doğrudur cnm bi bitkinlik bi uyku doktor vermişti progestanı bide o uyku yapıyo anlıcan sersem gibi dolanıom ortalıklardaa
doğrudur cnm bi bitkinlik bi uyku doktor vermişti progestanı bide o uyku yapıyo anlıcan sersem gibi dolanıom ortalıklardaa
kıs aşkısı hani hamiş oldugunu ögrenmeden önce idrar koyu oluyomus ya herkeste oluyo mu acep bi bilgin var mı idrarla ilgili
eet canım progestan yapıoo yaa havalarda biraz yapıo insanda sersemlik canım cım kendime gelemedim ben halaa dahaaaa bide bebeğim ben kaçıom şimdilik olur mu yemek yapımm banyo yapımmm yetişirsem kocam gelmeden yine gelirim aksi halde akşam girerim allahın izniyle akşam yine gel olurmu süprizim olur bakarsınnn
yok canım ama öle diyolar kokusu değişiyomuş ben ilkinde dikkat etmmiştim ama herkesde olur mu bilemm belki oluyodurda dikkat etmiyolardır nie kız senin ki koyulaştı mı yoksam
aminnnnnnnnnnnnn inş. cnm süpriz yap valla ihtıyacımız var :))hadi zencefil sen böcegım tuhfe sevginin negatıf cıkmıs ama daha adet deıl umut var hadin hepınız bırden meriyide untmayak onun da gunu :)))ve diger arkadaslar
yok cnm arada normal arada koyu gıbı de acaba üşütüyomda ondan mı bılemedım soruyum dedım
şaka falan takılıomda bi patlama oluyomuş herkes hamileeeeekoparızz artıkkkk yaaaa rabbimden hayırlısı bakalım bekliyip görcezzz de bekletiyolar anacım bizi bi hbr werin dimi sabahtandır bekliom gircekler die gelen giden yokk :
şaka falan takılıomda bi patlama oluyomuş herkes hamileeeeekoparızz artıkkkk yaaaa rabbimden hayırlısı bakalım bekliyip görcezzz de bekletiyolar anacım bizi bi hbr werin dimi sabahtandır bekliom gircekler die gelen giden yokk :
aynen cnm aynen neyse akşama gelirler sanırsam sende çık yemek yap bende cıkıcam uykum geldı az yatıyım öpt senı cnm muck muck
hahahahaha msjlar karıştı anacımmm üşütünce yanmada oluyo bildiğim kadarıylaa benim öle oluodu en azından ayy nişş seninde wardır ya 5 sene sonra bizde kavuşuruz mucizemize inşşşş hayırlsıını wersin rabbim :):):):):):):):)
Sanırım bu ay hamileysem bir mucize olur..Bu adet kafamı karıştırıyor..:26::26:
hımmm uykunda war demekkkkkkiyi iyi hadi git uyu madem senin yemeğin war herhalde :)):):):) becerikli kankam benimmm akşam gel ama olur mu üzlürsem teselliye ihtiyacım olurrr hadi görüşürüz allaha emanet ol :):):):):)
ya cnm yanma olmuyo da aman beımkısıde bı umut işte nerden belirti olsada umutlansam dıye bakıom hiç bisey yok daha bı hafta var adet olmazsam sölerım olursa seydaya sölerız öbur aya yazar bızı ne edek
yok ya eşim evde deıl ben sımdı ayarlarım kendımı :))sende üzülme sakın ınan döverım ...ama inş. üzülmene gerek kalmadan gülen yüz ifadesıyle gelırsın:))
kıs hade ben kaçtım yemeğim yetişmicekkk akşam görüşürz olduu :):):):):):)::)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?