- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
ii akşamlar kıslar nabersiniz moraller nasıl
Tekrar merhaba yaş 25 oldu... Zaman akıp gidiyor ve ben hala hayallerim ulaşma peşinde...
inşşş ama pek sanmmmmm :):):):):):):):) heycan olsun işteeee akşama hepmizeee :):):):):):):):):):)) ayrıca ümidini kaybetmek yokkkk allahtan ümit kesilmezzz canım arkadaşım ümitli olki dayanamayıp gelsin ewladınnnnn
Tekrar merhaba yaş 25 oldu... Zaman akıp gidiyor ve ben hala hayallerim ulaşma peşinde...
ben küstümm sanaaa sen çok üzüyon beniiii ben seni üzgün gördükçe nasıl üzülüom bilion muuuhani üzülmicektikkk canımızdan önemli diil ya napalım kim ne diyosa desinn sen kendini blmion mu biz bilioz kocan biliooo o diyenleri bi elime geçirsem waryaaa seni üzdükleri içinnnnnnn
inşşş ama pek sanmmmmm :):):):):):):):) heycan olsun işteeee akşama hepmizeee :):):):):):):):):):)) ayrıca ümidini kaybetmek yokkkk allahtan ümit kesilmezzz canım arkadaşım ümitli olki dayanamayıp gelsin ewladınnnnn
hahahhaa öle dimi ben aynı şeker bıraktığınız gibi bulursunuz beniiii :):):):):):):):):) sende güzel hbrler war inşşş sen hazirana kalmassın :):):):):):):):):):):):)
uzun zamandır yoktum kusuruma bakma canım benim
s.a kızlar nasılsınız
amin canım RABBİM herkesin gönlüne göre versinkıs nerelerdeydin ya sennn özledim seni bennnn
canım aklıma ilk yerleşme kanamsı geldi benim yaaa hayırlara inşşş batada as kalmışşş bilemedim ki inş öledir canımmm
ayyy cidden ya çok güzel olurduuu inş rabbim gönlünüze göre wersinn canımmmmm
canımcım ben werdim yukarda hahahahhahahaahhaha şekerim benim bat 30 nisandı hala yok söktürücü kullandım işte ilaç biteli bugün 4 gün oldu bakim bida bi test yapcam bu akşam bide yarın yaparım zaten benimki bi düzine almışşş yap dur diyooo :):):):):):):):):) hayırlsı artıkkkkk
selamm canımm hoş geldin o zaman bende 2 senedir istiyomm
daha bulamadımm bebem sen onuu gelimm arayımm mı ben
hoşgeldin canım
yaş 25 sen üzülüyosun benim yaş 34 ben napayım?
inş. sürpriz olur canım. ilkinde sahip çıkamadım ben bebeğime artık küstü gelmiyor
hşb cnm benim kırmızı kartı yemişin üzülme bosver ..ne kadar üzülürsek o kadarr gelmıyo bebısımızçalısmalara tam gaz devammmm
neslimmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnnii akşamlar kıslar nabersiniz moraller nasıl
artıkk üzülmiicemm benn insallahh yadaaa negatiff bi arkadas olmak istemiyorummben küstümm sanaaa sen çok üzüyon beniiii ben seni üzgün gördükçe nasıl üzülüom bilion muuuhani üzülmicektikkk canımızdan önemli diil ya napalım kim ne diyosa desinn sen kendini blmion mu biz bilioz kocan biliooo o diyenleri bi elime geçirsem waryaaa seni üzdükleri içinnnnnnn
hahahhaa öle dimi ben aynı şeker bıraktığınız gibi bulursunuz beniiii :):):):):):):):):) sende güzel hbrler war inşşş sen hazirana kalmassın :):):):):):):):):):):):)
hoş geldinn nasılsınns.a kızlar nasılsınız
canımmm hoşgeldinn nasılsın iyimisin ewladın nasılll :):):):):):):)s.a kızlar nasılsınız
ama öle deme öle deme bak bende ağlarımmmmmhoşgeldin canım
yaş 25 sen üzülüyosun benim yaş 34 ben napayım?
inş. sürpriz olur canım. ilkinde sahip çıkamadım ben bebeğime artık küstü gelmiyor
s.a kızlar nasılsınız
neslimmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnn
artıkk üzülmiicemm benn insallahh yadaaa negatiff bi arkadas olmak istemiyorumm
hoş geldinn nasılsınn
hoşgeldin canım gel aramıza
a.s hoşgeldin
Vardır bi hayır sana süpriz yaparda inşallah sende bize müjde verirsin Hiç problem yok mu şimdi canım
hşb cnm benim kırmızı kartı yemişin üzülme bosver ..ne kadar üzülürsek o kadarr gelmıyo bebısımızçalısmalara tam gaz devammmm
:)
ama öle deme öle deme bak bende ağlarımmmmmbiz elimizden ne geliyosa faslasıyla yaptıkk canımmm allahın takdiri bölemiş böle oldu o werdi o aldııı nolursun bakkkkkkkkk
pozitiffff arkadasimm benimmhşg cnm yaş aynı 25 tam 5 sene bitiyo herkes gibi bizimde sevdamız bebek..onun için ugrasıyoruz..yıpranıyoruz...inş.allahın izniyle tez zamanda bebeişlerimiz olcak ve bu günlerımızı gülerek hatırlıcaz ....tek yapmamız gerekn sabır sabır sabır
hşb bebemm nasılsın bugun depresyondan çıktın mı ona göre şarkı armagan edıyım sana
neslimmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnn
artıkk üzülmiicemm benn insallahh yadaaa negatiff bi arkadas olmak istemiyorumm
hoş geldinn nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?