Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
doğrudur cnm bi bitkinlik bi uyku doktor vermişti progestanı bide o uyku yapıyo anlıcan sersem gibi dolanıom ortalıklardaa

eet canım progestan yapıoo yaa havalarda biraz yapıo insanda sersemlik canım cım kendime gelemedim ben halaa dahaaaa bide bebeğim ben kaçıom şimdilik olur mu yemek yapımm banyo yapımmm yetişirsem kocam gelmeden yine gelirim aksi halde akşam girerim allahın izniyle akşam yine gel olurmu süprizim olur bakarsınnn

kıs aşkısı hani hamiş oldugunu ögrenmeden önce idrar koyu oluyomus ya herkeste oluyo mu acep bi bilgin var mı idrarla ilgili

yok canım ama öle diyolar kokusu değişiyomuş ben ilkinde dikkat etmmiştim ama herkesde olur mu bilemm belki oluyodurda dikkat etmiyolardır nie kız senin ki koyulaştı mı yoksam

aminnnnnnnnnnnnn inş. cnm süpriz yap valla ihtıyacımız var :))hadi zencefil sen böcegım tuhfe sevginin negatıf cıkmıs ama daha adet deıl umut var hadin hepınız bırden meriyide untmayak onun da gunu :)))ve diger arkadaslar

yok canım ama öle diyolar kokusu değişiyomuş ben ilkinde dikkat etmmiştim ama herkesde olur mu bilemm belki oluyodurda dikkat etmiyolardır nie kız senin ki koyulaştı mı yoksam

yok cnm arada normal arada koyu gıbı de acaba üşütüyomda ondan mı bılemedım soruyum dedım

şaka falan takılıomda bi patlama oluyomuş herkes hamileeeee koparızz artıkkkk yaaaa rabbimden hayırlısı bakalım bekliyip görcezzz de bekletiyolar anacım bizi bi hbr werin dimi sabahtandır bekliom gircekler die gelen giden yokk :

yok cnm arada normal arada koyu gıbı de acaba üşütüyomda ondan mı bılemedım soruyum dedım

hahahahaha msjlar karıştı anacımmm üşütünce yanmada oluyo bildiğim kadarıylaa benim öle oluodu en azından ayy nişş seninde wardır ya 5 sene sonra bizde kavuşuruz mucizemize inşşşş hayırlsıını wersin rabbim :):):):):):):):)

Sanırım bu ay hamileysem bir mucize olur..Bu adet kafamı karıştırıyor..:26::26:

aynen cnm aynen neyse akşama gelirler sanırsam sende çık yemek yap bende cıkıcam uykum geldı az yatıyım öpt senı cnm muck muck

aynen cnm aynen neyse akşama gelirler sanırsam sende çık yemek yap bende cıkıcam uykum geldı az yatıyım öpt senı cnm muck muck

hımmm uykunda war demekkkkkkiyi iyi hadi git uyu madem senin yemeğin war herhalde :)):):):) becerikli kankam benimmm akşam gel ama olur mu üzlürsem teselliye ihtiyacım olurrr hadi görüşürüz allaha emanet ol :):):):):)

ya cnm yanma olmuyo da aman beımkısıde bı umut işte nerden belirti olsada umutlansam dıye bakıom hiç bisey yok daha bı hafta var adet olmazsam sölerım olursa seydaya sölerız öbur aya yazar bızı ne edek

hımmm uykunda war demekkkkkkiyi iyi hadi git uyu madem senin yemeğin war herhalde :)):):):) becerikli kankam benimmm akşam gel ama olur mu üzlürsem teselliye ihtiyacım olurrr hadi görüşürüz allaha emanet ol :):):):):)

yok ya eşim evde deıl ben sımdı ayarlarım kendımı :))sende üzülme sakın ınan döverım ...ama inş. üzülmene gerek kalmadan gülen yüz ifadesıyle gelırsın:))

ya cnm yanma olmuyo da aman beımkısıde bı umut işte nerden belirti olsada umutlansam dıye bakıom hiç bisey yok daha bı hafta var adet olmazsam sölerım olursa seydaya sölerız öbur aya yazar bızı ne edek

öle napalım gelrsede gelmezsede allahtan artıkın en azından senin ki zamnında gelio bak benim kine iki ayda bir hasta oluyom böle si daha zorrr

yok ya eşim evde deıl ben sımdı ayarlarım kendımı :))sende üzülme sakın ınan döverım ...ama inş. üzülmene gerek kalmadan gülen yüz ifadesıyle gelırsın:))

inş inşşşşşş bakalım nolcak :):):):):):):) biraz umudum war biraz yok umut şöle dua ettim falan rabbim belki kabul etmiştir diee yok dr olmaz dedi diee bakalım artık yaa hayırlsıı nolcakkk

slm arkadaşlar ne var ne yok kaç gündür yokumm çünkü hiçmi hiç ii değilim şimdide ağlıyorum zaten bu ay başıma gelmeyen kalmadı bilen biliyor zatenn başıma gelenler umrumda da değil sadece bildirmek istedim ne gittim iğnemi olabildim nede düzenli bişeyler yaşıyabildikk şimdiyse çok yakın arkadaşımdan haber geldi beni aramıyordu kızıp duruodum meğersem hamileymiş cesaret edememiş söylemeye hiç beklemioken oluvermiş hemde bi tane kızı var 1 yaşında içim cızz etti ama belli etmedim üstüne bide eşim aradı ona söyledim bizimde olur üzülme dedi ama insan elinde varken bile doymuyor yada bi kadın için en güzel şey anne olmak galiba sevdiğim adamı kızımın ii yürekli babasını bi kez daha baba yapabilmek için nelerimi vermezdimki ama elimden bişey gelmior bu ay gideriz doktora iice baktırırız iğneni olurusn dior bana oraya gidp umutsuzlukla karşılaşmaktan korkuyorum.. akşamda yiğenim doğum yaptı bugün ona gidicez içimi çeke çeke de olsa gitmek zorundayım hatır var gönül varr ahhh bebek ahhhh işte böle....

Ben geldim sonunda geldim Sizi çoook özledim anlatacağım çok şey var biliyorum ki sizişnde var e hade başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…