Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

sukur rabbıme cnm ıyım

derennnnn, lamia_, kader1982, elifzade, sevgi0715, buzin, mucizem77

nasılsınızzzz kuzularım????keyfler nasıl
iim cnm ne olsun sen nasılsın bakmm...teyzesnn gülü nasılmışş o biniş hücrerler bkmm mayaoz damı mitozda mı bakim
şeyda hoşgeldin canım senin bat bugündü bize güzel haberler verecekmisin? :44::44::44:
fana dan haber varmı kızlar?
yokk cnm fanadan habrm yok..
benden de ii hbr yok negtif çıktı cnm normldebenm 5 de olmm gerekiyodu ben en geç halini yazdım 5 nidan da aedt olmuştum ama yok olmadım..ztn ne zman olcamda belli değil cnm
benim ateşş 36.6 da gidiyodu bi ileri bi geri

bu günde 37.00 oldu ama gögüslerimde çok sişlik ve karnım da agrı var pazara bekliyom adetimm sencee atesim düser mi aniden

ayy cnm adet olcan gün aniden düşo o akşama doğruda adet olsun ztnn

benim ateşş 36.6 da gidiyodu bi ileri bi geri

bu günde 37.00 oldu ama gögüslerimde çok sişlik ve karnım da agrı var pazara bekliyom adetimm sencee atesim düser mi aniden

yavrum yanıyorsun sen yaa
atesın super hasta degılsın dımı ayy ısallah boyle devam eder pazara bısey kalmamıs baksana sen takıp etmeye devam et ayy umutlandım sımdı ben yaaa

calışmıyos artık ara verdikkk 5 gün var zatii bebemmm adete
ıyı barı kacırdıgım onemlı bı haber varsa ban haber verın barı kusur kalmıyayım

aaa tek sey var sunay topin açtıı hamişlerii çagırdıı sanırımm ben öle okudumm

oo hos geldın ben ıyıyım yavrum sen nasılsın
ben de iyiyim yavrum
senin yazdıgınıda gördüm ya..oh benden iisi yok..

uyuşuk hamişsen nasılsın bakalım?

Peki bakalım hoşgeldin...Allah ım kucagına almayı da nasip etsin insallah..
Olmayan tüm arkadaslarıma da nasip etsin

ayy cnm adet olcan gün aniden düşo o akşama doğruda adet olsun ztnn

yavrum yanıyorsun sen yaa
atesın super hasta degılsın dımı ayy ısallah boyle devam eder pazara bısey kalmamıs baksana sen takıp etmeye devam et ayy umutlandım sımdı ben yaaa

sevinsem mii üzülsem mii anlamadımm ama ben aniden düşüyomuss yaa
ahh bendee umutlana bilsem keske ama karnım agrıyoo adet olacamm sanki

sorma a bu sene yaz bi gelemdi heee tam cam çerceve siliom hopp yağmurrr yapmıcam bidaha yaaa
benmdeee benmm de cnm yaaa
aynen panjurlar kapalı olduğu halde camlar mahvoluyo ben artık karar aldım canım ne zaman tam yaz geldi o zaman silicem
ayy benn evlendm eveleneli ne zman çamşrı assam cam silsem yaz kış hep yağıyo sağolsun ama seevrm ben yağmurur toprak doyuyo
hee doğru dedn meryemm yaaa...
ztn noksanlık vr bnde ooo delirrsem iice bişe klmıckk
hosgeldın cnm sana azcık sıtemlıyım kackere yazdım grmedın bnııı varmı bebış naptın cok merak ettım
ayy cnm netmde sorun vrr saat 11 den beri grmyeye çlıyom zor olo yani görmedim kuzumm içerleme sitem cnm benmm..bebiş yok cnmm negtiff test bekelem moduna girişliymm
hos geldinnn canımm
nasılsıınn

aminn canımm insallahh hepp beraberr hamiş olalımm
iim cnm ne olsun kuzumm sen nasıll ttalımmm
aynen bende yaaa amann boşweriyim gitsinnn onudamı takcam yani dimii seydam hoşgeldin kuzum nasılsın battan ne hbrr gerçi senin bayadır geçmişti zaten testi tekrarlasaydın keşke biii

ayy cnm tekrrlyayamm yaa ne zman isterse keyfi ozamn gelri takmıyom valla..ne hamile ne de adet belrtisi hç bişe yok..adet belrtisi olrk bir tek atşim düşk okda cnmm

iim cnm ne olsun sen nasılsın bakmm...teyzesnn gülü nasılmışş o biniş hücrerler bkmm mayaoz damı mitozda mı bakim
bende iyiyim bebegim...seni görünce daha da ii oluyom....
hahaha mayoz mitoz falan cok biyolojik gördüm seni seydam

valla varya meydan larus gibi gacısın..bilmedigin bişe yok bebem

aaaaaaaaaaaa ben 2 gn kalana kadar calştım.
en son kociş delirdi..bu saatten snra olacak cocuktan hayr gelmez 2 gün kaldı dedi güldü

bırakma bebem..bak kaç kişinin ki geç döllenme..

mecburen içicez artık canım yapacak bişey yok şifa Allah'tan deyip burnumuzu tıkayıp içicez
dogru dıyosun bebıs ıcın hersey mubah yapacak bısey yok

canım burası benım ılk goz agrım belkı arada bakarım ama burdan ayrılmam ben

hayırlısı olsun cnm herseyde vardır bı hayır

ben soyle bılıyorum cnm adet bttıkten 7bası ve 7gun sonunda hamiş kalma rıskın yok ortalarda tuturmak işte

tamm anlamadım nedemek istedinn canımm ben adetin onun ca gününden başlıyoss beraber olmaya canımm hafta 3 kess doktor yumurtlama gününü yakalarsın demişti

açsın cnmm bişe olmaz takmayın böle şeylerii..herkes istedini yapmakta özgür...kıznda canıs ıkılıyodur sabah burda ama kimse olmuyo ne etsn bizim gbi gece kuşu değilkii...biz burdyızz hamlerde burda sen içini ferh tutu ttalımmm
ayy 5 gn kaldıı hee....ayy inşllhh bebişş geloo hadi bakalım
sevinsem mii üzülsem mii anlamadımm ama ben aniden düşüyomuss yaa
ahh bendee umutlana bilsem keske ama karnım agrıyoo adet olacamm sanki
ayy cnmm yaaa bende hamile kaldım zmn karnım ççok ağrıyodu göğüslerim şişti...ama bilmodumm hadi bakalım hayrlısı cnmm ayy azda kaldııı dua edelimm yaa

ben soyle bılıyorum cnm adet bttıkten 7bası ve 7gun sonunda hamiş kalma rıskın yok ortalarda tuturmak işte

yaa gec döllenme nası oluyo ozaman....
onu bilmiom ben

buarada 7 basta 7 sonda 15 gün gitti..
6günde adet halii..
21gün bitti...
kız ayda 7-8günle olurmu bu iş...
valla ben çalısın bol bol derim..bu ay 22 günde 18gn calıstım...

ne mutlu türküm diyene

kızlar sıze bışey anlatıcam bnım eşim mobılyacı mutfak falan yapıyo ve evlere gtıp monta edıyo nyse dun bı eve gttmış adam demiş evlımısın evet demiş cocuk varmı yok demiş ynı evlyız adamda benım 8sene olmadı ve sımdı 4tane cocugum var .bende esıme ya sen acele edıyorsun neler var dedım

iim cnm ne olsun kuzumm sen nasıll ttalımmm
napımm bendee iyi olmaya calışıyomm canımm adet yaklastık caa
aaaaaaaaaaaa ben 2 gn kalana kadar calştım.
en son kociş delirdi..bu saatten snra olacak cocuktan hayr gelmez 2 gün kaldı dedi güldü

bırakma bebem..bak kaç kişinin ki geç döllenme..

sen sıkı tutmusun masallah ne yalan sölim ben hiç üstelemedimm
eşimm hep sey yaptıı bu ayy ondan kavga bile yaptıkk nesee bakım kısmett canımm yaa

dogru dıyosun bebıs ıcın hersey mubah yapacak bısey yok

canım burası benım ılk goz agrım belkı arada bakarım ama burdan ayrılmam ben

ahhhhh gitmeyinn biziii yalnıss bırakmayınn morele ihtiyacımıss varr sizlele

nebılım cnm ben oyle duymuştum aman calıştım gunler oldu hesapladım gunler oldu yumurtlamayı takıp ettım gunler oldu ama oladı napım şimcık bn

ayyy cnmm benmm ben hamileyken gün günn hafta hafta oln her eyi okudum orda bebe neler oldunu analtıyod..ordan bilomm cnım içi...her şeyi bilen gacıyım ben
hayırlısı olsun cnm herseyde vardır bı hayır

tabii cnm her şeyn hayırlısı...neyse hayrlı olan onu yaşozz

sevinemiyorumm nedennse o kadar olmuyo die kendimii alıştırdımm kii
atesimm bi umut olduuu şimdii oda mı düşecek diomm bakalımm öle yada
böle aglıyomm hepp insallah bu sefer sevincden aglamak nasip olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…