çok geçmiş olsun hülyacım aman dikkat et kendıne ve bebişe allah yardımcın olsunhoşbuldum kızlar malesef zor günler geçirdim kanamam oldu
acile gittik rabbime şükürler olsun ki bebeğim sıkı sıkı tutunmuş bana bırakmadı beni ama hala risk
varmış oyüzden anneme geldim 1 haftadır yatıyorum
oolsun kuzum ya öbur aya bi umutla devam üzme kendın ..yada ağla için açılsın sonra aklını basına devsir olur mu ...sen üzülürsen bizde üzülürüz dün berrindi bugunde sen ağlamayın artık :18::18::18:malesef yedim canım hiç sorma
öle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo
hoşbuldum kızlar malesef zor günler geçirdim kanamam oldu
acile gittik rabbime şükürler olsun ki bebeğim sıkı sıkı tutunmuş bana bırakmadı beni ama hala risk
hoşbuldum güzelim nasılsına.s hşg cnm nasılsın_*
hoşbuldum tatlım şüküür şimdi daha iyimneslimmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnn
artıkk üzülmiicemm benn insallahh yadaaa negatiff bi arkadas olmak istemiyorumm
hoş geldinn nasılsınn
çok geçmiş olsun hülyacım aman dikkat et kendıne ve bebişe allah yardımcın olsun
oolsun kuzum ya öbur aya bi umutla devam üzme kendın ..yada ağla için açılsın sonra aklını basına devsir olur mu ...sen üzülürsen bizde üzülürüz dün berrindi bugunde sen ağlamayın artık :18::18::18:
FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam ben geldm bebeklerim
nasılsınız bakalım
Şimdilik gorunmedi bisi... hapı kullanmaya başladım... Reglimin 3. günü tahliller yapılacak kismet bakak görek... anladigim kadarı ile her birimizin ortak sorunu stress sanırım... inşallah rabbim dualarimizi kabul eylesin...
canımmmm çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla bebeğini size sizde bebeğinize bağışlasın rabbim inşşş dr bişiy dedimi pekii neden olmuş olabilrmişş nolur çok dikkat et kendine olur mu allaha emanetsiniz canımmmhoşbuldum kızlar malesef zor günler geçirdim kanamam oldu
ahhh canım çok zor ama işin içinden çıkmassın sonraa insan düşündükçe daha beter splanıyo ben düşünmemeye çalışıom artıkk aklıma geldikçe özlüom dayanamıcak gibi oluyom ama napalım bizim sınavımız bu belki hala geçemedik sabır canım arkadaşım sabırrrr nolur bol bol duaa ett rabbim gönlünü ferahlatsınnnn inşşşşmalesef yedim canım hiç sorma
öle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo
ben iyiyim şükür sen nasılsınnnnnn:):):):):):):):):) war mı güzel hbrlernnnFANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam ohh ohhhh neredeyse tüm arkadaslar burada
nasılsınız bebeklerim?
hşg cnm yaş aynı 25 tam 5 sene bitiyo herkes gibi bizimde sevdamız bebek..onun için ugrasıyoruz..yıpranıyoruz...inş.allahın izniyle tez zamanda bebeişlerimiz olcak ve bu günlerımızı gülerek hatırlıcaz ....tek yapmamız gerekn sabır sabır sabır
hoşbuldum kızlar malesef zor günler geçirdim kanamam oldu
şükür iyiyiz bebem sen nasılsın hşgFANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
nasılsınız bebeklerim?
tabisi aşkısı arada öle olmak laızımpozitiffff arkadasimm benimm
çıktıımm canımm söle bakımm sarkımıı
iyiyim bebem ne olsun bebek bebek diye kafayı yıcez baksanahoşbuldum güzelim nasılsın
hoşbuldum tatlım şüküür şimdi daha iyim
iyiyizzzz sennnnnnnnn matine nasıl geçtı oynak gacı
FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
nasılsınız bakalım
allah razı olsun güzelim öyle yapıyorum bebek beni bi yokladı korkuttu ama cok şükür şuan iyimçok geçmiş olsun hülyacım aman dikkat et kendıne ve bebişe allah yardımcın olsun
oolsun kuzum ya öbur aya bi umutla devam üzme kendın ..yada ağla için açılsın sonra aklını basına devsir olur mu ...sen üzülürsen bizde üzülürüz dün berrindi bugunde sen ağlamayın artık :18::18::18:
Allahım sen ne büyüksün cok sevindim amman sıkı sıkı tutunsun Bende bu ay öyle dua ettim sıkı sıkı tutunsun diye SAğlıklı gebelik versin rabbim ikinizede
geçmişş olsunn canımm neden olmus pekii yat dinlenn mutlaka allahımm korusunn bebişinii sana bagıslasınnhoşbuldum kızlar malesef zor günler geçirdim kanamam oldu
canıımm agla o zaman açılırsınn napalımm rahatlarsın en azındannöle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo
asıllFANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
nasılsınız bebeklerim?
canım arkadaşım negatiflikten diil hepimiz böle bırakıyoruz kendimi belli dönmelerde ama seni üzgün görünce inan bende çok üzülüyorumm siz ne hissediyosunuz bilmiyorum ama ben değer werdiğim kişiler üzlünce sewinince ikikat fasla hissdeiyorummm bak benden daha az dönemdir bekleyenler war malum 4 sene oldu hepinizin yaşadıklarını bende yaşadım çok ii anlıyorum ama ben başıma gelenleden sonra hala ümitliysem sizde kaybetmeyin nolurrrr rabbim ol dedinde olcak mutlaka üzlcez nşhayetinde derdimizi paylaşmak için burdayızz sonuna kadarda dinlerimmm amamamamamamammamaamamamama üzlmenizi istemiyomm sadecee o kadarr bari bukadarcık isteğim gerçek olsun
aynen cnm yapcak başka bişeyımız yokbikaç gün sonra düzelirim canım alıştık nasılsa
hoşgeldin canım
hoşgeldin bacım
FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
nasılsınız bakalım
allah razı olsun güzelim öyle yapıyorum bebek beni bi yokladı korkuttu ama cok şükür şuan iyim
tatlım ben elimden geleni yaptım allahın taktiri alnıma ne yazıldıysa onu yaşıyorum ama içimde hep bi umut vardı rabbimin izniyle bişe olmıycak diye hep böyle düşündüm cok şükürki şimdilik bi problem kalmadı rabbim hayırlısını nasip etsin..
yat dinlen cnm yorma kendını de rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnnallah razı olsun güzelim öyle yapıyorum bebek beni bi yokladı korkuttu ama cok şükür şuan iyim
tatlım ben elimden geleni yaptım allahın taktiri alnıma ne yazıldıysa onu yaşıyorum ama içimde hep bi umut vardı rabbimin izniyle bişe olmıycak diye hep böyle düşündüm cok şükürki şimdilik bi problem kalmadı rabbim hayırlısını nasip etsin..
şükür iyiyiz bebem sen nasılsın hşg
tabisi aşkısı arada öle olmak laızımmurat boz soyadımsın
iyiyim bebem ne olsun bebek bebek diye kafayı yıcez baksana
FANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
nasılsınız bebeklerim?
hoşgeldin canım
ben iyiyim şükür sen nasılsınnnnnn:):):):):):):):):) war mı güzel hbrlernnn
şükür iyiyiz bebem sen nasılsın hşg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?