ayy benımkı evdeydı bıraz once ıse gıttı ayfa acık kalmısonunla konusurken unutmusum gecmısı bıle okumadım dogru duzgun valla
kızlar şimdi soğan kaynattım bakalım içebilecekmiyim
ayy benımkı evdeydı bıraz once ıse gıttı ayfa acık kalmısonunla konusurken unutmusum gecmısı bıle okumadım dogru duzgun valla
cok sagol canım yaa darısı basına ısallah ama basta benı cok korkuttu karından keseyı bıle zor gordu hatta bı ara emınmısın sen kese olduguna fılan dedı odum patladı valla sonradan da allatan bakalım rahatsız olmazsan dedı bebege zararı yok dedı kabul ettım oylelıkle gorduk bebegı duyduk kalp atıslarınıda allaha sukur
derennnnn, lamia_, kader1982, elifzade, sevgi0715, buzin, mucizem77
nasılsınızzzz kuzularım????keyfler nasıl
önemlii diil canımmm hoş geldinn nasılsınnnselam kızlar herkese hayırlı geceler berrın yazmışsın bna o anda esım cagırdı cıkmak zorunda kaldım
şifa olsunnn sevgiciim kapa burnunnu yutttkızlar şimdi soğan kaynattım bakalım içebilecekmiyim
ayy hadi bi dıkışta içersin nefes almadan iice soğusun iç hemn allahım şifa wersin inşşş ohhhhhh yarasınnnkızlar şimdi soğan kaynattım bakalım içebilecekmiyim
aşşağıdaki kızlar yukarı gelin yahu bırakın geçmişi kimse yokken okuyun anacımm beklioz sizi burda yaaa
ayy hadi bi dıkışta içersin nefes almadan iice soğusun iç hemn allahım şifa wersin inşşş ohhhhhh yarasınnn
Iidir şekercim seni sormalıı keyifler nasıl bakalım :):):):):):)
şifa olsunnn sevgiciim kapa burnunnu yuttt
ayy hadi bi dıkışta içersin nefes almadan iice soğusun iç hemn allahım şifa wersin inşşş ohhhhhh yarasınnn
bn okumadm gecmşi falan...hemn sze koştummmmmm
önemlii diil canımmm hoş geldinn nasılsınnn
şifa olsunnn sevgiciim kapa burnunnu yuttt
hoşş geldinn canımm seni gördükk iyi oldummm
ahhh canm kaderim teşekkür ederm...Allaha sukur ıyım ya sen nasılsın sana hep dua edıyorum ve bugun ınan gozyaslarıyla okudum YASINserıfı ınş.rabbım dualarımızı duar ve kabul eder.
ama ben senden snra gelmişim yeni farkettimkımse benım selamımı aLMAMIŞ
iyi fıstık çok şükür sen nasılsın? bugün akşamüzeri tebrik etmiştim seni ama o sırada bağlantın gitti sanırım uçtun
amin kızlar şifa olsun inş. Mecbur içicez artıkın
Sen bi koşma artık yavaş ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?