ayy canım yaa allah kolaylık versın o ıcılırmı
Oo hos geldın ben ıyıyım yavrum sen nasılsın
ıyı barı kacırdıgım onemlı bı haber varsa ban haber verın barı kusur kalmıyayım
Canım benımkıde ılkınde karnımdan gorunmustu o zaman 5+1 dım bu gun gorunmedı hatta doktor emınmısın kese olduguna dedı bende dustu dıye odum patladı yok oldu bırden alttan bakınca goruldu benım bebek 8,7 mm olmus pırınc kadar herhalde 1 cm ye yakın ıste
gec dollenmedır yada gelısımı bıraz yavastır basarda oyle oluyo korkma sakın o zamanla duzene gırıyo
hayırlı geceler canım nasılsın
iim cnm ne olsun sen nasılsın bakmm...teyzesnn gülü nasılmışş o biniş hücrerler bkmm mayaoz damı mitozda mı bakimderennnnn, lamia_, kader1982, elifzade, sevgi0715, buzin, mucizem77
nasılsınızzzz kuzularım????keyfler nasıl
yokk cnm fanadan habrm yok..şeyda hoşgeldin canım senin bat bugündü bize güzel haberler verecekmisin? :44::44::44:
fana dan haber varmı kızlar?
benim ateşş 36.6 da gidiyodu bi ileri bi geri
bu günde 37.00 oldu ama gögüslerimde çok sişlik ve karnım da agrı var pazara bekliyom adetimm sencee atesim düser mi aniden
ayy canım yaa allah kolaylık versın o ıcılırmı
benim ateşş 36.6 da gidiyodu bi ileri bi geri
bu günde 37.00 oldu ama gögüslerimde çok sişlik ve karnım da agrı var pazara bekliyom adetimm sencee atesim düser mi aniden
calışmıyos artık ara verdikkk 5 gün var zatii bebemmm adeteohhhhhh yanıyor berrinnnn itfaiye cagırın...
kız sabah ateşin mi bu?
ben gün içinde ölcünce böle çıkıodu ama sabah baktıgımda 36.3 falandı battan 1 gün önce.
maasallah kuzum...çalısmaları aman ihmal etme
ıyı barı kacırdıgım onemlı bı haber varsa ban haber verın barı kusur kalmıyayım
ben de iyiyim yavrumoo hos geldın ben ıyıyım yavrum sen nasılsın
ben bayadır takılıyodum sizi takip ediyodumda çevrimiçi değildim,seninlede hiç karşılaşamadık..canım ben 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 seneyi geçti bebiş istiyoduk ama olmadı bi sorun gözükmüyodu rahim vs hepsini yaptırmıştım ,nisan ayında klomene başladım ilk kullanışım hamile kaldim inş,takipteyiz perşembe tekrar gidicem kese büyümüşmü diye, işde böle hayırlısı hakkımızda :)
calışmıyos artık ara verdikkk 5 gün var zatii bebemmm adete
aaa tek sey var sunay topin açtıı hamişlerii çagırdıı sanırımm ben öle okudumm
ayy cnm adet olcan gün aniden düşo o akşama doğruda adet olsun ztnn
yavrum yanıyorsun sen yaa
atesın super hasta degılsın dımı ayy ısallah boyle devam eder pazara bısey kalmamıs baksana sen takıp etmeye devam et ayy umutlandım sımdı ben yaaa
benmdeee benmm de cnm yaaasorma a bu sene yaz bi gelemdi heee tam cam çerceve siliom hopp yağmurrr yapmıcam bidaha yaaa
ayy benn evlendm eveleneli ne zman çamşrı assam cam silsem yaz kış hep yağıyo sağolsun ama seevrm ben yağmurur toprak doyuyoaynen panjurlar kapalı olduğu halde camlar mahvoluyo ben artık karar aldım canım ne zaman tam yaz geldi o zaman silicem
hee doğru dedn meryemm yaaa...dogru diorsun kuzum..allah ım en ii zamanı biliyordur.
bak ben 23aydır saydm da ne oldu..yine hersey olacagına vardı..
bugünümüze sükür..Allah ım dermansız dert vermesin..eşlerimizle mutlu etsin
ohhhhhh yanıyor berrinnnn itfaiye cagırın...
kız sabah ateşin mi bu?
ben gün içinde ölcünce böle çıkıodu ama sabah baktıgımda 36.3 falandı battan 1 gün önce.
maasallah kuzum...çalısmaları aman ihmal etme
hg seydam...
deli olma kız..zaten var biraz delilik bizde..
gerisini koruyalım bari
ayy cnm netmde sorun vrr saat 11 den beri grmyeye çlıyom zor olo yani görmedim kuzumm içerleme sitem cnm benmm..bebiş yok cnmm negtiff test bekelem moduna girişliymmhosgeldın cnm sana azcık sıtemlıyım kackere yazdım grmedın bnııı varmı bebış naptın cok merak ettım
iim cnm ne olsun kuzumm sen nasıll ttalımmmhos geldinnn canımm
nasılsıınn
aminn canımm insallahh hepp beraberr hamiş olalımm
aynen bende yaaa amann boşweriyim gitsinnn onudamı takcam yani dimiiseydam hoşgeldin kuzum nasılsın battan ne hbrr gerçi senin bayadır geçmişti zaten testi tekrarlasaydın keşke biii
bende iyiyim bebegim...seni görünce daha da ii oluyom....iim cnm ne olsun sen nasılsın bakmm...teyzesnn gülü nasılmışş o biniş hücrerler bkmm mayaoz damı mitozda mı bakim
dogru dıyosun bebıs ıcın hersey mubah yapacak bısey yokmecburen içicez artık canım yapacak bişey yok şifa Allah'tan deyip burnumuzu tıkayıp içicez
benmdeee benmm de cnm yaaa
ayy benn evlendm eveleneli ne zman çamşrı assam cam silsem yaz kış hep yağıyo sağolsun ama seevrm ben yağmurur toprak doyuyo
hee doğru dedn meryemm yaaa...
Ztn noksanlık vr bnde ooo delirrsem iice bişe klmıckk
ayy cnm netmde sorun vrr saat 11 den beri grmyeye çlıyom zor olo yani görmedim kuzumm içerleme sitem cnm benmm..bebiş yok cnmm negtiff test bekelem moduna girişliymm
iim cnm ne olsun kuzumm sen nasıll ttalımmm
ayy cnm tekrrlyayamm yaa ne zman isterse keyfi ozamn gelri takmıyom valla..ne hamile ne de adet belrtisi hç bişe yok..adet belrtisi olrk bir tek atşim düşk okda cnmm
ben soyle bılıyorum cnm adet bttıkten 7bası ve 7gun sonunda hamiş kalma rıskın yok ortalarda tuturmak işte
açsın cnmm bişe olmaz takmayın böle şeylerii..herkes istedini yapmakta özgür...kıznda canıs ıkılıyodur sabah burda ama kimse olmuyo ne etsn bizim gbi gece kuşu değilkii...biz burdyızz hamlerde burda sen içini ferh tutu ttalımmmcalışmıyos artık ara verdikkk 5 gün var zatii bebemmm adete
ayy cnmm yaaa bende hamile kaldım zmn karnım ççok ağrıyodu göğüslerim şişti...ama bilmodumm hadi bakalım hayrlısı cnmm ayy azda kaldııı dua edelimm yaasevinsem mii üzülsem mii anlamadımm ama ben aniden düşüyomuss yaa
ahh bendee umutlana bilsem keske ama karnım agrıyoo adet olacamm sanki
ben soyle bılıyorum cnm adet bttıkten 7bası ve 7gun sonunda hamiş kalma rıskın yok ortalarda tuturmak işte
napımm bendee iyi olmaya calışıyomm canımm adet yaklastık caaiim cnm ne olsun kuzumm sen nasıll ttalımmm
aaaaaaaaaaaa ben 2 gn kalana kadar calştım.
en son kociş delirdi..bu saatten snra olacak cocuktan hayr gelmez 2 gün kaldı dedi güldü
bırakma bebem..bak kaç kişinin ki geç döllenme..
dogru dıyosun bebıs ıcın hersey mubah yapacak bısey yok
canım burası benım ılk goz agrım belkı arada bakarım ama burdan ayrılmam ben
yaa gec döllenme nası oluyo ozaman....
Onu bilmiom ben
Buarada 7 basta 7 sonda 15 gün gitti..
6günde adet halii..
21gün bitti...
Kız ayda 7-8günle olurmu bu iş...
Valla ben çalısın bol bol derim..bu ay 22 günde 18gn calıstım...
Ne mutlu türküm diyene
ayyy cnmm benmm ben hamileyken gün günn hafta hafta oln her eyi okudum orda bebe neler oldunu analtıyod..ordan bilomm cnım içi...her şeyi bilen gacıyım benbende iyiyim bebegim...seni görünce daha da ii oluyom....
hahaha mayoz mitoz falan cok biyolojik gördüm seni seydam
valla varya meydan larus gibi gacısın..bilmedigin bişe yok bebem
aaaaaaaaaaaa ben 2 gn kalana kadar calştım.
en son kociş delirdi..bu saatten snra olacak cocuktan hayr gelmez 2 gün kaldı dedi güldü
bırakma bebem..bak kaç kişinin ki geç döllenme..
hayırlısı olsun cnm herseyde vardır bı hayır
açsın cnmm bişe olmaz takmayın böle şeylerii..herkes istedini yapmakta özgür...kıznda canıs ıkılıyodur sabah burda ama kimse olmuyo ne etsn bizim gbi gece kuşu değilkii...biz burdyızz hamlerde burda sen içini ferh tutu ttalımmm
ayy 5 gn kaldıı hee....ayy inşllhh bebişş geloo hadi bakalım
ayy cnmm yaaa bende hamile kaldım zmn karnım ççok ağrıyodu göğüslerim şişti...ama bilmodumm hadi bakalım hayrlısı cnmm ayy azda kaldııı dua edelimm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?