Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hos buldum canim, tesekkur edrim sende baslasana bugun adetinin 2. gunu basla da mujdeyi beraber verelim evet canim gecmisi okuyunca gordum sag olsun

tesekkur ederim tatlim, ben ates olcmeyi birakti oyle daha cok stress yapiyorum

en iisi cnm ben bu ay doktora gtcem yumurta takibi yapılcak o zamn işte yapcam bir dahada elime almm dereceyi

ben bu ay soğan kürü yapıcam canım 2 sini birlikte yapmayayım

canım soğan kürününde çok faydasını duydum ben saraçoğluna msj attım hani bu ay ialç wercek dr bende pko war dedim ilaçla birlikte yapabilr miyim dedim eet demiş yapılabilir eğer çocuk isteniyorsa incir kürünüde başlayın demişş eğer adet olursam yapcam yalnız soğan kürü için adet bitiminden en az yedi gün sonra yapılcakmış 15 gün içilcekmiş eeee incire nezamn başlıcam o haldee kaçıncı günü acaba bununla ilgili bilgi bulamadım bidaha mı msj atsam acaba :):):???:??

Son düzenleme:
tatlim INSALLAH o zaman haziranda sogan cucugunun mujdesini verirsin

ahh canim ben kendime dikkat etmekten yoruldum INSALLAH tutsun

hahahah dimi öle oluyo aman şunu yapmayım dur kaldırmayımm iş yapmayı unuttum ben walla hastayken yapıom ağır işlerimi badahaki adete kadar yavaş takılıomm hayırlısı canım rabbimden ümit kesilmez inşşş :):):):):):):)

tatlim adet bitiminde 7 gun sonra degil adetin 7. gunu baslicaksin

tatlim adet bitiminde 7 gun sonra degil adetin 7. gunu baslicaksin

Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.

Ayrıca internet sitemizde ürünler/destek doğal bitki grubu bölümünden polikistik over destek doğal bitki grubumuzu sipariş verip uygulayabilirsiniz.

Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleyicidir.

Detaylı bilgi almak için internet sitemiz Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresimizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dilerim.

Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.

canım bak bana böle msj atılmış bende başka yerde adet bitiminden en az 7 gün diye okumuştumm bak msjdada bitiminden 10 gün sonra dyoo:):):):):):):):) aslına bakarsan benim dediğim gibi iersen zaten yumurtlama yakınşalmış oluyo ne faydası olcak erken başlamak lazım dediğin gibi :):):):):):):)

Son düzenleme:
tatlim INSALLAH hamis olursun da dr gerek kalmaz
aminn cnm ama in umudum yokk benm bu ayy...ztn adam akıllı elle avuçla tutılcak çalşmada olmadı ya benmki hastydı ya ben

cnm ilk sayfada vr soğan küründen sonra hemn incire başlyablrsinn

tatlim INSALLAH o zaman haziranda sogan cucugunun mujdesini verirsin

inş. canım bakalım artık nasip

bitiminden 7 gün sonra değil canım adetinin 7. günü başlıyosun ona
bende şükür kist falan yok ta ben iltihap falan varsa diye yapıcam

canim sende pkomu vardi? bilmiyordum o zaman saracoglunun dedigi gibi dene INSALLAH faydasini gorursun:26:

eet canım öyleymiş bu ay öğrendim bende daha işte adet olunca tahlil yapılıp ilaç wercekti ama adet olmadım dahaa boşuna bekliozz zamn kaybıı yanniii

inş. canım bakalım artık nasip

bitiminden 7 gün sonra değil canım adetinin 7. günü başlıyosun ona
bende şükür kist falan yok ta ben iltihap falan varsa diye yapıcam

hımmm tamm canım inş bi adet olıyım bu ay bende başlıcamm inşş şifasını görürüzz :):):):):):):):)

aminn cnm ama in umudum yokk benm bu ayy...ztn adam akıllı elle avuçla tutılcak çalşmada olmadı ya benmki hastydı ya ben

tatlim kk-de bir topikte okumustum ayda sadece 4 kez beraber olmuslar ve kiz hamile kalmis , adet gelene kadar hic belli olmaz iyi dusunelim iyi olsun

çok komime geloo yaaa alleri palete benzetiyo ya yok fasulye kdr yok portalak kadr

elifinki şuan kalemın arkasında silginin içine giriyorsa daha mercimek kadar rabbım nelere kadir minik ama canlı ve kalbi atıyor sağlıkla gelsin inş. annesini üzmeden rabbım herikisinide korusun melekler başucundan eksık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…