Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım o testlerde çift çizgiyi görebilmen için batın geçmesi lazım şimdiden yaparsan üzülürsün diye düşünüyorum ama karar senin[/QUOTE]

Teşekkür ederim, ama duramıyorum 1,5 yıla yaklaştım her ay aynı şeyi yaşıyorum. Bir sorunda bulamıyor doktorlar. Tüp bebek için eşim razı olmuyor ama illa da bebek istiyor. Şimdi işe gitmeden test yap diyip gitti. Hala yapamadım. Bu sitede okudum kimi bayanlar 3-4 gün kala yapmış silik çizgi çıkmış bunu eşime de söyledim şimdi illa yap sende diyor. Benimse kaldıracak gücüm kalmadı artık her ay psikolojik olarak belirti yaşıyorum. Bu ay da göğüslerim acıyor...

anladımm canımm hayırlı olsun o zamann en güseli kan vermen kesin sonuç alman için canım
sagol canım benım haklısın kan tahlılı yaptırmadan sevınemıcem ben en ıyısı kan tahlılı
iyi diyelim iyi olalım
hadi bakalım inşallahh... pazartesi sevinç çığlıkları atalım topikte
insaallah canım benım dualarınızı beklıyorum allah rızası ıcın bır dua da etsenız yeter bana
Merhaba, benim BAT a 4 günüm var ve göğüslerim acıyor ilk defa... Acaba test yapsam çıkar mı?

canım bence yapma ben yaptım ama cıkmadı moralı bozuluyo ınsanın burdakı arkadaslarda hep kızıyo bana erken yapıyorum dıye haklılar da kızmakta... bence bat.ın gecmesını bekle

Merhaba, benim BAT a 4 günüm var ve göğüslerim acıyor ilk defa... Acaba test yapsam çıkar mı?

canımm bencede adtei geçmesini bekle ama göğüsler bek yanıltmıyo hani başka belirtiler oluyoda inşş seninde wardırr canım hakkında hayırlısı olsun :):):)

ben geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…