Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

amin inşaallah içinde sizinkinide:26::26::26::26:

slm hanımlarrr napıonuzz bu ay hamişler çoğalıo ne güzzzeeeellll darısı tüm istiyenlere olsunn.. ya ben sizlere bişey sormak istiorumm... adet düzenleyici için bana progestan verildi yaaa bu ilacı 5 gün kullan bırak dedi doktor fakaaaatt bu düzenleyicideki amaç 28 günde bire çekmekmi yoksa ben 32-33 günde bi oluodum onu sürekli hale getirmekmii off kafam karıştı kızlarrr yaa bilen bi cevaplasın anacım ya

dogum yılım 1989 evlilik yılım 21.02.2010 ilk bebek mor yada lila renk hulyaemrah tdt 20 aralık canım şimdiden cok teşekkürler
ekledim cnm 1. sayfadasın tatlımmm..ayanıı da üsr barida bizde kuyruk ollım cnm benmm

tatlım düzenliyici değil o..adet sökülsün dey diğeride kimyasal gebelik olmasın ve bebk olmasın diye düşük tedavisinde kullnılıyo...o ilç bttkten tam 10 gn içnde olman gerkr eğer olmazsan bebk vr demktir işte

canım en guzelı bende 5. günü yapmıştım testi. erken yapınca ne geçiyo elimize daha çok stres oluyoz
evet canımm ben yapmıcamm dedigimm gibii bekle daha iyiii hiç merak da etmiyom bu ay nedennsee

aaaaaaaaa geciktin miii normal mii olan bi gecikme mii canımm ay ne kadarr güsel insallah hamişsinndirr canımm güsell haberle gelirrisn insallahhh
ne ben olmazmısım berrin cim merak ettim haaa

canım sen yoruluyorumm bişiy yapamıyom dedinn ya bende gezemessin fazla düşüncesiyle öle dedimm önemli olan yazının silinmesii yaa gezentii bii hamişş olmasıı daha iyii
aminnn canımm insallahhhh
bu arada basınız saolsunn izmirlimm

benimm bi bilgimm yokk yeldacımm

şimdi markete cıkıcam yazayım barime saol beni düşünmüşün

evet canım geçikmemin 2 günü bugün hiç şaşmazdı 28 yada 27 günde bir olurdum ama olmadım bugün 29 günüm bugünüde hayırlısıyla atlatalım bir inş.

mericim kuzum sende bır değişiklik varmı bıtanem ne durumdasın inş. gelmemiştir sende bu ay hamiş kalacaksın inş.

evet canım geçikmemin 2 günü bugün hiç şaşmazdı 28 yada 27 günde bir olurdum ama olmadım bugün 29 günüm bugünüde hayırlısıyla atlatalım bir inş.

hadii inşallah canımm bebişş vardırr çok sevindimm valla simdideen
insallahhh güsell heberr verirsin bizlere bekle bakalımm varmı öle bii belirtin falann

ahhh canım heyecanla beklıom seni...
demek yarın yapcan...e biz ögrenemices ama ozaman...
vallahi catlarım meraktan
mericim kuzum sende bır değişiklik varmı bıtanem ne durumdasın inş. gelmemiştir sende bu ay hamiş kalacaksın inş.

ayyyy canım arkadasım benm..silince peceteye tortumsu bir şekilde gelior.
ama daha sökülmedi nedense..

hamişlik olurmu bilmiyorum artık

hadı hayırlısı insallAH merı ve sen guzel haberler getırırsınız RABBIM TUM ISTEYENLERE BI AN ONCE NASIP EDER INSALLAH BNDE OKADAR SEVINIYOMKI HAMŞ DUYUNCA [/COLsallah OR]

allah razı olsun cnm

hayırlı cumalar ttalım başınız sağolsun AMİNNNN İNŞALLAHHH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…