kızlar aşağılarda napıyosunuz :44::44::44:
kız cadı özledim seni yarınmış senin bat anlat cabuk gelen giden var mı
hoşgeldin canım bende seni özledim
yok kız benim bat dündü bugün öğleden sonraya kadar ümitliydim ama kırmızı kart yedim
slm canlar napıyonz ne var ne yok ?böcegimden haber varmı?
hadi yaaa Üzülme vardır bi hayır benimkinede az kaldı hayırlısı dilber naptı oninkinede az kaldı
dilber de bugün kırmızı kart yedi malesef
hayırlısı tabi ama üzülmemek elde değil işte
kıss dua dilerim sağlıklı olmanı dileirm başka ne dileyim bende akşam yaparım inşş hadi mutlaka gel inşş bakarsın çifte müjde weririzzz :):):):):):):):) bende çıkarsa müjdeyi seydaya wercemmmm :):):):):):):):):):)hahahahahhahahahaahahahhaha büün topiğe benden çayyyyy
lamişiimmm senn test mii yapıyonnn ahh hadii insallah canımmkız bugğn bütün topik böleydi herkes duygusal bugün havalardan diyelimm inşşş sewiçli hbrler alınca geçcek bu duygusallığımızz :):):):):):) napılım böle rahatlıyoz bizdee
insallah ölesindirr beklenmedik zaman bu olsa gerekk dersin artıkSanırım bu ay hamileysem bir mucize olur..Bu adet kafamı karıştırıyor..:26::26:
slm arkadaşlar ne var ne yok kaç gündür yokumm çünkü hiçmi hiç ii değilim şimdide ağlıyorum zaten bu ay başıma gelmeyen kalmadı bilen biliyor zatenn başıma gelenler umrumda da değil sadece bildirmek istedim ne gittim iğnemi olabildim nede düzenli bişeyler yaşıyabildikk şimdiyse çok yakın arkadaşımdan haber geldi beni aramıyordu kızıp duruodum meğersem hamileymiş cesaret edememiş söylemeye hiç beklemioken oluvermiş hemde bi tane kızı var 1 yaşında içim cızz etti ama belli etmedim üstüne bide eşim aradı ona söyledim bizimde olur üzülme dedi ama insan elinde varken bile doymuyor yada bi kadın için en güzel şey anne olmak galiba sevdiğim adamı kızımın ii yürekli babasını bi kez daha baba yapabilmek için nelerimi vermezdimki ama elimden bişey gelmior bu ay gideriz doktora iice baktırırız iğneni olurusn dior bana oraya gidp umutsuzlukla karşılaşmaktan korkuyorum.. akşamda yiğenim doğum yaptı bugün ona gidicez içimi çeke çeke de olsa gitmek zorundayım hatır var gönül varr ahhh bebek ahhhh işte böle....
hoş geldinn nasılsınnBen geldim sonunda geldim Sizi çoook özledim anlatacağım çok şey var biliyorum ki sizişnde var e hade başlayalım
kızlar aşağılarda napıyosunuz :44::44::44:
böcegim daha gelmedimi yaww neyse hakkına hayırlısı oolsun inşaallah:26:
lamişiimmm senn test mii yapıyonnn ahh hadii insallah canımm
azcıkk duygusal takılıyozz demiii napalımm bebişsizlikden olsa gerekk
insallah ölesindirr beklenmedik zaman bu olsa gerekk dersin artık
burda olsan çok kızardımm sana simdii dee kızıyorumm bu kadar ne den hareb ediyorsun kendinii anlamadımm
ya ben ne yapayımm benim gibilerr benn ne annelii tattımm nede esime babalıgı tattırdımm kaç kere ölmek istedim benn sen bunları düşün bencee bi keree bi tane evladın varr sükret bak bunları yazarken bile aglıyorumm bendee milletin gözündee kısırr olmakk var sen bunları biliyormusun bilmm kocanın başkasının çocuklarını sevdigini izlerken üzülmekk varr bu kadar üzülmee bence gerek yokk sükrett kızına sarıll allahımm bi tane vermiş elbet ikinciyidee nasip eder yeldacımm bizlerii düşün deee gülümsee bencee birazcıkk seninn üzülmenii hiçç istemm tamm mıı
hoş geldinn nasılsınn
geçmişe bakıyodumm canımm sen npysun
geçmişe bakıyodumm canımm sen npysun
Aklıma ne geldi..Bizim bat larımız aynı ya..ikimiz birden hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olurdu dimiAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canımm yaaaa çok güsell olurduu inşallah da olurrr allahımm duy bizii ne olurrrAklıma ne geldi..Bizim bat larımız aynı ya..ikimiz birden hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olurdu dimiAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşbulduk güzelim iyiyim ya sen Lamianın batı ne zaman mış
benim adet tarihine 3 gün var ve dört gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü ama cok az Bunu yasayan var mı aranızda Sizce bu ne olabilir
canım ben yaşamadım ama belki yerleşme kanaması olabilir inş. öyledir
napayım canım kırmızılarla birlikte oturuyoruz can sıkıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?