evet dogru diyosun aksam bende oyle hazirlarim, tatlim buz dolabinda mi saklamam lazim onu
yani daha i olur heralde malum havalar sıcak bi kavonoza yap ağzını sıkıca kapat ki havayla temas etmesin tatlımm :)::):):):):):):):)
hos buldum canim, tesekkur edrim sende baslasana bugun adetinin 2. gunu basla da mujdeyi beraber verelim evet canim gecmisi okuyunca gordum sag olsun
tesekkur ederim tatlim, ben ates olcmeyi birakti oyle daha cok stress yapiyorum
en iisi cnm ben bu ay doktora gtcem yumurta takibi yapılcak o zamn işte yapcam bir dahada elime almm dereceyi
hos buldum canim, tesekkur edrim sende baslasana bugun adetinin 2. gunu basla da mujdeyi beraber verelim evet canim gecmisi okuyunca gordum sag olsun
tatlim tesekkur ederim INSALLAH faydasini gorurum
tatlim INSALLAH o zaman haziranda sogan cucugunun mujdesini verirsinben bu ay soğan kürü yapıcam canım 2 sini birlikte yapmayayım
inşşş canımmmm ii bak kend,ne dikkat et bu arada belli mi olur bakarsın tutarrr :):):):):):):):):):)
ben bu ay soğan kürü yapıcam canım 2 sini birlikte yapmayayım
tatlim INSALLAH o zaman haziranda sogan cucugunun mujdesini verirsin
ahh canim ben kendime dikkat etmekten yoruldumINSALLAH tutsun
canım soğan kürününde çok faydasını gördümm ben saraçoğluna msj attım hani bu ay ialç wercek dr bende pko war dedim ilaçla birlikte yapabilr miyim dedim eet demiş yapılabilir eğer çocuk isteniyorsa incir kürünüde başlayın demişş eğer adet olursam yapcam yalnız soğan kürü için adet bitiminden en az yedi gün sonra yapılcakmış 15 gün içilcekmiş eeee incire nezamn başlıcam o haldee kaçıncı günü acaba bununla ilgili bilgi bulamadım bidaha mı msj atsam acaba :):):???:??
tatlim adet bitiminde 7 gun sonra degil adetin 7. gunu baslicaksin
aminn cnm ama in umudum yokk benm bu ayy...ztn adam akıllı elle avuçla tutılcak çalşmada olmadı ya benmki hastydı ya bentatlim INSALLAH hamis olursun da dr gerek kalmaz
canım soğan kürününde çok faydasını duydum ben saraçoğluna msj attım hani bu ay ialç wercek dr bende pko war dedim ilaçla birlikte yapabilr miyim dedim eet demiş yapılabilir eğer çocuk isteniyorsa incir kürünüde başlayın demişş eğer adet olursam yapcam yalnız soğan kürü için adet bitiminden en az yedi gün sonra yapılcakmış 15 gün içilcekmiş eeee incire nezamn başlıcam o haldee kaçıncı günü acaba bununla ilgili bilgi bulamadım bidaha mı msj atsam acaba :):):???:??
aminn cnm ama in umudum yokk benm bu ayy...ztn adam akıllı elle avuçla tutılcak çalşmada olmadı ya benmki hastydı ya ben
cnm ilk sayfada vr soğan küründen sonra hemn incire başlyablrsinn
tatlim INSALLAH o zaman haziranda sogan cucugunun mujdesini verirsin
canım soğan kürününde çok faydasını duydum ben saraçoğluna msj attım hani bu ay ialç wercek dr bende pko war dedim ilaçla birlikte yapabilr miyim dedim eet demiş yapılabilir eğer çocuk isteniyorsa incir kürünüde başlayın demişş eğer adet olursam yapcam yalnız soğan kürü için adet bitiminden en az yedi gün sonra yapılcakmış 15 gün içilcekmiş eeee incire nezamn başlıcam o haldee kaçıncı günü acaba bununla ilgili bilgi bulamadım bidaha mı msj atsam acaba :):):???:??
canim sende pkomu vardi? bilmiyordum o zaman saracoglunun dedigi gibi dene INSALLAH faydasini gorursun:26:
inş. canım bakalım artık nasip
bitiminden 7 gün sonra değil canım adetinin 7. günü başlıyosun ona
bende şükür kist falan yok ta ben iltihap falan varsa diye yapıcam
aminn cnm ama in umudum yokk benm bu ayy...ztn adam akıllı elle avuçla tutılcak çalşmada olmadı ya benmki hastydı ya ben
çok komime geloo yaaa alleri palete benzetiyo ya yok fasulye kdr yok portalak kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?