aynn öle cnm 1. sayfda inceel bakikisi birlikte diil yani dimi biri bitcek öbürüne öle başlancakk :?
canim sende pkomu vardi? bilmiyordum o zaman saracoglunun dedigi gibi dene INSALLAH faydasini gorursun:26:
kizlar ben cikiyorum aksam gorusmek uzre KIB
aynn öle cnm 1. sayfda inceel bak
bende de pcos vr cnm kendimi bldim bileli
s.a hanımlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi bgn hava bozuk gbi ama olsun52:
a.s canım hoşgeldin hava burda da bi açıyo bi kapatıyo ama yine de sıcak
canımm ben demiştimm sana kimse konuşmadı bende çıktımm beklemedimm seniihoşbuldum canım ama varya oku oku bitmedi hakkate ah ben size yetişemiycem galibadediğin gibi yetşememişim gitmişsin bile. öpüyorum herkesi biraz eşime bakayım adam ilgisiz kaldı :)
canımgorunus gore ıyı seyler muhtemelen yumurtan catladı ve catladıktan atesının bu kadar yuksek olması cok guzel sen ıne olcmeye devam et bakalım ne duruma gelecek atesın karın agrısını hıc takma kafana ben bat gelene kadar cok yasadım o karın agrısını ama batma seklındeydı sankı battan 3-4 gun sonra gectı agrılar
günaydınn kızlarrr herkese slm ben çok hastyım..dün gece yatkta saat bekm 2 bi bakom 2.22 bi bakm 3.15 5 sabhı zor ettim....uyuyamadım adamda uyuyamadı.otrma odasınada yollamadı ..bende 7 de bi uydudum şimdi uyndımm..ama mecalim hiç yok
merhabalar kızlar :80::80::80::80::80:
kimler burda :44:
selamm canımm ben burdayımmm nasılsınn
çok şükür canım sen nasılsın?
slm kızlar nasılsnz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?