Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Selamlar kızlar;

Bu ay ilk defa adetim 1,5 gün sürdü ve şak diye kesildi..Doktora sormuyorum neden sormadığımıda bilmiyorum ama bi acayip geldi..Böyle yaşayan yada duyduğunuz hamileler var mı??

Selamlar kızlar;

Bu ay ilk defa adetim 1,5 gün sürdü ve şak diye kesildi..Doktora sormuyorum neden sormadığımıda bilmiyorum ama bi acayip geldi..Böyle yaşayan yada duyduğunuz hamileler var mı??

canım benim duyduğum baya kişi war üstüne görme oluyo yanılmıyosam hakkında hayırlsı inş ama dr ye danış bence inş wardır da o yüzden böle olmuşturr :):):):):):)

canım benim duyduğum baya kişi war üstüne görme oluyo yanılmıyosam hakkında hayırlsı inş ama dr ye danış bence inş wardır da o yüzden böle olmuşturr :):):):):):)

teşekkürler lamia umut vadeden sözlerin için ama bu üstüne görme lekelenme şeklinde olmuyor mu??Bunu bir türlü anlamıyorum okuyorum okuduğumdan da anlamıyorum..Benim tam adet tarihimde geldi ve 1,5 gün normal şekilde sürdü ve şak diye kesildi dediğim gibi..Testmi yapsam acaba???

Selamlar kızlar;

tatlımm lekelenmde olbilir kan da olablir..doktr anlar onn nerden geldini doktora gt ultrasola baktımı anlar o
yok canım baya ileri kadar ittim ama hiç bişiy yok girşte yumuşaak yani parmağım buyunca olna yer yumuşak hiç bişiy değmedi parmağımaaa

böle durumda hamilik vr demk cnm

ahh canım bu durumda hiç birimiz kesin bi bilgiye sahip olamıyoruz malesef her hamilelik aynı kişide bile farklı etki gösteriyo canım :):):):) eğer testin warsa bi dene istersen ama bu konuda dryi ihmal etme bence warsa sewviiünirsin yoksada neden kesildini öğrenirsin canım hatta numarası falan warsa bi ara sor bakalım neden olabilir miş :)

tamamdır teşekkür ederim..sorar öğrenir bilgi veririm...
Parmak olayı ne lamia??

slm bebekler nabersiniz
hoşgeldinnn iyiyim gibi şükür sen nasılsınnn ::)):):):):):):)
tatlımm lekelenmde olbilir kan da olablir..doktr anlar onn nerden geldini doktora gt ultrasola baktımı anlar o

böle durumda hamilik vr demk cnm

ahhh balım nasıl olur ki dr olmaz dedi bide kalktı ilaç werdi acaba adet geçikti ya ondanda olabilr mi ayyy sewinsem mi üzlsem mi bilemedim benn ::):):):):):) eğer hamilelik warsa inş hayırlısı olsun ama geçen hamileliğim gibi olur die korkuyorum ondada adet olmadım ilaç kullandım yine olmadım hamileydim 3 haftalık we öğrendim kanamam başladı zatenn inşşş öle zor bi durumla karşılaşmam yine warsa şayet rabbim korusun seydaaaaa napım peki benn :?

ii cnm sen nasılsın ..adet olmamıssın..yoksam gebemisin:))inş.inş.inş....

Parmak olayı ne lamia??
canım bende yeni öğrendim en iyi mucizem bilişyo bu konuyu ama anladığım kadar anlatıyım nettede baktım biraz elini iice yıkadıktan sonra vajinaya bakıyosun ileri kadar itip eğer eline sert bişiy gelirseki bu rahim ağzı oluyomuş adet gelcek demek ama yok bi boşluk olurda yumuşak olursa gebelik war demekmiş eskiden böle anlıyolarmış ama bilemedim bende yaptım bişiy gelmedi elime hayırlsı bakalım ama sen eğer gebelikten şüpheleniyosan deneme derim bi dr danış sen ondan sonra yap kaş yapalım derken göz çıkarmyalım bide dimiiii :):):):):):):):):):):)

ii cnm sen nasılsın ..adet olmamıssın..yoksam gebemisin:))inş.inş.inş....

yok canım ya ben adet olmadım işte söktürücü kullandım ya bugün 4 gün oldu biteli 10 gün içinde söküyomuş bide geçtiği gün yaptım test negatif çıkmıştı akşam eşim alcak bakalım test bide yarın yaparım eğer yine negatif çıkarsa günümü tammlar drye gidrimmm :):):):):):):):):):):) inş bişiy wardır da bunu öğrenmem seyda wesile olmuş olurrrr

inş. cnm hamişsindir:)bir yiğen daha olcak desene ama yinede kesinlesmeden sevınmeyelım sonra kursagımızda kalıyo:) böceğimde haber yazmamıs inş.oda hamiştir ...

Hıımmm anladım ..tamamdır..doktorumu aradım sekreteri acil değilse 8den sonra ulaşın dedi...Öğrenicem inş.ama öncesinde idrar testi alsam fena olmaz dimi

Parmak olayı ne lamia??

inş. cnm hamişsindir:)bir yiğen daha olcak desene ama yinede kesinlesmeden sevınmeyelım sonra kursagımızda kalıyo:) böceğimde haber yazmamıs inş.oda hamiştir ...

hayırlısyla inş canım ya ne bilim bu ay umudum wardı çok dua falan ettim ama dr olmaz diyince sewinmek istemiyodum şimdi garip bi sewç oldu içimde hayırlara inşşş :):):):):):):)aama sewinmeyim ben şimdide bi talil yapım bakide ondan sonraa :)eet ya böceğim ve tufheden hbr beklioz bakalım hayırlara inşş sen nasılsın :):) heycandan soramadım ::)

uffffffffff hiç sorma cnm yaaa yumurta çatladıktan bu yana kasıklarım agrıyo nedir anlamadım..bılıom hamiş de değilim adeti beklıyorum anlıcan inş. bigün bizimde olur bebişimiz aminnnnnnnnnnnnnnnn

Biliyıomusun artık o kasık ağrısına inanmıyorum..Kaç aydır o kasık ağrılarını dinlemekten hiç yumurtlama zamanında ağrımayan kasıklar bir ağrıyo bazen ha tuttu ha tutuncak diye gün sayıyorum..Bak şuan hamileysem eğer 1,5 gün adet oldum ama birden kesildi ne leke ne bişey..Bu nasıl bir durum şimdi..Doktor bakalım ne dicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…