- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
inşallah bende öyle umut ediyorum Ama farklı bir durum olabilir mi ki acaba
kızlar cvp yasdım ama gelmedi alla alla yaa bugğn topiğee noluyooo yaaaaa herkess üzgün ağlıyooo çok büyük bi sevinç yaşıcaz heraldee hayırlara inşşşşşş
ahh yapma canımm yaaa allahıımm vardır bi bildiigii
slm kizlar herkes burda oh iyi nasilsiniz bakayim
yok canım dr bu ay olmaz demişti bat ta test yaptım negatif çıktı söktürücüye başladım işteee aslın adet bekliodum ama seyda yla konuştuk aklıma takıldı yapım dedim çıkmaz muhtemelen ama umut işteeee
hoşgeldin canım sen nasılsın seni de özledim
hoş geldinn hanifen ben iyiyim sükür sen nasılsınn
lamişimmmmm herkese yazdın bana neden yazmıyonn
iyiyim canim cok sükür bekliyoruz bizde bende özledimm
slm kizlar herkes burda oh iyi nasilsiniz bakayim
ne zaman bat:44:
hoşgeldin bacım gelir gelir sabır sabır sabır yas kaç güzelim
akşama senin test sonucuna seviniriz inş. canım
bu aya kadar hep eşim beni teselli ediyodu üzüldüğünü bana belli etmiyodu ama bu ay oda çok üzüldü canım ne düşüneceğimi bile bilemiyorum ama ümitlerim tükeniyo
lamişimmmmm herkese yazdın bana neden yazmıyonn
inşşş ama pek sanmmmmm :):):):):):):):) heycan olsun işteeee akşama hepmizeee :):):):):):):):):):)) ayrıca ümidini kaybetmek yokkkk allahtan ümit kesilmezzz canım arkadaşım ümitli olki dayanamayıp gelsin ewladınnnnnakşama senin test sonucuna seviniriz inş. canım
bu aya kadar hep eşim beni teselli ediyodu üzüldüğünü bana belli etmiyodu ama bu ay oda çok üzüldü canım ne düşüneceğimi bile bilemiyorum ama ümitlerim tükeniyo
hahahhaa öle dimi ben aynı şeker bıraktığınız gibi bulursunuz beniiii :):):):):):):):):) sende güzel hbrler war inşşş sen hazirana kalmassın :):):):):):):):):):):):)Allah sana bebiş versin emi Kız sen bıraktığım yerdeymişsin hala Neyse umudun haziran olsun bacım
hoşgeldin canım sen nasılsın?
Tekrar merhaba yaş 25 oldu... Zaman akıp gidiyor ve ben hala hayallerim ulaşma peşinde...
ahh öle deme lütfenn bi tanee verdii allahım sana nasip deilmiş demekkii böle düşün zamanı gelincee gelcek bebeginn sana lütfenn canımm üzülme güsel seyler düşünnakşama senin test sonucuna seviniriz inş. canım
allah iyilik versin hanifecimm ne varr ne yokk bakalımmbende iyiyim canim cokkk sagol
sadece sana mı bana da yazmadı hala daha da yazmıyor
uyudun mu kızzzz uykucu güzeliiiiii akşamlar kıslar nabersiniz moraller nasıl
sagol canim iyiyim sen nasilsinn
canim benim 8 . günki hastayimyeni bat 2 hatiran
uyudun mu kızzzz uykucu güzeliiii
hanifecimm sen nasılsınnnnnn :):):):):):):):):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?