Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

guzelmıs canım yaa benıde guldurdun
ahaaa sonunda olmus ahahaha

Son düzenleme:
slm kızlar cok mutsuzum kiminle paylaşacağımı bilemdim ve buraya yazıyorum biraz önce idrar testi yaptım negatif cıktı cok üzüldüm .... adetime 4 gün var ama meraktan duramadım birazda sitede yazılanlardan etkilendim adetinden önce öğrenenler cok fazlaymış o yüzden bende bir umut dedim yaptım ama gel gör ki negatif offff offff :2:

canım hakkında hayırlısı ama adetten önce doğru çıkmıo genelde pozitif negatife dönebiliyo yada tam aksi biraz daha bekle bakalım batın bi geçsn adet görmessen tekrarlarsın yenidennn :)

canımmm öncelikle hoşgeldin ama ümitsizliğe kapılma idrar testleri reglden 1hafta 10gün sonra sonucu gösterebiliyor..bnce adet tarihini bekle ve gecsin bugün benimde bat tarihim bende bekliyorum hakkında hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

canım o testlerde hamiş olsan bile günün 4-5 gün geçmeden belli olmuyor ona takılma sen

canım kusura bakma ama sen bence kafayı yemişsin
ya hiç öyle şey olurmu adet geçmeden olmaz eskıden annelerimiz bıle günü geçince anlarmış sen bıraz abartmışsın benım batım bugün ama ben test yapmıyorum oluruna bıraktım böyle yaparsan bebeğin varsada psikolojik olarak tutunamaz kafanı boşalt bir oldumu ve gününü bekle rabbım hayırlısını versin

ayyyyyyysen nezamn uygun gördün test için canım hayırlı hbrler werirsin inşşş tatlım bizede sewinelem artıkn bu ay bitmedennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…