eliffff bak kıs ben yaptım benim bebek senden büyükkk 11 haftalıkkkkkkkayyy koptummm yaaaaaaaaa
hahaha hiç gülcem yoktuuu hee
kızlar hamileliğin ilk günlerinde akıntı gelirmi ?
gelir canım hemde bolca bak ben kızımda artık öyle olmuşki topik açmışım bile sormuşum orda bu neyin nesi diye meğersem hamileymişim haberim yokmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-kasikta-sanci-yumurtlama-belirtisimidir.html
tıklada oku canım
hehhh şimdi düzelttim eğer hamileysem bukadarlık kıs elifff nerelerdesin bak yaptım bennn hani üstte hoşgeldin yazıo ya ordan ismine tıklaa çıkar yerde doğum çizelgesi yeri war tahmini doğum tarihini yaz oluyooo :):):):):):):):))::):)):) ayyyy çok hoşuma gitttiiiiii kalsamı ne bi kaç günnnn teselli içinnn :):):):):):):):):)::):):):):)
hayırlı günler kıslar :80::80::80::80::80:
sağol tatlım hayırlı günler sanada hoşgeldinn nasılsın..
hoşbuldum canım çok şükür sen nasılsın?
guzelmıs canım yaa benıde guldurdun
ahaaa sonunda olmus ahahaha
hayırlı günler kıslar :80::80::80::80::80:
iiyimm tatlımmm çok şükür beklemedeyim..sende ne var ne yok..
canımmmmhoş geldin nasılsınnnn :)::):):):)::):):):):):)
slm kızlar cok mutsuzum kiminle paylaşacağımı bilemdim ve buraya yazıyorum biraz önce idrar testi yaptım negatif cıktı cok üzüldüm .... adetime 4 gün var ama meraktan duramadım birazda sitede yazılanlardan etkilendim adetinden önce öğrenenler cok fazlaymış o yüzden bende bir umut dedim yaptım ama gel gör ki negatif offff offff :2:
slm kızlar cok mutsuzum kiminle paylaşacağımı bilemdim ve buraya yazıyorum biraz önce idrar testi yaptım negatif cıktı cok üzüldüm .... adetime 4 gün var ama meraktan duramadım birazda sitede yazılanlardan etkilendim adetinden önce öğrenenler cok fazlaymış o yüzden bende bir umut dedim yaptım ama gel gör ki negatif offff offff :2:
ben dün kırmızı kartı yedim canıminş. sen hamişsindir
canım kusura bakma ama sen bence kafayı yemişsin
ya hiç öyle şey olurmu adet geçmeden olmaz eskıden annelerimiz bıle günü geçince anlarmış sen bıraz abartmışsınbenım batım bugün ama ben test yapmıyorum oluruna bıraktım böyle yaparsan bebeğin varsada psikolojik olarak tutunamaz kafanı boşalt bir oldumu ve gününü bekle rabbım hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?