Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım biraz benden kaynaklandı 2-3km kadar bi yürüyüş yaptım akşamına kasık agrımla birlikte önce pembemsi sonra kan şeklinde kanamam oldu acile gittik
progestan verdi bide istirahatle 1 günde gecti knamam cok şükür dr kızdı zaten senn 2 düşügün var dikkat etmn lazım dedi sürekli yat ilacını kullan dedi öyle işte
kendimi dövesim varrr

bencedee canımm ya sen napıyosuunn yatt valla allah korusunn
ben bile döverimm senii ona göre

o bebekk senidinn bebekimm
ben sane demiştimm balımm

kıs aynıı benii anlattın yaa sennn ama gerçii o kadar diilim artıkk
gel damara balım derdimm ama olmass bizz potitiff olmaya çalısıyoss canımm

28 4 yıl evliyim pozitif düşünücez tabi herşeyde bir hayrı vardır her hayır da bişr şer her şerde bir hayır vardır allahtan umut kesilmez her gün bir umutla uyanıp mutlu olmak gerekiyor işte bazen böyle de oluyo elimde değil napıyımmmm inş bir gün bizde böyle olucaz

insallahh canımm önemli olan üzülmemek düşünmemekmişş bunu unutma canımm

amin hülyammmmm AMİNNNNNN...

KIZ yukarda sana kardeşimmmmm yazdım görmedin mi bakim sen beni
yoksa üstüne mi alınmıon

anam valla görmedim bebem ya bende merim bugün bana hiç pas vermiyo diye trip atıcaktım sana
zamanlaman harika güzelim tekrar hoşgeldin
barıştıkmı

berrincim sizi üzmek değildi niyetimm kusuruma bakmayınn ne sylesen haklısın yanii belki aptallık benimki ama elimde değil inan son iki aydır ii olmak için pozitif taraflarını düşünüyorumm ama yapamıom artıkk inan kimseylede paylaşıom ben çünkü kimse yok konuşucak şeytan benle uğraşıor belkide bilmiom cevap bulamıomm neden böleyim ben bu aralar
anlamıomm açıkcası bide aksi gibi çevremdeki herkes ikinciyi doğuruo biz sürekli görmeye gidioruz eşimle kızım bi yandan benimde olacak dio öle dedikçe içim cız edio insan kendini yargılıo ne ettimde böyle oluo diee ahh içimdeki kopan fırtınaları bi bilsenn seni belki anlayamam ama 1 2 farketmiormuşş canımm belki yaşayan vardır burda emin oll

berrincim sizi üzmek değildi niyetimm kusuruma bakmayınn ne sylesen haklısın yanii belki aptallık benimki ama elimde değil inan son iki aydır ii olmak için pozitif taraflarını düşünüyorumm ama yapamıom artıkk inan kimseylede paylaşıom ben çünkü kimse yok konuşucak şeytan benle uğraşıor belkide bilmiom cevap bulamıomm neden böleyim ben bu aralar
anlamıomm açıkcası bide aksi gibi çevremdeki herkes ikinciyi doğuruo biz sürekli görmeye gidioruz eşimle kızım bi yandan benimde olacak dio öle dedikçe içim cız edio insan kendini yargılıo ne ettimde böyle oluo diee ahh içimdeki kopan fırtınaları bi bilsenn seni belki anlayamam ama 1 2 farketmiormuşş canımm belki yaşayan vardır burda emin oll

insallahh canımm önemli olan üzülmemek düşünmemekmişş bunu unutma canımm

belki dee canımm bilemiyorumm yasamadn konuşmamak grek o zaman
AYY COK HOŞSUN BEBEM..

kız benden olsa olsa tosun paşa olur
o zaman tosun bebekk ol sendee bebemmm

ahhhh hülyam canım kardeşim geçmi olsun...
Allah ım bir daha göstermesin insallah..

şimdi nasılsın yavrum?

saol askım suan iyim elhamdülillh aman bebek iyi olsunda ben yatmaya razıyım bitek wc için kalkıyoruum yataktan bunada şükür güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…