canlarr benim kocacım geldi kaçıom ben ok inş güzel hbrlerle geri gelirim dua edinn akşam görüşürüz allahın izniyleee
geçmişş olsunn canımm neden olmus pekii yat dinlenn mutlaka allahımm korusunn bebişinii sana bagıslasınn
canıımm agla o zaman açılırsınn napalımm rahatlarsın en azındann
asıllbebekk geldiii iyi oldukkk
sen nasıllsın balımmm
ahh canımm saoll aamaa herseyy bi an daa oluyoo elimdee diil biras agladımm mıı geciyooo benimm
sizleri tanımadan öncee bütün günler aglardımm benn bu kadarınıı bilee sevinir oldumm artık
üzülmemeye çalısıyorumm inan artık bendee
canım biraz benden kaynaklandı 2-3km kadar bi yürüyüş yaptım akşamına kasık agrımla birlikte önce pembemsi sonra kan şeklinde kanamam oldu acile gittik
progestan verdi bide istirahatle 1 günde gecti knamam cok şükür dr kızdı zaten senn 2 düşügün var dikkat etmn lazım dedi sürekli yat ilacını kullan dedi öyle işte
kendimi dövesim varrr
o bebekk senidinn bebekimm
ben sane demiştimm balımm
kıs aynıı benii anlattın yaa sennn ama gerçii o kadar diilim artıkk
gel damara balım derdimm ama olmass bizz potitiff olmaya çalısıyoss canımm
28 4 yıl evliyim pozitif düşünücez tabi herşeyde bir hayrı vardır her hayır da bişr şer her şerde bir hayır vardır allahtan umut kesilmez her gün bir umutla uyanıp mutlu olmak gerekiyor işte bazen böyle de oluyo elimde değil napıyımmmm inş bir gün bizde böyle olucaz
amin hülyammmmm AMİNNNNNN...
KIZ yukarda sana kardeşimmmmm yazdım görmedin mi bakim sen beni
yoksa üstüne mi alınmıon
lamişiimmm senn test mii yapıyonnn ahh hadii insallah canımm
azcıkk duygusal takılıyozz demiii napalımm bebişsizlikden olsa gerekk
insallah ölesindirr beklenmedik zaman bu olsa gerekk dersin artık
burda olsan çok kızardımm sana simdii dee kızıyorumm bu kadar ne den hareb ediyorsun kendinii anlamadımm
ya ben ne yapayımm benim gibilerr benn ne annelii tattımm nede esime babalıgı tattırdımm kaç kere ölmek istedim benn sen bunları düşün bencee bi keree bi tane evladın varr sükret bak bunları yazarken bile aglıyorumm bendee milletin gözündee kısırr olmakk var sen bunları biliyormusun bilmm kocanın başkasının çocuklarını sevdigini izlerken üzülmekk varr bu kadar üzülmee bence gerek yokk sükrett kızına sarıll allahımm bi tane vermiş elbet ikinciyidee nasip eder yeldacımm bizlerii düşün deee gülümsee bencee birazcıkk seninn üzülmenii hiçç istemm tamm mıı
hoş geldinn nasılsınn
geçmişe bakıyodumm canımm sen npysun
burda olsan çok kızardımm sana simdii dee kızıyorumm bu kadar ne den hareb ediyorsun kendinii anlamadımm
ya ben ne yapayımm benim gibilerr benn ne annelii tattımm nede esime babalıgı tattırdımm kaç kere ölmek istedim benn sen bunları düşün bencee bi keree bi tane evladın varr sükret bak bunları yazarken bile aglıyorumm bendee milletin gözündee kısırr olmakk var sen bunları biliyormusun bilmm kocanın başkasının çocuklarını sevdigini izlerken üzülmekk varr bu kadar üzülmee bence gerek yokk sükrett kızına sarıll allahımm bi tane vermiş elbet ikinciyidee nasip eder yeldacımm bizlerii düşün deee gülümsee bencee birazcıkk seninn üzülmenii hiçç istemm tamm mıı
hoş geldinn nasılsınn
28 4 yıl evliyim pozitif düşünücez tabi herşeyde bir hayrı vardır her hayır da bişr şer her şerde bir hayır vardır allahtan umut kesilmez her gün bir umutla uyanıp mutlu olmak gerekiyor işte bazen böyle de oluyo elimde değil napıyımmmm inş bir gün bizde böyle olucaz
hoş geldinn nasılsınn
bencedee canımm ya sen napıyosuunn yatt valla allah korusunn
ben bile döverimm senii ona göre
belki dee canımm bilemiyorumm yasamadn konuşmamak grek o zamanberrincim sizi üzmek değildi niyetimm kusuruma bakmayınn ne sylesen haklısın yanii belki aptallık benimki ama elimde değil inan son iki aydır ii olmak için pozitif taraflarını düşünüyorumm ama yapamıom artıkk inan kimseylede paylaşıom ben çünkü kimse yok konuşucak şeytan benle uğraşıor belkide bilmiom cevap bulamıomm neden böleyim ben bu aralar
anlamıomm açıkcası bide aksi gibi çevremdeki herkes ikinciyi doğuruo biz sürekli görmeye gidioruz eşimle kızım bi yandan benimde olacak dio öle dedikçe içim cız edio insan kendini yargılıo ne ettimde böyle oluo diee ahh içimdeki kopan fırtınaları bi bilsenn seni belki anlayamam ama 1 2 farketmiormuşş canımm belki yaşayan vardır burda emin oll
o zaman tosun bebekk ol sendee bebemmmAYY COK HOŞSUN BEBEM..
kız benden olsa olsa tosun paşa olur
yok gebelerree dokumm zatii sen salimm al kucagına caımm baska bişiy demm benvalla bacım tam dayaklıgım ama malum yüklüyüm dogurursam hayırlısıyla sözün olsun dögersin beni
ahhhh hülyam canım kardeşim geçmi olsun...
Allah ım bir daha göstermesin insallah..
şimdi nasılsın yavrum?
bebeklerim ben kaçar ilerleyen saatlerde gelirim sohbet ederik kıs berrin dinledın mı sarkıyıı
anam valla görmedim bebem ya bende merim bugün bana hiç pas vermiyo diye trip atıcaktım sana
zamanlaman harika güzelim tekrar hoşgeldin
barıştıkmı
daha dinleyemedimm sen gelene kadar dinlerimm canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?