nerdesin söyle biz topicin hamiş olmayanları toplanıp gelelim hemencik hallediveririz canım
sagol canım benım haklısın kan tahlılı yaptırmadan sevınemıcem ben en ıyısı kan tahlılıanladımm canımm hayırlı olsun o zamann en güseli kan vermen kesin sonuç alman için canım
insaallah canım benım dualarınızı beklıyorum allah rızası ıcın bır dua da etsenız yeter banaiyi diyelim iyi olalım
hadi bakalım inşallahh... pazartesi sevinç çığlıkları atalım topikte
Merhaba, benim BAT a 4 günüm var ve göğüslerim acıyor ilk defa... Acaba test yapsam çıkar mı?
Eki Görüntüle 381216 Eki Görüntüle 381217 Eki Görüntüle 381217 Eki Görüntüle 381218 Eki Görüntüle 381218 Eki Görüntüle 381219
al işte bunlar benim di buna benziyormu?bocegimm
en sondakıne cok benzıyo canım ne zaman yapmıstın sen onu
ooooooooooooo Rabbim razı olsun sizden :26::26::26::26:
duu kıss ne aglıyonn benidee aglatcann bakk
sagol canım benım haklısın kan tahlılı yaptırmadan sevınemıcem ben en ıyısı kan tahlılı
Merhaba, benim BAT a 4 günüm var ve göğüslerim acıyor ilk defa... Acaba test yapsam çıkar mı?
adetim 2.gün gecince sanırımen sondakıne cok benzıyo canım ne zaman yapmıstın sen onu
inan cok isterdim ama ben teee batmandayımcümlemizden canım gerçekten nerdesin ki sen yakınsak geleyim :26::26::26:
ay aglama sakın ben hep aglıyorum bak aglarsam daha susturaman haaaaaaduu kıss ne aglıyonn benidee aglatcann bakk
insallah canımm hamişsindirr bebişin senle olurrr test göre öle pzartesii güsell haberiniii alırız allahın izniyle insallah
bı kosu fotolarını cekım koyayım kızlar azcık beklıyıvırın
e hadi heyecanlanıverdim şimdik heeeeeaaaa
ben geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
hşş geldinn lamişimmmmmmmmmmmben geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay aglama sakın ben hep aglıyorum bak aglarsam daha susturaman haaaaaa
tamm canıımm zatii burda aglamakk yasakk artkınn:92:
hşş geldinn lamişimmmmmmmmmmm
tamm canıımm zatii burda aglamakk yasakk artkınn:92:
hahahahhahahahhahaahahahhaha gülün anacım gülünnnnnnn
ii akşamlar herkese nabersiniz
hşb cnm benim nasılsın
ii akşamlar herkese nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?