senin bu ani ani çıkışların yokmuu fanaaaahadi gitt giy pijamalarını yat uyu tatlı rüyalar canım aeol
Vallahi hiç şüphem yok Benim kuruntular işte Aynı eşim gibi konuştun kız oda sağlık diyo Ama ben onun cocuk aşkını biliyorum Ölüp diriliyorum cocukları sevince AH AHh Yaram baya derin bu konuda ben en çok bunu takıyorum ya
senin bu ani ani çıkışların yokmuu fanaaaahadi gitt giy pijamalarını yat uyu tatlı rüyalar canım aeol
orası öle cnm istedımı ınsan ilk aydan beklıyo ben 7 ayda cok stre yaptım 2.çocuk diolar ama ondada uzuntu başka aynı anlamıyolar bizi
evet arkadasım pcos um vardı benm..inş canım.bir yılın dolmasına az kaldı ya ondan kasıyom kendimi.doktor tedavi falan zor bir süreç kendimi hazır hissetmiyom bu sürecesenin tedaviyle mi oldu canım?
meleğin tutunsun hiç bırakmasın senii Rabbim korusunn bizede dua et mericimm unutmaa
benim 10 ay oldu be canım ilk üç ay pek düşmedik üstüne günlerinede dikkat etmedik zaten az yaşadıkk canım sonra stres başladı her ay test yapmalar gecikmeler son 3 ay dır doktora gidom işte adetlerim düzene girdi şuan bu ay ben yumurtladığımı hissetim sanki canım 9 günüm kaldıı ve senin dediğin gibi ilk bebek nasılsa duygusu bizzat aynı hayali bile bu yaratılış şükredioruz ama bu duyguyu kadının içine Allah vermiş yoksa herkes 1 tane doğurur kalırdı gerçi var öleside ama istisnalar kaideyi bozmuo ama Rabbim nasip etmeyince etmioda sen nasıl bi tedavi süreci geçirdin canım ??
evet arkadasım pcos um vardı benm..
her ay dr.daydım..
hormonlarım bozuktu..
troidim vardı..
insülin drencimde var anlayacagn birini yapıp birini bozardık
Ahh canmm ben sizi hiç unutmuyorum da...
siz de bana dualarınızı edıyorsunuz dimi?yarın kese görmeye gtces..:18::18::18:
tatlım ben 7 ayda 3 kere adet oldum yda 4 duzen bozuktu bi kere kımyasal gebelık yaşadı dr um hiç bi mudahele yapmadı ama ben çörekotu bal tarcın kullndım o ay haöıle kaldım
slm mıllet ben geldımmnasılsınız bakemm yıne dokturmussunuz masaallah tam 30 sayfa okumam gerekıyo...yanı cokk ısım var coooooookkk...
Slm kızlar
kimse yok ama yinede yazayım çok uzun zaman oldu giremedim mağlum dr araştırmalarımız devam ediyo sıkıntımız büyük tüp bebek için mecbur bırakılmak istemiyorum muhakak bi çağre bi çözüm vardır diye düşünüyorum ama sizi takip ediyorum yazamasamda.elifffff canım arkadaşım çok sevindim inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.mericim özelden msj atmışsın henüz atma yetkim yokmuş cevap veremedim.benim kırmızılar dün geldi sat 15 mayıs bat 15 haziran çok teşekkür ederim canım ilgin için. bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam gerçekten desteğe çok ihtiyacım var çokk öpüyorum sizi
ahaha yaa sorma gozumu actırmıyo sagolsunbilmemki benm hiç haberim yok...
kocası evdeyse o girdirmemiştir nete..
anammmm daglara taşlara huysuz bir kocası var
Gel buraya gecmişe bakma geleceğe bak
ne yapayım yavrum arada mıdem bulanıyo bırakıyom okumayı sonra yın devam edıyom anca oldu yanıelif gecmişden gelemedin ben de çıkıyorumm çünkü çok uykum varr
Benim çıkmam lazım Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun Elifede deyin ki fanaa seni beklemekten ağac oldu meyve verdi
ayyyy evet..şimdiden yerimizde duramıos biz...ayy ediorumm bitanemm etmemmii yaaa anamm keseyi görüceksinn haa ne güzell merimm ya o heycanıı öle özledimkiiiiiiiiii bi yaşa oh ne güzel tadıcaksınn ben bile heycan yaptım şimdii artık yarın 10 kere 100 kere haberini alana kadar girer çıkarım bennnn Rabbimm tatlı tatlı gidip tatlı tatlıı dönmeyi nasip etsinn arakadaşımm
slm mıllet ben geldımmnasılsınız bakemm yıne dokturmussunuz masaallah tam 30 sayfa okumam gerekıyo...yanı cokk ısım var coooooookkk...
hoşgeldin canımcım gel okuma sohbet edek boşver anacımm
hoşbuldum canımedek valla hasret kaldım zatı sohbetınıze benım karnım agrıyo yıne yaa kurt mu var nedır anlamadım gıttı
ayyyy evet..şimdiden yerimizde duramıos biz...
hem heyecan hem korku hem sevinç hem merak...
ahh ne duygular ne duygular
amin Yeldammmmm amin...ben kızlarla da olsa haber gönderirim..
dr.dan cıkınca kv.ye gdıces cünkü..ama haberim gelir benden önce
hg böcügümmmmm.özledim seni
hg böcügümmmmm.özledim seni
nie ağrıoki acaba canım karnınmı kasıklarınmı
özelıne bakar mısın ;??
hoşbuldum bebem bende osledım senı
bu ara pek gıremıyorum canım moralım bozuk hem kendıme uzuluyorum hem de gorumcemın sıkıntıları var ona da uzuluyorum
yok anacım kasıklarım agrısa hastayım su anda ona baglıcam zaten ama bıldıgın karnım gobegımın oldugu yer kuru kuruya agrıyo kv.de sen daha yalınayak gez dıyo daha nerelerın agrıcak senın ılerde dıyoyalınayak gezmek yumurtalıkların rahmın felan usutulmesıne sebep oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?