Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım
aa hos geldın canım nasıl oldun ıyımısın bu gun
yani bu kadar benzerlik pes dedirtir Bende hamile cıkıcam şimdi (inşallah) Ben bu ay acaba iki kez mi yumurtladım acaba diyodum bi geliyo bi duruyo öyle ki

benımde oyle oluyordu durup durup yumurta akı gıbı gelıyordu bende aynı seyı dusunuyordum acaba yınemı yumurtladım dıye ama sankı bıraz daha koyuydu amann ne bıleyım bıraz daha devam edersek teste bıle gerek duymadan hamılesın dıcez sanırım

eger hamilelik varsa bende ikimiz el ele verip erken gebelik belirtileri diye topik acalım paraya para demeyiz

eger hamilelik varsa bende ikimiz el ele verip erken gebelik belirtileri diye topik acalım paraya para demeyiz
ahaha haklısın valla hamıle degılken bıle bu kadar belırtılere takılmıyodum ben yaa ne oldu bana bılmem
tikk tikkk tikkkk cat kapi geldim ama kabul edionuz beni dimi selam hanimlar nasilsiniz bakalimmmmm

aa nerdesın sen gezentıı gezıyon gezıyon bızı unutuyon bakıyomda

ahaha haklısın valla hamıle degılken bıle bu kadar belırtılere takılmıyodum ben yaa ne oldu bana bılmem

aa nerdesın sen gezentıı gezıyon gezıyon bızı unutuyon bakıyomda

neyse cok konuşupta beynimi bulandırmıym sen niye bebek takvimi yapmadın kız

bence en iyisi ovulasyon testi canım Ben hiç ates ölçmeyi beceremedim

aman Rabbim ol derse hepsi bahane işte de yine de duyduklarımızı denemek istiyoruz canım geçen ay yapmak nasip olmamıştı bu ay nasip olursa soğan kürünü yapıcam birde ateş ölçümünü yapayım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…