dr u değiştirsene canım benim kızına nasıl hamiş kaldın tedaviyle mi
bende fanaa yım 2 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz rahimde perde vardı amel. oldum canım sen kac yıldır istiyosun bu arada memnun oldum
kusura bakmayin kizlar tv na daldim gittim...
deme öle canm...benden sonra inanki mucizelere daha çok inandım ben...
Allah ım isteyince oluyormus demek ki..
ben de memnun oldum.canım on aylık evliyim evlendiğimden beri istiyom.senin de inş olur bebiş
inşallah bi tanem ya biliyor musun ben seni çoook sevdim
canımm anlatayımm.. ben evlenmeden önce iki büyük ameliyat geçirdimm birisi yumurtalık kisti kistler çatladı kanama yaptı acillik olduum ve aynı andada apendisim patladı o da zehirliydi aldılarr kistler temizlendi çok şükür 1 senede iileştim ama kist sorunum hiç geçmedi benim hep vardı ameliyattan sonra bebek için çok zor dediler bana ve 4 sene sonra evlendimm ilk ay doktora ölesine bi kontorole gttim bana pcos şüphesi var gebelik zor dedi önce tedavi dedi tetkik istedi ben tetkik kağıdını aldım çıktım beta hcg yi kendim işaretledim dışarda sonra sonuçları aldımm eve bi geldimm hamileyimm hiç bişey yapılmadı canımm çok şaşırmıştımm ve kızım 1.5 yaşşındayken bidaha kaldım ben gebe ama kaybettim spiral vardı çünkü şimdi 2. gebeliğin üstünden 1.5 yıl geçti 10 aydır korunmuoz olmuoooo ay çok konuştumm
ayferım naptın çörekotu faydasını gördunmu
beraber inş. bi problem yoksa canını sıkma[/Q
bebek için gitmedik doktora canım.bir yılın dolmasını bekliyoruz
kuum 3.5 yaş xzaten kucuk kı biaim kız 5.5 oldu
beraber inş. bi problem yoksa canını sıkma[/Q
bebek için gitmedik doktora canım.bir yılın dolmasını bekliyoruz
dolmadan bize gelir gebeyim dersin inşallah Umarım bi sorun çıkmaz
dolmadan bize gelir gebeyim dersin inşallah Umarım bi sorun çıkmaz
aminnn allah herkese kısmet etsin
maşşallah canımmm Allah sana ve babasına bağışlasınn yavrunu benim kız küçük daha ama nedense biz çok özledikk bebeği yine canımm böle bi düşkünlük var bizde bebeklere karşıı
vay bee ilk gebeliğin süpriz olmuş çok sevindim soğan kürü denesene gülüm Bende ameliyat oldum ya korkuyorum yaaa
yanı aslında uzulmek cın kuçuk
canım gerçekten baya büyük bi süpriz oldu hemde ama sonrsı çok ağır bi süreçti canım 9 ay hastanelerde geçti benim ağır geçio gebeliğim tasiyon var çünküsoğan kürünü ben geçen ay 1 hafta 10 gün kadar denedimm ama sonrasında usgde hiç bir etki görmediğimi anlayınca bıraktım kuzumm. korkma sende bak ben iki büyük ameliyattan sonra ki ikiside gebeliğin olduğu ve yakınında bi yer yanii hiiiç korkma herşeyin bi vakti zamanı varr canımm önemli olan Hayırla gelmesii yoksaa sana zarar geliceksse sağlığın körelecekse neye yarar Ben Allahtan bişey isterken en önce hayırlısını isterimm Allah çünkü ne istersekk emin ooll verioo şüphen olmasın
Benim çıkmam lazım Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun Elifede deyin ki fanaa seni beklemekten ağac oldu meyve verdi
canımm üzülmüorum aslında ama bi kere niyetlendik ya işte neden olmadı die kafasını kemirio bu soru insanın hanii sebebini bile öğrenemedim daha inşallah bu aydan sonraa sıkı takib içine giricem tedavimizide oluruz olmazsa yine olmasın ben sağlıklı olduğumu bileyimde Rabbime kolayy hoş şifada ondan ya iştee eli kolu bağlayıp oturmakta olmuo canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?