Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım allah tamamına erdirsin inşş sağsalim almayı nasip etsinn bizleride unutma duanda olurmuu sık sık da gel biz neler yaşadını anlatırsın olmamı :):):):)

yazmıstımm sanırım görmedinn canımm allahım kcagna aldıgın
günleri de göstersinn insallahh çokk sevindimm senin adınaa

görmedim Canım Çok Saol teşkkür ederim Allah Seninde gönlündekini versin inşallah :)

canım allah tamamına erdirsin inşş sağsalim almayı nasip etsinn bizleride unutma duanda olurmuu sık sık da gel biz neler yaşadını anlatırsın olmamı :):):):)

Saol canım mevlam sanada Tüm isteyenlerede Tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin gelirim tabi anlatırım öyle bi sisem yaratmış ki Allah'ım
1'5 senelik evliyim olmuyodu artık umutlarım tükendi derken mucize oldu 1 hafta önce ulturanosa girdim hiç bişey yoktu kistten başka :)
Sonra sürekli kan testi veriyoruz zaten en son almaya gittiğimde müjdemi isterim dediler inanmadım geldim eve idrar testi aldım ondada çift çizgi çıktı
Yok dedim ulturasonda görmeden inanmam bugünde keseciyi gördük yarım santimmiş daha çok küçük :)
Şimdide 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucakmışız inşallah bi aksilik çıkmazda duyarız..

canım benimde ilk hamileliğimdi ve 5 haftalıktı bebişim iki ay korunduk zaten ben folbiol içiyordum bırakmıştım o sürede şimdi 20 gün önce tekrar başladım zaten doktor içebilirsin folbiol hatta iç daha iyi dedi bende başladım tekrar içmeye tabi mutlaka her hamişlikte olucak diye birşey yok rabbim hayırlısını versin bakalım bende biraz dikkat etmem gerek çok enerjik bir insanım ben yapım böyle hiç oturmam yorulmam arkadaşlarımda diyor sürekli enerjik hareket halindesin biraz yavaş hareket et diye kocişte diyor ama nafile napiyim bebiş için katlancaz artık

canım çok tebrik ederim kucağınada alırsın inşallah hayırlısıyla bebeğini ayyy testi çekseydinde koysaydın bakardık çift çizgiye

inşallah herseyy böle güsell giderrr canımm ahhhhh inşallah bizlere dee nasipp olurrrr

inşş canım bak o zoru başarıp gelmiş annecine inş hiç bi sıkıntı çımaz sewvincine sevinç katılırr daha mutlu olursun bol bol dua et canımm rabbim korusun sizii :):):):):):)
gitmiyomm bebemm esim geldii sanmıstımm yanılmısımm napıonn bakımmm

ii canım ne olsun aynı tas aynı hamm işte bi değişiklik yok bende sen napıonn :)

canım çok tebrik ederim kucağınada alırsın inşallah hayırlısıyla bebeğini ayyy testi çekseydinde koysaydın bakardık çift çizgiye

idrar testini attım canım ama kan duruyo becerebilirsem onu koyim dur :)

inşallah herseyy böle güsell giderrr canımm ahhhhh inşallah bizlere dee nasipp olurrrr

Eder bitanem sen bol bol dua et mevlam hepsini biliyo bebeğinin zamanı yazılmış seni bekliyo Allah'tan ümit kesilmez bana çok zor hamile kalırsın dediler eşimde doktora gitmedi daha doğrusu götüremedim artık kafayı yeme aşamasındaydım kurtarıcım geldi hepsinin zamanı var merak etme canım :)

inşş canım bak o zoru başarıp gelmiş annecine inş hiç bi sıkıntı çımaz sewvincine sevinç katılırr daha mutlu olursun bol bol dua et canımm rabbim korusun sizii :):):):):):)

İnşalah Canım Çok Saol sizde en kısa zamanda kalırsınız inşallah ben inanıyorum ki olucak ama zamanı var :)

ii canım ne olsun aynı tas aynı hamm işte bi değişiklik yok bende sen napıonn :)
aman bende napımm basım sulandı pc ninn basındaa

insallahh canımm nediyimm bendeee ümitsizz görüom hep kendimii her gün aglıyom herseye aglıyomm bennn artıkk

ne güzel bu ay bereketli oldu hamişler doldurdu topici Allah'ım hepinize sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bizlere de en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin inş. AMİN

şükür canım bugün dr a gittim küçük bi kist oluşmuş bende dr zararsız dedi ama bende 6 ay öncesine kadar hiç böyle bi sorun yoktu şaşırdım,canım sıkıldı :26::26::26:

neden olmus kiii ilaç verdimiii pekii
sıkma canını önemsiz demiş doktorun hem belki gecer kendiligindenn canım

aman bende napımm basım sulandı pc ninn basındaa

insallahh canımm nediyimm bendeee ümitsizz görüom hep kendimii her gün aglıyom herseye aglıyomm bennn artıkk
allahım yaa benle uğraşş anacım can sıkıntısına birebirimmm
ne güzel bu ay bereketli oldu hamişler doldurdu topici Allah'ım hepinize sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bizlere de en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin inş. AMİN

tez wakitte darısı bize artıkk kızlarrr sayımız gittikçe azalıyooo

neden olmus kiii ilaç verdimiii pekii
sıkma canını önemsiz demiş doktorun hem belki gecer kendiligindenn canım

neden olduğunu bende hiç bilmiyorum canım ama böyle küçük kistler genelde adetle gidermiş banada dr adetinin 3. günü gel dedi gidip gitmediğine bakacak gitmemişse ilaç verecek sanırım :44::44::44:

neden olduğunu bende hiç bilmiyorum canım ama böyle küçük kistler genelde adetle gidermiş banada dr adetinin 3. günü gel dedi gidip gitmediğine bakacak gitmemişse ilaç verecek sanırım :44::44::44:

insallah gider canımm bazen adetle gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…