Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

benimde yaşadıklarımı,hissetiklerimi anlattın.....RABBİM çok bekletmesin bizi inşallah..herkesin kucağını çifter çifter doldursun inşallah..

testt yapmayınn bencee bakliyin şöle bi kaç gün ne olur kıslarr yaa ben çok yaptım negatif çıkardıı inanmazdımm hemdee artık yapmıyorumm sizdee bekliyinn geçsin gününüzzz 5 gün felann

benim arkadasım 10 gün önce lekelenme olmustu meger hamişmişş adetin on gün öncee
yarın aç karnına bi test yap bu sorulara cevap ver bizedee haber ver insallah hamiş olursunn

tamam da canımsın eşim evde kendimi üzüyom diye erken test yapmama izin vermiyo napıcam mecbur bekliycem kalkıp biraz kuran okuym Kalbim daraldı huzur bulayım ya

benim arkadasım 10 gün önce lekelenme olmustu meger hamişmişş adetin on gün öncee
yarın aç karnına bi test yap bu sorulara cevap ver bizedee haber ver insallah hamiş olursunn

bu arada canım nette o kadar sey yazıyo ki bu lekelenme hakkında moralim bozuldu inşllah farklı bişey cıkmaz ya

tamam da canımsın eşim evde kendimi üzüyom diye erken test yapmama izin vermiyo napıcam mecbur bekliycem kalkıp biraz kuran okuym Kalbim daraldı huzur bulayım ya

eşim dogru yapıyoo çok heyancala soruyorsun ben ondan dedimm yoksa bekle adetinn gecsinn testi o zaman yapp

vallahi ne desem bilemedm yeldam sana şimdi...
evet basına gelenleri ben de biliyorum..zor seyler..
onlara üzülsen aglasan inan hak veririm..
ama bölesi bir durumdan aglamana sastım kaldım ben..
ben evleneli 2 yıl oldu ilk gnden beri istiyoruz.bizden 1 yıl sonra evlenenlerin bebegi oldu.

eşimin 2 kuzenyle aramızda 2 ay ver evlilik tarihi..
ikisinin de cocugu oldu hele biri yürüyor bile..

k.v bizim kızlar gider gitmez doguruyor ama gelinler nazlı deyip gülerken bile ben aglıyorum.
ama senn bunları anlamanı inan beklemıyorum.
sadece senden tek istedigim sey ALLAH a sükretmen..

benim saglıklı 1 cocugum olsa ahdım var 2.sini istemicem olmayanlara versin dicem..

ha halen de diyorum Allah ım benden zor durumda olanlara ver diyorum.
bunun için yuvası yıkılan k.vsi kocası evden kovan kadınlar var.
hiç uzaga gitmeye gerek yok bu sitede okuyoruz bunları..

evet aglamakta belki bir ihtiyac ama ne olur lüzumlu seyler için akıt o gözyaslarını...

meryemcim eksik dua etme bi tanem bi olsun 2. istemem deme canımsın tam dua et kız

avatarındaki kalbe bayıldım diyorum içinde bende varmıyım pempiş olan ben olayım o renge bayıldım:103::103::103::103:
verdim gitti bebegm..sen yeterki iste...
bende olsa kendime siyah kalpli olanını sececektim..
içim kapkaranlık

benmde bunlardan farklı degil..yani eksik degil..
fazlasını sorarsan çok..ama eksigi inan yok

meryemcim eksik dua etme bi tanem bi olsun 2. istemem deme canımsın tam dua et kız

canım bu eksik dua degil ki...bana o duyguyu tattırdıktan sonra bana degil olmayanlara versin rabb im sonra..

hem 1 çocuk neyime yetmicek saglıklı olduktan sonra.
ben onu Atatürk ilke ve inkilaplarına göre yetiştireyim ana baba saygısı ögreteyim ii bir egitim vereyim mutlu edebileyim yeter de artar bana..benm eşim benden 10yas büyül..adam neredeyse geldi 40yasına..daha 1.si yok ortada..

Allah sana öyle bi evlat versin ki Hem akrabaların hem cevrendekiler memnun olsunlar Gurur duyacağın Anneliği hakkıyla yaşatacak bi evlat nasib etsin rabbim

Al benden de o kadar meryemcim..benim kide 40 a yaklaştı nerdeyse ortada bişey yok..Kardeşler için de en büyük benim eşim diğer ikisinin de çocukları var ama bizim malesefEşim kardeşinin kızını öyle bi seviyo ki içim gidiyo vallakızı sevmek için uykudan uyandırıyoALLAHım çok geçmeden bizede bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah:26:

Allah sana öyle bi evlat versin ki Hem akrabaların hem cevrendekiler memnun olsunlar Gurur duyacağın Anneliği hakkıyla yaşatacak bi evlat nasib etsin rabbim

Allah sana sabır versin bu yürek acısını çok iyi biliyorum kardeşim

verdim gitti bebegm..sen yeterki iste...
bende olsa kendime siyah kalpli olanını sececektim..
içim kapkaranlık

benmde bunlardan farklı degil..yani eksik degil..
fazlasını sorarsan çok..ama eksigi inan yok

aaa kızıyorum ben ama şimdi sana hazır ilkbahar gelmişken renklerle birlikte içinide ferah tut bitanem gercekten zamanı var
kimbilir belki yarın belki yarındanda yakın karamsarlık yok

ahh canlarımm katılıyoom bendee sizlere hep öle dua ediyomm allahımm bi tane saglık evlat hayırlı evlat nasip et ikincisinide verirsen senin taktirin vermessendee senin taktirin diomm bi tane evlat anneligi babalıgı yasayalımm yaslandıgımda elimde yanımda olsunn onu büyütümm istiyomm napımm tek bebekk olsunn allahımm nasip ederse zaten verirbi tane daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…