Aminnn amin...ALLah ım isteyen dileyen herkese nasip etsin o duyguyu..Allah sana öyle bi evlat versin ki Hem akrabaların hem cevrendekiler memnun olsunlar Gurur duyacağın Anneliği hakkıyla yaşatacak bi evlat nasib etsin rabbim
Al benden de o kadar meryemcim..benim kide 40 a yaklaştı nerdeyse ortada bişey yok..Kardeşler için de en büyük benim eşim diğer ikisinin de çocukları var ama bizim malesefEşim kardeşinin kızını öyle bi seviyo ki içim gidiyo valla kızı sevmek için uykudan uyandırıyo ALLAHım çok geçmeden bizede bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah:26:
hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlarımm ben geldim
beni tanıyanlar tanımayanlara tanıtsınben o arada geçmişi okuyacağım ama Allah yardımcım olsun, maşallah bu ne sohbet, 10larca safa okumam lazım cahil kalmamak için
bi 10-15 dk sonra bu son sayfaya gelmiş olurum heralde
selamm hoş geldiinnn oku oku bitmesss kimseler kalmassaa karışmm amaa
kola kahve hepsini bıraktım canım ama bu aralar şekerli şeyler cekiyo canım özellikle tatlı
Aynen valla tatlım... ben bu konuda da bir değişiklik yapmaya karar verdim...ari sütü ve polen tüketimi yumurtaları gelistiriyormus ve gebelik şansını 3 kat arttiriyormus ben de netten öğrendim... bunları miktarinca has bala katıyorlar ve sen de her gün düzenli tuketiyorsun...hem tatlı ihtiyacimi gidermis olurum hem de sağlıklı birşeyler tüketmiş sayılırım... kimbilir... birşeyler denemekten zarar gelmez sanırım...
İnşallah o çift çizgi bize.de nasip olur... aylar oldu test yapmıyorum artık... hep aynı... adet 2 gün gecikir... hemen ecza. gidilir test alinir... eve gelir iken bidünya dua edilir... eve gelince hemen test yapılır... 5 dk. so ra hickira hickira aglanilir... Tam isyanın eşiğinde iken susulur... haşa denilir... sonra el yüz yıkanır ve hicbirsey olmamış gibi kafa dağıtmak için arkadasa gidilir... mutluluk rolüne kalındığı yerden devam edilir... ve söz verilir içten içe... bir daha test yapılmayacaktir...
Bakalım bir sonraki testi dayanamayıp ne zaman alicam...
Tabi bu benim yaşadıklarım... sisi bilemem... :-\
canımcım inan faslası wwar eksiği yok sizleri gördükçe yalnız olmadığım için sewiniyorum bi yandanda içim acıyo rabbim sen kucamızı hayırlı sağlıklı sıhatli ewlatlarla doldur rabbim büyüksünn:
Al benden de o kadar... canım benim kimse ile konuşmak istemiyorum bu konuları... ben damdan düştüm ve benim gibi damdan dusenlere ihtiyacım var... eşime bile caktirmak istemiyorum bu bunalimlarimi... Uymasini bekliyorum gece... sonra da dönüp arkamı sessizce ağlıyorum... öyle birdenbire esiyor ışte...
ben de gidim muhteşem yüzyılı izliyim madem herkes onu izlio galibaa kimsecikler gelmemiş
dimii çaktırmasak ta anlıyolardır canım ya artık bu acı saklanabilecek kadar küçük diil ben artık tutamıyorum kendimi oda öle önceden çaktırmıyoduk ama bu halay kırıklıkları sabrımızı zorluyo iice bakalım mevlam neyler neylerse elbet güzel eylerrr biz damdan düşenler olarak hep burdayız canım senide aramızda görmek isterizzz gel hep genelde akşamalrı daha kalabalık oluyo ama bu akaşm biyerlere gidildi herhal :)
ben de gidim muhteşem yüzyılı izliyim madem herkes onu izlio galibaa kimsecikler gelmemiş
canım diziyi bende izliyorum ama yine de burdayım :80::80::80:
iyi geceler hanimlar yine ben kocis gelir gelmez pcyi aldi elimdn hoscakaln dyemedm telefndan girdm ama cok yavaş yahu gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?