Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

amin canım benim inşallah

canım mutluluğun bir bebişle daim olsun inşallah hoşgeldin

Aminn cumlemizin insAllah. Hosbulduk cnm sende hg

ohh ne güzel rabbim hayırlısını wersin inşşş :):):):):):):):)yeni yaşında güzel hbrler alırsın umarımm :):):)
INSALLAH canim saol cumlemizle birlikte

daha yienimişsinn canım ya doktora gittin mii hiçç

Bende pco vardi bakerken 4 ayda bir regl oluyordum. Evlenince biraz degisti dongusu.Doktora gittim yumurtaliklara bakti ultrasonda bisey gozukmuyor gayet iyisin dedi kistler yok olmus. duphaston kullaniyorum su an dozunu biraz dusurdum hormonlarimi etkiliyor cunki.
Enfeksiyon cikti bide onun icin fitil kullaniyorum o buyuk bir sorun degilde.. Yumurta takibine basliycaz obur aya. ALlahim kimseyi evlatsiz koymasin insAllah

Dua derken de salati tefriciye 4444 kez,meryem suresi var 41 kez okunuyormus.. Bilmiyorum baska varsa okuyalim

Son düzenleme:
lamiaaa tatlım nasıl bal yani sadece kaşıkla balmı yiycez
ewet canım ben bi tatlı kaçığı yemiştim sabah akşamm iyiyim benmki 1 haftadan fasla sürmüştü boğazıma kadar yanıyodu hatta dr endoskopi yapcaz dedi ama yaptırmadım korkumdan şimdii iyiyim şükürler olsun :):):):):):)

aminnnn aminnnnnnnnnnn :):):):):):)

en güselii beklemekk ben test yapma taraftarıı diilimm açıkcasıı
iki gün geçsinn ondann sonra tabii adeti düzenli olanlar içinn aceleye gerkk yok bencee

amannnnnn masallahhhh bal mıı damlıyoo agzındann neeeeinşallahhhh inşaalllaaahh

anladım canım ben geçen sene endoskopiye girdim reflü çıktı aslında yenilmemesi gereken herşeyi yiyyorum ama bir haftadır yemiyorum dikkat ediyorum yok bide balı deneyim bakalım

ttalım meriden hbr yok suaydanda bişe yok daha...güldende daha yok bir sevgi ve böcüm yaptı o işi...
adetne yakınken işteee cnmm

tamm cnm hatırldım şimdi benmki daha erkn düştü demk bende kürtj istemdi...rabbm hayrlısını versn cnmm...evet bende almdım erknden yaprım diyee...inşllh bebşin senledr cnmm

Benim cikmam lazim. Herkese hayirli bir gun diliyorum. Uzulmeyin umudunuzu kaybetmeyin insAllah.
Allah buyuk. Bir bebegemi gucu yetmiycek Zamani gelmemis oda geliyor yavas yavas
Hadi allaha emanet olun yine gelicem hoscakalin canlar...

geçmiş olsun canım bende bu ay öğrendim pko oldunu adet olunca tahlil wercem ialca başlıcaktıkk adette olamadım bi türlüüü inş canım ya katılan olursa ben okurum en güzeli duaa meryem suresinide duymuştum bebek için ii die onuda araştıralım dediğim gibi ben warım olmassa seyda başa bide dua listesi yapar ordan takip ederizz :):):):):):)

evet tatlım haklısın bende 5 gün verdim kendime 5 gün sonra yapıcam adetimin düzeni bekarkende evliykende hatta kürtaj bile oldum gene 28. günde adet oldum herkes çok şaşırdı hiç şaşmaz benim kürtajda dedim belki şaşar bide onunlamı uğraşıcam çok üzülmüştüm heycanla bekliyordum kürtajın 28.gününde adet oldum yine bu konuda çok şanslıyım rabbime şükürler olsun ki zaten kırmızıların geldiğini göründe hoşgeldin gözümün nuru diyorum o yüzden beni çok severler zamanında yaşlı bi teyze vardı ben çok ağrı sancı çekerdim o yüzden adet olunca çok üzülürdüm ne vardı geç gelseydin falan diye kadın dedki bana allahın gücüne gider yavrum o sana bir lütuf sen ona ilk gün hoşgeldin gözümün nuru deki seni bekletmesin o gün bugündür hep aynı şeyi söylerim ve mutlu olurum adet olunca olsun derim

enfeksiyon ilaçla geciyoo digerinde bi bilgim yokk
ben meryem suresinii okumak istirumm adetden sonra başlıcamm inşallahh hemm esinle aranda kii sevgii için de okunurmuss meryem surasii

aaaaaaaaaaaaaa gercekden miii bendee öle dicemm bundan sonra hoş geldin gözümmün nuruu
sasmasıı güsel tabiii benimki dee düzenliydi amaliyat dı sipreldii biraz yani 2 gün kadar kayma olduu bakalımm bu ayy nasıl olacakk

ben çıkıyorumm kıslarr akşam üzerii görüşmek üzere nasipsee
hoşcakalınnn

ay allahım kadın demiştir bu kız kafayımı sıyırdı dıye kuzum benım inş. güzel haberlerini alırız sabırlı arkadaşım benım bu sabrının tez zamanda versin

kız cadı koca olmasa evde kaldık diye ağlarız evlenincede çocuk dıye ağlarız ayy ne olacak kız nbunada şükür en azından koçişlerimiz var garanti elimizde bekarlar evde kalanlar ne yapsın
sende kocanın kıymetini bil az kaldı sabırlı ol kuzum benım

tatlım bende şimdilik bir şey yok belirtide yok hastayım çünkü:2::2: o yüzden birşey anlamıyorum benım için riskli gün yarın hakkımıza hayırlısı olsun elifim rabbim senın yüzünüde güldürsün ilk bebeğin bizi çok üzmüştü bu bebişte bize neşe katacak

hadi ya çok geçmiş olsun canım inş. bebiştendir hastalığın seni hasta yapmıştır

ayy tatlım bi o dua işini yapmaya çalıştık olmuyo çok zor olo..hele başkası için okuyosan büyük bi yük olo...çok zor yaniii

hoşgeldin gözmn nuru hee..çok güzelll...valla çok güzel....

hadi ya çok geçmiş olsun canım inş. bebiştendir hastalığın seni hasta yapmıştır

valla bilmiyorum ki bebişten kavak ağaçlarının tüylerinden mi yoksa cam sildim perde yıkadım ondan mı ama benı öldürü işte orası kesin bir haftadır uyumuyorum öksürükten çok kötü birsey

ayyyy cnmm inşşşlhh tez vakkte versinn...kadın şşaırdı tabi ne etsnn...
kocaasız kalsaydıktda ağlrdık diyom..her şye bi ağlama mazereti vrr...
sen hasta ben hasta meri1 hastaa..ben diyom salgın vrr

ayy tatlım bi o dua işini yapmaya çalıştık olmuyo çok zor olo..hele başkası için okuyosan büyük bi yük olo...çok zor yaniii

hoşgeldin gözmn nuru hee..çok güzelll...valla çok güzel....

dimi doğru diyosun :) kendi kendimize gün belirleyip okumak lazım aslında ben bu ay duayı şahmeran die bi dua wardı ya onu yaptım bakalım hayırlara wesile inşş :):):):):):):)

seydaaa :26::26::26::26::26:ben yaptım o dedinii ama bişiy gelmedi dediğin gibi hatta tahrat alırkın vajina dışı yumuşak gibi geldi elimeee yapamadım galibaaa ayyy çok utanıyorum ama şunuda sölimm orta parmağımla baktım hattaaaa

Son düzenleme:

tatlım ztn öle bakılıyoo...ilk girişte prmnla baktında sert bişe değiyormu eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…