Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Allah sana öyle bi evlat versin ki Hem akrabaların hem cevrendekiler memnun olsunlar Gurur duyacağın Anneliği hakkıyla yaşatacak bi evlat nasib etsin rabbim
Aminnn amin...ALLah ım isteyen dileyen herkese nasip etsin o duyguyu..

ahh zeynebim benmde eşim en büyükleri..küçügünün var ama bizim yok..
seni öle ii anlıyorumki.
akrabalara gittigimiz de bayram da seyrenda torun Dogan ın mı diyorlar..
k.v de yok diyor küçük oğlanın..
bu acıyı yaşamayan bilemez sanırım.

hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlarımm ben geldim
beni tanıyanlar tanımayanlara tanıtsın ben o arada geçmişi okuyacağım ama Allah yardımcım olsun, maşallah bu ne sohbet, 10larca safa okumam lazım cahil kalmamak için
bi 10-15 dk sonra bu son sayfaya gelmiş olurum heralde

selamm hoş geldiinnn oku oku bitmesss kimseler kalmassaa karışmm amaa

neden benle konuşmıyonuzz nedenn hiçç cevap yazmadınızzz nesee bende konusmıcamm artıkk

selamm hoş geldiinnn oku oku bitmesss kimseler kalmassaa karışmm amaa

hoşbuldum canım ama varya oku oku bitmedi hakkate ah ben size yetişemiycem galiba dediğin gibi yetşememişim gitmişsin bile. öpüyorum herkesi biraz eşime bakayım adam ilgisiz kaldı :)

canımcım inan faslası wwar eksiği yok sizleri gördükçe yalnız olmadığım için sewiniyorum bi yandanda içim acıyo rabbim sen kucamızı hayırlı sağlıklı sıhatli ewlatlarla doldur rabbim büyüksünn :

Al benden de o kadar... canım benim kimse ile konuşmak istemiyorum bu konuları... ben damdan düştüm ve benim gibi damdan dusenlere ihtiyacım var... eşime bile caktirmak istemiyorum bu bunalimlarimi... Uymasini bekliyorum gece... sonra da dönüp arkamı sessizce ağlıyorum... öyle birdenbire esiyor ışte...

dimii çaktırmasak ta anlıyolardır canım ya artık bu acı saklanabilecek kadar küçük diil ben artık tutamıyorum kendimi oda öle önceden çaktırmıyoduk ama bu halay kırıklıkları sabrımızı zorluyo iice bakalım mevlam neyler neylerse elbet güzel eylerrr biz damdan düşenler olarak hep burdayız canım senide aramızda görmek isterizzz gel hep genelde akşamalrı daha kalabalık oluyo ama bu akaşm biyerlere gidildi herhal :)

ben de gidim muhteşem yüzyılı izliyim madem herkes onu izlio galibaa kimsecikler gelmemiş

Komik... herkez kimbilir neler yapıyor... açıkçası ben de arkadaslarla kahve içiyorum... bir yandan o dizi var karşımda... elimde telefon netteyim... diğer arkadaşım da çocuğunu uyutmaya çalışıyor... aynı hayatlar...farklı desenler ....

İnşallah fırsat oldukça hep burda olurum kismetse... teker teker birbirimizin gebislik haberlerini aliriz inşallah...

kimmiş o dizi izleyenler hepinizi fırcalarım kız O ne biçim dizi Daha iyi bi işiniz yok mu vaktinize yazık kız gelin buraya cabuuk

iyi geceler hanimlar yine ben kocis gelir gelmez pcyi aldi elimdn hoscakaln dyemedm telefndan girdm ama cok yavaş yahu gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…