cnmm ben bu kk okumuştum..çok kişi yaptı vajinadan hani tahrat alırız ya..parmmın haifçene değer.o ilk girişte rahim sertliği vr.o eğer sertse pamağımıza değiyosa şada demek adet olcksın demk yok sa ya da yumuşaksa hamilesin demek kanıtlnmış bişe cnmm...ellerin temz olması şartıylaohh negüzell bende bi süpürüp silcem toplu ewimm deee nedicem sen nasıl alltan muayene yaptın sert şey ne öle şey olur mu yaaaa
kızlarrrr nasılsınız bakalım ya sevgi ne yaptı test yapıcaktı bugün haberi olan varmııııı
canım hoşgeldin ben iyiyim şükür yapmış ama negatif çıkmış bi arkını aramış hemn çıkmaz üzlüme demiş niş bi kaç gün sonra tekrarlar we hayırlı hbrler weriri bize sen nasılsın :):)
negatif çıkmış cnmm...2 gün sonra yine denicekk
Tabiki 22 yasina gircem 1 ay sonra. Fransada yasiyorum. Ankaraliyim. Temmuzda 2 yil olacak evleneli ve 9 aydir bebek calismalarindayiz..
ne duası cnm benmmmmSizler uzulunce bende cok uzuluyorum. cunki bende 9 aydir istiyorum biliyorum uzun yillar isteyenler var bu yuzden onlarida dusunuyorum dualarimda yer veriyorum.
Hormonlar etkileniyormus gercektende. Stresi bi kenara birakip hayati oldugu gibi yasayalim. Gunun birinde bebeklerimiz gelicek insAllah..
Bakin ne diycem duaya baslayali mi ?
Dualari paylasalim ve okuyalim her bir kardesimiz icin
anladım bitanem hayırlısı olsun inşallah rabbimden daha ne isteris ki inş. güzel haber verir bizeee
bende iki gecedir mide yanmasından uyuyamıyorum dolan dolan evde bi hal oldum bir de söylemesi ayıp acayip gaz var karnımda üşütmedim dikkat de ediyorum off çok fenayım yani kızlar batımada iki gün kaldı bakalım hayılısı rabbimden bekliyorum bundan önceki hamişliğimde (düşük yapmıştım) 4 gün kalagörmüştüm 2.çizgiyi ama yapasım yok testi bu sefer
ohh ne güzel rabbim hayırlısını wersin inşşş :):):):):):):):)yeni yaşında güzel hbrler alırsın umarımm :):):)Tabiki 22 yasina gircem 1 ay sonra. Fransada yasiyorum. Ankaraliyim. Temmuzda 2 yil olacak evleneli ve 9 aydir bebek calismalarindayiz..
hayırlsı canım inş geçen bendede fane yanma wardı dediğin gibi bal yedim sabahları şimdi iyiyim şükür sende dene istersen canım :):):):) inş hamileliktendirrr
anladım bitanem hayırlısı olsun inşallah rabbimden daha ne isteris ki inş. güzel haber verir bizeee
bende iki gecedir mide yanmasından uyuyamıyorum dolan dolan evde bi hal oldum bir de söylemesi ayıp acayip gaz var karnımda üşütmedim dikkat de ediyorum off çok fenayım yani kızlar batımada iki gün kaldı bakalım hayılısı rabbimden bekliyorum bundan önceki hamişliğimde (düşük yapmıştım) 4 gün kalagörmüştüm 2.çizgiyi ama yapasım yok testi bu sefer
sağolll cnm bennnmmm..sende güll güzelimm benmmm
yaa cnmm ben bu kk okumuştum..çok kişi yaptı vajinadan hani tahrat alırız ya..parmmın haifçene değer.o ilk girişte rahim sertliği vr.o eğer sertse pamağımıza değiyosa şada demek adet olcksın demk yok sa ya da yumuşaksa hamilesin demek kanıtlnmış bişe cnmm...ellerin temz olması şartıyla
negatif çıkmış cnmm...2 gün sonra yine denicekk
selamm canımm hoş geldinn iyiyiz sükürr sen nasılsınn negatif çıkmışş sonucu ama kırmızılar gelmediyse umut vr demektir dedikkkızlarrrr nasılsınız bakalım ya sevgi ne yaptı test yapıcaktı bugün haberi olan varmııııı
daha yienimişsinn canım ya doktora gittin mii hiççTabiki 22 yasina gircem 1 ay sonra. Fransada yasiyorum. Ankaraliyim. Temmuzda 2 yil olacak evleneli ve 9 aydir bebek calismalarindayiz..
sağolll cnm bennnmmm..sende güll güzelimm benmmm
yaa cnmm ben bu kk okumuştum..çok kişi yaptı vajinadan hani tahrat alırız ya..parmmın haifçene değer.o ilk girişte rahim sertliği vr.o eğer sertse pamağımıza değiyosa şada demek adet olcksın demk yok sa ya da yumuşaksa hamilesin demek kanıtlnmış bişe cnmm...ellerin temz olması şartıyla
ayyy cnm benmm sende bat bi geçsinn 5 gün ondan sonra yap..hem çift çizgi çıkrsa doktora gttnde keseyi görme ihtimalinde yükselir cnmm..biliyorum senn test yaptıktan sonra görmştn kırmızıları
ben de sabh ii değildim ama şimdi nedendir bilinmez bomba gbiyimmm....aminn inşllh baklımmm..hayırlı hberler gelsin ben bu ay bol bol hamiş istommm...listemiz kabrsın aşada bekliyenlerimiz günden güne azlsın..mayıs olanları bu ay btrelim hazirana kalnları hazirnda bitirlim bu saatn sonra kmse hzirana inmasin inşllh..hazirndakilerde temmuza inmesin
anladım kuzum bekliyoruz o zaman güzel haberleri inşallah
sen nasılsın fıstığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?