ayy abla dedi yaaahımmm tammm ben seninn yanında aglamıcaktımm bunalıma girmicektimm aahhh nasıl unuttumm
pardonn ablaaa bakk ben suann çok iyiyim sizler varsınızzz çok güsel muhabbet ediyoss
aa ölemii ben yeni sayılırım ya bilemedim canım, aa neyse ben tek değilmişim ,çok zor bişey nezaman yatağa girsem mide başlıyo:))
Allah ım byük...herkese tattırır bu duyguyu artık daha cok inanıom kaderim ben
offf aglama bebemya...at aklından kırmızıyı olmucam bu ay de
kandır beynini..
dşşünce gücüyle yapablirs herseyiii düşün hep
ayyy cnmm allh nazardan sakınsın benm kocam benden sabırlı heee o konuda..ban ahep destek olurr..lafını bile etmez..ben senle çocuk için evlenmedim rabbm bi kere verdi bida olurr der kaptr konuyuu...ağladım zamnda şebeklinden geçilmezz
Slmm hanımmlaaa geceniz güzell olsunnn uyku tutmadııı beniiii kaçtım geldimm napıonuuzz
he walla yaa eliffff bizde peşinden açıkırızzzz ooo tombişler topoği :):):):)canım ya bişşiy sorcam sen klomen kullandın mı?hahah ayy cnm benmm hadi gt ye bari ne diim ben sana ..
eliffffffffffffiii dimii elifiiiii
hahahah zamnla tanırsın şeker hepimizi daha sık gel ama bırakma biziii :):):):):):)aa ölemii ben yeni sayılırım ya bilemedim canım, aa neyse ben tek değilmişim ,çok zor bişey nezaman yatağa girsem mide başlıyo:))
seydam bi laf dedi berrin sakinledi..
vallahi boşuna demıyorlar dayak cennetten çıkma die
sevinemiyorumm nedennse o kadar olmuyo die kendimii alıştırdımm kii
atesimm bi umut olduuu şimdii oda mı düşecek diomm bakalımm öle yada
böle aglıyomm hepp insallah bu sefer sevincden aglamak nasip olurr
hayırlı geceler canımkızlar ben yatıyorum hepinizi çok seviyorum ve Allah'a emanet ediyorum görüşmek üzere hayırlı geceler
bu arada soğan suyunu şifa olsun diye içtim(Rabbim büyük)çok ta kötü değil denememiş olanlar varsa içemeyiz diye korkmayın içilebiliyo
ahaha sankı bı yerlerdeneliff derenin dedikleri sana ne hatırlattı gece gece
yaa adım cıkmıs bı kere topıgın oburu olaraktangenelde elif bu saatlerde karnım acıktı ne yesem derrbizde bişiyler söleriz sonra herkesin canı çeker we herkez aynı şeyi yerrrrr o aklıma geldiiii
kız kaymaklı ekmeklı kadayıgı dedım yaa onu hamısler okumasın dedımtepemmdeee kall canımm sennn hepp nere yazdınnn hamişlerriii ben görmedimm ama
hahah ayy cnm benmm hadi gt ye bari ne diim ben sana ..
eliffffffffffffiii dimii elifiiiii
ayy abla dedi yaaaayy güll kız gül kii..bebende psikolfisi ii olsun cnmm
senn adın ne tatlımm
slmm hanımmlaaa geceniz güzell olsunnn uyku tutmadııı beniiii kaçtım geldimm napıonuuzz
öle tabe cnmm benmm...vall deiyom yaa elim çokk ağırdırrseydam bi laf dedi berrin sakinledi..
Slmm hanımmlaaa geceniz güzell olsunnn uyku tutmadııı beniiii kaçtım geldimm napıonuuzz
selammm yaldacımm hoş geldinn nasılsınnSlmm hanımmlaaa geceniz güzell olsunnn uyku tutmadııı beniiii kaçtım geldimm napıonuuzz
hımmm evett dogru lafa ne denirrseydam bi laf dedi berrin sakinledi..
korktum ya ondan abla dediimm evet ya ben bile sıkılıyoom bazen kendimdennayy abla dedi yaaaayy güll kız gül kii..bebende psikolfisi ii olsun cnmm
hg yeldam......iiki tutmamıs uyku..yoksa bze gelmıcektin demek
yokk aglamıcamm zatii insallahh bakımm balımmm
ama yatsam iyi olur artık
selammm yaldacımm hoş geldinn nasılsınn
hımmm evett dogru lafa ne denirr
korktum ya ondan abla dediimm evet ya ben bile sıkılıyoom bazen kendimdenn
süreklii negatiff bi insanımm yakında sizide sıkcammm die korkuyomm
ayy canım ısallah sevıncten aglarsın yoksa ben oraya gelıp gozune 2 tane cakıcam aglaman ıcın sebep olacak
kız kaymaklı ekmeklı kadayıgı dedım yaa onu hamısler okumasın dedım
öle tabe cnmm benmm...vall deiyom yaa elim çokk ağırdırr
sendne gecen güzel olsunn çiçemm bennmmm..ii ettn kaçır uykuyu sende bura kaç gelll..iiz sen nasılsın cnmm..hayrlola bi sorun yok deme uykun kçtıı
hogeldın cnm ıyı yapmışsın koçişlerı uytuk burda cene yapıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?