Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaaaaaa nedennn kimseee yokkk nedennn gelenlerdee konusmuyosunuzz bakıpp gidiyosunuzzz ama yaaa bunee böleee isyandayımmmmm siziiii

canımm sen varsınnn daaa sana demiomm
yeldaylaaa dereeen vardıı baktıı baktıı gittilerrr

tatlım geçmişi okumuşlardır bi haber varmı diye sonrada gitmişlerdir belki boşverrr

ya ben gecelik almak istiyorum kendime şöyleeee değişik güzel bişiyyyy netten bakıyorum da pek karar veremiyorum açıkcası

ceşik çokksa begenmekdee o kadar zorlasıyorrr canımm

evet aynen öyle valla hemde netten dokunamıyosun bakamıyosun sadece fikir alıyosun o kadar
neyse biz kocişle perşembe günü dışarı çıkıcaz kendimize ayırıcaz tüm günü onunla bakarım olmazsa

.........................................................

Son düzenleme:
evet aynen öyle valla hemde netten dokunamıyosun bakamıyosun sadece fikir alıyosun o kadar
neyse biz kocişle perşembe günü dışarı çıkıcaz kendimize ayırıcaz tüm günü onunla bakarım olmazsa
..............................................

Son düzenleme:

canımm tabii beraber alın
bu arada ben de çıkıyolmm belki ilerleyen saaatlerde gelirimm canımm

..................................................

Son düzenleme:

merhaba benim ilk hamileliğimde düşük tehlikem vardı kanamam geliyordu 4.5 aya kadar progestan kullandım ama her hamileliktede düşük yapacaksın diye bişey yok.hem 3 aya kadar gebelikte bir sorun olursa düşük yapılıyormuş yani bebek tam yerleşemediyse falan.ama gebelik düşünüyorsan tekrara folic asit iç derim gebelik öncesi içmek önemliymiş bebek için.bizde bebek istiyoruz 2. bebeği ben şimdiden folic asite başladım.senin düşük yapmadan önce kanaman oluyormuydu birde ben 1 ay falan düşük tehlikem var diye yattım fazla hareket etmedim dikkat edersen inşallah bir daha olmaz rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklar versin hepimize ....

ela gözün aydın canım...küsme kimseye:)herkes tebrik edicektir seni...allah kucagın almayıda nasip etsin

Saol canım tşk ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez zamanda :)
Kimseye küsmedim ya espiri yapıyorum öğrenir öğrenmez doktordan gelip hemen buraya girdip
haber vermek için küsmem ben burdakilere hepside çok tatlı :)

yazmıstımm sanırım görmedinn canımm allahım kcagna aldıgın
günleri de göstersinn insallahh çokk sevindimm senin adınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…