ewde warsa bi yap bakaılım bekliyozz hbrrini wer bize inşş hayırlısyla çıkar belki hadi bi yap bakalım :):):):):):):):):)Hıımmm anladım ..tamamdır..doktorumu aradım sekreteri acil değilse 8den sonra ulaşın dedi...Öğrenicem inş.ama öncesinde idrar testi alsam fena olmaz dimi
uffffffffff hiç sorma cnm yaaa yumurta çatladıktan bu yana kasıklarım agrıyo nedir anlamadım..bılıom hamiş de değilim adeti beklıyorum anlıcan inş. bigün bizimde olur bebişimiz aminnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlısyla inş canım ya ne bilim bu ay umudum wardı çok dua falan ettim ama dr olmaz diyince sewinmek istemiyodum şimdi garip bi sewç oldu içimde hayırlara inşşş :):):):):):):)aama sewinmeyim ben şimdide bi talil yapım bakide ondan sonraa :)eet ya böceğim ve tufheden hbr beklioz bakalım hayırlara inşş sen nasılsın :):) heycandan soramadım ::)
valla bebem bende ne heyecan nede başka bişey anca 5 sene gectıgı gıbı adet beklıom olcam diye sonra yine ilaç tedavisi öle gitcek galibane erken hamilelik belirtileri gibi göğüs uçlarında acı ne uyku ne istah ne bılım gı anlıcan ben çift çizgi olayını göremıcem
valla bebem bende ne heyecan nede başka bişey anca 5 sene gectıgı gıbı adet beklıom olcam diye sonra yine ilaç tedavisi öle gitcek galibane erken hamilelik belirtileri gibi göğüs uçlarında acı ne uyku ne istah ne bılım gı anlıcan ben çift çizgi olayını göremıcem
ayyyy cnmm inşşşlhh tez vakkte versinn...kadın şşaırdı tabi ne etsnn...
kocaasız kalsaydıktda ağlrdık diyom..her şye bi ağlama mazereti vrr...
sen hasta ben hasta meri1 hastaa..ben diyom salgın vrr
Çalışıyorum ve akşam test yapabilirim..mutlaka haber vericem..İnş öyleyse valla dile benden ne dilersen lamia...
cnm benim dinledııgmden deıl her zaman olan sey agrır durur..işi gücü yok bı gunde kırmızılar gününü şassa kafamı kırcam dakıkasında geliyo deli oluyomBiliyıomusun artık o kasık ağrısına inanmıyorum..Kaç aydır o kasık ağrılarını dinlemekten hiç yumurtlama zamanında ağrımayan kasıklar bir ağrıyo bazen ha tuttu ha tutuncak diye gün sayıyorum..Bak şuan hamileysem eğer 1,5 gün adet oldum ama birden kesildi ne leke ne bişey..Bu nasıl bir durum şimdi..Doktor bakalım ne dicek..
cnm inş. olcak bigün onun umuduyla yaşıyoz ya zaten belkide tam umudu kestıgımız zaman gelcek rabım hayırlısıyla tezz zamandaa bebişlerle doldursun kucagımızıewde warsa bi yap bakaılım bekliyozz hbrrini wer bize inşş hayırlısyla çıkar belki hadi bi yap bakalım :):):):):):):):):)
benim de bıçak batması gibi sancılarım oluyo canım hatta ben şüpelendim yeni mi yumurtluom dieee adet olmadıkça daha çok ağrıyooo çokk sinirr yaaa inşş bigün bizimde olcak canım arkadaşım sadece sabır war mutlaka hayırlı bi zamnııı :):):):):):):)
cnm benim dinledııgmden deıl her zaman olan sey agrır durur..işi gücü yok bı gunde kırmızılar gününü şassa kafamı kırcam dakıkasında geliyo deli oluyomallahtan hayırlısı cnm..inş. sen git bi doktora bakalım ne dicek hayırlı haberlerle gel bizede
cnm inş. olcak bigün onun umuduyla yaşıyoz ya zaten belkide tam umudu kestıgımız zaman gelcek rabım hayırlısıyla tezz zamandaa bebişlerle doldursun kucagımızı
aynen benimde öyle 8 aydır bir gün sekti sadece..Bari bi umutlansaydım dimi..Şimdide böyle olunca inş.hamileyimdir..İnş.hamileyizdir...
bu arada bende belirtiler sıfıra indi neslim
bu arada bende belirtiler sıfıra indi neslim
odaa iyiymiş şeydam..aman aylar çuvala mı gırıyo bu ay deılse öbur ay kesin hamişiz...
rabbim büyük kızlarr yaa inş bigün bizde sadece dr kontrollerini gözlicezz adet olduk mu olmadık mı die diilde bebeğimizi görcez diye gün sayıcaz rabbim büyük inşşşş
inş. cnm inş....ayyyy ben bugün pek karamsarım yaaa niye böle oldum bilmiyom..keyfimde pek yok umutsuz vakayız
kızlar ben yatim azcık başım her yerm ağrıyoo..görüşürzz kaçtım ben
kızlar ben yatim azcık başım her yerm ağrıyoo..görüşürzz kaçtım ben
kız bugğn bütün topik böleydi herkes duygusal bugün havalardan diyelimm inşşş sewiçli hbrler alınca geçcek bu duygusallığımızz :):):):):):) napılım böle rahatlıyoz bizdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?