Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hıhh bilemicemm artıkkk

3 bi arada olsunn amaa tamm mıı
kıss benii sevmeyenn ...........bendee senii sevdimm canımm

yyyyyyy ben cokk sevdimm hiçç ödülümm olmamıssttıı kıslaaaaaaarrrrr

artık mandalinaya pardon 'altın mandalinaya' baktıkca bizi hatırlarsın
bu arada ben yazmasına yazayımda güzelim malum bn sürekli yatıyorum
dısarı bitek dr kontrolü için cıkıcam zor silinir kız benm ayakkabıdan

kızlar ben yatar size ii sohbetler canlarım duanzda unutmayın inşaallah emi öpt sizi nanaktan

kıslar ben yatıyoree:)kendinize ii bakıyoreehamiş olanlar sizde hem kendınıze hemde bebişine ii bakın öpüldüz
iyi gecelerr kıslarr allaha emanet olunnn
anladıııııııııııııım cnm zati beni sevdiğini pozitif elektirk aldım..sende benden aldın hiisettim
tamm o zaman bebemm allahh rahattlık versinnn tekrardann
canım şu zamana göre ateşin gayet iyi gidiyo sanırım 10 gün var batına işallah böyle devam eder
evett canıımmm bakalımm benimm nedense pek ümidim yok ama nasippp olursa daaa çok güsell olurrr

elifim hşg ...ya cnm şu ateşi sadece dilden mı ölçmek :26: gerekıyo
canım kulaktanda öoçluebılır ama onun ortalama degerlerını bılmıyorum hıc burdakı kımsede bılmıyor sanırım sadece ölçmuş olursun kimse yorum yapamaz çünkü dil atı ve kulak çok farklı değerler çıkıyo o yüzden en garantisi dil altından
iyi gecelerr kıslarr allaha emanet olunnn

tamm o zaman bebemm allahh rahattlık versinnn tekrardann

evett canıımmm bakalımm benimm nedense pek ümidim yok ama nasippp olursa daaa çok güsell olurrr

evet canım sen ümitlenme bebiş gelirse güzel olur gelmezsede çok fazla üzülmemiş olursun

kıslarr ben yaatarrrr uykum geldiiii allah rahatlık versiinn canlarrr

bu aradaaa hülyamm sen kalkamıyonn gezentii bii hamişş bulmak gerekk bizimm esma olmasss
bakk elifff olurr bi hamişş de deneyelimm bi kere belkii olurr kimbilirr ne zararıı var amma hamişşlerr duyun benii

kıslar ben yatıyoree:)kendinize ii bakıyoreehamiş olanlar sizde hem kendınıze hemde bebişine ii bakın öpüldüz

iyi geceler canım Allah'a emanet ol

kız berrin içime sen bu ay hamiş olacaksın doğuyo ya hadi hayırlısı hep birlikte bakak görek

Son düzenleme:
evet canım sen ümitlenme bebiş gelirse güzel olur gelmezsede çok fazla üzülmemiş olursun
en güselii tets felann yapmıcamm 4 günn falan gelmesse balkii o zamann canımm
kız berrin içime sen bu ay hamiş olacaksın doğuyo ya hadi hayırlısı hep birlikte bakak görek

bakalımm bendee ümit yokkk her samankii gibbiii ama cancagızımm

canımmmm Allah rahatlık versin..iyi uykular

iyi uykular canım hoşcakal görüşmek üzere bitanem istersen yazıyım yinede ama fazla silinmez dediğim gbi askısı yaaaa öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

en güselii tets felann yapmıcamm 4 günn falan gelmesse balkii o zamann canımm

bakalımm bendee ümit yokkk her samankii gibbiii ama cancagızımm

canım en guzelı bende 5. günü yapmıştım testi. erken yapınca ne geçiyo elimize daha çok stres oluyoz

canim gecmis olsun INSALLAH bebis gelirde annesini kurtarir bu pcodan , ben bildigime gore bebek olunca pcoda geciyomus
ayy cnm benm yok öel bişe ben doktora sormuştum doktor bu pko ne zamn oluştu dedm oda ya ergenlikte ya da anne karnında dedi.genetiğin büyk etkisi vr.e gıdalrda hormonlu bununda nedeni vr..ya çok kilolu olmak ya da norml kilonn altında olunca böle olo..en bvüyük belrtşi adet düzensizliği.bazı akdınalrda tüylenme sivilce deoluyor.kimi bayan adet düzensiliğinden kimisi bebk olmayışından gidipte öğreniğyor bu durumu..bende sivilce ve tüylenme yok.kilo vr adet düzensizliği vr vee bebk sorunu vr..bende düşükten sonra bebğim rahat olur dedm ama olmadı işte.gtse ozamnda giderdi..inşllh hamile kalırımda en azından sonradan umursamm pko derdini...bir bebeğim olsun ztn bir daha yine korunmama ama neden olmuyo da demem.bir tane olsun.hem ağzım yansın hem o duyguyu yaşım..2.sinide kenilinden gelsin
ohh ii etmisiniz..cnm yaa ne dicem sen doktora gitsene en azndan yumurtlama dönmnden hemn sonra progestron diye bi ilç vr ona başlasn..o ilç bebğin tutunmasını sağlıyo cnm...

nefes alamıyon sanıyon he
ayy ben hep burnumdan nefes alırım ağzım açık uyuyamamm sanırım ben de o yüzden uyuyamadım..ama bu gece raht uydum cnm yaa..hiç rüya bile göörmedim...eşim burun fısfıfsı birde pastil almış.onları kullndım çikolta yedim kendime geldim baya ..bir hapşırık kaldı işte...
kızlar şu 1.sayfadaki tabloyu kim yapıyo benide ekleyin :44::44::44::44:

cnm sen bilgilerini ver eklim seni hemen doğum yılını evlik yılını gün ay olarak..ilk bebk mi onu bir de tabloya ne renk iston adını onu de eklim snei de

canım benım inş. hamişsindir benımde adetim 1 gün geçti bugün 2 gün sadece akıntım var başka hiç birsey yok test yapmayada cesaretim yok :18: bugünde geçsin pazar ya test yaparım yada pazartesi kan veririrm hakkımıza hayırlısı olsun

canım çok geçmiş olsun bence sende hamişsin içöime öyle doğuyor hadi kız geçmiş olsun bak bende yenı iyileştim bugünde gelen giden yok kuzucum :18::18: test yapmayada korkuyorum bır kaçgün daha beklıcem olumsuz olmasındansa beklemeyı tercih ederim

inş. hayırlısıyla duyarsın kuzum allaha emanet olun

dogum yılım 1989 evlilik yılım 21.02.2010 ilk bebek mor yada lila renk hulyaemrah tdt 20 aralık canım şimdiden cok teşekkürler

ne ben olmazmısım berrin cim merak ettim haaa

hayırlı cumalar herkese kac gundur gremıyorum ama arada da olsa bakıyodum mısafır,ve cenaze dolasıyla grmcemın kaynatası vefat ettı .Öncellıkle mucızem gecmiş olsunv ve merı sanada ınşallah kırmızıların gelmez suan 3 kışının 10 haberlerı beklıyom meraktan arda bakıyorum ınsalah hamiş haberı alırım dıye sevgıyı beklıyodum hayırlısı artık .bu CUMA GUNUNDE RABBIM BUTUN BEBEK ISTEYENLERIN DUALARINI DUAR İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…