Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Hıımmm anladım ..tamamdır..doktorumu aradım sekreteri acil değilse 8den sonra ulaşın dedi...Öğrenicem inş.ama öncesinde idrar testi alsam fena olmaz dimi
ewde warsa bi yap bakaılım bekliyozz hbrrini wer bize inşş hayırlısyla çıkar belki hadi bi yap bakalım :):):):):):):):):)

uffffffffff hiç sorma cnm yaaa yumurta çatladıktan bu yana kasıklarım agrıyo nedir anlamadım..bılıom hamiş de değilim adeti beklıyorum anlıcan inş. bigün bizimde olur bebişimiz aminnnnnnnnnnnnnnnn

benim de bıçak batması gibi sancılarım oluyo canım hatta ben şüpelendim yeni mi yumurtluom dieee adet olmadıkça daha çok ağrıyooo çokk sinirr yaaa inşş bigün bizimde olcak canım arkadaşım sadece sabır war mutlaka hayırlı bi zamnııı :):):):):):):)

valla bebem bende ne heyecan nede başka bişey anca 5 sene gectıgı gıbı adet beklıom olcam diye sonra yine ilaç tedavisi öle gitcek galibane erken hamilelik belirtileri gibi göğüs uçlarında acı ne uyku ne istah ne bılım gı anlıcan ben çift çizgi olayını göremıcem

yani bebem bu ayda umutlancsagım bisey yok ...16 sında doktora gitcem ki kesin adet olurum 15 sinde yine klomene devammmmmmmmmm

canım benim hamileleiğimde göğüs acısı we baş dönmesindan başka hiç belirti yoktu ben anlamadım bile zaten olumuyo die ama o ay istemiyodum zaten sonra ii bi dr giderim diyodum hiç umut yokken bi baktım hamileyeim okadar mucizevi bi olaydıki geldiği gibi gitti zaten bende 3 sene test yaptım görmedim o çizgiyi hamile kaldım yapım dedim yine olmadı anlıcan henüz bende görmedim o çizgileriii hayırlısı herkesde belirti olcak die bişiy yok rabbim büyük öle ummadığn anda geliyolar ki ultrasonda gördüğün halde inanamıyosun :):):):):):)

ayyyy cnmm inşşşlhh tez vakkte versinn...kadın şşaırdı tabi ne etsnn...
kocaasız kalsaydıktda ağlrdık diyom..her şye bi ağlama mazereti vrr...
sen hasta ben hasta meri1 hastaa..ben diyom salgın vrr

valla ya kesin salgın var ya heryer mikrop bıde o uçuşan kavak tüyleri benı çok kötü yapıyor ya
kuzum benı bazı arkadaşlarım var evde kalmışlar ekk diye örgüt kurmuşlar evde kalmış kız kuruları

Çalışıyorum ve akşam test yapabilirim..mutlaka haber vericem..İnş öyleyse valla dile benden ne dilersen lamia...

kıss dua dilerim sağlıklı olmanı dileirm başka ne dileyim bende akşam yaparım inşş hadi mutlaka gel inşş bakarsın çifte müjde weririzzz :):):):):):):):) bende çıkarsa müjdeyi seydaya wercemmmm :):):):):):):):):):)hahahahahhahahahaahahahhaha büün topiğe benden çayyyyy

cnm benim dinledııgmden deıl her zaman olan sey agrır durur..işi gücü yok bı gunde kırmızılar gününü şassa kafamı kırcam dakıkasında geliyo deli oluyomallahtan hayırlısı cnm..inş. sen git bi doktora bakalım ne dicek hayırlı haberlerle gel bizede

cnm inş. olcak bigün onun umuduyla yaşıyoz ya zaten belkide tam umudu kestıgımız zaman gelcek rabım hayırlısıyla tezz zamandaa bebişlerle doldursun kucagımızı

aynen benimde öyle 8 aydır bir gün sekti sadece..Bari bi umutlansaydım dimi..Şimdide böyle olunca inş.hamileyimdir..İnş.hamileyizdir...

aynen benimde öyle 8 aydır bir gün sekti sadece..Bari bi umutlansaydım dimi..Şimdide böyle olunca inş.hamileyimdir..İnş.hamileyizdir...

inş.....elden bişey gelmiyo cnm rabbim en güzelini verir bizim gibi aciz kullarına ...ben hep rabbim kimseyi çocuk kokusundan annelik duygusundan mahrum bırakma diye dua ediyom...meleklerin kuranı kerimin peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul ett rabbimm

rabbim büyük kızlarr yaa inş bigün bizde sadece dr kontrollerini gözlicezz adet olduk mu olmadık mı die diilde bebeğimizi görcez diye gün sayıcaz rabbim büyük inşşşş

inş. cnm inş....ayyyy ben bugün pek karamsarım yaaa niye böle oldum bilmiyom..keyfimde pek yok umutsuz vakayız

inş. cnm inş....ayyyy ben bugün pek karamsarım yaaa niye böle oldum bilmiyom..keyfimde pek yok umutsuz vakayız

kız bugğn bütün topik böleydi herkes duygusal bugün havalardan diyelimm inşşş sewiçli hbrler alınca geçcek bu duygusallığımızz :):):):):):) napılım böle rahatlıyoz bizdee

kız bugğn bütün topik böleydi herkes duygusal bugün havalardan diyelimm inşşş sewiçli hbrler alınca geçcek bu duygusallığımızz :):):):):):) napılım böle rahatlıyoz bizdee

doğrudur cnm bi bitkinlik bi uyku doktor vermişti progestanı bide o uyku yapıyo anlıcan sersem gibi dolanıom ortalıklardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…