tatlım ztn öle bakılıyoo...ilk girişte prmnla baktında sert bişe değiyormu eline
Selamlar kızlar;
Bu ay ilk defa adetim 1,5 gün sürdü ve şak diye kesildi..Doktora sormuyorum neden sormadığımıda bilmiyorum ama bi acayip geldi..Böyle yaşayan yada duyduğunuz hamileler var mı??
canım benim duyduğum baya kişi war üstüne görme oluyo yanılmıyosam hakkında hayırlsı inş ama dr ye danış bence inş wardır da o yüzden böle olmuşturr :):):):):):)
tatlımm lekelenmde olbilir kan da olablir..doktr anlar onn nerden geldini doktora gt ultrasola baktımı anlar oSelamlar kızlar;
Bu ay ilk defa adetim 1,5 gün sürdü ve şak diye kesildi..Doktora sormuyorum neden sormadığımıda bilmiyorum ama bi acayip geldi..Böyle yaşayan yada duyduğunuz hamileler var mı??
yok canım baya ileri kadar ittim ama hiç bişiy yok girşte yumuşaak yani parmağım buyunca olna yer yumuşak hiç bişiy değmedi parmağımaaa
tatlımm lekelenmde olbilir kan da olablir..doktr anlar onn nerden geldini doktora gt ultrasola baktımı anlar o
böle durumda hamilik vr demk cnm
teşekkürler lamia umut vadeden sözlerin için ama bu üstüne görme lekelenme şeklinde olmuyor mu??Bunu bir türlü anlamıyorum okuyorum okuduğumdan da anlamıyorum..Benim tam adet tarihimde geldi ve 1,5 gün normal şekilde sürdü ve şak diye kesildi dediğim gibi..Testmi yapsam acaba???
ahh canım bu durumda hiç birimiz kesin bi bilgiye sahip olamıyoruz malesef her hamilelik aynı kişide bile farklı etki gösteriyo canım :):):):) eğer testin warsa bi dene istersen ama bu konuda dryi ihmal etme bence warsa sewviiünirsin yoksada neden kesildini öğrenirsin canım hatta numarası falan warsa bi ara sor bakalım neden olabilir miş :)
slm bebekler nabersiniz
hoşgeldinnn iyiyim gibi şükür sen nasılsınnn ::)):):):):):):)slm bebekler nabersiniz
tatlımm lekelenmde olbilir kan da olablir..doktr anlar onn nerden geldini doktora gt ultrasola baktımı anlar o
böle durumda hamilik vr demk cnm
hoşgeldin cnm iim sen nslsnn baklımm..belrti fln vrmı
hoşgeldinnn iyiyim gibi şükür sen nasılsınnn ::)):):):):):):)
ahhh balım nasıl olur kidr olmaz dedi bide kalktı ilaç werdi acaba adet geçikti ya ondanda olabilr mi ayyy sewinsem mi üzlsem mi bilemedim benn ::):):):):):) eğer hamilelik warsa inş hayırlısı olsun ama geçen hamileliğim gibi olur die korkuyorum ondada adet olmadım ilaç kullandım yine olmadım hamileydim 3 haftalık we öğrendim kanamam başladı zatenn inşşş öle zor bi durumla karşılaşmam yine warsa şayet rabbim korusun seydaaaaa napım peki benn :?
canım bende yeni öğrendim en iyi mucizem bilişyo bu konuyu ama anladığım kadar anlatıyım nettede baktım biraz elini iice yıkadıktan sonra vajinaya bakıyosun ileri kadar itip eğer eline sert bişiy gelirseki bu rahim ağzı oluyomuş adet gelcek demek ama yok bi boşluk olurda yumuşak olursa gebelik war demekmiş eskiden böle anlıyolarmış ama bilemedim bende yaptım bişiy gelmedi elime hayırlsı bakalım ama sen eğer gebelikten şüpheleniyosan deneme derim bi dr danış sen ondan sonra yap kaş yapalım derken göz çıkarmyalım bide dimiiii :):):):):):):):):):):)tamamdır teşekkür ederim..sorar öğrenir bilgi veririm...
Parmak olayı ne lamia??
ii cnm sen nasılsın ..adet olmamıssın..yoksam gebemisin:))inş.inş.inş....
hşb cnm i idare eder..sen nasılsın..ya cnm belirti felan kasıklarım anca agrıyo baska bısey yokadet olcam sanırsam hayırlısı bebem sende var mı peki?
inş. cnm hamişsindir:)bir yiğen daha olcak desene ama yinede kesinlesmeden sevınmeyelım sonra kursagımızda kalıyo:) böceğimde haber yazmamıs inş.oda hamiştir ...canım bende yeni öğrendim en iyi mucizem bilişyo bu konuyu ama anladığım kadar anlatıyım nettede baktım biraz elini iice yıkadıktan sonra vajinaya bakıyosun ileri kadar itip eğer eline sert bişiy gelirseki bu rahim ağzı oluyomuş adet gelcek demek ama yok bi boşluk olurda yumuşak olursa gebelik war demekmiş eskiden böle anlıyolarmış ama bilemedim bende yaptım bişiy gelmedi elime hayırlsı bakalım ama sen eğer gebelikten şüpheleniyosan deneme derim bi dr danış sen ondan sonra yap kaş yapalım derken göz çıkarmyalım bide dimiiii :):):):):):):):):):):)
yok canım ya ben adet olmadım işte söktürücü kullandım ya bugün 4 gün oldu biteli 10 gün içinde söküyomuş bide geçtiği gün yaptım test negatif çıkmıştıakşam eşim alcak bakalım test bide yarın yaparım eğer yine negatif çıkarsa günümü tammlar drye gidrimmm :):):):):):):):):):):) inş bişiy wardır da bunu öğrenmem seyda wesile olmuş olurrrr
bende hiçç belrti yok ama adet albilirim cnmm yaaa
tamamdır teşekkür ederim..sorar öğrenir bilgi veririm...
Parmak olayı ne lamia??
inş. cnm hamişsindir:)bir yiğen daha olcak desene ama yinede kesinlesmeden sevınmeyelım sonra kursagımızda kalıyo:) böceğimde haber yazmamıs inş.oda hamiştir ...
uffffffffff hiç sorma cnm yaaa yumurta çatladıktan bu yana kasıklarım agrıyo nedir anlamadım..bılıom hamiş de değilim adeti beklıyorum anlıcan inş. bigün bizimde olur bebişimiz aminnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?