Saol canım tşk ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tez zamanda :)
Kimseye küsmedim ya espiri yapıyorum öğrenir öğrenmez doktordan gelip hemen buraya girdip
haber vermek için küsmem ben burdakilere hepside çok tatlı :)
yazmıstımm sanırım görmedinn canımm allahım kcagna aldıgın
günleri de göstersinn insallahh çokk sevindimm senin adınaa
canım allah tamamına erdirsin inşş sağsalim almayı nasip etsinn bizleride unutma duanda olurmuu sık sık da gel biz neler yaşadını anlatırsın olmamı :):):):)
berrin kıs ben geldim sen ni kaçıon yawwww
merhaba benim ilk hamileliğimde düşük tehlikem vardı kanamam geliyordu 4.5 aya kadar progestan kullandım ama her hamileliktede düşük yapacaksın diye bişey yok.hem 3 aya kadar gebelikte bir sorun olursa düşük yapılıyormuş yani bebek tam yerleşemediyse falan.ama gebelik düşünüyorsan tekrara folic asit iç derim gebelik öncesi içmek önemliymiş bebek için.bizde bebek istiyoruz 2. bebeği ben şimdiden folic asite başladım.senin düşük yapmadan önce kanaman oluyormuydu birde ben 1 ay falan düşük tehlikem var diye yattım fazla hareket etmedim dikkat edersen inşallah bir daha olmaz rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklar versin hepimize ....
görmedim Canım Çok Saol teşkkür ederim Allah Seninde gönlündekini versin inşallah :)
Saol canım mevlam sanada Tüm isteyenlerede Tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin gelirim tabi anlatırım öyle bi sisem yaratmış ki Allah'ım
1'5 senelik evliyim olmuyodu artık umutlarım tükendi derken mucize oldu 1 hafta önce ulturanosa girdim hiç bişey yoktu kistten başka :)
Sonra sürekli kan testi veriyoruz zaten en son almaya gittiğimde müjdemi isterim dediler inanmadım geldim eve idrar testi aldım ondada çift çizgi çıktı
Yok dedim ulturasonda görmeden inanmam bugünde keseciyi gördük yarım santimmiş daha çok küçük :)
Şimdide 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucakmışız inşallah bi aksilik çıkmazda duyarız..
görmedim Canım Çok Saol teşkkür ederim Allah Seninde gönlündekini versin inşallah :)
Saol canım mevlam sanada Tüm isteyenlerede Tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin gelirim tabi anlatırım öyle bi sisem yaratmış ki Allah'ım
1'5 senelik evliyim olmuyodu artık umutlarım tükendi derken mucize oldu 1 hafta önce ulturanosa girdim hiç bişey yoktu kistten başka :)
Sonra sürekli kan testi veriyoruz zaten en son almaya gittiğimde müjdemi isterim dediler inanmadım geldim eve idrar testi aldım ondada çift çizgi çıktı
Yok dedim ulturasonda görmeden inanmam bugünde keseciyi gördük yarım santimmiş daha çok küçük :)
Şimdide 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucakmışız inşallah bi aksilik çıkmazda duyarız..
inşş canım bak o zoru başarıp gelmiş annecine inş hiç bi sıkıntı çımaz sewvincine sevinç katılırr daha mutlu olursun bol bol dua et canımm rabbim korusun sizii :):):):):):)görmedim Canım Çok Saol teşkkür ederim Allah Seninde gönlündekini versin inşallah :)
gitmiyomm bebemm esim geldii sanmıstımm yanılmısımm napıonn bakımmm
canım çok tebrik ederim kucağınada alırsın inşallah hayırlısıyla bebeğini ayyy testi çekseydinde koysaydın bakardık çift çizgiye
inşallah herseyy böle güsell giderrr canımm ahhhhh inşallah bizlere dee nasipp olurrrr
inşş canım bak o zoru başarıp gelmiş annecine inş hiç bi sıkıntı çımaz sewvincine sevinç katılırr daha mutlu olursun bol bol dua et canımm rabbim korusun sizii :):):):):):)
aman bende napımm basım sulandı pc ninn basındaaii canım ne olsun aynı tas aynı hamm işte bi değişiklik yok bendesen napıonn :)
Eder bitanem sen bol bol dua et mevlam hepsini biliyo bebeğinin zamanı yazılmış seni bekliyo Allah'tan ümit kesilmez bana çok zor hamile kalırsın dediler eşimde doktora gitmedi daha doğrusu götüremedim artık kafayı yeme aşamasındaydım kurtarıcım geldi hepsinin zamanı var merak etme canım :)
hayırlı akşamlar hatunlar nasılsınız :80::80::80::80::80:
hoş geldinn canımm nerelerdesinn bakım sennn
şükür canım bugün dr a gittim küçük bi kist oluşmuş bende dr zararsız dedi ama bende 6 ay öncesine kadar hiç böyle bi sorun yoktu şaşırdım,canım sıkıldı :26::26::26:
allahım yaa benle uğraşş anacım can sıkıntısına birebirimmmaman bende napımm basım sulandı pc ninn basındaa
insallahh canımm nediyimm bendeee ümitsizz görüom hep kendimii her gün aglıyom herseye aglıyomm bennn artıkk
ne güzel bu ay bereketli oldu hamişler doldurdu topici Allah'ım hepinize sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bizlere de en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin inş. AMİN
neden olmus kiii ilaç verdimiii pekii
sıkma canını önemsiz demiş doktorun hem belki gecer kendiligindenn canım
neden olduğunu bende hiç bilmiyorum canım ama böyle küçük kistler genelde adetle gidermiş banada dr adetinin 3. günü gel dedi gidip gitmediğine bakacak gitmemişse ilaç verecek sanırım :44::44::44:
sana kıyamm bennn seni deee bunalıma sokmıyımm sonraaallahım yaa benle uğraşş anacım can sıkıntısına birebirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?