Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
inşallah bende öyle umut ediyorum Ama farklı bir durum olabilir mi ki acaba

kızlar cvp yasdım ama gelmedi alla alla yaa bugğn topiğee noluyooo yaaaaa herkess üzgün ağlıyooo çok büyük bi sevinç yaşıcaz heraldee hayırlara inşşşşşş

akşama senin test sonucuna seviniriz inş. canım

ahh yapma canımm yaaa allahıımm vardır bi bildiigii

bu aya kadar hep eşim beni teselli ediyodu üzüldüğünü bana belli etmiyodu ama bu ay oda çok üzüldü canım ne düşüneceğimi bile bilemiyorum ama ümitlerim tükeniyo

Allah sana bebiş versin emi Kız sen bıraktığım yerdeymişsin hala Neyse umudun haziran olsun bacım

kalbini Allah ferahlatsın canım

lamişimmmmm herkese yazdın bana neden yazmıyonn

ben küstümm sanaaa sen çok üzüyon beniiii ben seni üzgün gördükçe nasıl üzülüom bilion muuu hani üzülmicektikkk canımızdan önemli diil ya napalım kim ne diyosa desinn sen kendini blmion mu biz bilioz kocan biliooo o diyenleri bi elime geçirsem waryaaa seni üzdükleri içinnnnnnn
inşşş ama pek sanmmmmm :):):):):):):):) heycan olsun işteeee akşama hepmizeee :):):):):):):):):):)) ayrıca ümidini kaybetmek yokkkk allahtan ümit kesilmezzz canım arkadaşım ümitli olki dayanamayıp gelsin ewladınnnnn
Allah sana bebiş versin emi Kız sen bıraktığım yerdeymişsin hala Neyse umudun haziran olsun bacım
hahahhaa öle dimi ben aynı şeker bıraktığınız gibi bulursunuz beniiii :):):):):):):):):) sende güzel hbrler war inşşş sen hazirana kalmassın :):):):):):):):):):):):)

ahh öle deme lütfenn bi tanee verdii allahım sana nasip deilmiş demekkii böle düşün zamanı gelincee gelcek bebeginn sana lütfenn canımm üzülme güsel seyler düşünn
bende iyiyim canim cokkk sagol
allah iyilik versin hanifecimm ne varr ne yokk bakalımm
sadece sana mı bana da yazmadı hala daha da yazmıyor

o zaman gel beraberr küselimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…