okonuda haklısın canım telase hıc bıtmez korku hıc bıtmez ayy hayırlısıyla kuacagıma alalyım o zaman rahatlıcam sanırım
anlıyorum tatlım düzelirsin inşallah..
hoşbuldum tatlım sağol..
inşşş canım hayırlısyla o günleride görcezz beklemek zor oluyo nezamn geçcek dion ama gün gelcek geçmişe bi bakcann ne çabuk geçmiş dicennn inşş o günlerde de beraber olur konuşuruzz yineee :):):):)::):)):):):):
canım sende ne war ne yok warmı bi blirti yarın mı yapcan testi hayırlı hbrler inşşş :):):):):):):)
allahın izniyle onuda duycan canım telaş etme sen kaç gün kaldıki drye gitmenee :):):):):) ondan sonrada test telaşı sarıyo insanı yaa hiç bitmiyoki güzel telaşlar ama rabbim bizede yaşatsın :):):):):) kıs bide böle top gibi kaygan bişiy dün işte diyolardı çizgi gibi elimize değdi benimki dümdüz kaygan ayyyy kendimden iğrendim ayollll nese bakalım bekliyelim yakın zamnda nedir öğrenirizzzz
aaaayyyy sen mutlu ol yeter bana gülen yüzün hiç solmasınnnnn
kıss benide iki arda bi derede bıraktınız yahuuu dün yumuşak die sewindim bugün sert çıktı yine sewineyim miiitestler olmasa kendimi gebe ialn edicem ahhh ama şu test ler acı gerçeği kuma gibi yüzüm e vuruyooo
dııı ısallah bu arkadaslık devam ederde o zamanlarda konusuruz bu ara bn 23 unde gıdecem doktora
hımm bekleyebilşrsen şayet beklemen en iyisi daha kesin bi sonuş alırsınn aksi halde beklemesi daha zor oluyo çünki hayırlısı artık ya napalım iki hikmetten biri er geç öğrencez işteee :):):):):):)canımmm henüz bişi yok midem allak bullak,ateşim yüksek sanki,halsizim.. yaptırmak istiom test ama normalde 26 günde bir oluyorum bazen 28 oluyo bilmiomki pzrtesiyi beklesemmi.. şaşırdım..
tamm gülcem ben hepp sen de güll
tatlım en iyisis hiç düşünmeme k ben bunu analdım valla yaaa...ayy adet olim inn bir daha hiç umrumda olmck ağlanır sızlarsam hatrlatın bu lafımı
canımmm henüz bişi yok midem allak bullak,ateşim yüksek sanki,halsizim.. yaptırmak istiom test ama normalde 26 günde bir oluyorum bazen 28 oluyo bilmiomki pzrtesiyi beklesemmi.. şaşırdım..
aaa çok geçe almışın tatlım ilk zamnlar 1 haftada çağırıyolardı :) nese daha ii direk kendini de görürsünn inşşş 7 yada 8 haftalık oluyo zaten kanımca buarada takvimi yapsan ya bizde görürük neler oluyomuş :):):):):):):)
canım sende ne war ne yok warmı bi blirti yarın mı yapcan testi hayırlı hbrler inşşş :):):):):):):)
hımm bekleyebilşrsen şayet beklemen en iyisi daha kesin bi sonuş alırsınn aksi halde beklemesi daha zor oluyo çünki hayırlısı artık ya napalım iki hikmetten biri er geç öğrencez işteee :):):):):):)
:):):):):):):)):):):):):):):)
bekle cnm yaa...bak salgında vr dikkt et kendine...pazaretsi sabahı yap testini
canım gelmezse yarınıda bekle ertesı gunu yap bence bide ateş ölçüyormuydun evde derece varsa yarın sabah ölçsene hem gun içerisinde boşun abeklemezsın kırmızıları
ayy canım çok geçmış olsun yat dinlen biraz daha nerden üşüttün bu kadar bilmem
ee canım bence kan testi ver yoksa direk söktürücü filan iç
günaydın geçmiş olsun canım allah şifa wersin inşşş :):):):):):):)
bi kan wersydin tatlım kaç gün geçti bu arada geç döllenme olma ihtimalide wardır belki hayırlısı inş :):):):):):):)
günaydınnnn suaycım nasılsın :):):):):):):)
günaydın günaydın ayyy ben gersabah ölcem güya unutuyorum yaaaa :nasılsın canım arkaşım nasıl gidiyo :)
ayy canım ne bıleyım şu an herşeye razıyım zaten zaman geçmek bilmiyo bi kalp atışını duysaydım rahatlıcaktım
canım rahım agzı zaten o ele değen sert şey ama ben onada inanmıyorum artık. ben hep denedım elime hep deydi. halada deyiyo
canım gelmezse yarınıda bekle ertesı gunu yap bence bide ateş ölçüyormuydun evde derece varsa yarın sabah ölçsene hem gun içerisinde boşun abeklemezsın kırmızıları
ayy canım çok geçmış olsun yat dinlen biraz daha nerden üşüttün bu kadar bilmem
ee canım bence kan testi ver yoksa direk söktürücü filan iç
günaydın geçmiş olsun canım allah şifa wersin inşşş :):):):):):):)
bi kan wersydin tatlım kaç gün geçti bu arada geç döllenme olma ihtimalide wardır belki hayırlısı inş :):):):):):):)
günaydınnnn suaycım nasılsın :):):):):):):)
günaydın günaydın ayyy ben gersabah ölcem güya unutuyorum yaaaa :nasılsın canım arkaşım nasıl gidiyo :)
ayy canım ne bıleyım şu an herşeye razıyım zaten zaman geçmek bilmiyo bi kalp atışını duysaydım rahatlıcaktım
canım rahım agzı zaten o ele değen sert şey ama ben onada inanmıyorum artık. ben hep denedım elime hep deydi. halada deyiyo
canım yapamadım kı takvımı beceremedım dedım ya ondan yanı evet ultrasona gore 8+0 oluyo o zaman yaa ben doktor degıstırdım oda o zamana kadar doluymus ondan
canım benım zaten bende öyle yapmayı düşünüyorumyok bu ay hiç birşey yapmadım ben ne ateş nede başka bırsey
iyiyim lamiacım sen nasılsın canım
ayyyykuzum benım inş. kalp atışınıda duyarsın hayırlısıyla ay yerim ben onun kalp atışını
iyiyim canım şükür adet olabilsem daha ii olcam ama bakalım artık bekliyozz :):):):):):):):)::))
ya tatlım alemsın ha ne cici olmuş inş. hiç kaldırmana gerek kalmaz senıde böyle görürüz canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?