Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hımmm tammm ben seninn yanında aglamıcaktımm bunalıma girmicektimm aahhh nasıl unuttumm
pardonn ablaaa bakk ben suann çok iyiyim sizler varsınızzz çok güsel muhabbet ediyoss
ayy abla dedi yaaa ayy güll kız gül kii..bebende psikolfisi ii olsun cnmm
aa ölemii ben yeni sayılırım ya bilemedim canım, aa neyse ben tek değilmişim ,çok zor bişey nezaman yatağa girsem mide başlıyo:))

senn adın ne tatlımm

yokk aglamıcamm zatii insallahh bakımm balımmm
ama yatsam iyi olur artık

cnm bnımkıde bu ay yınemı olmadı kısırmıyım faln hanı bnım kızım var ya o kendı kendıne kızıyo bnde sabret tesellı veren bnım bız degıştık yonlerı

hahah ayy cnm benmm hadi gt ye bari ne diim ben sana ..

eliffffffffffffiii dimii elifiiiii
he walla yaa eliffff bizde peşinden açıkırızzzz ooo tombişler topoği :):):):)canım ya bişşiy sorcam sen klomen kullandın mı?
aa ölemii ben yeni sayılırım ya bilemedim canım, aa neyse ben tek değilmişim ,çok zor bişey nezaman yatağa girsem mide başlıyo:))
hahahah zamnla tanırsın şeker hepimizi daha sık gel ama bırakma biziii :):):):):):)
seydam bi laf dedi berrin sakinledi..
vallahi boşuna demıyorlar dayak cennetten çıkma die

he wall ben okadar diom beni dinlemiooo

sevinemiyorumm nedennse o kadar olmuyo die kendimii alıştırdımm kii
atesimm bi umut olduuu şimdii oda mı düşecek diomm bakalımm öle yada
böle aglıyomm hepp insallah bu sefer sevincden aglamak nasip olurr

ayy canım ısallah sevıncten aglarsın yoksa ben oraya gelıp gozune 2 tane cakıcam aglaman ıcın sebep olacak
hayırlı geceler canım
eliff derenin dedikleri sana ne hatırlattı gece gece
ahaha sankı bı yerlerden
genelde elif bu saatlerde karnım acıktı ne yesem derr bizde bişiyler söleriz sonra herkesin canı çeker we herkez aynı şeyi yerrrrr o aklıma geldiiii
yaa adım cıkmıs bı kere topıgın oburu olaraktan
tepemmdeee kall canımm sennn hepp nere yazdınnn hamişlerriii ben görmedimm ama
kız kaymaklı ekmeklı kadayıgı dedım yaa onu hamısler okumasın dedım
hahah ayy cnm benmm hadi gt ye bari ne diim ben sana ..

eliffffffffffffiii dimii elifiiiii

hee cıkardınız adımı

öle tabe cnmm benmm...vall deiyom yaa elim çokk ağırdırr
Slmm hanımmlaaa geceniz güzell olsunnn uyku tutmadııı beniiii kaçtım geldimm napıonuuzz

sendne gecen güzel olsunn çiçemm bennmmm..ii ettn kaçır uykuyu sende bura kaç gelll..iiz sen nasılsın cnmm..hayrlola bi sorun yok deme uykun kçtıı

Slmm hanımmlaaa geceniz güzell olsunnn uyku tutmadııı beniiii kaçtım geldimm napıonuuzz
selammm yaldacımm hoş geldinn nasılsınn
hımmm evett dogru lafa ne denirr
ayy abla dedi yaaa ayy güll kız gül kii..bebende psikolfisi ii olsun cnmm
korktum ya ondan abla dediimm evet ya ben bile sıkılıyoom bazen kendimdenn
süreklii negatiff bi insanımm yakında sizide sıkcammm die korkuyomm

hg yeldam......iiki tutmamıs uyku..yoksa bze gelmıcektin demek

Hb kuzumm yokk gelmemmii hiiç ya eşim bırakmadı yat uyu dedii sardı sarmaladı onu uyuttumm kalktım hahaha :))) ama tam odadan çıkıodumki nereye dedi bende yat yat geliomm dedimm uyudu geriii ya merimm benim göğüsler çok fena ağrıo nie olabilirki kırmıızılarada varr daha artık tecrübelerine dayanarak bize bilgilerini aktar lütfen gebe kadın :)))

hoşbuldum kuzum nasıl olayımm valla canım bekliorum işte az kaldı :18::18::18::18: göğüslerim çok fena benimm yaaa sen naptın canım moralinmi bozuk bakıyım senin

ayy canım ısallah sevıncten aglarsın yoksa ben oraya gelıp gozune 2 tane cakıcam aglaman ıcın sebep olacak

kız kaymaklı ekmeklı kadayıgı dedım yaa onu hamısler okumasın dedım

ayyyyyy tammmmmm benn aglamıcammmmm sanırımmm artıkkkk bu
sonn yoksaa dayak yicemm benn ahhh kıs o zaman bahanemm olur amaa

sağollasın bitanemmm valla uykum kaçtıı ilk sebeb sizin sohbetiniz merak başa belaaa :))) ikincisi göğüs ağrısı sızlıoooolarrr sırtıma vuruo ağrısı canım hayırdır inşallah :18::18: sen napıosun canımm naptınn varmı gelen giden testi tekrar ettinmi

bennn yatıyorummm artıkkk hepinizeee çok tesekkürlerr iyikii varsınızz
canlarımm iyi gecelerrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…