inşallah bende öyle umut ediyorum Ama farklı bir durum olabilir mi ki acaba
napalımm bendee aynıı can sıkıntıssıı hopp aglamak yasakk artıkk canıım
kıs nerelerdeydin ya sennn özledim seni bennnnBen geldim sonunda geldim Sizi çoook özledim anlatacağım çok şey var biliyorum ki sizişnde var e hade başlayalım
kızlar aşağılarda napıyosunuz :44::44::44:
canım aklıma ilk yerleşme kanamsı geldi benim yaaa hayırlara inşşş batada as kalmışşş bilemedim ki inş öledir canımmmbenim adet tarihine 3 gün var ve dört gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü ama cok az Bunu yasayan var mı aranızda Sizce bu ne olabilir
ayyy cidden ya çok güzel olurduuu inş rabbim gönlünüze göre wersinn canımmmmmAklıma ne geldi..Bizim bat larımız aynı ya..ikimiz birden hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olurdu dimiAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bana cvb verecek olan yok muuuu
hiç yaşamadım bilmiyorum canım ama öyle olabilir diye tahmin ettim inş. öyledir
gözlerimden yaş akmasa da içim kan ağlıyor canım
Ben geldim sonunda geldim Sizi çoook özledim anlatacağım çok şey var biliyorum ki sizişnde var e hade başlayalım
kızlar aşağılarda napıyosunuz :44::44::44:
benim adet tarihine 3 gün var ve dört gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü ama cok az Bunu yasayan var mı aranızda Sizce bu ne olabilir
Aklıma ne geldi..Bizim bat larımız aynı ya..ikimiz birden hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olurdu dimiAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bana cvb verecek olan yok muuuu
benim adet tarihine 3 gün var ve dört gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü ama cok az Bunu yasayan var mı aranızda Sizce bu ne olabilir
canıımm bi bilgimm olsa dicemdeee yok maleseffbana cvb verecek olan yok muuuu
hiç yaşamadım bilmiyorum canım ama öyle olabilir diye tahmin ettim inş. öyledir
gözlerimden yaş akmasa da içim kan ağlıyor canım
kıs nerelerdeydin ya sennn özledim seni bennnn
canım aklıma ilk yerleşme kanamsı geldi benim yaaa hayırlara inşşş batada as kalmışşş bilemedim ki inş öledir canımmm
ayyy cidden ya çok güzel olurduuu inş rabbim gönlünüze göre wersinn canımmmmm
canımcım ben werdim yukarda hahahahhahahaahhaha şekerim benim bat 30 nisandı hala yok söktürücü kullandım işte ilaç biteli bugün 4 gün oldu bakim bida bi test yapcam bu akşam bide yarın yaparım zaten benimki bi düzine almışşş yap dur diyooo :):):):):):):):):) hayırlsı artıkkkkk
Merhaba kızlar... yeni katıldım foruma... malesef bende umudunu 2012 ye saklamislardanim... nerede ise 3 yıldan beri bebis istiyorum ama olmuyor... bir çok doktora gittim ve hiçbiri bir problem bulamadi... son olarak gittiğim yeni doktorum bana adım adım baştan baslamayi önerdi... adet duzensizligim var... yumurtaliklarim da tembelmis... dolayisi ile primolut n tablet ile başladım yola... ama bilemiyorum geçen yıla nazaran sanki biraz tozlandı umutlarim... velhasıl bilemiyorum spagetti olan aklim ve ben..
. ah bu bebis, daha ne kadar özletecek kendini... :-(
hahahhaha yaren bana hamilelik alıklık yapıo demiştiiiii alık arkadaşım beniimmmmayyyy canım çok sıkıldı..sabahtan beri telefonumun şarjını bulamıyorumtelefonum kapalı kaldı
inşşş inşşşşş bigün bunları hepimiz sölerizz canımmmm :):):):):):)::)bir gün kalbin güm güm geleceksin hamileyim dieyeceksin bir gün sızlaya sızlaya geleceksin benim midem bulanıyo sürekli diyeceksin bir gün tırsa tırsa geleceksin ben doğuma gidiyorum diyeceksin bir gün ağlaya ağlaya geleceksin çocuk uyutmuyo diyeceksin inşallah
Merhaba kızlar... yeni katıldım foruma... malesef bende umudunu 2012 ye saklamislardanim... nerede ise 3 yıldan beri bebis istiyorum ama olmuyor... bir çok doktora gittim ve hiçbiri bir problem bulamadi... son olarak gittiğim yeni doktorum bana adım adım baştan baslamayi önerdi... adet duzensizligim var... yumurtaliklarim da tembelmis... dolayisi ile primolut n tablet ile başladım yola... ama bilemiyorum geçen yıla nazaran sanki biraz tozlandı umutlarim... velhasıl bilemiyorum spagetti olan aklim ve ben..
selamm canımm hoş geldin o zaman bende 2 senedir istiyommMerhaba kızlar... yeni katıldım foruma... malesef bende umudunu 2012 ye saklamislardanim... nerede ise 3 yıldan beri bebis istiyorum ama olmuyor... bir çok doktora gittim ve hiçbiri bir problem bulamadi... son olarak gittiğim yeni doktorum bana adım adım baştan baslamayi önerdi... adet duzensizligim var... yumurtaliklarim da tembelmis... dolayisi ile primolut n tablet ile başladım yola... ama bilemiyorum geçen yıla nazaran sanki biraz tozlandı umutlarim... velhasıl bilemiyorum spagetti olan aklim ve ben..
ayyyy canım çok sıkıldı..sabahtan beri telefonumun şarjını bulamıyorumtelefonum kapalı kaldı
canıımm bi bilgimm olsa dicemdeee yok maleseff
ahh yapma canımm yaaa allahıımm vardır bi bildiigii
bi tanem bi tanem bi tanem gel öpiym kız seni çok özlemişim oy noy oy kız kan da baktırmadın mı
slm kizlar herkes burda oh iyi nasilsiniz bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?