Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahahah iyiyim canım sen nasılsın ne zamandır konuşamadık senlede. yavrum ben yastıgın altına koyardım ateşölçeri uyanıncada direk elim ona giderdi
ben iyiyim canım sen nasıılsın

hhahahhah iiiş walla öle yapım dur alışmayan elde derece durmaz mışşşbende napım güzel arkadşım adet bekliom işte bugün ilaç biteli 5 gün oldu ses seda yok dün akşamda test yaptım negatif anlamadım gitti bu işi hani gecikiyodu zaten ama ilaçın söktürmesi lazımdı walla ne bilim işte karışık benim durumlarr senin mide nasıl nasıl war mı bulantı falan inşş olmaz da rahat bi hamilelik geçirirsin benim 10. haftada başlamıştıı

canım allah şifa wersin inş geçsin hmn ağrıların görüşrüz yine hayırlarla git hayırlarla gel inşşşş :):):):):):):) seni sewiyom
bende seni seviyorum cnm geldim bile ama ilşemedimm
tmm cnm geçmiş olsun dikkat et kendıne
sağol cnm benm
doğrudur cnm bi bitkinlik bi uyku doktor vermişti progestanı bide o uyku yapıyo anlıcan sersem gibi dolanıom ortalıklardaa
tatlım o pregtron ilcı öle çok fena bişey ya...ne zmn kullnmya bşaldın günde kaç tane kullnıyuon bakm
kıs aşkısı hani hamiş oldugunu ögrenmeden önce idrar koyu oluyomus ya herkeste oluyo mu acep bi bilgin var mı idrarla ilgili
yok öel bişe cnm benm...bende hamile oldumu öğrendimde idrrım bembeyazdı..su içme 2 gün bak idrrn kopkoyu olck
hoşgeldin canım

yaş 25 sen üzülüyosun benim yaş 34 ben napayım?

inş. sürpriz olur canım. ilkinde sahip çıkamadım ben bebeğime artık küstü gelmiyor
ne demk o ilkine sahip çıkmadım fln...rrabbm zamnı vr diyo ....elbet vercek ama beklo işte ne etcksinn cnm ya
kızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeee bi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn
senn doktora gtmen lazım cnm..rahim duvarın iiyice incelmiş senn...dedm şey doğru çıkmdıysa bak çok ciddiym ya bakamadın dedim şeye ya da rahm duvrın yumuşadı
tatlım öle bi günde bakılmıyoki o ateş öncesi sonrası var.ama akıntı biçimi yumurta akı vesulu olduğunda yumrtlama dönemi demek
dün gece uyuyamadım...hep aklımdaydın hep dua ettm sana cnım arkdşım benm..hatta dün dedn ya beni neden görmyn rüynda diye gördm bile..bi ara anltırım cnm sana
tunaydin canim.. cok cok gecmis olsun bitanem ya.dikkat et kendine yat dinlen bugun oleee
tünaydınn cnmm...yatt yatt sırtlrım ağrıddı yaaa yatağa yapıştım resmn
gunaydın canım cok gecmıs olsun ben hala olmadım ama testler hep tek cızgı artık kafayı yıcem olsada kurtulsam balı
evet adet olmak gerçekten güzel bişe.ya 9 ay gelmesin ya da her ay vaktinde gelsin
sen birde işe gidon cnmm allh kolylık versin cnmm..bende ilç içmiyom bişe vr diye...eğr hamile değilsem ztn içmedğim ilçlara acıycm başka bişeye değil innkii
ahh bi bilsem cnm nerde üşttümü inn bişe etmicem ama yok iştee bende bilmmm

amin cnm çok sağolll

günaydınnnn tatlımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine..

Bu arada herkese günaydınnnn

ayy canım adette iyice yılan hikayesine döndü ben sinir olmaya başlaadım artık. geliyosa gelsin artık kabak tadı verdı iyice.
canım bende iyiyimbide allaha şükür çok rahatım. sadece sabah hafif bulantım oluyo aç kalırsam o zaman oluyo yıne hafıf diğer zamanlarda bulantı filan yaşamıyorum çok şükür zaten hiç istifra etmedim amannn ben böyle rahatım işallah başlamaz hiç bulantı istifra filan

kısss rahim duvarı incelince noluyoo belki de ben yapamadım bugün bidha denerim olmazsa

günaydınnnn tatlımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine..

Bu arada herkese günaydınnnn
günaydınnn canımmm hoşgeldinnn :):):):)

ayyy hakketen baydı artıkk erken menopozdayım bennnallaha şükür iisin inş sonuna kadar rahat geçirirsinn canımm eee beklerken çok üzüldük bari geldikten sonra üzmesinler dimi

kısss rahim duvarı incelince noluyoo belki de ben yapamadım bugün bidha denerim olmazsa

hemen prama daydın gbi krnına doğru olna kısımda olcak..

rahim böle adet olmyınca inceleniyo...
adet olnca kalınlaşıyo...bebk daha raht tutnuyoo..doktordan duymuşundur rahim kalınlığı diye cnm

mucızem benımkırmızılar geldı tabloya yazı ver 10 hazıran
hadi gözün aydın diyim hayırlısı hakkımızda inş en azından sen yeni ay için çalışmalara başlarsın benim bu ayda gitti

şeyyyda şeyydaaa evreka evrekaaa hafif sola doğru gidince değidi parmamğıma bi parmak boyunu geçince değdi lakin dün rahim ağzı falan değdi elimize diyolardı bende öle bişiy yok top gibi yuvarlak we sert benim rahmimin ağzı nerdeeee yokkkkk:44::44::44::44::44::44::44:hadi bende yakında hasta olcam herlade duymuştum rahim kalınlığını sen incelmiş diyince başka bişiy mi acaba ded,mmm :):):):):):):):)::) bu ay dr rahim çok güzel ü katoluşmuş dedi yani bebek o katların arasında büyüyomuş lakin yumurta olmayınca rahim netcekkk :):):):):):):):):):9

Son düzenleme:
mucızem benımkırmızılar geldı tabloya yazı ver 10 hazıran

ayy canım ne bıleyım şu an herşeye razıyım zaten zaman geçmek bilmiyo bi kalp atışını duysaydım rahatlıcaktım

canım rahım agzı zaten o ele değen sert şey ama ben onada inanmıyorum artık. ben hep denedım elime hep deydi. halada deyiyo

sen çok tatlısın yaaa...hiç gülcem yoktuu hee ne diim ki sana ...

ayy allhım yaaa..senn yüüznden her gn muayne edom ebn bilonmuuuu....sert gelo diey umudumu yitrdim ben

allahın izniyle onuda duycan canım telaş etme sen kaç gün kaldıki drye gitmenee :):):):):) ondan sonrada test telaşı sarıyo insanı yaa hiç bitmiyoki güzel telaşlar ama rabbim bizede yaşatsın :):):):):) kıs bide böle top gibi kaygan bişiy dün işte diyolardı çizgi gibi elimize değdi benimki dümdüz kaygan ayyyy kendimden iğrendim ayollll nese bakalım bekliyelim yakın zamnda nedir öğrenirizzzz
sen çok tatlısın yaaa...hiç gülcem yoktuu hee ne diim ki sana ...

aaaayyyy sen mutlu ol yeter bana gülen yüzün hiç solmasınnnnn

ayy allhım yaaa..senn yüüznden her gn muayne edom ebn bilonmuuuu....sert gelo diey umudumu yitrdim ben

kıss benide iki arda bi derede bıraktınız yahuuu dün yumuşak die sewindim bugün sert çıktı yine sewineyim miii testler olmasa kendimi gebe ialn edicem ahhh ama şu test ler acı gerçeği kuma gibi yüzüm e vuruyooo

okonuda haklısın canım telase hıc bıtmez korku hıc bıtmez ayy hayırlısıyla kuacagıma alalyım o zaman rahatlıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…