Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
üçe kadar sayıyorum gelmezseniz çıranızı yakarım elektriksiz kalırsınızBiiiiirr

kız ölesine islioz iştee izleipte böle olmuş diip ianmıyozki herhangi bi dizi gibi hürrem doğurdukça dertlenioz işteee ahhh ahhh kadın bi bölümde dokuz doğuruyo biz 4 senede tekiz yapamadıkk

kız ölesine islioz iştee izleipte böle olmuş diip ianmıyozki herhangi bi dizi gibi hürrem doğurdukça dertlenioz işteee ahhh ahhh kadın bi bölümde dokuz doğuruyo biz 4 senede tekiz yapamadıkk

kız sen nerdesin çıranı yakıyodum az kalsın

ahhh canım baktım kimsecikler yasmıo bende koçişn yanına gittim dizi izlioduk ölee :):):):):):):)sen napıon ettin mi bizim için duaaaa :):):):):):):)

bi ahh ta ben cekiym Ettim bi de gönlüm huzurla doldu geri geldim İçime bi ferahlık geldi inanamazsın Rabbim çok büyük ya çoook Rabbim bu huzuru ferahlığı sizede versin

evettt arkadaslar 1 saattır gecmıs okuma operasyonundan sonra sonunda aranıza donebıldıum
yaww ne cenesı dusuk hatunlarsınız oku oku bıtmedı valla
neyse azıcık ısyandan sonra hepınıze ıyı aksamlar demek ıstıyorum

kıs aşkısı hani hamiş oldugunu ögrenmeden önce idrar koyu oluyomus ya herkeste oluyo mu acep bi bilgin var mı idrarla ilgili
canım hıc alakası yok onunla ben test yapıcaktım bı baktım ıdrar nerdeyse beyaz gıbı amann dedım bu ne boyle su gıbı bunda hcg fılan olmaz dedım ama dırek cıktı testte bende sasırdım

benim adet tarihine 3 gün var ve dört gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü ama cok az Bunu yasayan var mı aranızda Sizce bu ne olabilir
canım bu ay ben yasadım onu tam emın degılım ama adetıme ya 10 gun kala yada 7 gun kala ıste o cıvarlarda cok az bı lekelenme yasadım ama anlam verememıstım meger yerlesme kanamasımıymıs ısallah senınde oyledır

canim benim 8 . günki hastayim yeni bat 2 hatiran
canım hakkında hayırlısı olsun elden bısey gelmıyo
malesef yedim canım hiç sorma

öle haklısın ama çok kötüyüm ben durduğum yerde gözümden yaşlar akıyo engel olamıyorum içim yanıyo kalbim çok acıyo
ayy canım senın adına cok uzuldum bu gun heveslı heveslı netı actım testın negatıf cıkmıs sonra cvb yazamadaan cıkmak zorunda kaldım ama gelmıs kırmızıların ne dıcegımı bılemedım ınankı

ayyy canım yaaa ne yaptın sen neyıne senın 2-3 km yurumek rabbım yanındaymıs yıne ucuz atlatmıssın boyle hatalar yapma canım yaa

kızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeee bi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn
cok tatlısın canım yaaa aglancak halımıze guldurdun bıde oynuyo

canımgorunus gore ıyı seyler muhtemelen yumurtan catladı ve catladıktan atesının bu kadar yuksek olması cok guzel sen ıne olcmeye devam et bakalım ne duruma gelecek atesın karın agrısını hıc takma kafana ben bat gelene kadar cok yasadım o karın agrısını ama batma seklındeydı sankı battan 3-4 gun sonra gectı agrılar

özelden aldım msjını beta değerlerin kaç canım Rabbim hayırlı ömür versin

yok canım ben bı hcg degerı goremedım gıttı yawwwww
oozele gıtttım soyledım durumu dırek ultrasonda baktı keseyı gordugu ıcın kan testı ıstemedı gerek gormedı
pazartesı saglıkocagına kan sonuclarını almaya gıttım dunya kadar test yapmıs hcgye bakmamıs dedım bıdaha kan vereyım bakın deger kac kadın gerek yok dedı almadı

bi kere daha umutlandım şimdi olabilir mi acaba Soruya bak Rabbim isterse olur tabi inşallah yerleşme kanamasıdır yaa cok mu azdı senin lekelenm e canım

napım anacım ağlayınca geliyomu sankii amnnn çok ta tınnnn yaaa napım nihayetin ayıp diil kusur diil önceden milletten çekiniodum şimdi takmıom bile canımdan kıymetli mi dimi ama şükür rabbim bundan aşşa etmesin ben ilkinde çok ısrar ettim gördüm görcemi hayırlısını istiyorum war demek ki hayırlısı için zamn ben günümü yaşıcam bundan sonra geçmişie bi bakıom hergünüm çocukla geçmiş ben bida bu zamnlara dönemem o da gelirse keyfi bilir artık amannnnnnn keyfim beyde yokkkkkk

bi kere daha umutlandım şimdi olabilir mi acaba Soruya bak Rabbim isterse olur tabi inşallah yerleşme kanamasıdır yaa cok mu azdı senin lekelenm e canım

evet canım coook azdı wcde peceteye geldı yanı tam lekelenme gıbı bıle degıldı kahverengı akıntı gıbıydı ama cok azdı

evet canım coook azdı wcde peceteye geldı yanı tam lekelenme gıbı bıle degıldı kahverengı akıntı gıbıydı ama cok azdı

hıımm benim 2 gün sürdü ama çok çok az adet sandım önce ama devamı olmadı şimdi beyaz akıntı var sende akıntı var mı canım

hıımm benim 2 gün sürdü ama çok çok az adet sandım önce ama devamı olmadı şimdi beyaz akıntı var sende akıntı var mı canım

evet bende akıntı devam edıyor hala ama normalden cok farklı sankı daha yogun daha kuru gıbı sankı hanı yumurtaakı kıvamı varya onun koyu halı gıbı bıde bata kadar oyle cok fazla akıntım olmadı durup durup bırden gelıyordu bı degısıktı yanı

Allah hayırlısını versin cok benzerlik var ama bırakayım oluruna Peki rengi beyaz mı canım

alında başlarda beyaz gıbı ama sankı azıcık gec farkedınce akıntıyı sarı oluyo diyom ya bi degişik

yani bu kadar benzerlik pes dedirtir Bende hamile cıkıcam şimdi (inşallah) Ben bu ay acaba iki kez mi yumurtladım acaba diyodum bi geliyo bi duruyo öyle ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…