Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

eşin doğrusunu dio canım oda her kadının anne olmak istemesi gibi oda baba olmak ister çoook normaaal canımmm benimki hiç bebesi yok gibi küçük bebek gördümmü kucaklıo hemen hayırlısı olsun canımcımm sen üzme kendini bu kadarr tetkiklerin yapılrr tıp çook ilerledii çaresi bulunurr elbett üzme kendini hadi yat uyu güzel güzel öpüldün

orası öle cnm istedımı ınsan ilk aydan beklıyo ben 7 ayda cok stre yaptım 2.çocuk diolar ama ondada uzuntu başka aynı anlamıyolar bizi

benim 10 ay oldu be canım ilk üç ay pek düşmedik üstüne günlerinede dikkat etmedik zaten az yaşadıkk canım sonra stres başladı her ay test yapmalar gecikmeler son 3 ay dır doktora gidom işte adetlerim düzene girdi şuan bu ay ben yumurtladığımı hissetim sanki canım 9 günüm kaldıı ve senin dediğin gibi ilk bebek nasılsa duygusu bizzat aynı hayali bile bu yaratılış şükredioruz ama bu duyguyu kadının içine Allah vermiş yoksa herkes 1 tane doğurur kalırdı gerçi var öleside ama istisnalar kaideyi bozmuo ama Rabbim nasip etmeyince etmioda sen nasıl bi tedavi süreci geçirdin canım ??

inş canım.bir yılın dolmasına az kaldı ya ondan kasıyom kendimi.doktor tedavi falan zor bir süreç kendimi hazır hissetmiyom bu sürecesenin tedaviyle mi oldu canım?
evet arkadasım pcos um vardı benm..
her ay dr.daydım..
hormonlarım bozuktu..
troidim vardı..
insülin drencimde var anlayacagn birini yapıp birini bozardık
meleğin tutunsun hiç bırakmasın senii Rabbim korusunn bizede dua et mericimm unutmaa

Ahh canmm ben sizi hiç unutmuyorum da...
siz de bana dualarınızı edıyorsunuz dimi?yarın kese görmeye gtces..:18::18::18:

tatlım ben 7 ayda 3 kere adet oldum yda 4 duzen bozuktu bi kere kımyasal gebelık yaşadı dr um hiç bi mudahele yapmadı ama ben çörekotu bal tarcın kullndım o ay haöıle kaldım

ayy ediorumm bitanemm etmemmii yaaa anamm keseyi görüceksinn haa ne güzell merimm ya o heycanıı öle özledimkiiiiiiiiii bi yaşa oh ne güzel tadıcaksınn ben bile heycan yaptım şimdii artık yarın 10 kere 100 kere haberini alana kadar girer çıkarım bennnn Rabbimm tatlı tatlı gidip tatlı tatlıı dönmeyi nasip etsinn arakadaşımm

slm mıllet ben geldımmnasılsınız bakemm yıne dokturmussunuz masaallah tam 30 sayfa okumam gerekıyo...yanı cokk ısım var coooooookkk...

tatlım ben 7 ayda 3 kere adet oldum yda 4 duzen bozuktu bi kere kımyasal gebelık yaşadı dr um hiç bi mudahele yapmadı ama ben çörekotu bal tarcın kullndım o ay haöıle kaldım

önümüzdeki ay bende yapayım sen bana bunu daha önce sölemiştin canım soğan kürü işe yaramadı iyrenç iyrenç içtim bide o kadar canım ayy çok olm demi hamiş hamiş yoruom seni belişrtilerinide merak ettim ben senin şimdii

oh bee sonunda bıttı gecmıs yaa kızlar annemdeydım ıkı gundur gıremedım hersey bırıkmıs oku oku anca ldu yanı

amın canımcok sagol rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ısallah
bilmemki benm hiç haberim yok...
kocası evdeyse o girdirmemiştir nete..

anammmm daglara taşlara huysuz bir kocası var
ahaha yaa sorma gozumu actırmıyo sagolsun

Gel buraya gecmişe bakma geleceğe bak

aa olurmu sonra kusur kalırım bıde merak ederım kım ne demıs dıye
elif gecmişden gelemedin ben de çıkıyorumm çünkü çok uykum varr
ne yapayım yavrum arada mıdem bulanıyo bırakıyom okumayı sonra yın devam edıyom anca oldu yanı

Benim çıkmam lazım Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun Elifede deyin ki fanaa seni beklemekten ağac oldu meyve verdi

ben geldım ama artık sen gıttın galıba neyse ıyı geceler

ayyyy evet..şimdiden yerimizde duramıos biz...
hem heyecan hem korku hem sevinç hem merak...
ahh ne duygular ne duygular
amin Yeldammmmm amin...ben kızlarla da olsa haber gönderirim..
dr.dan cıkınca kv.ye gdıces cünkü..ama haberim gelir benden önce
slm mıllet ben geldımmnasılsınız bakemm yıne dokturmussunuz masaallah tam 30 sayfa okumam gerekıyo...yanı cokk ısım var coooooookkk...

hg böcügümmmmm.özledim seni

canım bakarsın kalp atışlarıda duuyulur benim ilkinde 6. haftada duyulmuştu bazen daha erkende olabilioo mutlaka haber yollaaa o duygu anlatılmaz yaşanır diorum sadece sana gerisini sen düşün fıstığım

nie ağrıoki acaba canım karnınmı kasıklarınmı

yok anacım kasıklarım agrısa hastayım su anda ona baglıcam zaten ama bıldıgın karnım gobegımın oldugu yer kuru kuruya agrıyo kv.de sen daha yalınayak gez dıyo daha nerelerın agrıcak senın ılerde dıyoyalınayak gezmek yumurtalıkların rahmın felan usutulmesıne sebep oluyomus

özelıne bakar mısın ;??

hoşbuldum bebem bende osledım senı
bu ara pek gıremıyorum canım moralım bozuk hem kendıme uzuluyorum hem de gorumcemın sıkıntıları var ona da uzuluyorum

ayy canm bende özlüorum seni..ama sıkma canını neolur...
daha zamanı gelmemiş demek..
senn ilk işin su adet düzenini saglamak olsun şimdi..

hayrola görümcenin sorunu ne???

ah cnm benım geldı dımı kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…