hepimize de şifa olsun inş. canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
canlar ben çıkıyorum yemek falan malum hepiniz allaha emanet olunnn
küstüm hepinize
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri.html
topiğime bekliyorum
kızlar sizin için hep dua ediyorum rabbım en kısa zamanda bu duyguyu sizede yaşatsın inşallah
mucizem77 Aşk olsun Ben Sana Küstüm beni eklememişsin ilk sayfaya bilgilerimi vermiştim hıh
Ama şimdi başka yere ekleyebilirsin çünkü ben
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emir_bebek::
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri.html
topiğime bekliyorum
kızlar sizin için hep dua ediyorum rabbım en kısa zamanda bu duyguyu sizede yaşatsın inşallah
kızlarr gaziantep27 den haber varmı 15:30da test sonucunu alıcaktı gelmedi acaba çıkmadımı ki tühhhh
yokk canımm haberr gelmedii dahaa ben okudum görmedimm
[sıze=3]hımmm anladım canım bakıyorum bende göremedim bi sorayım dedim belki özelden falan görüşen olduysa içimizden diye[/sıze]
onu bilemicemm canımm ama çok heyecanlıydııı insallah sonucu iyi çıkmıstır
[sıze=3]inşallah canım gelsin bi haber versin de duyalım inşallah güzel güzel sevinelimbizde artık haziranda veriris güzel haberleriii tek tek [/sıze]
evett sanırımm benim de hazirana kalıcakk pazara bekliomm adetimii vede gelecek sanırımm belirtilerii varr napımm olmuyo olmuyooo allahımm ne zaman istersee o zaman olcak demekkiii
aynen öyle rabbim ne zaman isterse o zaman evlat sahibi olucaz bizde
[sıze=3]ya kızlar bişiy sorcam bi ilaç varmış düşük önleyici progestan mı tam yazamamış olabilirim şimdi doktorlar bunu ilk hamileliğinde düşük yapanlaramı veriyorlar yoksa düşük yaptığı hafta önemlimi acaba 5 haftalık 10 haftalık gibi mesela şimdi ben 3 ay önce düşük yaptım çalışmalara başladık acaba hamile kalmaya çalışırken bu ilacı almalımıyım merak ettim açıkcası[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?