Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

odadan cıkmn falan gözümün önüne geldi...ne komık hahahha

buarada tam kadınına sordun..yavru bende hiç 1 belirti olmadı..
zaten ben hiçbişeyi anlamam
kimisi der saancm var kızrımızalr gelıor
bögrüm battı yumurtluom
yok gögsüm şişti hamileim
ama bende hiçbir zaman bi belirti olmaz.
kırmızıları görürsem anlarım gelmiş..okadar yani hahahha

hatta 1-2kes bıçak kesmiş kanadıgını farkednce anladm..okadar hissizim

cnm ızmırlım aglama ıcını hep ferah tut gulsun yuzun hep sonra bunlar aklına geldıkce ılerde vay be bn nekadar sulu gozluymuşum dıyecen bebişine ya...
AHH İNSALLAH O GÜNLERRİİ GÖRRÜÜZZ BE İZMİRLİMM allahımm büyük insallah nasip olurrr
hoşbuldum kuzum nasıl olayımm valla canım bekliorum işte az kaldı :18::18::18::18: göğüslerim çok fena benimm yaaa sen naptın canım moralinmi bozuk bakıyım senin

ayynenn benimdeee 5 gün var canımm
gögüslerim sis çok karnım agrıyoo falan işdee bekliyom bendee canımm

Slmm hanımmlaaa geceniz güzell olsunnn uyku tutmadııı beniiii kaçtım geldimm napıonuuzz
hos geldın canım
ayyyyyy tammmmmm benn aglamıcammmmm sanırımmm artıkkkk bu
sonn yoksaa dayak yicemm benn ahhh kıs o zaman bahanemm olur amaa
hahh sunu bıleydın sonunda adam akıllı dayak yıcen sen o zaman cıdden sebebın olacak
bennn yatıyorummm artıkkk hepinizeee çok tesekkürlerr iyikii varsınızz
canlarımm iyi gecelerrrrrrrrrrrr

kızlar hepinize hayırlı geceler ben çıkıyorum alışık değilim çok geç yatmaya:)

ıyı geceler kızlar tatlı ruyalar

bende kendi halimi düşünüp gülüom hala gül sende kuzumm abooooo o nasıl iş bebem yaa ama en iisi inşallah hamişlikte kolay geçcek oz aman seninnn relax olacan hep neeeeee güzelll

hos geldın canım

hahh sunu bıleydın sonunda adam akıllı dayak yıcen sen o zaman cıdden sebebın olacak

ıyı geceler kızlar tatlı ruyalar

hoşbulduuk elifciiimm napıosuuunn bakimm nasıl gdiorr.. canımmm senin göğüsler ağrımıştııı demii ya bi anlat hele benimkiler çok feci..

ahh aahh bende oyleyım cnm kızımda adeten anladım ne kusma vardı ne bas donmesı tık yoktu bnde senın bıcak kesmış benım parmagım kemık kaymış aylar sonra farkettım oda parmaklarıma bakıyodum aa anne benım parmak yamulmuş dedım bnde sendenım

ayy canımm ya benim 12 gün var daha son 1 senedir göğüs ağrısını unuttuydum ben bu ay yine başladıı hayırdır inşallaaahhh... snede streslenme canımm bi bakarsın hamişlik belirtisi çıkıverir ii düşünelim ii olsunn

ahaha guldurdun benı merı yaa ne guzel de yazmıssın

yokk aglamıcamm zatii insallahh bakımm balımmm
ama yatsam iyi olur artık
bakk ttalmı hepimizin sorunu olo yalan değill..her zamn olumlu olcaz diye de bişe yok..bazen öle anlar gelokii her şeye ağlamak geleo insnn içinden tvde gördün canbebe reklmından tut su reklmına kdr....bizz kadınız...nedendir bilinmez ağllamk için yartıldık sankii...bazı dönemler normll..ama hamile kal o zamn dicem sana ne kdr gerksiz şeylere ağlıyodun dimi...o yzüden üzlme demk ağlama demk yersz şimdi..bakasınn sorunlarını bile kafana takıp ağlrsın..ama şunu bil kendine acıyıp ağlıyosun yazıkk ...düşünn bii silklen kendine gell..
cnm bnımkıde bu ay yınemı olmadı kısırmıyım faln hanı bnım kızım var ya o kendı kendıne kızıyo bnde sabret tesellı veren bnım bız degıştık yonlerı
ayy bi test yapsın ozamn cnm yaa..dert etmesinn sıkıntı yapmasınn
ayynene öle cnmm
snei unutmak mümkünmüü cnm yaaa
canım ben semra istanbuldan:)
tammm cnm bi an tanıdık biri gbi geldinde yazışın flnn..ondan sordumm tatlım

bak bu gece herkes birini htrlatıyo bana uyuz oldum birini sende silkelenn sinir etme benii

kıslar bende kaçıommm allaha emanet olunnn öptüm hepiniziii
ıyı geceler tatlı ruyalar canım
hoşbulduuk elifciiimm napıosuuunn bakimm nasıl gdiorr.. canımmm senin göğüsler ağrımıştııı demii ya bi anlat hele benimkiler çok feci..

ıyı gıdıyo allah sukur bu gun kalp atıslarını duyduk hersey yolunda cok sukur. evet canım hemde ne agrımak halada devam edıyor bıde cok buyuduler bazen ustune bıle yatamıyom o derece yanı

benım sadece sabahları oluyo bulantı ama dedıgım gıbı günü günümü tutmuyor..hele bu ara da nezle oldum hep yatıyorum halim yokk..bende buyuk ihtımal yaptırmıcam 2 li testı boşuna stres,ense kalınlık normalse gerek yok inşallah herşey yolundadır..bende dok.gıttıgımde 14 haftalık falan olmuş olucam inşallah,,ozaman cinsiyet belli olur belkı dıyorum..

meri ye çokk sevindim yalnızzz..rabbim herkeslere nasip etsinn..

benim 12 gün var canım bende diom ya adet olucam yada hormonlardan diorumm yaa bakalımm benim 1 snedir göğüs ağrım yoktu canımm adetim sessizce oluodu yanii koltuk altlarım ağrıor şuan

hayırlısı cnm ama kışıye gre degışıyo bazı hamişlerde gogus şimesı oluyomuş yoksam sende miay bak ne guzel olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…