Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
ohh ohhhh neredeyse tüm arkadaslar burada
nasılsınız bebeklerim?

çok geçmiş olsun hülyacım aman dikkat et kendıne ve bebişe allah yardımcın olsun

malesef yedim canım hiç sorma

öle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo
oolsun kuzum ya öbur aya bi umutla devam üzme kendın ..yada ağla için açılsın sonra aklını basına devsir olur mu ...sen üzülürsen bizde üzülürüz dün berrindi bugunde sen ağlamayın artık :18::18::18:

Allahım sen ne büyüksün cok sevindim amman sıkı sıkı tutunsun Bende bu ay öyle dua ettim sıkı sıkı tutunsun diye SAğlıklı gebelik versin rabbim ikinizede

FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
ben geldm bebeklerim

nasılsınız bakalım

ahhhh hülyam canım kardeşim geçmi olsun...
Allah ım bir daha göstermesin insallah..

şimdi nasılsın yavrum?

bikaç gün sonra düzelirim canım alıştık nasılsa

FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
ben geldm bebeklerim

nasılsınız bakalım

hoşgeldin canım

inşallah bi sıkıntı cıkmaz canım

canımmmm çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla bebeğini size sizde bebeğinize bağışlasın rabbim inşşş dr bişiy dedimi pekii neden olmuş olabilrmişş nolur çok dikkat et kendine olur mu allaha emanetsiniz canımmm
malesef yedim canım hiç sorma

öle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo
ahhh canım çok zor ama işin içinden çıkmassın sonraa insan düşündükçe daha beter splanıyo ben düşünmemeye çalışıom artıkk aklıma geldikçe özlüom dayanamıcak gibi oluyom ama napalım bizim sınavımız bu belki hala geçemedik sabır canım arkadaşım sabırrrr nolur bol bol duaa ett rabbim gönlünü ferahlatsınnnn inşşşş
FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
nasılsınız bebeklerim?
ben iyiyim şükür sen nasılsınnnnnn:):):):):):):):):) war mı güzel hbrlernnn

İnşallah... ben de son 3 yıl hep böyle söylüyorum... ama üzüntülerime yanıt olmuyor... en son dün gece nedendir bilmem eşim yanımda uyurken ben sessizce ağladım... bu neyin duygusallığı... bazen anlam veremiyorum... hele ki tüm arkadaşlarım kucaklarinda ve yanlarinda kendi çocukları ile ilgilenirken... biraz koyuyor sanırım...

geçmiş olsun canım Allah'ım tekrarını göstermesin zamanı geldiğinde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
nasılsınız bebeklerim?
şükür iyiyiz bebem sen nasılsın hşg

pozitiffff arkadasimm benimm

çıktıımm canımm söle bakımm sarkımıı
tabisi aşkısı arada öle olmak laızımmurat boz soyadımsın

hoşbuldum güzelim nasılsın

hoşbuldum tatlım şüküür şimdi daha iyim
iyiyim bebem ne olsun bebek bebek diye kafayı yıcez baksana

FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
ben geldm bebeklerim

nasılsınız bakalım
iyiyizzzz sennnnnnnnn matine nasıl geçtı oynak gacı

allah razı olsun güzelim öyle yapıyorum bebek beni bi yokladı korkuttu ama cok şükür şuan iyim
Allahım sen ne büyüksün cok sevindim amman sıkı sıkı tutunsun Bende bu ay öyle dua ettim sıkı sıkı tutunsun diye SAğlıklı gebelik versin rabbim ikinizede

tatlım ben elimden geleni yaptım allahın taktiri alnıma ne yazıldıysa onu yaşıyorum ama içimde hep bi umut vardı rabbimin izniyle bişe olmıycak diye hep böyle düşündüm cok şükürki şimdilik bi problem kalmadı rabbim hayırlısını nasip etsin..

geçmişş olsunn canımm neden olmus pekii yat dinlenn mutlaka allahımm korusunn bebişinii sana bagıslasınn
canıımm agla o zaman açılırsınn napalımm rahatlarsın en azındann
FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
nasılsınız bebeklerim?
asıll bebekk geldiii iyi oldukkk
sen nasıllsın balımmm

ahh canımm saoll aamaa herseyy bi an daa oluyoo elimdee diil biras agladımm mıı geciyooo benimm
sizleri tanımadan öncee bütün günler aglardımm benn bu kadarınıı bilee sevinir oldumm artık
üzülmemeye çalısıyorumm inan artık bendee

FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam
ben geldm bebeklerim

nasılsınız bakalım
hoşgeldin bacım

bende hep ümitvar oldum Rabbime güveniyorum hayırlısı olsun

yat dinlen cnm yorma kendını de rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnn

bebek olunca daha zor güzelim inan bana ona bişe olacak diye aklın cıkıyo bide problem yaşadıysan daha önce vahki vah haline

hoşgeldin canım

ben iyiyim şükür sen nasılsınnnnnn:):):):):):):):):) war mı güzel hbrlernnn

şükür iyiyiz bebem sen nasılsın hşg

iyiyizzzz sennnnnnnnn matine nasıl geçtı oynak gacı

sevgi lamia nesli bende iyiyim fıstıklarım
oynadım da oynadım dün gece güseldi

bu arada güsel haber veremeyecegim sizlere yine sanırım..pembemsi bir akıntı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…