Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tabii cnmm neler neler vrr..ben akramın 14 sene olmadı şimdi 2 çoçu vr maşşhh...ama işte okdr beklemden allh nasibiizmiz hayırlı oln bebğimizi versinnn...eğer bekltceksede sabrının versinn

noo stress no stres relx olc nm takam..inşallh hamişsin ama değilsende böle stres yaprsan adet geçirkis fsh hormonunu etkilemiynn

kızlar ben yatıyorum hepinizi çok seviyorum ve Allah'a emanet ediyorum görüşmek üzere hayırlı geceler
bu arada soğan suyunu şifa olsun diye içtim(Rabbim büyük)çok ta kötü değil denememiş olanlar varsa içemeyiz diye korkmayın içilebiliyo

sevinsem mii üzülsem mii anlamadımm ama ben aniden düşüyomuss yaa
ahh bendee umutlana bilsem keske ama karnım agrıyoo adet olacamm sanki
ahaha sen sımdıden azırlıklı ol kırmızılara hep gelecekmıs gıbı dusun eger gelmezse kaymaklı ekmek kadayıfı olur yazdım ama hamılelelr aklıma geldı gozlerınızı kapayın sız okumayın onu

yaa canım nasıp ıste benım annemınde kv nınde 4 yıl olmamaıs cocukları sımdı ıkısındede 3 er cocuk var

ahhhhh gitmeyinn biziii yalnıss bırakmayınn morele ihtiyacımıss varr sizlele

kız bırakırmıyım hıc senı deluuuuuu bı yere gıtmıyom burda tependeyım hep

ay midem kazınıyo ne yenirki bu satte hafif bişeyler lazım, hep yatma vakitlerinde midem deliriyo yavv..

böle dedin we yandın canımcım şimdi herkes bi fikir wercek birisi beğenşlcek we herkes mutfağa gidip hazırlayıp yicekkk ben bu soruyu beyerden hatırlıyommmmmmm

ıyı geceler cnm allah rahatlık versın

sevinemiyorumm nedennse o kadar olmuyo die kendimii alıştırdımm kii
atesimm bi umut olduuu şimdii oda mı düşecek diomm bakalımm öle yada
böle aglıyomm hepp insallah bu sefer sevincden aglamak nasip olurr

olsunn cnmm sen umdunu yütürme alanda rabbm vernde rabbmm..yüce rabbm bizi bir spremden yartmadımı...olur umudunu yitrme cnmm..ama bakk düzenli adet olon ona şükret et betrn betri vr cnmm...veeeeeağlama elimn tersiyele döverm senii elimde çok ağırr...bak gnnm geçmişşş 10 günn ve bişe yok daha ..test negtff o yzüden ricaa edrmmm ağlama

ınşallah rabbım senın yuzunude guldurur cnm

amiin canımm cümlemizinn insallahhh
noo stress no stres relx olc nm takam..inşallh hamişsin ama değilsende böle stres yaprsan adet geçirkis fsh hormonunu etkilemiynn

olmayaaaa calışıyoom bendee yakalstıkca bi aglamakk basıyoo benii herseye aglaaysım geliiyo napımm
iyi gecelerrr canımm allah rahatlık versin

tepemmdeee kall canımm sennn hepp nere yazdınnn hamişlerriii ben görmedimm ama

ewt cnm bız kadınlar yıne sabredyozda erkeklere laf anlatamıyoz mısal benımkıne

ay midem kazınıyo ne yenirki bu satte hafif bişeyler lazım, hep yatma vakitlerinde midem deliriyo yavv..
hahah ayy cnm benmm hadi gt ye bari ne diim ben sana ..
böle dedin we yandın canımcım şimdi herkes bi fikir wercek birisi beğenşlcek we herkes mutfağa gidip hazırlayıp yicekkk ben bu soruyu beyerden hatırlıyommmmmmm

eliffffffffffffiii dimii elifiiiii

hersey rabbım ne eylerse guzel eyler

genelde elif bu saatlerde karnım acıktı ne yesem derr bizde bişiyler söleriz sonra herkesin canı çeker we herkez aynı şeyi yerrrrr o aklıma geldiiii

aa ölemii ben yeni sayılırım ya bilemedim canım, aa neyse ben tek değilmişim ,çok zor bişey nezaman yatağa girsem mide başlıyo:))

hımmm tammm ben seninn yanında aglamıcaktımm bunalıma girmicektimm aahhh nasıl unuttumm
pardonn ablaaa bakk ben suann çok iyiyim sizler varsınızzz çok güsel muhabbet ediyoss

ewt cnm bız kadınlar yıne sabredyozda erkeklere laf anlatamıyoz mısal benımkıne

ayyy cnmm allh nazardan sakınsın benm kocam benden sabırlı heee o konuda..ban ahep destek olurr..lafını bile etmez..ben senle çocuk için evlenmedim rabbm bi kere verdi bida olurr der kaptr konuyuu...ağladım zamnda şebeklinden geçilmezz

Allah ım byük...herkese tattırır bu duyguyu artık daha cok inanıom kaderim ben
sevinemiyorumm nedennse o kadar olmuyo die kendimii alıştırdımm kii
atesimm bi umut olduuu şimdii oda mı düşecek diomm bakalımm öle yada
böle aglıyomm hepp insallah bu sefer sevincden aglamak nasip olurr

offf aglama bebemya...at aklından kırmızıyı olmucam bu ay de
kandır beynini..
dşşünce gücüyle yapablirs herseyiii düşün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…