hoşgeldinn canım hamişim ama koşma yavaştan yürüü yasak sanaaaabn okumadm gecmşi falan...hemn sze koştummmmmm
ay bna selam yokmu
ıyım canım havalar serın bızde serınız işte sen gun yaklastı varmı bışeyler cnm
ahhh canm kaderim teşekkür ederm...
Allah ım kabul etsn dualarımızı..ben iyiyim kuzum aynı işte:)
sende yokya bir yaramazlık
Ama ben senden snra gelmişim yeni farkettim
Bnde iyiyim sevgim tesekkür ederm canm.evet görmedm..
Kociş evdeydi bugün ne nette ne evde bi huzur vermedi
Darısı isteyen herkese olsun insallah
amin tesekkür ederim.saolasın meri sen nasılsın hayırlı olsun senin hamişliğinde rabbim tamamını erdirir inş
sen bi koşma artık yavaş ol
hoşgeldinn canım hamişim ama koşma yavaştan yürüü yasak sanaaaa
:))))))))
hoşgeldinn canım hamişim ama koşma yavaştan yürüü yasak sanaaaa
Kıs olmamıı slmlar sana hoşgeldinnn canımmmmm tıklamıştım ama msjı almamış demekki yoksa geçmem slm almadannn nasılsınnn :))))))))
kusmuyuz cnm bu arada geciş olsun sogan kuruyle şifanı bulursun inş.
hahahah alemsiniz kızlar..peki bebeklerim koşmuyorum artık
allaha sukur ıyım ama buralar serın ınsanın ıcı kapanıyo ve hep uyku modu oluyo
evet ya yağmur yağdı böle olduuu hee
benim karımm sgrıyoo gögüslerim şiştii çok
kötüü adet olcamm sanırımm canımm belirtiler onu gösteriyor
sorma a bu sene yaz bi gelemdi heee tam cam çerceve siliom hopp yağmurrr yapmıcam bidaha yaaa
sorma a bu sene yaz bi gelemdi heee tam cam çerceve siliom hopp yağmurrr yapmıcam bidaha yaaa
yok canım neden küs olalım görmedim özürNasılsın?
Söz dinle aferin
dogru diorsun kuzum..allah ım en ii zamanı biliyordur.sukur cnm yok bı yaramazlık artık ben bıraktım saymayı takıp etmeyı sıkıldım hersey rabbımden verıce gunu zamanı bılır.
ohhhhhh yanıyor berrinnnn itfaiye cagırın...benim ateşş 36.6 da gidiyodu bi ileri bi geri
bu günde 37.00 oldu ama gögüslerimde çok sişlik ve karnım da agrı var pazara bekliyom adetimm sencee atesim düser mi aniden
selam kızlar nasılsınız z bakalım benm nette sorun vr deli etti beni gece gece...
saka yaptım cnm ıyım hamdolsun gecmış olsun cnm
selam kızlar nasılsınız z bakalım benm nette sorun vr deli etti beni gece gece...
hos geldinnn canımmselam kızlar nasılsınız z bakalım benm nette sorun vr deli etti beni gece gece...
hayırlısı artık cnm ınşaalah sıra sana gelır beelkı sırada sen varsındır azaldı zaten topıckte inşallah 2012 hepıze ugurlu gelır
ayy canım yaa allah kolaylık versın o ıcılırmıkızlar şimdi soğan kaynattım bakalım içebilecekmiyim
oo hos geldın ben ıyıyım yavrum sen nasılsınderennnnn, lamia_, kader1982, elifzade, sevgi0715, buzin, mucizem77
nasılsınızzzz kuzularım????keyfler nasıl
ıyı barı kacırdıgım onemlı bı haber varsa ban haber verın barı kusur kalmıyayımdogrudurr canımm napcann zatii pek bişiy dee yok geçmişdeee
caNIM BENIMKIDE ILKINDE karnımdan gorunmustu o zaman 5+1 dım bu gun gorunmedı hatta doktor emınmısın kese olduguna dedı bende dustu dıye odum patladı yok oldu bırden alttan bakınca goruldu benım bebek 8,7 mm olmus pırınc kadar herhalde 1 cm ye yakın ıstesenin ilk karnından görülmüştü diimi kese,benimde karnımdam gördü çok küçük dedi 7mm ,bende bi oh çekmiştim, Rabbim kalbimizi hep ferah tutsun inş...
gec dollenmedır yada gelısımı bıraz yavastır basarda oyle oluyo korkma sakın o zamanla duzene gırıyodr bana 5 haftalık dedi, ama bu hesaplamalara göre 7 hafta gözüküyo anlamadım bu işi:)
selam kızlar herkese hayırlı geceler berrın yazmışsın bna o anda esım cagırdı cıkmak zorunda kaldım
amin tesekkür ederim.
bn seni yeni yeni grüyorum bu topicte..
az kendinden bahset bakalım..inmisin cinmisin
nezamndır istiyordun*?Sorununuz varmıydı?
hahahah alemsiniz kızlar..peki bebeklerim koşmuyorum artık
aynen bnde oyle sılıyom yagmur artık saldım havalar acana kadar sılmek yok
aynen panjurlar kapalı olduğu halde camlar mahvoluyo ben artık karar aldım canım ne zaman tam yaz geldi o zaman silicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?