Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok gebelerree dokumm zatii sen salimm al kucagına caımm baska bişiy demm ben

amin canım insallah bende şu ayları hayırlısıyla bi atlatsam baska bişe istemiyorum
ay aklama ne geldi acaba hamişliğim boyunca kac kişinnin burda hamiş haberini alıcaz
nerden geldi bilmiyorum ama aklımda isimler baya kalabalık hadi hayırlısı bakalım görücez

he barıstık zaten yigenim varken sana küs olamam

ama artık daha da dikkat et kendine ve dualarını eksik etme

tamam bebem akıllandım ben insan yasamadan pek önemsemiyo artık aldım boyumun ölcüsünü kırıcAM dizimi oturcam aşagı
bu arada kalbine batıldım bende varmıyım içinde bakim??????????????????????*:44::44::44::44::44:

neyin içinde varmısın anlamadmki ama ben bebem:44::44::44::44:

kızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeee bi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn

inşallah canımm çok hamişimizz olurr

bende iyiyim canım...seni okudum biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiymişsin cok sükür..
aLLAH IM KORUSUN SENİ VE BEBEGİNİ

hülyaya bende yazdım görmediiii o yüzden bana duaaaa etmediiiiiiiiiii

kızlar sayfalar cok hızlı ilerliyo tabiki sizlerede dua ediyorum arada kacırırda cevap yazamazsam kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin emi güzellikler hepinizi cok seviyorum
ben yürektan inanıyorum meleklerinizde sizi sabırsızlıkla bekliyo ama işte zamnanını rabbim bilir ona güvenin umudunuzu yitirmeyin ama cokta kafaya takmayın dicem ama söylemekle olmuyo işte gercekten unutmak lazım sorun yokken bile olmıyo bazen

seydamm gelir mii acepp yada elif zadee
ben 22 nisan da adet oldumm bugünn 18 günümm 36.6 atesimm
suann ıslaklık vardı elimle baktımm beyaz kıremm gibii alime geldii
ve sankii hasta olacakmısım gibi karnımm agrıyoo bu nedemekk arkadaslarr

içime bi karamsarlık çöktü netten baktım adet öncesi lekelenmelere bir sürü şey var bu ay çok umutluyum umudum sönmesin yaaa Benim durumumda oaln yok mu napcam ben ya Akıntım arttı bu aralar Bunlar neye işaret ya

canımm hayırlısı olsunn ne diyelimm

hayrlısı olsun be lamişim..üzüldüm inan ama elden ne gelir ki

olsun artık canlar napımmm üzülüncede gelmio kii wardır bundada bi hayırrr bari bebek yok hasta olaydım iidi kırmızılar unuttu benii galibaaa hepinizi çok sewiom allaha emanet olun görüşrüzzz :):):):):):):):):)

kaç günn var seninn bi daha de bakayımm

bende senii seviyom lamişim benimm
kırmızılarda çok bekletmes insallah çiçegimmm

kızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeee bi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn

İnşallah o çift çizgi bize.de nasip olur... aylar oldu test yapmıyorum artık... hep aynı... adet 2 gün gecikir... hemen ecza. gidilir test alinir... eve gelir iken bidünya dua edilir... eve gelince hemen test yapılır... 5 dk. so ra hickira hickira aglanilir... Tam isyanın eşiğinde iken susulur... haşa denilir... sonra el yüz yıkanır ve hicbirsey olmamış gibi kafa dağıtmak için arkadasa gidilir... mutluluk rolüne kalındığı yerden devam edilir... ve söz verilir içten içe... bir daha test yapılmayacaktir...
Bakalım bir sonraki testi dayanamayıp ne zaman alicam...
Tabi bu benim yaşadıklarım... sisi bilemem... :-\

hayırlısı olsun hakkında güzelim ama ben idrar testine pek güvenmiyorum geç döllenmelerde belli olmuyo cünkü

3 günüm kaldı canım 4 gün önce oldu lekelenme suan yok 2 gün sürmüştü

benim arkadasım 10 gün önce lekelenme olmustu meger hamişmişş adetin on gün öncee
yarın aç karnına bi test yap bu sorulara cevap ver bizedee haber ver insallah hamiş olursunn

Allahım ya ben bu ay boşlayacaktım saymıyodum günleri taki bu kanama gelinceye kadar Afalladım saydım günleri 2 tane test yaptım ne_ga_tif Bu ay nolcak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…