slm kızlar cok mutsuzum kiminle paylaşacağımı bilemdim ve buraya yazıyorum biraz önce idrar testi yaptım negatif cıktı cok üzüldüm .... adetime 4 gün var ama meraktan duramadım birazda sitede yazılanlardan etkilendim adetinden önce öğrenenler cok fazlaymış o yüzden bende bir umut dedim yaptım ama gel gör ki negatif offff offff :2:
anammm kız bunun elleride belli kız kuyruklumu bu ne elifcim bak bu bence babasına benziyo o kuyruk kesin erkek
Merhaba;
Bende sendenım bugun test yaptım negatif adetıme 4 gun var aynen,bir arkadaşım aşılama yaptırmıştı bugun onun guzel haberlerını alınca bir umut bende yaptım evde test ama negatif..Sabahtan bu yana oylece oturuyorum..Aralık da dış gebelık geçirmiştim 2 aydır yenıden başladık bu ay da polikistikover dedı doktor ilaca başladı sonra yumurtam gelişti sevındım sonra vajinal jel başlattırdı..çok ümitlendim ama yok işte yıne yok..Senı çok ıyı anlıyorum bır sürü arkadaşım var birini bile arayıp dertleşemedım zira bu durumu yaşayanlar biliyor ancak gerisi hikaye
ben çıkıyorum şekerler görüşmek üzere kendinize iyi bakınn...
canım hoşgeldin ama test için çok acele etmişsiniz sağlık ocaklarınıda bile adeti 10 gün geçmeyince bakmıyolar idrara bekle bi adet görmessen ozamn yaparsın ama şimdi pozitif olsa bile doğru olma ihtimali zayıf hakkında hayırlısı olsunn :):):):):)
umarım haklısındır yanılmışımdır:) sağol ayrıca hoşbuldum:)
kizlar selam nasilsiniz? bugun ilk kez corekotu kuru yaptim sabah tadi cok kotu ama 10 gun yapmaliyim
inşş canım rabbim ümidini kırmasın inşş hayırlı hbrler alırsın bizede yaz mutlaka olur mu :):):):):):):)ne zamndır istiyosun bu arada yaş kaç :):):)
kizlar selam nasilsiniz? bugun ilk kez corekotu kuru yaptim sabah tadi cok kotu ama 10 gun yapmaliyim
ayyyyyyysen nezamn uygun gördün test için canım hayırlı hbrler werirsin inşşş tatlım bizede sewinelem artıkn bu ay bitmedennn
palett tatlım palet onnkii
hoşgeldin tatlımm eeet allah günah yasmasın tadı çok kötü ama bikaç gün sonra çörekotu balı içine çekiyo tatlanıyo ozamn inşş şifasını bulursun tatlımmm :):):):):):):):):):)
rabbim öle acı yaşamasın bidaha inş canım benim arkın da öle oldu 3 ay sonra tek tüple hamile kaldı inş sende tez wakkite yeniden yaşarsın bu duyguyu:):):):):):)Yaş 34 2 senelık evlıyım 1 senedır ıstıyoruz dış gebelık olmasaydı şimdi hamıleydım ama dış gebelık geçirdim sağ tüpüm alındı ayrıca..
Elbette sizede yazarım umarım güzel haberlerı paylaşırız hepimiz de..
tatlım ben testi ya rın yada vcumartesi yapmayı düşünüyorum hayırlısı
ya kuzum biliyorum şekerim ben şaka olsun diye dedim takıldım elifime
[/I]
hos buldum tatlim , canim ben her ogun icin ayri hazirlicam yani sabah goz karari yaptim aksam da oyle yapcam acaba onceden mi hazirlasaydim bilemedim kio zaman yarin sabah 10 gunluk hazirlarim tarifindeki gibi
hos buldum canim, tesekkur edrim sende baslasana bugun adetinin 2. gunu basla da mujdeyi beraber verelim evet canim gecmisi okuyunca gordum sag olsunhoşgeldin canım inş. şifa olsun yarasın
canım fana nın sana slm vardı seni özlediğini söylememi istedi
canım sabah akşam itice çiğne çörek otunu 12 gün..rabbm şifasını versin
ben öle yapmıştım tatlım 12 günlük hazırladım hatta ben fasla fasla koymuştum artmıştıı :):):)::):):):):):) hangisi daha ii bilemem ama tarifte öle yaa o bakımdan :):):):):)
tatlım ben testi ya rın yada vcumartesi yapmayı düşünüyorum hayırlısı
ya kuzum biliyorum şekerim ben şaka olsun diye dedim takıldım elifime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?