Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kız bugğn bütün topik böleydi herkes duygusal bugün havalardan diyelimm inşşş sewiçli hbrler alınca geçcek bu duygusallığımızz :):):):):):) napılım böle rahatlıyoz bizdee
lamişiimmm senn test mii yapıyonnn ahh hadii insallah canımm
azcıkk duygusal takılıyozz demiii napalımm bebişsizlikden olsa gerekk
Sanırım bu ay hamileysem bir mucize olur..Bu adet kafamı karıştırıyor..:26::26:
insallah ölesindirr beklenmedik zaman bu olsa gerekk dersin artık

burda olsan çok kızardımm sana simdii dee kızıyorumm bu kadar ne den hareb ediyorsun kendinii anlamadımm
ya ben ne yapayımm benim gibilerr benn ne annelii tattımm nede esime babalıgı tattırdımm kaç kere ölmek istedim benn sen bunları düşün bencee bi keree bi tane evladın varr sükret bak bunları yazarken bile aglıyorumm bendee milletin gözündee kısırr olmakk var sen bunları biliyormusun bilmm kocanın başkasının çocuklarını sevdigini izlerken üzülmekk varr bu kadar üzülmee bence gerek yokk sükrett kızına sarıll allahımm bi tane vermiş elbet ikinciyidee nasip eder yeldacımm bizlerii düşün deee gülümsee bencee birazcıkk seninn üzülmenii hiçç istemm tamm mıı
Ben geldim sonunda geldim Sizi çoook özledim anlatacağım çok şey var biliyorum ki sizişnde var e hade başlayalım
hoş geldinn nasılsınn
kızlar aşağılarda napıyosunuz :44::44::44:

geçmişe bakıyodumm canımm sen npysun

benim adet tarihine 3 gün var ve dört gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü ama cok az Bunu yasayan var mı aranızda Sizce bu ne olabilir

Aklıma ne geldi..Bizim bat larımız aynı ya..ikimiz birden hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olurdu dimi Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hoşbulduk güzelim iyiyim ya sen Lamianın batı ne zaman mış

Aklıma ne geldi..Bizim bat larımız aynı ya..ikimiz birden hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olurdu dimi Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canımm yaaaa çok güsell olurduu inşallah da olurrr allahımm duy bizii ne olurrr
hoşbulduk güzelim iyiyim ya sen Lamianın batı ne zaman mış

lamişiminn batii gectii sanırımm yaa söktürücü kullanıyoduu yanılmıyorsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…