hayırlı cumalar herkese kac gundur gremıyorum ama arada da olsa bakıyodum mısafır,ve cenaze dolasıyla grmcemın kaynatası vefat ettı .Öncellıkle mucızem gecmiş olsunv ve merı sanada ınşallah kırmızıların gelmez suan 3 kışının 10 haberlerı beklıyom meraktan arda bakıyorum ınsalah hamiş haberı alırım dıye sevgıyı beklıyodum hayırlısı artık .bu CUMA GUNUNDE RABBIM BUTUN BEBEK ISTEYENLERIN DUALARINI DUAR İNŞ.
ekledim cnm 1. sayfadasın tatlımmm..ayanıı da üsr barida bizde kuyruk ollım cnm benmmdogum yılım 1989 evlilik yılım 21.02.2010 ilk bebek mor yada lila renk hulyaemrah tdt 20 aralık canım şimdiden cok teşekkürler
slm hanımlarrr napıonuzz bu ay hamişler çoğalıo ne güzzzeeeellll darısı tüm istiyenlere olsunn.. ya ben sizlere bişey sormak istiorumm... adet düzenleyici için bana progestan verildi yaaa bu ilacı 5 gün kullan bırak dedi doktor fakaaaatt bu düzenleyicideki amaç 28 günde bire çekmekmi yoksa ben 32-33 günde bi oluodum onu sürekli hale getirmekmii off kafam karıştı kızlarrr yaa bilen bi cevaplasın anacım ya
evet canımm ben yapmıcamm dedigimm gibii bekle daha iyiii hiç merak da etmiyom bu ay nedennseecanım en guzelı bende 5. günü yapmıştım testi. erken yapınca ne geçiyo elimize daha çok stres oluyoz
canım benım inş. hamişsindirbenımde adetim 1 gün geçti bugün 2 gün sadece akıntım var başka hiç birsey yok test yapmayada cesaretim yok :18: bugünde geçsin pazar ya test yaparım yada pazartesi kan veririrm hakkımıza hayırlısı olsun
ne ben olmazmısım berrin cim merak ettim haaa
aminnn canımm insallahhhhhayırlı cumalar herkese kac gundur gremıyorum ama arada da olsa bakıyodum mısafır,ve cenaze dolasıyla grmcemın kaynatası vefat ettı .Öncellıkle mucızem gecmiş olsunv ve merı sanada ınşallah kırmızıların gelmez suan 3 kışının 10 haberlerı beklıyom meraktan arda bakıyorum ınsalah hamiş haberı alırım dıye sevgıyı beklıyodum hayırlısı artık .bu CUMA GUNUNDE RABBIM BUTUN BEBEK ISTEYENLERIN DUALARINI DUAR İNŞ.
slm hanımlarrr napıonuzz bu ay hamişler çoğalıo ne güzzzeeeellll darısı tüm istiyenlere olsunn.. ya ben sizlere bişey sormak istiorumm... adet düzenleyici için bana progestan verildi yaaa bu ilacı 5 gün kullan bırak dedi doktor fakaaaatt bu düzenleyicideki amaç 28 günde bire çekmekmi yoksa ben 32-33 günde bi oluodum onu sürekli hale getirmekmii off kafam karıştı kızlarrr yaa bilen bi cevaplasın anacım ya
evet canımm ben yapmıcamm dedigimm gibii bekle daha iyiii hiç merak da etmiyom bu ay nedennsee
aaaaaaaaa geciktin miii normal mii olan bi gecikme mii canımm ay ne kadarr güsel insallah hamişsinndirr canımm güsell haberle gelirrisn insallahhh
canım sen yoruluyorumm bişiy yapamıyom dedinn ya bende gezemessin fazla düşüncesiyle öle dedimm önemli olan yazının silinmesii yaa gezentii bii hamişş olmasıı daha iyii
aminnn canımm insallahhhh
bu arada basınız saolsunn izmirlimm
benimm bi bilgimm yokk yeldacımm
şimdi markete cıkıcam yazayım barimesaol beni düşünmüşün
evet canımm ben yapmıcamm dedigimm gibii bekle daha iyiii hiç merak da etmiyom bu ay nedennsee
aaaaaaaaa geciktin miii normal mii olan bi gecikme mii canımm ay ne kadarr güsel insallah hamişsinndirr canımm güsell haberle gelirrisn insallahhh
canım sen yoruluyorumm bişiy yapamıyom dedinn ya bende gezemessin fazla düşüncesiyle öle dedimm önemli olan yazının silinmesii yaa gezentii bii hamişş olmasıı daha iyii
evet canım geçikmemin 2 günü bugün hiç şaşmazdı 28 yada 27 günde bir olurdum ama olmadım bugün 29 günüm bugünüde hayırlısıyla atlatalım bir inş.
canım ne ourr yassakk bi degişiklik olur bee belkidee işe yararr hamişlerr ayagınıı sürümüşş olur esmacım
ayy cnm hakket heee..benm bat çok yakın sen çıkck yere kurşun kalem le yaz çıkrken markete
evet canım geçikmemin 2 günü bugün hiç şaşmazdı 28 yada 27 günde bir olurdum ama olmadım bugün 29 günüm bugünüde hayırlısıyla atlatalım bir inş.
ahhh canım heyecanla beklıom seni...evet canım geçikmemin 2 günü bugün hiç şaşmazdı 28 yada 27 günde bir olurdum ama olmadım bugün 29 günüm bugünüde hayırlısıyla atlatalım bir inş.
mericim kuzum sende bır değişiklik varmı bıtanem ne durumdasın inş. gelmemiştir sende bu ay hamiş kalacaksın inş.
mericim kuzum sende bır değişiklik varmı bıtanem ne durumdasın inş. gelmemiştir sende bu ay hamiş kalacaksın inş.
hayırlı cumalar herkese kac gundur gremıyorum ama arada da olsa bakıyodum mısafır,ve cenaze dolasıyla grmcemın kaynatası vefat ettı .Öncellıkle mucızem gecmiş olsunv ve merı sanada ınşallah kırmızıların gelmez suan 3 kışının 10 haberlerı beklıyom meraktan arda bakıyorum ınsalah hamiş haberı alırım dıye sevgıyı beklıyodum hayırlısı artık .bu CUMA GUNUNDE RABBIM BUTUN BEBEK ISTEYENLERIN DUALARINI DUAR İNŞ.
hoşgeldın gul senıde merak ettım naptın gunun gectı test faln yaptınmı ay bn sızden heycanlıyım anlat bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?