- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
insallah gider canımm bazen adetle gidiyorr
sana kıyamm bennn seni deee bunalıma sokmıyımm sonraa
kızlarr mehabaa...foruma girince ilk sayfaya baktım öncee hamiş varmı dıyee bıde ne göreyimmm MERİİİİİ hamişşş,,ayy kalbim güm güm attı görüncee ya inan çook sevindimmm,,tebrik ederimm...yaren ve nil in cinsiyetlelri belli olmuşmu acaba onları merak ediyorum bıdee ŞEYYDAA bugun bat ınn giremiyorum sıteye ama bak bılıyorum yanı unutmadım aklımda:)) senden ne haber merak edıyorummm..
beni soracak olursanın her günüm aynı olmuyor,,bazen çok bulantı oluyo bulantıdan ziyade halsizlik,,yada sadece sabahları olup geçiyor,,değişiyor yani ilkinden farklı bu hamileliğim..hazıranın 7 sınde gıdıcez hastaneye inşallah saghlıkla göreyım merak edıyorum cinsiyette bellı olur belkı...
iştee böyleee yıne gelirim inşallahh,,,kendınıze ii bakınn...
bu arada elifzadee sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor senınn??
canımm tabiki sölerdii ben de tam tersi oldu adetliken gittim kist var dediii bitince tekrar gittimm gitmiş dedii ondann gecerönemli olsaydı dr önemli derdi dimi? ben ısrarla sordukça önemsiz,hiçbir etkisi olmaz dedi :26::26::26:
kıs bizi kimse cıkartmass kalırız bii ordaa gör bakkgireriz anacım bunalım kurbann olsun sanaaaaa diplerdeyizzzzzzzzen kötü depresyona gireriz bi çıkaran bulunur elbettttt
hahahahahah dimi oda war yaa aman napalımm kalırız çay kahve takılırız walla :):):):):):)canımm tabiki sölerdii ben de tam tersi oldu adetliken gittim kist var dediii bitince tekrar gittimm gitmiş dedii ondann gecer
kıs bizi kimse cıkartmass kalırız bii ordaa gör bakk
lamiş sen benle neden konuşmuyon
elif gittinmi dr ne dedi nasılsın
hahahahahah dimi oda war yaa aman napalımm kalırız çay kahve takılırız walla :):):):):):)
kıs konuşmam mı ne bilim denk gelmemiştirr aşkkkk olsunnnnnn
hahahahahah dimi oda war yaa aman napalımm kalırız çay kahve takılırız walla :):):):):):)
kaç saattir konusmak için elifimi bekliodunn kıssss o kadann selam verdikk konuşmadın
nedemek sevgicimm topu topu kaç kişi kaldıkk zatiii hepp beraber olakk kaynasakkk canımmsizi yalnız bırakmam kız aranıza alırsanız bende katılırım size
bencede aşk olsun tabiii
yoo ne alakası var ben görmedim yeni girdim, ara sıra çevrimdışı olyo zaten ben de anlamadım.. elif dr gidicekti onu merak ettim aynı dönem de hamileyiz de bilgi almak istedim....
kıs gel tabi sensiz depresyon mu olurr anacımm nesli de gelir oda girmek için can atıyo zatennn :):):):):)::):) hep beraber ne güzel olur yaaaaaaaaaaaaaa :):):):):):):):):)sizi yalnız bırakmam kız aranıza alırsanız bende katılırım size
bencede aşk olsun tabiii
düşündüm deee meryemm çıkarır biziii lamişimmmmm
nedemek sevgicimm topu topu kaç kişi kaldıkk zatiii hepp beraber olakk kaynasakkk canımm
görmedin o zaman elifalpelif le konusurken hep asagıda adın vardııı
hayırlı olsunnn o zamann
nasılsınız kızlar , elifzade naptın nası gidiyo dr gittinmi kalp atışını nezaman duyuluyo..
elif gittinmi dr ne dedi nasılsın
evet canım bu gun gıttım karından goremedı ama alttan orduk bebegı kalp atıslarınıda duyduk 6+5 dedı sımdılık bı problem yok gayet saglıklı dedı sahı sen ne yaptın sen gıttınmı
nie yavaş yavaş yazıonuz anacım seriye bağlayak yahu walla yenile demekten anam ağladııı kimse bişiy yasmıyoooo canlanın hatunlarrrrr
evet canım bu gun gıttım karından goremedı ama alttan orduk bebegı kalp atıslarınıda duyduk 6+5 dedı sımdılık bı problem yok gayet saglıklı dedı sahı sen ne yaptın sen gıttınmı
ayy benımkı evdeydı bıraz once ıse gıttı ayfa acık kalmısonunla konusurken unutmusum gecmısı bıle okumadım dogru duzgun vallaelifdf çok sevindimmm insallah hep böle giderrr
neden yazmıyosun bisee kıss geliyon gidiyon
kimse yazmıyo kii canımm ne serii olalımm ben yazamam tek
aaaa çok sevim hayırlı olsun şimdiden:) ben geçen perşembe gittim kese göründü ,haftaya bidaha gel dedi perşembe gidicem bakalım ne olucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?