- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
hoşgeldin bebeğim cok şükür iyiz sen nasılsınFANAA,
anetta,
hulyaemrah,
nesli_yusuf,
buzin,
lamia_,
zü&er,
sevgi0715,
Geceeee,
seabird67,
umudum83,
Ayfer1983,
delyam ohh ohhhh neredeyse tüm arkadaslar burada
nasılsınız bebeklerim?
bedee bugünn ondann agladıımm sanırımm bebeklii arkadslarr hem çok sevinmekk hem üzülmek bu olsa gerekkİnşallah... ben de son 3 yıl hep böyle söylüyorum... ama üzüntülerime yanıt olmuyor... en son dün gece nedendir bilmem eşim yanımda uyurken ben sessizce ağladım... bu neyin duygusallığı... bazen anlam veremiyorum... hele ki tüm arkadaşlarım kucaklarinda ve yanlarinda kendi çocukları ile ilgilenirken... biraz koyuyor sanırım...
tabisi aşkısı arada öle olmak laızımmurat boz soyadımsın
öle de tatlım daha bebek yok olsunda ben gözumden sakınırım eşek sıpasınıbebek olunca daha zor güzelim inan bana ona bişe olacak diye aklın cıkıyo bide problem yaşadıysan daha önce vahki vah haline
illaki koyuyo sankı bızım hiç içimiz sızlamıyo mu bızde aglıyoz üzülüuyoz önemlı olan kendımızı hemencecık toprlamak ve destek olmakİnşallah... ben de son 3 yıl hep böyle söylüyorum... ama üzüntülerime yanıt olmuyor... en son dün gece nedendir bilmem eşim yanımda uyurken ben sessizce ağladım... bu neyin duygusallığı... bazen anlam veremiyorum... hele ki tüm arkadaşlarım kucaklarinda ve yanlarinda kendi çocukları ile ilgilenirken... biraz koyuyor sanırım...
geçmiş olsun canım Allah'ım tekrarını göstermesin zamanı geldiğinde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
şükür iyiyiz bebem sen nasılsın hşg
tabisi aşkısı arada öle olmak laızımmurat boz soyadımsın
iyiyim bebem ne olsun bebek bebek diye kafayı yıcez baksana
iyiyizzzz sennnnnnnnn matine nasıl geçtı oynak gacı
geçmişş olsunn canımm neden olmus pekii yat dinlenn mutlaka allahımm korusunn bebişinii sana bagıslasınn
canıımm agla o zaman açılırsınn napalımm rahatlarsın en azındann
asıllbebekk geldiii iyi oldukkk
sen nasıllsın balımmm
ahh canımm saoll aamaa herseyy bi an daa oluyoo elimdee diil biras agladımm mıı geciyooo benimm
sizleri tanımadan öncee bütün günler aglardımm benn bu kadarınıı bilee sevinir oldumm artık
üzülmemeye çalısıyorumm inan artık bendee
hoşgeldin bacım
bende hep ümitvar oldum Rabbime güveniyorum hayırlısı olsun
yat dinlen cnm yorma kendını de rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnn
bebek olunca daha zor güzelim inan bana ona bişe olacak diye aklın cıkıyo bide problem yaşadıysan daha önce vahki vah haline
sevgi lamia nesli bende iyiyim fıstıklarım
oynadım da oynadım dün gece güseldi
bu arada güsel haber veremeyecegim sizlere yine sanırım..pembemsi bir akıntı başladı
ben de iyi sayılırım be berrinim..ne olsun..asıllbebekk geldiii iyi oldukkk
sen nasıllsın balımmm
hb fanacım.hoşgeldin bacım
hoşgeldin tatlımmiyiyim canım saol..sen nasılsın bakem?
öle de tatlım daha bebek yok olsunda ben gözumden sakınırım eşek sıpasını
illaki koyuyo sankı bızım hiç içimiz sızlamıyo mu bızde aglıyoz üzülüuyoz önemlı olan kendımızı hemencecık toprlamak ve destek olmak
bedee bugünn ondann agladıımm sanırımm bebeklii arkadslarr hem çok sevinmekk hem üzülmek bu olsa gerekk
canımm bakımm o sarkıyıı benn bulım dinleyimm merak ettimm:)
sevgi lamia nesli bende iyiyim fıstıklarım
bu arada güsel haber veremeyecegim sizlere yine sanırım..pembemsi bir akıntı başladı
canımm duur hayırlısı olsunn belkii kırmısı deildirr bekle heman üzülme öleesevgi lamia nesli bende iyiyim fıstıklarım
ALLAH hepinizden razı olsun kızlar rabbim tez zamanda göbüşlerinizi saglıklı sihhatli hayırlı bebişlerle doldursun aratmasın sizi bu duygudan İNSALLAHHHHH
öle de tatlım daha bebek yok olsunda ben gözumden sakınırım eşek sıpasını
illaki koyuyo sankı bızım hiç içimiz sızlamıyo mu bızde aglıyoz üzülüuyoz önemlı olan kendımızı hemencecık toprlamak ve destek olmak
inş... cnm benımmmm dua et bızım ıcınde hepımız bırlıkte duyururuz hamıslıgmızııı o günü 4 gözle beklıyorumİNSALLAH CANIM rabbim sanada nasip etsin ins en kısa zamnada duyurursun hamişliğini
ALLAH hepinizden razı olsun kızlar rabbim tez zamanda göbüşlerinizi saglıklı sihhatli hayırlı bebişlerle doldursun aratmasın sizi bu duygudan İNSALLAHHHHH
üzülme tatlım bizimde beişlerimiz gelecek üzüntülerimiz bitecek allahın izniyle senin yaşadıklarının kat kat yaşıyorum psikolojim bile bozuluyo çocuklu arkadaşlarım herkes davet ediyo oturmalara hep çocuklardan bahsediyorlar ben o arada küçüldükçe küçülüyorum tabi çaktırmamaya baıyorum ama eve zor düşüyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorummm kimseye gitmek istemiyorum bu yüzden ama herşey düzelecek inş bol bol dua edelim herşeyin hayırlısı allahtan
o bebekk senidinn bebekimmben de iyi sayılırım be berrinim..ne olsun..
bebek miiii geldi????????kim hamiş?ne kaçırdım
üzülme tatlım bizimde beişlerimiz gelecek üzüntülerimiz bitecek allahın izniyle senin yaşadıklarının kat kat yaşıyorum psikolojim bile bozuluyo çocuklu arkadaşlarım herkes davet ediyo oturmalara hep çocuklardan bahsediyorlar ben o arada küçüldükçe küçülüyorum tabi çaktırmamaya baıyorum ama eve zor düşüyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorummm kimseye gitmek istemiyorum bu yüzden ama herşey düzelecek inş bol bol dua edelim herşeyin hayırlısı allahtan
İNSALLAH CANIM rabbim sanada nasip etsin ins en kısa zamnada duyurursun hamişliğini
aynen cnm elbet olucak ama ne zaman o gün biran önce gelsın ıstıyosun..ama olmuyo ..sankı pazardan yok yazmıyım hamiş varüzülme tatlım bizimde beişlerimiz gelecek üzüntülerimiz bitecek allahın izniyle senin yaşadıklarının kat kat yaşıyorum psikolojim bile bozuluyo çocuklu arkadaşlarım herkes davet ediyo oturmalara hep çocuklardan bahsediyorlar ben o arada küçüldükçe küçülüyorum tabi çaktırmamaya baıyorum ama eve zor düşüyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorummm kimseye gitmek istemiyorum bu yüzden ama herşey düzelecek inş bol bol dua edelim herşeyin hayırlısı allahtan
hoşgeldin bebeğim cok şükür iyiz sen nasılsın
amin hülyammmmm AMİNNNNNN...
KIZ yukarda sana kardeşimmmmm yazdım görmedin mi bakim sen beni
yoksa üstüne mi alınmıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?