Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ah sorma berrin sorma cok tembelleştim coookkkkkk temizlik yapamıyorum biyere gidemiyorum hep yatasım oturasım var kim yapıvercek bu işleri ah ahhhhhh

canımm olsun sen otur dinlenn olmasınn işlerrr kıymetlimi sendenn
ben yakın olsam gelirr yapardımm canımm yokmu bii akraba es dostt bakımm yardım etsin sana

slm arkadaslar ben geldım ıkı gundur gıremedım hıc 100 sayfa olmus yawwbenım kırmızılardan ses yok dun sabah test yaptım bıraz daha koyuydu ama kıpkırmızı degıldı kv.yle anlastık pazartesıye kadar tekrarlama dedi pazartesı gıdıp kan vercez ınsaallah allahın ıznıyle:18::18::18:

canım hoşgeldin silik te olsa çift çizgiyi gördün yani öylemi çok sevindim hayırlısı inş.
batı kaç gün geçmişti?

dedıgım gıbı canlarım bıraz daha koyuydu pazartesı gıdıp kan vercez allahın ıznıyle:18::18::18:

anladımm canımm hayırlı olsun o zamann en güseli kan vermen kesin sonuç alman için canım

canımm olsun sen otur dinlenn olmasınn işlerrr kıymetlimi sendenn
ben yakın olsam gelirr yapardımm canımm yokmu bii akraba es dostt bakımm yardım etsin sana

saol canım allah razı olsun ama malesef kimse yok gurbetteyim hoş memlekette de olsam kimsem olmz zati oglumda böle deildim bu cok tembelleştirdi beni evim cok tozlanmıs eve temizlikçide alamıyorumda ne yapcam bilmiyorum

eger koyulastıysa hmiş ihtimalin yüksek canım fotolarını koysaydın bizde bi bakardık

gordum canım cok sukur bat.8dı bugun ıtıbarı ıle 2 gun gecıktı ınsaallah gelmezler kırmızılar

çift çizgiyi gördün ya gelmez artık canım kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun

Merhaba, benim BAT a 4 günüm var ve göğüslerim acıyor ilk defa... Acaba test yapsam çıkar mı?

canım o testlerde çift çizgiyi görebilmen için batın geçmesi lazım şimdiden yaparsan üzülürsün diye düşünüyorum ama karar senin

Merhaba, benim BAT a 4 günüm var ve göğüslerim acıyor ilk defa... Acaba test yapsam çıkar mı?
bu ne aceleee beklee bii zamanın gelsin gecsinn
kırmızılar gelmessee test yapp canımm bu kadar acele etme ben ee
saol canım allah razı olsun ama malesef kimse yok gurbetteyim hoş memlekette de olsam kimsem olmz zati oglumda böle deildim bu cok tembelleştirdi beni evim cok tozlanmıs eve temizlikçide alamıyorumda ne yapcam bilmiyorum

ahh kıyammm yaa yavas yavas esinle yapın o zamann illakii yapcam diosann kendini yorma amma canım

nerdesin söyle biz topicin hamiş olmayanları toplanıp gelelim hemencik hallediveririz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…