ahahah iyiyim canım sen nasılsın ne zamandır konuşamadık senlede. yavrum ben yastıgın altına koyardım ateşölçeri uyanıncada direk elim ona giderdi
ben iyiyim canım sen nasıılsın
bende seni seviyorum cnm geldim bile ama ilşemedimmcanım allah şifa wersin inş geçsin hmn ağrıların görüşrüz yine hayırlarla git hayırlarla gel inşşşş :):):):):):):) seni sewiyom
sağol cnm benmtmm cnm geçmiş olsun dikkat et kendıne
tatlım o pregtron ilcı öle çok fena bişey ya...ne zmn kullnmya bşaldın günde kaç tane kullnıyuon bakmdoğrudur cnm bi bitkinlik bi uyku doktor vermişti progestanı bide o uyku yapıyo anlıcan sersem gibi dolanıom ortalıklardaa
yok öel bişe cnm benm...bende hamile oldumu öğrendimde idrrım bembeyazdı..su içme 2 gün bak idrrn kopkoyu olckkıs aşkısı hani hamiş oldugunu ögrenmeden önce idrar koyu oluyomus ya herkeste oluyo mu acep bi bilgin var mı idrarla ilgili
ne demk o ilkine sahip çıkmadım fln...rrabbm zamnı vr diyo ....elbet vercek ama beklo işte ne etcksinn cnm yahoşgeldin canım
yaş 25 sen üzülüyosun benim yaş 34 ben napayım?
inş. sürpriz olur canım. ilkinde sahip çıkamadım ben bebeğime artık küstü gelmiyor
senn doktora gtmen lazım cnm..rahim duvarın iiyice incelmiş senn...dedm şey doğru çıkmdıysa bak çok ciddiym ya bakamadın dedim şeye ya da rahm duvrın yumuşadıkızlarrrrrr ben test yaptımmm wee kocaman bi negatiffff hayırlı olsun cümlemizeeebi girim yazim dedim şimdi yemek yicez akşam gelirim yineee hoşçakalınnn
tatlım öle bi günde bakılmıyoki o ateş öncesi sonrası var.ama akıntı biçimi yumurta akı vesulu olduğunda yumrtlama dönemi demekseydamm gelir mii acepp yada elif zadee
ben 22 nisan da adet oldumm bugünn 18 günümm 36.6 atesimm
suann ıslaklık vardı elimle baktımm beyaz kıremm gibii alime geldii
ve sankii hasta olacakmısım gibi karnımm agrıyoo bu nedemekk arkadaslarr
dün gece uyuyamadım...hep aklımdaydın hep dua ettm sana cnım arkdşım benm..hatta dün dedn ya beni neden görmyn rüynda diye gördm bile..bi ara anltırım cnm sanaAminnn amin...ALLah ım isteyen dileyen herkese nasip etsin o duyguyu..
ahh zeynebim benmde eşim en büyükleri..küçügünün var ama bizim yok..
seni öle ii anlıyorumki.
akrabalara gittigimiz de bayram da seyrenda torun Dogan ın mı diyorlar..
k.v de yok diyor küçük oğlanın..
bu acıyı yaşamayan bilemez sanırım.
tünaydınn cnmm...yatt yatt sırtlrım ağrıddı yaaa yatağa yapıştım resmntunaydin canim..cok cok gecmis olsun bitanem ya.dikkat et kendine yat dinlen bugun oleee
evet adet olmak gerçekten güzel bişe.ya 9 ay gelmesin ya da her ay vaktinde gelsingunaydın canım cok gecmıs olsun ben hala olmadım ama testler hep tek cızgı artık kafayı yıcem olsada kurtulsam balı
sen birde işe gidon cnmm allh kolylık versin cnmm..bende ilç içmiyom bişe vr diye...eğr hamile değilsem ztn içmedğim ilçlara acıycm başka bişeye değil innkiicanım benım çok geçmiş olsun kkuzum dikkat et kendine canım allah şifa versinvalla salgın var bende öyle oldum :2: ama bugün çok şükür biraz daha iyiyim
canım inş. hamişsindiriçini ferah tut rabbım büyük
ahh bi bilsem cnm nerde üşttümü inn bişe etmicem ama yok iştee bende bilmmmcanım gelmezse yarınıda bekle ertesı gunu yap bence bide ateş ölçüyormuydun evde derece varsa yarın sabah ölçsene hem gun içerisinde boşun abeklemezsın kırmızıları
ayy canım çok geçmış olsun yat dinlen biraz daha nerden üşüttün bu kadar bilmem
ee canım bence kan testi ver yoksa direk söktürücü filan iç
günaydın geçmiş olsun canım allah şifa wersin inşşş :):):):):):):)
bi kan wersydin tatlım kaç gün geçti bu arada geç döllenme olma ihtimalide wardır belki hayırlısı inş :):):):):):):)
günaydınnnn suaycım nasılsın :):):):):):):)
günaydın günaydın ayyy ben gersabah ölcem güya unutuyorum yaaaa :nasılsın canım arkaşım nasıl gidiyo :)
günaydınn kızlarrr herkese slm ben çok hastyım..dün gece yatkta saat bekm 2 bi bakom 2.22 bi bakm 3.15 5 sabhı zor ettim....uyuyamadım adamda uyuyamadı.otrma odasınada yollamadı ..bende 7 de bi uydudum şimdi uyndımm..ama mecalim hiç yok
hhahahhah iiiş walla öle yapım dur alışmayan elde derece durmaz mışşşbende napım güzel arkadşım adet bekliom işte bugün ilaç biteli 5 gün oldu ses seda yok dün akşamda test yaptım negatif anlamadım gitti bu işi hani gecikiyodu zaten ama ilaçın söktürmesi lazımdı walla ne bilim işte karışık benim durumlarr senin mide nasıl nasıl war mı bulantı falan inşş olmaz da rahat bi hamilelik geçirirsin benim 10. haftada başlamıştıı
bende seni seviyorum cnm geldim bile ama ilşemedimm
sağol cnm benm
tatlım o pregtron ilcı öle çok fena bişey ya...ne zmn kullnmya bşaldın günde kaç tane kullnıyuon bakm
yok öel bişe cnm benm...bende hamile oldumu öğrendimde idrrım bembeyazdı..su içme 2 gün bak idrrn kopkoyu olck
ne demk o ilkine sahip çıkmadım fln...rrabbm zamnı vr diyo ....elbet vercek ama beklo işte ne etcksinn cnm ya
senn doktora gtmen lazım cnm..rahim duvarın iiyice incelmiş senn...dedm şey doğru çıkmdıysa bak çok ciddiym ya bakamadın dedim şeye ya da rahm duvrın yumuşadı
tatlım öle bi günde bakılmıyoki o ateş öncesi sonrası var.ama akıntı biçimi yumurta akı vesulu olduğunda yumrtlama dönemi demek
dün gece uyuyamadım...hep aklımdaydın hep dua ettm sana cnım arkdşım benm..hatta dün dedn ya beni neden görmyn rüynda diye gördm bile..bi ara anltırım cnm sana
tünaydınn cnmm...yatt yatt sırtlrım ağrıddı yaaa yatağa yapıştım resmn
evet adet olmak gerçekten güzel bişe.ya 9 ay gelmesin ya da her ay vaktinde gelsin
sen birde işe gidon cnmm allh kolylık versin cnmm..bende ilç içmiyom bişe vr diye...eğr hamile değilsem ztn içmedğim ilçlara acıycm başka bişeye değil innkii
ahh bi bilsem cnm nerde üşttümü inn bişe etmicem ama yok iştee bende bilmmm
amin cnm çok sağolll
günaydınnnn tatlımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine..
Bu arada herkese günaydınnnn
günaydınnn canımmm hoşgeldinnn :):):):)günaydınnnn tatlımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine..
Bu arada herkese günaydınnnn
ayy canım adette iyice yılan hikayesine döndü ben sinir olmaya başlaadım artık. geliyosa gelsin artık kabak tadı verdı iyice.
canım bende iyiyimbide allaha şükür çok rahatım. sadece sabah hafif bulantım oluyo aç kalırsam o zaman oluyo yıne hafıf diğer zamanlarda bulantı filan yaşamıyorum çok şükür zaten hiç istifra etmedim amannn ben böyle rahatım işallah başlamaz hiç bulantı istifra filan
kısss rahim duvarı incelince noluyoobelki de ben yapamadım bugün bidha denerim olmazsa
hadi gözün aydın diyim hayırlısı hakkımızda inş en azından sen yeni ay için çalışmalara başlarsın benim bu ayda gittimucızem benımkırmızılar geldı tabloya yazı ver 10 hazıran
mucizem77;24532173]sağol cnm yaaa...yokk dikktle olmuyo lap diye oldum işte
günaydınnn canımmm hoşgeldinnn :):):):)
mucızem benımkırmızılar geldı tabloya yazı ver 10 hazıran
mucızem benımkırmızılar geldı tabloya yazı ver 10 hazıran
günaydınnn canımmm hoşgeldinnn :):):):)
ayyy hakketen baydı artıkkerken menopozdayım bennn allaha şükür iisin inş sonuna kadar rahat geçirirsinn canımm eee beklerken çok üzüldük bari geldikten sonra üzmesinler dimi
hadi gözün aydın diyim hayırlısı hakkımızda inş en azından sen yeni ay için çalışmalara başlarsın benim bu ayda gitti
şeyyyda şeyydaaa evreka evrekaaa hafif sola doğru gidince değidi parmamğıma bi parmak boyunu geçince değdi lakin dün rahim ağzı falan değdi elimize diyolardı bende öle bişiy yok top gibi yuvarlak we sert benim rahmimin ağzı nerdeeee yokkkkk:44::44::44::44::44::44::44:hadi bende yakında hasta olcam herlade duymuştum rahim kalınlığını sen incelmiş diyince başka bişiy mi acaba ded,mmm :):):):):):):):)::) bu ay dr rahim çok güzel ü katoluşmuş dedi yani bebek o katların arasında büyüyomuş lakin yumurta olmayınca rahim netcekkk :):):):):):):):):):9
hadi gözün aydın diyim hayırlısı hakkımızda inş en azından sen yeni ay için çalışmalara başlarsın benim bu ayda gitti
şeyyyda şeyydaaa evreka evrekaaa hafif sola doğru gidince değidi parmamğıma bi parmak boyunu geçince değdi lakin dün rahim ağzı falan değdi elimize diyolardı bende öle bişiy yok top gibi yuvarlak we sert benim rahmimin ağzı nerdeeee yokkkkk:44::44::44::44::44::44::44:hadi bende yakında hasta olcam herlade duymuştum rahim kalınlığını sen incelmiş diyince başka bişiy mi acaba ded,mmm :):):):):):):):)::) bu ay dr rahim çok güzel ü katoluşmuş dedi yani bebek o katların arasında büyüyomuş lakin yumurta olmayınca rahim netcekkk :):):):):):):):):):9
ayy canım ne bıleyım şu an herşeye razıyım zaten zaman geçmek bilmiyo bi kalp atışını duysaydım rahatlıcaktım
canım rahım agzı zaten o ele değen sert şey ama ben onada inanmıyorum artık. ben hep denedım elime hep deydi. halada deyiyo
ayy allhım yaaa..senn yüüznden her gn muayne edom ebn bilonmuuuu....sert gelo diey umudumu yitrdim ben
allahın izniyle onuda duycan canım telaş etme sen kaç gün kaldıki drye gitmenee :):):):):) ondan sonrada test telaşı sarıyo insanı yaa hiç bitmiyoki güzel telaşlar ama rabbim bizede yaşatsın :):):):):) kıs bide böle top gibi kaygan bişiy dün işte diyolardı çizgi gibi elimize değdi benimki dümdüz kaygan ayyyy kendimden iğrendim ayollll nese bakalım bekliyelim yakın zamnda nedir öğrenirizzzzayy canım ne bıleyım şu an herşeye razıyım zaten zaman geçmek bilmiyo bi kalp atışını duysaydım rahatlıcaktım
canım rahım agzı zaten o ele değen sert şey ama ben onada inanmıyorum artık. ben hep denedım elime hep deydi. halada deyiyo
sen çok tatlısın yaaa...hiç gülcem yoktuu hee ne diim ki sana ...
ayy allhım yaaa..senn yüüznden her gn muayne edom ebn bilonmuuuu....sert gelo diey umudumu yitrdim ben
canım ama ben sana demiştim elime hala sertlik geliyo diye sen anlamadın galıba
allahın izniyle onuda duycan canım telaş etme sen kaç gün kaldıki drye gitmenee :):):):):) ondan sonrada test telaşı sarıyo insanı yaa hiç bitmiyoki güzel telaşlar ama rabbim bizede yaşatsın :):):):):) kıs bide böle top gibi kaygan bişiy dün işte diyolardı çizgi gibi elimize değdi benimki dümdüz kaygan ayyyy kendimden iğrendim ayollll nese bakalım bekliyelim yakın zamnda nedir öğrenirizzzz
aaaayyyy sen mutlu ol yeter bana gülen yüzün hiç solmasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?