Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Aa erva gelmiş.. Kız nerelerdesin sen, neden giremiyorsun ki nete?
Benimkinide yareninkininde cinsiyetiş belli değil daha..
Aslında benim doktor kontrolüm geldi ama bekleyebildiğim kadar,
Yani sabredebildiğim kadar geç gideyimki cinsiyeti iyice görünsün diye
geç gitmeye çalışacağım bu kez..
Bakalım kaç gün dayanabilirsem.. 20 mayısta ikili test için çağırmıştı dr.
İkili testide yaptırmayacağım ben..
O yüzden birazda sallamak istiyorum..

Canım benim yaa, bende bu bulantılardan mahvoldum yaa.. Hele bugün..
3. ayı doldurdum artık yavaş yavaş geçecek diye beklerken, bugün mahvetti gene beni..
Sabahtan akşama kadar aralıksız bulandı.. Halsizlikten elimi kolumu kaldıramadım..
Ahhh bir geçse.. ah...Rabb'im yardım et, herkese... banada...

önemli olsaydı dr önemli derdi dimi? ben ısrarla sordukça önemsiz,hiçbir etkisi olmaz dedi :26::26::26:
canımm tabiki sölerdii ben de tam tersi oldu adetliken gittim kist var dediii bitince tekrar gittimm gitmiş dedii ondann gecer
gireriz anacım bunalım kurbann olsun sanaaaaa diplerdeyizzzzzzzz en kötü depresyona gireriz bi çıkaran bulunur elbettttt
kıs bizi kimse cıkartmass kalırız bii ordaa gör bakk

canımm tabiki sölerdii ben de tam tersi oldu adetliken gittim kist var dediii bitince tekrar gittimm gitmiş dedii ondann gecer

kıs bizi kimse cıkartmass kalırız bii ordaa gör bakk
hahahahahah dimi oda war yaa aman napalımm kalırız çay kahve takılırız walla :):):):):):)
lamiş sen benle neden konuşmuyon

kıs konuşmam mı ne bilim denk gelmemiştirr aşkkkk olsunnnnnn

şeyda hoşgeldin canım senin bat bugündü bize güzel haberler verecekmisin? :44::44::44:
fana dan haber varmı kızlar?

sizi yalnız bırakmam kız aranıza alırsanız bende katılırım size
bencede aşk olsun tabiii
nedemek sevgicimm topu topu kaç kişi kaldıkk zatiii hepp beraber olakk kaynasakkk canımm
yoo ne alakası var ben görmedim yeni girdim, ara sıra çevrimdışı olyo zaten ben de anlamadım.. elif dr gidicekti onu merak ettim aynı dönem de hamileyiz de bilgi almak istedim....

görmedin o zaman elifalpelif le konusurken hep asagıda adın vardııı
hayırlı olsunnn o zamann

sizi yalnız bırakmam kız aranıza alırsanız bende katılırım size
bencede aşk olsun tabiii
kıs gel tabi sensiz depresyon mu olurr anacımm nesli de gelir oda girmek için can atıyo zatennn :):):):):)::):) hep beraber ne güzel olur yaaaaaaaaaaaaaa :):):):):):):):):)
düşündüm deee meryemm çıkarır biziii lamişimmmmm

kıs meryem ağır kaldırmak yasakkkk bizi çıkaramz oooo hahahahahahahahhahahahahahahaha

nasılsınız kızlar , elifzade naptın nası gidiyo dr gittinmi kalp atışını nezaman duyuluyo..

elif gittinmi dr ne dedi nasılsın

evet canım bu gun gıttım karından goremedı ama alttan orduk bebegı kalp atıslarınıda duyduk 6+5 dedı sımdılık bı problem yok gayet saglıklı dedı sahı sen ne yaptın sen gıttınmı

nie yavaş yavaş yazıonuz anacım seriye bağlayak yahu walla yenile demekten anam ağladııı kimse bişiy yasmıyoooo canlanın hatunlarrrrr

evet canım bu gun gıttım karından goremedı ama alttan orduk bebegı kalp atıslarınıda duyduk 6+5 dedı sımdılık bı problem yok gayet saglıklı dedı sahı sen ne yaptın sen gıttınmı

elifdf çok sevindimmm insallah hep böle giderrr
neden yazmıyosun bisee kıss geliyon gidiyon
nie yavaş yavaş yazıonuz anacım seriye bağlayak yahu walla yenile demekten anam ağladııı kimse bişiy yasmıyoooo canlanın hatunlarrrrr

kimse yazmıyo kii canımm ne serii olalımm ben yazamam tek

aaaa çok sevim hayırlı olsun şimdiden:) ben geçen perşembe gittim kese göründü ,haftaya bidaha gel dedi perşembe gidicem bakalım ne olucak:)

elifdf çok sevindimmm insallah hep böle giderrr
neden yazmıyosun bisee kıss geliyon gidiyon

kimse yazmıyo kii canımm ne serii olalımm ben yazamam tek
ayy benımkı evdeydı bıraz once ıse gıttı ayfa acık kalmısonunla konusurken unutmusum gecmısı bıle okumadım dogru duzgun valla
aaaa çok sevim hayırlı olsun şimdiden:) ben geçen perşembe gittim kese göründü ,haftaya bidaha gel dedi perşembe gidicem bakalım ne olucak:)

cok sagol canım yaa darısı basına ısallah ama basta benı cok korkuttu karından keseyı bıle zor gordu hatta bı ara emınmısın sen kese olduguna fılan dedı odum patladı valla sonradan da allatan bakalım rahatsız olmazsan dedı bebege zararı yok dedı kabul ettım oylelıkle gorduk bebegı duyduk kalp atıslarınıda allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…