- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
kız bacaklarınızı kırıym mı şimdi İzlemeyin Şunları ya tarihe hakaret bunlar
tarihin ne olduğunu biliyoruz canım bu dizide anlatılanlar tarih bilgimizi değiştirmez sen canını sıkma
kız ölesine islioz iştee izleipte böle olmuş diip ianmıyozki herhangi bi dizi gibi hürrem doğurdukça dertlenioz işteee ahhh ahhh kadın bi bölümde dokuz doğuruyo biz 4 senede tekiz yapamadıkk
kuzum geliyimde 10saate cp yazarm malum telle ançak bu kadar oluyogel canım gel millet kıytırık dizi peşinde hıh sen konuş bari canım
kuzum geliyimde 10saate cp yazarm malum telle ançak bu kadar oluyo
kız sen nerdesin çıranı yakıyodum az kalsın
ahhh canım baktım kimsecikler yasmıo bende koçişn yanına gittim dizi izlioduk ölee :):):):):):):)sen napıon ettin mi bizim için duaaaa :):):):):):):)
canım hıc alakası yok onunla ben test yapıcaktım bı baktım ıdrar nerdeyse beyaz gıbı amann dedım bu ne boyle su gıbı bunda hcg fılan olmaz dedım ama dırek cıktı testte bende sasırdımkıs aşkısı hani hamiş oldugunu ögrenmeden önce idrar koyu oluyomus ya herkeste oluyo mu acep bi bilgin var mı idrarla ilgili
canım bu ay ben yasadım onu tam emın degılım ama adetıme ya 10 gun kala yada 7 gun kala ıste o cıvarlarda cok az bı lekelenme yasadım ama anlam verememıstım meger yerlesme kanamasımıymıs ısallah senınde oyledırbenim adet tarihine 3 gün var ve dört gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü ama cok az Bunu yasayan var mı aranızda Sizce bu ne olabilir
canım hakkında hayırlısı olsun elden bısey gelmıyocanim benim 8 . günki hastayimyeni bat 2 hatiran
ayy canım senın adına cok uzuldum bu gun heveslı heveslı netı actım testın negatıf cıkmıs sonra cvb yazamadaan cıkmak zorunda kaldım ama gelmıs kırmızıların ne dıcegımı bılemedım ınankımalesef yedim canım hiç sorma
öle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo
ayyy canım yaaa ne yaptın sen neyıne senın 2-3 km yurumek rabbım yanındaymıs yıne ucuz atlatmıssın boyle hatalar yapma canım yaacanım biraz benden kaynaklandı 2-3km kadar bi yürüyüş yaptım akşamına kasık agrımla birlikte önce pembemsi sonra kan şeklinde kanamam oldu acile gittik
progestan verdi bide istirahatle 1 günde gecti knamam cok şükür dr kızdı zaten senn 2 düşügün var dikkat etmn lazım dedi sürekli yat ilacını kullan dedi öyle işte
kendimi dövesim varrr
cok tatlısın canım yaaa aglancak halımıze guldurdun bıde oynuyokızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeeebi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn
canımgorunus gore ıyı seyler muhtemelen yumurtan catladı ve catladıktan atesının bu kadar yuksek olması cok guzel sen ıne olcmeye devam et bakalım ne duruma gelecek atesın karın agrısını hıc takma kafana ben bat gelene kadar cok yasadım o karın agrısını ama batma seklındeydı sankı battan 3-4 gun sonra gectı agrılarseydamm gelir mii acepp yada elif zadee
ben 22 nisan da adet oldumm bugünn 18 günümm 36.6 atesimm
suann ıslaklık vardı elimle baktımm beyaz kıremm gibii alime geldii
ve sankii hasta olacakmısım gibi karnımm agrıyoo bu nedemekk arkadaslarr
özelden aldım msjını beta değerlerin kaç canım Rabbim hayırlı ömür versin
evettt arkadaslar 1 saattır gecmıs okuma operasyonundan sonra sonunda aranıza donebıldıum
yaww ne cenesı dusuk hatunlarsınız oku oku bıtmedı valla
neyse azıcık ısyandan sonra hepınıze ıyı aksamlar demek ıstıyorum
canım hıc alakası yok onunla ben test yapıcaktım bı baktım ıdrar nerdeyse beyaz gıbı amann dedım bu ne boyle su gıbı bunda hcg fılan olmaz dedım ama dırek cıktı testte bende sasırdım
canım bu ay ben yasadım onu tam emın degılım ama adetıme ya 10 gun kala yada 7 gun kala ıste o cıvarlarda cok az bı lekelenme yasadım ama anlam verememıstım meger yerlesme kanamasımıymıs ısallah senınde oyledır
canım hakkında hayırlısı olsun elden bısey gelmıyo
ayy canım senın adına cok uzuldum bu gun heveslı heveslı netı actım testın negatıf cıkmıs sonra cvb yazamadaan cıkmak zorunda kaldım ama gelmıs kırmızıların ne dıcegımı bılemedım ınankı
ayyy canım yaaa ne yaptın sen neyıne senın 2-3 km yurumek rabbım yanındaymıs yıne ucuz atlatmıssın boyle hatalar yapma canım yaa
cok tatlısın canım yaaa aglancak halımıze guldurdun bıde oynuyo
canımgorunus gore ıyı seyler muhtemelen yumurtan catladı ve catladıktan atesının bu kadar yuksek olması cok guzel sen ıne olcmeye devam et bakalım ne duruma gelecek atesın karın agrısını hıc takma kafana ben bat gelene kadar cok yasadım o karın agrısını ama batma seklındeydı sankı battan 3-4 gun sonra gectı agrılar
yok canım ben bı hcg degerı goremedım gıttı yawwwww
oozele gıtttım soyledım durumu dırek ultrasonda baktı keseyı gordugu ıcın kan testı ıstemedı gerek gormedı
pazartesı saglıkocagına kan sonuclarını almaya gıttım dunya kadar test yapmıs hcgye bakmamıs dedım bıdaha kan vereyım bakın deger kac kadın gerek yok dedı almadı
evettt arkadaslar 1 saattır gecmıs okuma operasyonundan sonra sonunda aranıza donebıldıum
yaww ne cenesı dusuk hatunlarsınız oku oku bıtmedı valla
neyse azıcık ısyandan sonra hepınıze ıyı aksamlar demek ıstıyorum
canım hıc alakası yok onunla ben test yapıcaktım bı baktım ıdrar nerdeyse beyaz gıbı amann dedım bu ne boyle su gıbı bunda hcg fılan olmaz dedım ama dırek cıktı testte bende sasırdım
canım bu ay ben yasadım onu tam emın degılım ama adetıme ya 10 gun kala yada 7 gun kala ıste o cıvarlarda cok az bı lekelenme yasadım ama anlam verememıstım meger yerlesme kanamasımıymıs ısallah senınde oyledır
canım hakkında hayırlısı olsun elden bısey gelmıyo
ayy canım senın adına cok uzuldum bu gun heveslı heveslı netı actım testın negatıf cıkmıs sonra cvb yazamadaan cıkmak zorunda kaldım ama gelmıs kırmızıların ne dıcegımı bılemedım ınankı
ayyy canım yaaa ne yaptın sen neyıne senın 2-3 km yurumek rabbım yanındaymıs yıne ucuz atlatmıssın boyle hatalar yapma canım yaa
cok tatlısın canım yaaa aglancak halımıze guldurdun bıde oynuyo
canımgorunus gore ıyı seyler muhtemelen yumurtan catladı ve catladıktan atesının bu kadar yuksek olması cok guzel sen ıne olcmeye devam et bakalım ne duruma gelecek atesın karın agrısını hıc takma kafana ben bat gelene kadar cok yasadım o karın agrısını ama batma seklındeydı sankı battan 3-4 gun sonra gectı agrılar
yok canım ben bı hcg degerı goremedım gıttı yawwwww
oozele gıtttım soyledım durumu dırek ultrasonda baktı keseyı gordugu ıcın kan testı ıstemedı gerek gormedı
pazartesı saglıkocagına kan sonuclarını almaya gıttım dunya kadar test yapmıs hcgye bakmamıs dedım bıdaha kan vereyım bakın deger kac kadın gerek yok dedı almadı
bi kere daha umutlandım şimdi olabilir mi acaba Soruya bak Rabbim isterse olur tabi inşallah yerleşme kanamasıdır yaa cok mu azdı senin lekelenm e canım
evet canım coook azdı wcde peceteye geldı yanı tam lekelenme gıbı bıle degıldı kahverengı akıntı gıbıydı ama cok azdı
hıımm benim 2 gün sürdü ama çok çok az adet sandım önce ama devamı olmadı şimdi beyaz akıntı var sende akıntı var mı canım
evet bende akıntı devam edıyor hala ama normalden cok farklı sankı daha yogun daha kuru gıbı sankı hanı yumurtaakı kıvamı varya onun koyu halı gıbı bıde bata kadar oyle cok fazla akıntım olmadı durup durup bırden gelıyordu bı degısıktı yanı
Allah hayırlısını versin cok benzerlik var ama bırakayım oluruna Peki rengi beyaz mı canım
alında başlarda beyaz gıbı ama sankı azıcık gec farkedınce akıntıyı sarı oluyo diyom ya bi degişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?