canım benim bi bilgim yokk
düşük neden oluyoo bi nedenii varmıı
[sıze=3]ilk hamişliğim düşük oldu canım bi nedeni yok doktor da herşey normal bebek tutunamamış zaten 5 haftalık dedi yani bi sorun yok dedi[/sıze]
anladımmm canım allahım saglık versiinn bi sorun olmamsıı çok iyi
[sıze=3]amin canım benim hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah[/sıze]
yaaaaaa nedennn kimseee yokkk nedennn gelenlerdee konusmuyosunuzz bakıpp gidiyosunuzzz ama yaaa bunee böleee isyandayımmmmm siziiii
tatlım isyana bağlama durrrben varım başka kimse yok valla
canımm sen varsınnn daaa sana demiomm
yeldaylaaa dereeen vardıı baktıı baktıı gittilerrr
tatlım geçmişi okumuşlardır bi haber varmı diye sonrada gitmişlerdir belki boşverrr
ya ben gecelik almak istiyorum kendime şöyleeee değişik güzel bişiyyyy netten bakıyorum da pek karar veremiyorum açıkcası
ceşik çokksa begenmekdee o kadar zorlasıyorrr canımm
evet aynen öyle valla hemde netten dokunamıyosun bakamıyosun sadece fikir alıyosun o kadar
neyse biz kocişle perşembe günü dışarı çıkıcaz kendimize ayırıcaz tüm günü onunla bakarım olmazsa
..............................................evet aynen öyle valla hemde netten dokunamıyosun bakamıyosun sadece fikir alıyosun o kadar
neyse biz kocişle perşembe günü dışarı çıkıcaz kendimize ayırıcaz tüm günü onunla bakarım olmazsa
evet aynen öyle valla hemde netten dokunamıyosun bakamıyosun sadece fikir alıyosun o kadar
..................................................evet aynen öyle valla hemde netten dokunamıyosun bakamıyosun sadece fikir alıyosun o kadar
tabii beraber olın o zaman canımmm
bu arada ben de çıkıyorum bellkii yine gelirimmm canımm
aynen öyle rabbim ne zaman isterse o zaman evlat sahibi olucaz bizde
ya kızlar bişiy sorcam bi ilaç varmış düşük önleyici progestan mı tam yazamamış olabilirim şimdi doktorlar bunu ilk hamileliğinde düşük yapanlaramı veriyorlar yoksa düşük yaptığı hafta önemlimi acaba 5 haftalık 10 haftalık gibi mesela şimdi ben 3 ay önce düşük yaptım çalışmalara başladık acaba hamile kalmaya çalışırken bu ilacı almalımıyım merak ettim açıkcası
ela gözün aydın canım...küsme kimseye:)herkes tebrik edicektir seni...allah kucagın almayıda nasip etsin
Saol canım tşk ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez zamanda :)
Kimseye küsmedim ya espiri yapıyorum öğrenir öğrenmez doktordan gelip hemen buraya girdip
haber vermek için küsmem ben burdakilere hepside çok tatlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?