Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet canım elimizden geleni yapıp bırakalım

ben kacıyorum hepinizi öptüm nanaktan Allaha emanet olun elifim dua et yiğenimize söyle o da dua etsin

he kendimden biliyom bende aynı okuyorum dönüp tekrar okuyorum

kız sen hamişsinde okuyosun bende bişey olmadığı halde gelen hamiş arkadaşlarınkini pür dikkat okuyorum ya
sen mereklı melahatsen ben neyim acep
ayy canım yaa bu kadar dıkkatlı okudugunuzu bılseydım daha onceden yapıyoum durun bırtane bılen bı hamıle bulayımda sorayım nerden yapılıyomus sımdı daha cok heveslendım
ben kacıyorum hepinizi öptüm nanaktan Allaha emanet olun elifim dua et yiğenimize söyle o da dua etsin

aa canım etmemı en son yarım saat once nemezda ettım hep akılımdasınız canlarım gercı adını bılmeden edıyom ama olsun rabbım kabul etsın

sende Allah'a emanet ol canım ben özlüyorum seni çok özletme emi
inşallah bi kac gün giremem bakarsınız müjdeyle gelirim aranıza rabbim herkese nasib etsin

Allah razı olsun sen et canım Rabbim bilir Duaların kabul olsun Hayırlı geceler Geceniz mübarek olsun

merimm ne güzelde yazmışınn ne söleseniz haklısınızz ben salağım işte eşimde uğraşıor kaç saattir yeni yeni geliom kendime arada sırada geliorlar bana sıkıntılarda tuzu biberi oluo iştee ben böleyim işte başka birinin bi derdi olsa gelse bana anlatsa ben günlerce o kişiyi düşünürüm hatta oturur ağlarım bile huyum kurusunn ama sizler iiki varsınız insan ailesine anlatamadığını anlatıor burda inan kaç gündür girmiomki sizleride üzmeyim die bugün tak etti canıma anlatmazsam dedim içimi dökmezsem içimde patlayacak dedim... ve bebek görmeye gittik geldikk çoook tatlıydı içim cız etti gözlerim doldu ama kızıma baktım iiki o var dedim ve benim tedavi gördüğüm hastaneydi eşimin teyze geliniydi doğum yapan teyzesi sordu hemen tedavimi görüon falan evet dedim acıya acıya baktı yüzüme kadın ama bi an sabır indi bana lahavle çektimm isyanı bıraktım dönerken eşimde bi hadis patlattı toparlandımm sizde hakkınızı helal edinn canlarımm PES ETMEK YOK....

sevgi lamia nesli bende iyiyim fıstıklarım
oynadım da oynadım dün gece güseldi

bu arada güsel haber veremeyecegim sizlere yine sanırım..pembemsi bir akıntı başladı

kız meri kırmızılar tam gelmeden ümidler kesilmesin ona göre haaaa cadı

alında başlarda beyaz gıbı ama sankı azıcık gec farkedınce akıntıyı sarı oluyo diyom ya bi degişik

ya elifcim bugün benım bat gelen giden yok ama akıntım var neden acaba ayyy bu günü atlatırsam yarın test yapacağım

günaydınn kızlarrr herkese slm ben çok hastyım..dün gece yatkta saat bekm 2 bi bakom 2.22 bi bakm 3.15 5 sabhı zor ettim....uyuyamadım adamda uyuyamadı.otrma odasınada yollamadı ..bende 7 de bi uydudum şimdi uyndımm..ama mecalim hiç yok

tunaydin canim.. cok cok gecmis olsun bitanem ya.dikkat et kendine yat dinlen bugun oleee

gunaydın canım cok gecmıs olsun ben hala olmadım ama testler hep tek cızgı artık kafayı yıcem olsada kurtulsam balı

canım benım çok geçmiş olsun kkuzum dikkat et kendine canım allah şifa versin valla salgın var bende öyle oldum :2: ama bugün çok şükür biraz daha iyiyim

gunaydın canım cok gecmıs olsun ben hala olmadım ama testler hep tek cızgı artık kafayı yıcem olsada kurtulsam balı

canım inş. hamişsindir içini ferah tut rabbım büyük

kız meri kırmızılar tam gelmeden ümidler kesilmesin ona göre haaaa cadı

ya elifcim bugün benım bat gelen giden yok ama akıntım var neden acaba ayyy bu günü atlatırsam yarın test yapacağım
canım gelmezse yarınıda bekle ertesı gunu yap bence bide ateş ölçüyormuydun evde derece varsa yarın sabah ölçsene hem gun içerisinde boşun abeklemezsın kırmızıları

ayy canım çok geçmış olsun yat dinlen biraz daha nerden üşüttün bu kadar bilmem

ee canım bence kan testi ver yoksa direk söktürücü filan iç

günaydın geçmiş olsun canım allah şifa wersin inşşş :):):):):):):)
bi kan wersydin tatlım kaç gün geçti bu arada geç döllenme olma ihtimalide wardır belki hayırlısı inş :):):):):):):)
günaydınnnn suaycım nasılsın :):):):):):):)

günaydın günaydın ayyy ben gersabah ölcem güya unutuyorum yaaaa : nasılsın canım arkaşım nasıl gidiyo :)

ahahah iyiyim canım sen nasılsın ne zamandır konuşamadık senlede. yavrum ben yastıgın altına koyardım ateşölçeri uyanıncada direk elim ona giderdi
ben iyiyim canım sen nasıılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…