Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ii akşamlar kıslar nabersiniz moraller nasıl

hoşgeldin canım

Tekrar merhaba yaş 25 oldu... Zaman akıp gidiyor ve ben hala hayallerim ulaşma peşinde...

yaş 25 sen üzülüyosun benim yaş 34 ben napayım?

inş. sürpriz olur canım. ilkinde sahip çıkamadım ben bebeğime artık küstü gelmiyor

Tekrar merhaba yaş 25 oldu... Zaman akıp gidiyor ve ben hala hayallerim ulaşma peşinde...

hşg cnm yaş aynı 25 tam 5 sene bitiyo herkes gibi bizimde sevdamız bebek..onun için ugrasıyoruz..yıpranıyoruz...inş.allahın izniyle tez zamanda bebeişlerimiz olcak ve bu günlerımızı gülerek hatırlıcaz ....tek yapmamız gerekn sabır sabır sabır

amin amin amin inşallah canım ya

amin canım RABBİM herkesin gönlüne göre versin
selamm canımm hoş geldin o zaman bende 2 senedir istiyomm

daha bulamadımm bebem sen onuu gelimm arayımm mı ben

gel ara kız..benim mi gözüm kör yoksa bi yerde mi unutttum bilmiyom

hoşgeldin canım

inş. sürpriz olur canım. ilkinde sahip çıkamadım ben bebeğime artık küstü gelmiyor

hşb cnm benim kırmızı kartı yemişin üzülme bosver ..ne kadar üzülürsek o kadarr gelmıyo bebısımızçalısmalara tam gaz devammmm

ii akşamlar kıslar nabersiniz moraller nasıl
neslimmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnn

artıkk üzülmiicemm benn insallahh yadaaa negatiff bi arkadas olmak istemiyorumm
s.a kızlar nasılsınız
hoş geldinn nasılsınn

s.a kızlar nasılsınız
canımmm hoşgeldinn nasılsın iyimisin ewladın nasılll :):):):):):):)
hoşgeldin canım

ama öle deme öle deme bak bende ağlarımmmmmbiz elimizden ne geliyosa faslasıyla yaptıkk canımmm allahın takdiri bölemiş böle oldu o werdi o aldııı nolursun bakkkkkkkkk

Vardır bi hayır sana süpriz yaparda inşallah sende bize müjde verirsin Hiç problem yok mu şimdi canım

Şimdilik gorunmedi bisi... hapı kullanmaya başladım... Reglimin 3. günü tahliller yapılacak kismet bakak görek... anladigim kadarı ile her birimizin ortak sorunu stress sanırım... inşallah rabbim dualarimizi kabul eylesin...

hşb cnm benim kırmızı kartı yemişin üzülme bosver ..ne kadar üzülürsek o kadarr gelmıyo bebısımızçalısmalara tam gaz devammmm

malesef yedim canım hiç sorma

:)

ama öle deme öle deme bak bende ağlarımmmmmbiz elimizden ne geliyosa faslasıyla yaptıkk canımmm allahın takdiri bölemiş böle oldu o werdi o aldııı nolursun bakkkkkkkkk

öle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo

pozitiffff arkadasimm benimm

hşb bebemm nasılsın bugun depresyondan çıktın mı ona göre şarkı armagan edıyım sana

çıktıımm canımm söle bakımm sarkımıı

neslimmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnn

artıkk üzülmiicemm benn insallahh yadaaa negatiff bi arkadas olmak istemiyorumm

hoş geldinn nasılsınn

canım arkadaşım negatiflikten diil hepimiz böle bırakıyoruz kendimi belli dönmelerde ama seni üzgün görünce inan bende çok üzülüyorumm siz ne hissediyosunuz bilmiyorum ama ben değer werdiğim kişiler üzlünce sewinince ikikat fasla hissdeiyorummm bak benden daha az dönemdir bekleyenler war malum 4 sene oldu hepinizin yaşadıklarını bende yaşadım çok ii anlıyorum ama ben başıma gelenleden sonra hala ümitliysem sizde kaybetmeyin nolurrrr rabbim ol dedinde olcak mutlaka üzlcez nşhayetinde derdimizi paylaşmak için burdayızz sonuna kadarda dinlerimmm amamamamamamammamaamamamama üzlmenizi istemiyomm sadecee o kadarr bari bukadarcık isteğim gerçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…