Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
mucizem77 Aşk olsun Ben Sana Küstüm beni eklememişsin ilk sayfaya bilgilerimi vermiştim hıh
Ama şimdi başka yere ekleyebilirsin çünkü ben

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emir_bebek: :

kızlarr mehabaa...foruma girince ilk sayfaya baktım öncee hamiş varmı dıyee bıde ne göreyimmm MERİİİİİ hamişşş,,ayy kalbim güm güm attı görüncee ya inan çook sevindimmm,,tebrik ederimm...yaren ve nil in cinsiyetlelri belli olmuşmu acaba onları merak ediyorum bıdee ŞEYYDAA bugun bat ınn giremiyorum sıteye ama bak bılıyorum yanı unutmadım aklımda:)) senden ne haber merak edıyorummm..
beni soracak olursanın her günüm aynı olmuyor,,bazen çok bulantı oluyo bulantıdan ziyade halsizlik,,yada sadece sabahları olup geçiyor,,değişiyor yani ilkinden farklı bu hamileliğim..hazıranın 7 sınde gıdıcez hastaneye inşallah saghlıkla göreyım merak edıyorum cinsiyette bellı olur belkı...
iştee böyleee yıne gelirim inşallahh,,,kendınıze ii bakınn...

bu arada elifzadee sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor senınn??

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri.html
topiğime bekliyorum
kızlar sizin için hep dua ediyorum rabbım en kısa zamanda bu duyguyu sizede yaşatsın inşallah

.............................
mucizem77 Aşk olsun Ben Sana Küstüm beni eklememişsin ilk sayfaya bilgilerimi vermiştim hıh
Ama şimdi başka yere ekleyebilirsin çünkü ben

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emir_bebek: :

canımmm çok sev,ndiimmm hayırlı olsunn allahım kucagına aldıgın günleride göstersinn

Son düzenleme:
[sıze=3]inşallah canım gelsin bi haber versin de duyalım inşallah güzel güzel sevinelim bizde artık haziranda veriris güzel haberleriii tek tek [/sıze]

evett sanırımm benim de hazirana kalıcakk pazara bekliomm adetimii vede gelecek sanırımm belirtilerii varr napımm olmuyo olmuyooo allahımm ne zaman istersee o zaman olcak demekkiii

evett sanırımm benim de hazirana kalıcakk pazara bekliomm adetimii vede gelecek sanırımm belirtilerii varr napımm olmuyo olmuyooo allahımm ne zaman istersee o zaman olcak demekkiii

aynen öyle rabbim ne zaman isterse o zaman evlat sahibi olucaz bizde

ya kızlar bişiy sorcam bi ilaç varmış düşük önleyici progestan mı tam yazamamış olabilirim şimdi doktorlar bunu ilk hamileliğinde düşük yapanlaramı veriyorlar yoksa düşük yaptığı hafta önemlimi acaba 5 haftalık 10 haftalık gibi mesela şimdi ben 3 ay önce düşük yaptım çalışmalara başladık acaba hamile kalmaya çalışırken bu ilacı almalımıyım merak ettim açıkcası

canım benim bi bilgim yokk
düşük neden oluyoo bi nedenii varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…