- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
yok gebelerree dokumm zatii sen salimm al kucagına caımm baska bişiy demm ben
he barıstık zaten yigenim varken sana küs olamam
ama artık daha da dikkat et kendine ve dualarını eksik etme
tamam bebem akıllandım ben insan yasamadan pek önemsemiyo artık aldım boyumun ölcüsünü kırıcAM dizimi oturcam aşagı
bu arada kalbine batıldım bende varmıyım içinde bakim??????????????????????*:44::44::44::44::44:
amin canım insallah bende şu ayları hayırlısıyla bi atlatsam baska bişe istemiyorum
ay aklama ne geldi acaba hamişliğim boyunca kac kişinnin burda hamiş haberini alıcaz
nerden geldi bilmiyorum ama aklımda isimler baya kalabalık hadi hayırlısı bakalım görücez
kızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeeebi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn
bende iyiyim canım...seni okudum biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiymişsin cok sükür..
aLLAH IM KORUSUN SENİ VE BEBEGİNİ
hülyaya bende yazdım görmediiii o yüzden bana duaaaa etmediiiiiiiiiii
kızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeeebi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn
canımm hayırlısı olsunn ne diyelimm
hayrlısı olsun be lamişim..üzüldüm inan ama elden ne gelir ki
kızlar sayfalar cok hızlı ilerliyo tabiki sizlerede dua ediyorum arada kacırırda cevap yazamazsam kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin emi güzellikler hepinizi cok seviyorum
ben yürektan inanıyorum meleklerinizde sizi sabırsızlıkla bekliyo ama işte zamnanını rabbim bilir ona güvenin umudunuzu yitirmeyin ama cokta kafaya takmayın dicem ama söylemekle olmuyo işte gercekten unutmak lazım sorun yokken bile olmıyo bazen
kaç günn var seninn bi daha de bakayımmiçime bi karamsarlık çöktü netten baktım adet öncesi lekelenmelere bir sürü şey var bu ay çok umutluyum umudum sönmesin yaaa Benim durumumda oaln yok mu napcam ben ya Akıntım arttı bu aralar Bunlar neye işaret ya
olsun artık canlar napımmm üzülüncede gelmio kii wardır bundada bi hayırrr bari bebek yok hasta olaydım iidi kırmızılar unuttu benii galibaaahepinizi çok sewiom allaha emanet olun görüşrüzzz :):):):):):):):):)
neyin içinde varmısın anlamadmki ama ben bebem:44::44::44::44:
kaç günn var seninn bi daha de bakayımm
bende senii seviyom lamişim benimm
kırmızılarda çok bekletmes insallah çiçegimmm
3 günüm kaldı canım 4 gün önce oldu lekelenme suan yok 2 gün sürmüştü
İnşallah o çift çizgi bize.de nasip olur... aylar oldu test yapmıyorum artık... hep aynı... adet 2 gün gecikir... hemen ecza. gidilir test alinir... eve gelir iken bidünya dua edilir... eve gelince hemen test yapılır... 5 dk. so ra hickira hickira aglanilir... Tam isyanın eşiğinde iken susulur... haşa denilir... sonra el yüz yıkanır ve hicbirsey olmamış gibi kafa dağıtmak için arkadasa gidilir... mutluluk rolüne kalındığı yerden devam edilir... ve söz verilir içten içe... bir daha test yapılmayacaktir...
Bakalım bir sonraki testi dayanamayıp ne zaman alicam...
Tabi bu benim yaşadıklarım... sisi bilemem... :-\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?