Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
okonuda haklısın canım telase hıc bıtmez korku hıc bıtmez ayy hayırlısıyla kuacagıma alalyım o zaman rahatlıcam sanırım

inşşş canım hayırlısyla o günleride görcezz beklemek zor oluyo nezamn geçcek dion ama gün gelcek geçmişe bi bakcann ne çabuk geçmiş dicennn inşş o günlerde de beraber olur konuşuruzz yineee :):):):)::):)):):):):

şekerler benim bat bugün gelen giden yok henüz İNŞALLAH olmaz ama halsizlik,midem allak bullak ateşim var sanki..

dııı ısallah bu arkadaslık devam ederde o zamanlarda konusuruz bu ara bn 23 unde gıdecem doktora

canım sende ne war ne yok warmı bi blirti yarın mı yapcan testi hayırlı hbrler inşşş :):):):):):):)

canımmm henüz bişi yok midem allak bullak,ateşim yüksek sanki,halsizim.. yaptırmak istiom test ama normalde 26 günde bir oluyorum bazen 28 oluyo bilmiomki pzrtesiyi beklesemmi.. şaşırdım..

tamm gülcem ben hepp sen de güll

tatlım en iyisis hiç düşünmeme k ben bunu analdım valla yaaa...ayy adet olim inn bir daha hiç umrumda olmck ağlanır sızlarsam hatrlatın bu lafımı

dııı ısallah bu arkadaslık devam ederde o zamanlarda konusuruz bu ara bn 23 unde gıdecem doktora

aaa çok geçe almışın tatlım ilk zamnlar 1 haftada çağırıyolardı :) nese daha ii direk kendini de görürsünn inşşş 7 yada 8 haftalık oluyo zaten kanımca buarada takvimi yapsan ya bizde görürük neler oluyomuş :):):):):):):)

canımmm henüz bişi yok midem allak bullak,ateşim yüksek sanki,halsizim.. yaptırmak istiom test ama normalde 26 günde bir oluyorum bazen 28 oluyo bilmiomki pzrtesiyi beklesemmi.. şaşırdım..
hımm bekleyebilşrsen şayet beklemen en iyisi daha kesin bi sonuş alırsınn aksi halde beklemesi daha zor oluyo çünki hayırlısı artık ya napalım iki hikmetten biri er geç öğrencez işteee :):):):):):)
tamm gülcem ben hepp sen de güll

tatlım en iyisis hiç düşünmeme k ben bunu analdım valla yaaa...ayy adet olim inn bir daha hiç umrumda olmck ağlanır sızlarsam hatrlatın bu lafımı

hahahahahha ben sewe sewe hatırlatırım canım üzülcek olursann :):):):):):):)):):):):):):):)

bekle cnm yaa...bak salgında vr dikkt et kendine...pazaretsi sabahı yap testini

canım yapamadım kı takvımı beceremedım dedım ya ondan yanı evet ultrasona gore 8+0 oluyo o zaman yaa ben doktor degıstırdım oda o zamana kadar doluymus ondan

canım sende ne war ne yok warmı bi blirti yarın mı yapcan testi hayırlı hbrler inşşş :):):):):):):)

İNŞALLAH tatlımm bugünü atlatalımda sabretmeye calışcam bellide olmaz sabah eserse bana bi bakmışsın gitmişim dr a :)) hayırlısı İNŞALLAH...

canım benım zaten bende öyle yapmayı düşünüyorum yok bu ay hiç birşey yapmadım ben ne ateş nede başka bırsey

iyiyim lamiacım sen nasılsın canım

ayyyy kuzum benım inş. kalp atışınıda duyarsın hayırlısıyla ay yerim ben onun kalp atışını

canım benım zaten bende öyle yapmayı düşünüyorum yok bu ay hiç birşey yapmadım ben ne ateş nede başka bırsey

iyiyim lamiacım sen nasılsın canım

ayyyy kuzum benım inş. kalp atışınıda duyarsın hayırlısıyla ay yerim ben onun kalp atışını

canım yapamadım kı takvımı beceremedım dedım ya ondan yanı evet ultrasona gore 8+0 oluyo o zaman yaa ben doktor degıstırdım oda o zamana kadar doluymus ondan

iyiyim canım şükür adet olabilsem daha ii olcam ama bakalım artık bekliyozz :):):):):):):):)::))

hehhh şimdi düzelttim eğer hamileysem bukadarlık kıs elifff nerelerdesin bak yaptım bennn hani üstte hoşgeldin yazıo ya ordan ismine tıklaa çıkar yerde doğum çizelgesi yeri war tahmini doğum tarihini yaz oluyooo :):):):):):):):))::):)):) ayyyy çok hoşuma gitttiiiiii kalsamı ne bi kaç günnnn teselli içinnn :):):):):):):):):)::):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…