Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ıyım canım havalar serın bızde serınız işte sen gun yaklastı varmı bışeyler cnm

evet ya yağmur yağdı böle olduuu hee
benim karımm sgrıyoo gögüslerim şiştii çok
kötüü adet olcamm sanırımm canımm belirtiler onu gösteriyor

sukur cnm yok bı yaramazlık artık ben bıraktım saymayı takıp etmeyı sıkıldım hersey rabbımden verıce gunu zamanı bılır.

saolasın meri sen nasılsın hayırlı olsun senin hamişliğinde rabbim tamamını erdirir inş
amin tesekkür ederim.
bn seni yeni yeni grüyorum bu topicte..
az kendinden bahset bakalım..inmisin cinmisin

nezamndır istiyordun*?Sorununuz varmıydı?
sen bi koşma artık yavaş ol

hoşgeldinn canım hamişim ama koşma yavaştan yürüü yasak sanaaaa
:))))))))

hahahah alemsiniz kızlar..peki bebeklerim koşmuyorum artık

allaha sukur ıyım ama buralar serın ınsanın ıcı kapanıyo ve hep uyku modu oluyo

benim ateşş 36.6 da gidiyodu bi ileri bi geri

bu günde 37.00 oldu ama gögüslerimde çok sişlik ve karnım da agrı var pazara bekliyom adetimm sencee atesim düser mi aniden

evet ya yağmur yağdı böle olduuu hee
benim karımm sgrıyoo gögüslerim şiştii çok
kötüü adet olcamm sanırımm canımm belirtiler onu gösteriyor

hayırlısı artık cnm ınşaalah sıra sana gelır beelkı sırada sen varsındır azaldı zaten topıckte inşallah 2012 hepıze ugurlu gelır

sukur cnm yok bı yaramazlık artık ben bıraktım saymayı takıp etmeyı sıkıldım hersey rabbımden verıce gunu zamanı bılır.
dogru diorsun kuzum..allah ım en ii zamanı biliyordur.
bak ben 23aydır saydm da ne oldu..yine hersey olacagına vardı..
bugünümüze sükür..Allah ım dermansız dert vermesin..eşlerimizle mutlu etsin
benim ateşş 36.6 da gidiyodu bi ileri bi geri

bu günde 37.00 oldu ama gögüslerimde çok sişlik ve karnım da agrı var pazara bekliyom adetimm sencee atesim düser mi aniden
ohhhhhh yanıyor berrinnnn itfaiye cagırın...
kız sabah ateşin mi bu?
ben gün içinde ölcünce böle çıkıodu ama sabah baktıgımda 36.3 falandı battan 1 gün önce.
maasallah kuzum...çalısmaları aman ihmal etme
selam kızlar nasılsınız z bakalım benm nette sorun vr deli etti beni gece gece...

hg seydam...
deli olma kız..zaten var biraz delilik bizde..
gerisini koruyalım bari

kızlar şimdi soğan kaynattım bakalım içebilecekmiyim
ayy canım yaa allah kolaylık versın o ıcılırmı

derennnnn, lamia_, kader1982, elifzade, sevgi0715, buzin, mucizem77

nasılsınızzzz kuzularım????keyfler nasıl
oo hos geldın ben ıyıyım yavrum sen nasılsın

dogrudurr canımm napcann zatii pek bişiy dee yok geçmişdeee
ıyı barı kacırdıgım onemlı bı haber varsa ban haber verın barı kusur kalmıyayım
senin ilk karnından görülmüştü diimi kese,benimde karnımdam gördü çok küçük dedi 7mm ,bende bi oh çekmiştim, Rabbim kalbimizi hep ferah tutsun inş...
caNIM BENIMKIDE ILKINDE karnımdan gorunmustu o zaman 5+1 dım bu gun gorunmedı hatta doktor emınmısın kese olduguna dedı bende dustu dıye odum patladı yok oldu bırden alttan bakınca goruldu benım bebek 8,7 mm olmus pırınc kadar herhalde 1 cm ye yakın ıste
dr bana 5 haftalık dedi, ama bu hesaplamalara göre 7 hafta gözüküyo anlamadım bu işi:)
gec dollenmedır yada gelısımı bıraz yavastır basarda oyle oluyo korkma sakın o zamanla duzene gırıyo

selam kızlar herkese hayırlı geceler berrın yazmışsın bna o anda esım cagırdı cıkmak zorunda kaldım

hayırlı geceler canım nasılsın

amin tesekkür ederim.
bn seni yeni yeni grüyorum bu topicte..
az kendinden bahset bakalım..inmisin cinmisin

nezamndır istiyordun*?Sorununuz varmıydı?

hahahah alemsiniz kızlar..peki bebeklerim koşmuyorum artık

ben bayadır takılıyodum sizi takip ediyodumda çevrimiçi değildim,seninlede hiç karşılaşamadık..canım ben 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 seneyi geçti bebiş istiyoduk ama olmadı bi sorun gözükmüyodu rahim vs hepsini yaptırmıştım ,nisan ayında klomene başladım ilk kullanışım hamile kaldim inş,takipteyiz perşembe tekrar gidicem kese büyümüşmü diye, işde böle hayırlısı hakkımızda :)

aynen bnde oyle sılıyom yagmur artık saldım havalar acana kadar sılmek yok

aynen panjurlar kapalı olduğu halde camlar mahvoluyo ben artık karar aldım canım ne zaman tam yaz geldi o zaman silicem

aynen bende yaaa amann boşweriyim gitsinnn onudamı takcam yani dimii seydam hoşgeldin kuzum nasılsın battan ne hbrr gerçi senin bayadır geçmişti zaten testi tekrarlasaydın keşke biii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…